Näppis: Ei opiskelijalla ole kuin muki ja lautanen, jota tiskata

Jo on paksua. Lahti rakentaa kalliita opiskelija-asuntoja parhaille paikoille. Nyt uusiin tulee mm. astianpesukoneet! Veronmaksajien vähillä rahoilla. Ei opiskelijalla ole kuin muki ja lautanen, jota tiskata. Törkeää ja hölmöäkin. Rahaa näemmä jossain on, tärkeistä kohteista puuttuu!

Hyvää Juhannusta. Paljonko tulisi lisähintaa tälle hinnakkaalle lehdelle, jos kaikille tilaajille toivotettaisi Hyvä Joulua, Juhannusta, Pääsiäistä ym. ennen ko. juhlapäiviä? Tulisi vanhoille ja "digittömillekin" juhlamieli.

Nyt kaikki keräämään lupiinien kukinnot omilta kotikulmilta ja lenkkireittien varrelta! Laita kerätyt lupiinit sekajätteeseen, jotta siemenet eivät päädy luontoon!

Vai että all lives matter? Oletko kohdannut systemaattista rasismia valkoihoisuutesi vuoksi? Onko niin rankkaa olla valkoinen tässä maailmassa? Ei.

Eikö Orimattilan syrjäytyneillä nuorilla ole muuta paikkaa juhannus aaton aattoyötä viettää juhlintaan kuin Hämeenmaan parkkialue?

Eikö Suomeen vois tulla laki, joka kieltää tappajakoirien pidon. Ainakin muualla maailmassa tuollaset koirat pääsee hengestään, jotka käy kiinni toisiin koiriin, eikä kannata vedota siihen hihnan pitäjään, kun ei osata kouluttaa pennusta asti. Taas tuli suru itsellekin, kun luki, miten pikkunen koira taas raadeltiin. Joku roti koirien kuriin.

Ne, jotka vieroksuu Lahtea, heillä ehkä on vain omassa elämässään ongelmia.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut