Näppis: Kuka valvoo, että uimarit käyvät suihkussa ja peseytyivät ennen altaaseen menoa?

Kuka valvoo, että uimarit käyvät suihkussa ja peseytyivät ennen altaaseen menoa? Liian monet menevät altaalle käymättä pesuhuoneessa.

Ruuhka-ajan ulkopuolella ei Lahden busseissa eikä kaupoissa ole paljoa ihmisiä. Maskipelottelu on saanut vanhukset käyttämään maskia turhaan, tullut hengitysvaikeuksia yms. Helteellä maski on kuin surmanloukku. Voi käyttää, jos haluaa. Koska Kokoomus on ollut huolissaan vähävaraisista vanhuksista? Edesvastuutonta oppositiopolitiikkaa.

Kyllä kansanedustajan pitää pystyä lyhyt puheenvuoro pitämään, ilman että sitä tankataan suoraa paperista tai kännykästä.

Kyseenalaistan Lahden Messujen käytännön ... Miksi Lahden Messut/Raksa-messut ei antanut näytteilleasettajan itse päättää, haluaako rahat takaisin vai siirtäisikö kenties seuraavan kevään Raksa-messuihin osaston näytteille olon. Messujärjestäjät tekivät päätöksen siirtää syksyyn Raksa-messut. Ajankohta voi olla toisille yrittäjille hyödytön. Helsinki esim. antoi rahat takaisin tai vaihtoehdon siirtää osallistumistaan.

Kesä kauneimmillaan ja ihmiset liikkeellä, mutta suositut ulkoilualueet esim. satamassa ja Lokin läheisyydessä kamalassa kunnossa! Rikkaruohot rehottaa ja tursottaa katukiveyksien väleistä ja ruohoalueet hoitamatta. Todella epäsiistiä ja epäviihtyisää!

Miten rutiköyhällä ja velkaisella Lahden kaupungilla on varaa maksaa mahtipalkkoja vesi- ja sähkölaitoksen johtajille ihmettelee väsynyt veronmaksaja.

Tulikohan se sota arvaamatta niille, jotka uhosivat uutta huomista Vienaan ja Aunukseen ja kätilönä taas Saksa.

"Suomi on rasistinen maa", väitetään. Rasismikortilla saa hyvin ääniä vaaleissa. Rasismiksi koetaan hyvin usein, kun joku huomauttaa huonosta käytöksestä tai joutuu kiinni rikkomuksista! Mm. rikosepäilyissä poliisi ei saisi mainita selkeitä tuntomerkkejä, jotka edesauttavat rikollisten kiinni ottamista. Suomen suurimpia haasteita on toisen ja kolmannen sukupolven maahanmuuttajien sopeuttaminen yhteiskuntaan työtä tekevinä veronmaksajina!

Sipilän hallitus oli hyvä. Nykyinen ajaa Suomen konkurssiin. Luottamus nolla. Vanhanen onneksi tuli tuomaan kokemusta, näkemystä ja tervettä järkeä. Nyt nopsaan täysin ylimitoitetut jarrut pois päältä. Mut mukavaa juhannusta kaikille.

Padasjoen satamassa roskikset visusti lukossa. Pitääkö roskat heittää maahan? Muissa satamissa jätehuolto pelaa hyvin.

USA ykkönen, Brasilia kakkonen, Venäjä kolmonen. Populistijohtajien maat johtavat pandemiatilastoja. Onneksi persut eivät johda Suomea!

Tarkoittaako vastuunkanto siis nykyään sitä, että tukalassa tilanteessa lyödään hanskat naulaan ja heippa vaan? Ajat ja tavat muuttuvat.

Miksi ihmiset eivät vaivaudu kävelemään vessaan Möysän uimarannalla, vaan lorottavat lähimpään pusikkoon ja naiset jättävät pyyhinpaperinsa sinne.

Minä kävelen aina vasentapuolta, koska pyöräilijät eivät ilmoita kelloa soittamalla tulostaan.

Taas meitä viihdyttää aikuiset miehet suorilla pakoputkilla. Taitaa odottaa valvontakatsastus näiden häiriköiden vehkeille.

Tiedottaisipa, Sanna Marin, Suomen taloustilanteen kehityksestä yhtä aktiivisesti kuin korona epidemiasta.

Harri-vuohen vieneillä voi olla osuutta pikkuvarsan katoamiseen Ypäjältä.

Nyt loppuu 40 v. kestänyt demareiden kannatus. Husun törkeät seksuaalisen vähemmistön halventamiset eivät saa edes paheksuntaa, mutta Turtiainen lynkataan. Yle ja HS eivät kirjoittaneet riviäkään. Ei meillä ole enää varaa irvistellä Venäjän ja P-Korean keskusjohtoiselle medialle.

