Näppis: Minua ei haittaa yhtään, etten pääse itse annostelemaan ruokaani, vaan sen tekee henkilökunta

Olen ennen poikkeusoloja asioinut usein buffetpöydässä. Olen nyt alkanut asioida uudelleen ja minua ei haittaa yhtään, etten pääse itse annostelemaan ruokaani, vaan sen tekee henkilökunta. Kun vielä ruoka on suojalasin takana, koen tilanteen turvalliseksi. Saa jäädä vaikka pysyväksi toimintatavaksi. Ruokahävikki myös pienenee.

Hijab, burkha, niqab musliminaisilla. Omaehtoista pukeutumista vai miesten vaatimuksesta? Eipä ole vaikea arvata. Miehet siellä määrää. Kammottavan näköisiä nämä mustat kummitukset. Sääli on suuri näitä naisia kohtaan.

Velkakello vilisee silmissä, sanoo kansanedustaja hallituksesta. Niin vilisee Orimattilassakin. Jossa itse päättäjä ja muutti pois.

Yrittäkää käyttäytyä kaupoissa, terasseilla, ettei tilanne pahene. Kauppoihin ne maskit ja turvavälit, niin olisi ihanaa riskiryhmäläisenkin asioida!

Kuivannon voisi liittää osaksi Lahtea, nyt kun koulukin lopetetaan. Mieluummin maksaisi veronsa sinne.

Phhyky henkilöstöpäällikkö: Vuoronvaihtorahaa ei ole kentällä aikaistettu ja lupauksista huolimatta palkanlisät eivät ole edelleenkään maksussa sekä työntekijät ovat joutuneet Kelan kanssa asioimaan. Tarkista faktat kiitos!

Palkka maksetaan yksityiselläkin, vaikka toimitus menisi pakkaselle. Julkistalous on ollut pakkasella vuodesta -08 ja kaikki ovat palkkansa saaneet. Sitä paitsi kisoja ei järjestä kunta tai kaupunki.

Kaatopaikka palaa taas – tällä kertaa Turussa. Ei kaatopaikkaa Hollolaan!

Satamasta on tullut kesäiltoina nuorten ja lasten möykkäämisen, ryyppäämisen, roskaamisen ja virtsaamisen teemapuisto.

Tarja Jantunen 8 100 e/kk lomauttaa 1 800 e/kk laitoshuoltajat. Olisi jäänyt itse kesäksi kotiin, säästöä olisi tullut.

Harrastajapilottien koulutus on todella huonoa nykyään. Vesivehmaallakin osaavat lentää vain matalalla ja aivan siinä kentän lähialueella häiriköiden. Pitemmälle ei uskalleta lennellä. Eihän sitä ajokortin saatua autollakaan ajella vain pelkästään toria ympäri.

Jälleen uusi jäteaseman tulipalo. Turun Topinojan jätekeskuksessa. Tällainen tapahtuma voisi sattua myös Hollolaan kaavaillussa jätekeskuksessa. Savu ym. haitat asutuksen vaarana. Koulukeskus ja päiväkotikin ihan lähellä.

Kyllä ne porvarihallituksetkin onnistuivat velkaannuttamaan maatamme kymmenillä miljardeilla euroilla ilman koronaakin.

Suomi ja Lahti velkaantuneet koko 2000-luvun kokoomuksen johdolla. Nyt väitetään johtuvan nykyhallituksen toimista. Vaalipuheet alkaneet.

Kyllä on Vierumäen urheiluopiston toiminta vajonnut alaspäin etenkin entisten työntekijöiden kohtelun osalta. Surullista seurata.

Mistä johtuu Suomen ministerien ja virkamiesten vähäinen kiinnostus koronarokotteisiin?

Kiitos poliisipäällikkö, kun saimme taas elää tällä Ahtialan koulun ympärillä että Ahtialantiellä rauhallisen v-lopun ilman moottorimelua.

Onko Lahdenkaduilla moottoripyöräkilpailut?

Roskaruoka saa merkityksen, kun pyörähtää Launeen mäkkärin kulmilla viikonlopun jäljiltä.

Eikös ne Hollolan roskat ja jätteet ole aiemmin kuskattu Lahteen, nyt ollaan naama rytyssä, kun pitäisi toimia vastavuoroisesti.

Juhannus lähestyy ja korona jo unohdettu. Miten saada iäkkäät isovanhemmat ymmärtämään riski ja pitämään etäisyyttä, pesemään kädet jne. Isompi riski siinä on, kuin päästää saksalaiset tänne mökeilleen juhannukseksi. Tekopyhiä rajoituksia, kun omat 70+ hääräävät kuin ennenkin.

Green city -performanssi Hennalassa viikonloppuna, kymmenien aarien niitty tuhottu, tarpeettomasti tietty. Puisto-osaston päättäjät, varokaa vastaan tulevia pörriäisiä!

Lahden virkamiesjohto tarttuu taas kerran helpoimpaan, nostetaan veroprosenttia. Nyt pitäisi edes poliitikkojen järkiintyä ja tehdä kaikki mahdollinen, esim purkaa tehotonta hallintoa, organisaatiota, ennen kuin verokorotuksista edes keskustellaan. Kaupungin törsäilevä toiminta on laitettava kuriin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 2. Suora lähetys: Lahden Reipas joutui takaa-ajajaksi Kultsun vieraana - ottelu käynnissä, katso tästä
 3. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 4. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 5. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 6. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 7. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 8. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 9. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 10. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 11. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle
 12. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 13. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 14. Kokoomus asetti 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 15. Keskusta nimesi kuntavaaliehdokkaita Lahdessa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.