Näppis: Pesäkallion luonnonsuojelualue on liian vanha, 1989 perustettu

Pesäkallion luonnonsuojelualue on liian vanha, 1989 perustettu. Pelkkää hoitamatonta metsää lähellä keskustaa. Onko siinä mitään järkeä? Ennen oli Holman maatila ja pellot ja Pesäkallion metsät.

Uutiset nuorison käyttäytymisestä aattoyönä Hietaniemessä osoittavat ns. vapaan kasvatuksen seuraukset. Viinaa päähän ja mellakoimaan. Näissäkö Suomen tulevaisuus.

Kiitos Radio Voima kuuntelijoille upeasta musasta, ja tietty idean keksijälle. Jussi-musa oli kohillaan.

Radio Voima mainosti monta päivää juhannusaattoillan kesämusaa. Ei kuulunut naapurin kanssa yhd. toivomia juhannuskappaleita. Tunteeni: myötähäpeä!

TV2:lla pyör. uuden Muumi-sarjan ovat engl.kiel. lopputekst. mukaan tuottaneet Gutsy, SKY (brittifirma) ja Yle. Rahoitusta saatu Business Finlandilta.

Nyt suunnitellaan hanhipeltoja. Eikö pitäisi suunnitella myös opastetauluja v-p-hanhille! "Laskeutumiskielto" yms.

Lehdissä pm Marin ylistää Saksaa samanlaisuudesta Suomen kanssa. Minä olen mieluiten ihan suomalainen. Toivon, ettei Suomea vietäisi Saksan imussa.

Ei voi kuin ihmetellä, miten yhtä ihmistä saa jatkuvasti arvostella, aliarvioida ja kiusata. Voimia Trumpille!

Jalkakäytävillä ajetaan välillä pyörillä niin leveästi, että kaksi rinnakkain keskellä huom. jalkakäytävää. Aivan järjetöntä ajoa pyöräilijöillä näkee päivittäin

ESS:n sudokut merkitty jatkuvasti 2:lla tähdellä. Joukossa nykyään "pirunnyrkkejä", joiden ratkaisemiseen piti koodata tietokoneohjelma. Olen aiemmin ehdottanut, että ostakaa iltalehti, aamulehti tai joku vastaava ja tarjotkaa vastaavasti sopivia haasteita kaikille lehden tilaajille. Vaikeusaste ilmoitetaan tähtien määrällä.

Mikä ihmeen vimma kirkkokansalla on suurin joukoin tungeksia ehtoolliselle? Onko se jännää? Ennen sanottiin, että siihen pitää henkisesti oikein valmistautua. Mutta luteril. kirkosta on tullutkin markkinapaikka.

Marttilassa ei tiedetä, mitä tarkoittaa, kun tullaan kolmion takaa, siltä tullaan suoraan eteen muista välittämättä.

Keskusta kunnostautuu taas. Ovatko tosiaan rauhanturvaajat enemmän rahan tarpeessa kuin kotimaassa rehkivät hoitajat? Joku roti sentään! AA

Paljonkohan Green City suoltaa ylimääräisiä päästöjä taivaalle seisottamalla autoja joka ainoassa liikennevalossa muutoin aivan tyhjässä kaupungissa sunnuntaisin?

Kuulostaa siltä, että Lahden poliisin mielestä heidän tehtäviinsä ei kuulu moottoripyörien aiheuttaman laittoman melun valvonta.

Jos oikeistovetoiset hallitukset ovat hövelisti luoneet monikansallisille terveysjäteille mielikuvaa, että suomalaisilta kerätyt veroeurot ovat vapaata riistaa, niin tuskinpa se velvoittaa nykyistä hallitusta sellaiseen avokätisyyteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Vedenalaiskuvaaja Pekka Tuuri hurmaantui kalojen kauneudesta ja käytti seitsemän vuotta Suomen kalojen kuvaamiseen – lopputuloksena ainutlaatuinen kuvateos, katso komeat otokset
 2. Kun käsityöviha vaihtui rakkauteen – lahtelainen Siiri Tikkanen kilpailee cosplayssa ja valmistaa kaikki asunsa itse
 3. Hartwallin panimon kuparikeikasta ehdollista mieskaksikolle – kävivät varkaissa myös Kivimaan koulun työmaalla
 4. Koronan aiheuttamat hoitojonot ovat pisimmät Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirissä – "Jonojen purkamisessa menee käsitykseni mukaan aikaa ensi kevääseen"
 5. KymiRing on edelleen pahasti kesken, mutta ratayhtiön toimitusjohtaja Markku Pietilä uskoo tapahtuma-alueen kilpailukyvyn merkittävään kasvuun
 6. Koronatartunnan saaneista Päijät-Hämeen kausityöntekijöistä yksi on tehohoidossa – Ruokavirasto vakuuttaa: korona ei leviä mansikan kautta
 7. Rahoituslupien saaminen oli kiven takana, mutta evakkopatsaan pystytys Lahden Hennalaan jatkuu vuoden 2021 aikataulussa – "Viittä vaille valmista"
 8. Juice Leskisen sitaateista koottiin kirja, eikä materiaalia puuttunut – "Aloimme vähän kilpaakin muistella Juicen parhaimpia letkautuksia"
 9. Ensin lama vei työpaikan, sitten syntyi lapsi, jolle luvattiin vain kahdeksan kuukautta elinaikaa – "Ilman sisua en olisi selvinnyt", Kaisa, 65, sanoo
 10. Henkilöauto törmäsi kovalla vauhdilla puuhun Lahdessa
 11. Hollolan kunta antoi rukkaset vielä yhden kerran – Miekkiöön ei rakenneta tuulivoimalaa
 12. Kun neljä lasta ja aikuinen mies joutuivat veden varaan Heinolan Jyrängönvirrassa, oli Yrjö Ristola jo irrottamassa omaa venettään laiturista: "Ilman pelastusliivejä sieltä olisi haettu ruumiita"
 13. Juha Honkosen uutisanalyysi: Haavistolla on Marinin luottamus – vielä
 14. Lukijalta: Hoitotyö ja sote-uudistus tarvitsevat johtajansa
 15. Yhä useampi lapsi pääsee harrastamaan ilmaiseksi – kymmenen miljoonan euron avustuspotti kuntien haettavaksi syksyllä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.