Näppis: Ei opiskelijalla ole kuin muki ja lautanen, jota tiskata

Jo on paksua. Lahti rakentaa kalliita opiskelija-asuntoja parhaille paikoille. Nyt uusiin tulee mm. astianpesukoneet! Veronmaksajien vähillä rahoilla. Ei opiskelijalla ole kuin muki ja lautanen, jota tiskata. Törkeää ja hölmöäkin. Rahaa näemmä jossain on, tärkeistä kohteista puuttuu!

Hyvää Juhannusta. Paljonko tulisi lisähintaa tälle hinnakkaalle lehdelle, jos kaikille tilaajille toivotettaisi Hyvä Joulua, Juhannusta, Pääsiäistä ym. ennen ko. juhlapäiviä? Tulisi vanhoille ja "digittömillekin" juhlamieli.

Nyt kaikki keräämään lupiinien kukinnot omilta kotikulmilta ja lenkkireittien varrelta! Laita kerätyt lupiinit sekajätteeseen, jotta siemenet eivät päädy luontoon!

Vai että all lives matter? Oletko kohdannut systemaattista rasismia valkoihoisuutesi vuoksi? Onko niin rankkaa olla valkoinen tässä maailmassa? Ei.

Eikö Orimattilan syrjäytyneillä nuorilla ole muuta paikkaa juhannus aaton aattoyötä viettää juhlintaan kuin Hämeenmaan parkkialue?

Eikö Suomeen vois tulla laki, joka kieltää tappajakoirien pidon. Ainakin muualla maailmassa tuollaset koirat pääsee hengestään, jotka käy kiinni toisiin koiriin, eikä kannata vedota siihen hihnan pitäjään, kun ei osata kouluttaa pennusta asti. Taas tuli suru itsellekin, kun luki, miten pikkunen koira taas raadeltiin. Joku roti koirien kuriin.

Ne, jotka vieroksuu Lahtea, heillä ehkä on vain omassa elämässään ongelmia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 2. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 3. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 4. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 5. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 6. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 7. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 8. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 9. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 10. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle
 11. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 12. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 13. Kokoomus asetti 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 14. Keskusta nimesi kuntavaaliehdokkaita Lahdessa
 15. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.