Näppis: Miksi uimarannalta hävitetään järvisätkin, puhtaan ja kirkkaan veden sekä hiekkapohjan ilmentäjä?

Miksi uimarannalta hävitetään järvisätkin, puhtaan ja kirkkaan veden sekä hiekkapohjan ilmentäjä? Tietämättömyyttäkö?

Ismo Rautiainen, miten voit olettaa, että henkilöstö olisi yhteisyrityshankkeen kannalla, koska henkilöstöä ei kuulla, tiedotus on todella ala-arvoista, suunnitteluporukka on todella kaukana suorittavasta portaasta? Monet asiat voivat näyttää hienolta paperilla, mutta ovat täysin toteuttamiskelvottomia toiminnallisuuden kannalta. Suunnittelu on pienen porukan käsissä, joka ei ole kiinnostunut aidosti kuulemaan kokenutta henkilökuntaa. Infoteams-kokoukseen itse Rautiainen ei edes tullut sovitusti paikalle.

Korvaakohan Lahden kaupunki koskaan luokanopettajille koronan aikaan tehdyt tuplatyöt? Päivällä olin lähiopetuksessa koululla olevien oppilaiden kanssa ja samalla opetin etäopetusta oman luokkani kanssa ja tarkistin heidän tehtäviään myöhään iltaan saakka. Eipä muissa ammateissa olevat olisi tällaiseen suostuneet.

Uteliaisuudella ei ole rajaa eikä dronen lennättämisellä naapurin puolella. Mitä näkyi?

Suomen laki? Sitä noudatetaan Suomessa. Lapsen kansalaisuuden määrää syntymämaa, isän kansalaisuus, jos vanhemmat ovat avioliitossa tai ei ym. Suomessakin oli aiemmin laki, mikä määräsi avioliitossa syntyneelle lapselle isän kansalaisuuden. Tästä päivästä en tiedä.

Tänään, ti 16.6., sääsivulla huippulukemia Suomessa. Lämpimintä eilen: Ylistaro klo 15; 26,9 C. Lahdessa klo 15; 27,2 C. Hups'keikkaa!

Malskilla ei porise mikään suomenkielisille suomalaisille, verenpaineeni nousee, kun suomen kieli ei kelpaa yrityksille tai yhteistiloille! Esim. ennen oli taloyhtiössämme Taloinfo, nyt se on Homerun!

Lahti panostaa jättityöttömyyden hoitoon. Rahasumma on tosin vain viidesosa LAD-taidemuseon yhden kuukauden vuokrasta. Hyvä Lahti.

Kiitos Hornetin lentäjälle pamauksesta, olikin vatsa ollut muutaman päivän kovalla.

Lintujen viserrys muistuttaa ihmisten kieltä. Eduskuntavaaleissa saamme kuunnella, livertelyä, sirkutusta, huhuilua sekä vaakkumista ja raakkumista. Kunnallispolitiikassa pikkulinnut laulavat ja varikset nokkivat livertelijöitä. Työpaikoilla haukat vahtivat varpusparvea.

Kasvomaskien ja suojavarusteiden tekijät. Tehkää niitä edelleen. Ei korona ole vielä ohi. Olette ihania yrittäjiä ja Suomi tulee varmasti niitä vielä tarvitsemaan. Kiinan tukkutorin leikkuulaudoista löydetty uusi virus.

Lahden kaupungin yhtiöiden toimitusjohtajien bonuksia pienennettiin, kun Lasse Koskinen puuttui Spatiumin tj:n tulospalkkioon.

Koiratko mielenterveydenhoitajina? Mielenterveysongelmat etenkin nuorilla on koko ajan kasvussa, samoin kuin koiratalouksien määrä, etenkin lapsiperheissä.

Ilmoitusten laittajat. Tiesittekö, että Hollolan Sanomia ei enää jaeta, joka kotiin Kärkölässäkään. Jakelu kertoi syyksi talouden. Siis kunnan ilmoituksetkaan eivät tavoita kaikkia kuntalaisia.

Minkä hiton takia koirat pitää tuoda tarpeilleen Salpatien ja kävelytien viereiseen pieneen metsikköön, jossa lapsetkin leikkivät. Ei ole pitkä matka edes Kolmenässänkujalta tai Salpatieltä kävellä metsään.

Äänivallin rikkominen ei haittaa pätkääkään, niin kauan kun ovat omia.

Hyvä S-Ryhmä. Helpotkin elämääni. Ostin pakastettuja, viipaloituna perunoita. Vilkaisin muoviseen pussiin. Made in Belgia. Miksi Asikkalassa ei tehdä tätä tuotetta? Hintakin valmistajan kannalta olisi kohtuullinen. Ja kysymys perunasta. Hiljentykäämme.

Rapala, Asikkalan imago, ei sitä tule sivuuttaa kunnan brändäämisessä.

Joko korona on unohtunut, kun koiranomistajat ovat taas muistuneet mieleen? Vai vielä koiravero! Laitetaan samalla nuorisovero. Korvaisi edes vähän sitä sotkua ja ilkivaltaa, mitä ovat saaneet aikaiseksi, kun koronan takia on ollut ylimääräistä vapaata. Vai oletteko ummistaneet silmänne siltä kaikelta?

Yksi asia, mitä lapselle tulisi opettaa on, mikä on oma piha ja mikä naapurin. Pihojen viheralueet ja porttien sisäpuolet eivät ole leikkipaikkoja. Toinen asia, vaikka pihoille tuleva tie onkin ns. pihatie, siellä kulkee kuitenkin autoja. Sekään ei ole leikkipaikka, sitä varten on pihat, leikkipuistot ja kentät. Vaikka tämä tuntuu jostakin pikkumaiselta, naapureita tulee kunnioittaa. Omat lapset omaksuivat asian nopeasti, säilyy myös naapurisopu.

Päijännetalosta tehtiin kaljakapakka. Tuskin Lauri Rapalan suku tuosta ilahtuu.

Vuorikadulla tuhlataan iso määrä vesijohtovettä nurmikon kasteluun sadepäivänä. Äly hoi älä jätä!

Vuosikymmeniä töitä tehneet ja veroja maksaneet eläkeläiset, noin tonnin eläke. Oli ja on matalapalkkaisia ammatteja. Sentin senttiä veroja maksaneet mamut saavat kaikki avut ja tuet. Rasistipuheet paljolti tästä systeemistä. Suomalaisia täs sorretaa.

Ajan satasta ja tulen hirvivaara-alueelle. Ennakointivelvollisuus laittaa alentamaan nopeutta, sieltä se hirvi kuitenkin hyppää konepellille. Samalla aiheutan maantieraivoa ja järjettömiä ohituksia. Lakia minäkin vain noudatan. Ennakoikaa tekin.

Lahti hautaa viimeisetkin haaveet 150/130 000 asukkaasta nostamalla veroprosentin pilviin. Hienoa!

Saadaanko juhannuksena ESS:n etusivulle jotain kaunista esim. Suomenlippu ja juhannusruusut. Äitienpv rentunruusu. Puolustusvoimain lippujuhlapv ruma lintu. Jotain kunnioitusta sentään!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.