Joku varastaa kukkia ja kasveja omakotitalon pihalta Metsämaalla.

Ennen vanhaan oltiin samassa työpaikassa koko elämän ajan ja siitä maksettiin palkkaa. Nykyään saa olla tyytyväinen, jos pääsee edes työharjoitteluun.

Musliminaisten pukeutumisen tuomitsija. Sinulla on pelkästään rasismitaustalla. Muista uskonnonvapaus. Elä ja anna elää!

Myös naimattomat musliminaiset pukeutuvat uskontonsa mukaisesti. Nuoret tytöt ovat ylpeitä saadessaan ensimmäisen huivinsa.

Riikka Pyrröltä (ps.) lipsahti A-studiossa. Sanoi että Jukka Hankamäen naisvihakirjoitus oli tilattu. Ei siis tullut yllätyksenä.

Haloo Vihreät! Te olette myöntämässä neljälle suurimmalle kaupungille suuret määrärahat joukkoliikenteen kehittämiseen, vaikka pyöräily on lisääntymässä voimakkaasti. Haluatteko jättää meidät maaseudun asukkaat huonojen kulkuyhteyksien ja huonojen teiden varaan?

Mikä on isännöitsijän koronalla ratsastusaika, kun ei hallitustakaan huvita yhtiökokouksen koolle kutsuminen?

Ripatti arvostelee Salppurin kisojen rahoitusta? Itse istuu Koko Lahden hallituksessa, johon työnnetään vuosittain satoja tuhansia ja yhtiö tekee vain tappiota! Tämä ei Ripattia häiritse?

Ei pidä paikkaansa, että lapsen kansalaisuus määräytyy äidin mukaan. Kun nyt jo aikuiset lapseni syntyivät, oli vaimoni thaimaalainen. Molemmista lapsistani tuli Suomen kansalaisia.

Räppi on aivotonta apinointia "artistin" ihonväristä riippumatta.

Miksi aina sanotaan "muuta maalle", jos on kyllästynyt ajoneuvojen meluun tai tupakan savuun ym? Kyllä täällä maallakin autot ja mopot rällää yöllä ja naapuri tuputtaa tupakkaa ja yskii keuhkonsa pihalle!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kun yrityksen kassa tyhjeni, kemikaalialtaat tyhjennettiin konteissa Kärkölään – Uusmaalainen firma ollut ennenkin viranomaisten silmätikkuna
 2. Moottoripyöräilijä otti osumaa henkilöauton takakulmasta – kuljettaja vietiin sairaalaan
 3. Käsikranaatti odotti vuosikymmenet Vesijärven pohjassa, kunnes 11-vuotiaat pojat löysivät ja nostivat sen torstaina ylös
 4. Tanssijat pääsevät jo paikoin parketeille erityisjärjestelyin – elokuussa lavoilla saa tanssia väljemmillä säännöillä kuin ravintoloissa
 5. Poliisi otti FC Lahden ja HJK:n ärhäköitä kannattajia kiinni Lahdessa – "Aiemmista kokemuksista on opittu"
 6. "Nyt pystyy keskittymään urheilulliseen puoleen" – viikonlopun Suur-Hollolassa ei vaellella tapaamassa tuttuja, vaan pysytään omissa katsomolohkoissa
 7. Rottaa ei kulkutauti pysäytä – Atomirotta katkaisee koronataukonsa lauantaina Lahdessa
 8. Hollolan marraskuista rekkaturmaa käsiteltiin käräjillä, tuomio luvassa myöhemmin
 9. Enemmistö Asikkalan päättäjistä aikoo puoltaa Vääksyn Yhteiskoulu -hankintaa, mutta viime hetken soraäänet ovat äänekkäitä – kuntaa syytetään tietojen salailusta, ESS selvitti mistä on kyse
 10. Lahtelaisen jengiläisen asunnossa dopingaineita, aseita ja vahvaa kokaiinia
 11. Vesijärven pohjasta nousi käsikranaatti - poliisi on purkanut eristyksen Lahden matkustajasatamassa
 12. Suur-Hollolan välierissä paljon paikallisia ravureita sekä Iivon ja Jethron osaomistama Cameron Evo – Jokimaalle pääsee ilmaisbusseilla
 13. Heinolan Pursiseuran Jyri Lehtinen on voittanut useamman Päijännepurjehduksen, eikä palo rakkaaseen lajiin sammu, vaikkei voittaminen olekaan enää se kaikkein tärkein asia
 14. Lojerin sairaalasänkyjen valmistus siirtyi Lahdesta Hollolaan
 15. Myös mansikkapellolla voi olla Koronaa – "Ei tarvitse nimeä pelätä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.