Näppis: Mikä vero poistuisi, jos maakuntavero tulisi?

Mikä vero poistuisi, jos maakuntavero tulisi? Mikä suomalainen vero poistuisi, jos EU-vero tulisi?

Mitenkähän meni oikeasti se palkan maksu phhykyssä.. pitäisikö avata asiaa hieman enemmän.. ei ole mikään kultainen käden ojennus hoitajille. Hieman muunnettu totuus.

Miksi valtakunnansyyttäjä ei puutu Kulmunin toimintaan, vaan tuhlaa aikansa mitättömyyksiin!

Vielä muutama vuosi sitten nuoriso oli huolissaan ilmastosta ja luonnosta. Koronan myötä sekin vähä kadonnut, kun näkee roskien täyttämät puistot.

Nyt varmaan koronakriisi on "virallisesti" ohi, kun S. Marin paasaa monen palstan leveydeltä kestosuosikkiaihetta: ilmastonmuutos.

Kyllä Jari Lepän pitäisi tehdä kulmunit, kun ei avustajajoukkoineen pysty siirtämään valkoposkihanhia riistalajiksi.

Opposition "satuilut" vaan tarkoittaa oikeesti sitä, että tän vuosikerran lapset ja lapsenlapsenlapsetkin vielä maksaa tämän hallituksen järkyttävien päätöksien laskuja, ja Italian yms. Väki kiittää, on noi suomalaiset tyh... Fiksua väkeä kun maksaa meidän vipit, saadaan jatkaa niin kuin ennenkin!

Mäkelän kannanotto hävittäjistä ja samalla Venäjästä sisälsi mittavaa asiantuntemattomuutta ja suhteellisuustajun puutetta. 60 hävittäjää ohjusvarustuksineen on raju iskuvoima. Hävittäjien tukena olevat taistelun johtamisen järjestelmät tukevat merkittävästi muiden aselajien toimintaa. Hävittäjät ovat tarpeellinen investointi tulevaisuuteen, olkoon tulevaisuuden kuviteltu uhkaaja tulossa mistä ilmansuunnasta tahansa.

Mitä on tapahtunut entiselle kotikunnalleni Hollolalle ja sen asukkaille? Miksi vastustetaan kaikkea? Vai onko niin, että täällä huutavat vain ne äänekkäimmät.

Kun muutenki veroja korotetaa, koirat ja verolle.

Äly hoi Lasse Koskinen. Koiranomistajat maksamaan koronalasku ja huviveneet ja moottoripyörät jätetään taas rauhaan!

Ihminenkö orja? Nyppi pahemman kerran lukea lehdestä 13.6. miten afrikkalaisia orjia vietiin 1600-luvulla Amerikkaan. Nuo riistetyt olivat tavallisia ihmisiä kotimaissaan, Jenkkilässä heidät pakotettiin orjuuteen. BLM

Koulutusmenoissa säästöjä tulossa. Onko aluerehtoreista (3 virkaa) päätetty jotakin? Piti olla määräaikaisia. Opet ja avustajat tekevät työt, byrokraatit pois. Ovat kalliita ja turhia.

Päämin. Marin huolestuu ilmaston tilasta v. 2035, ESS 13.6. Onko oikeasti halu kääntää huomio pois EU-velkavast.? Kai meillä silloin jo toinen PM?

Kaikissa ruokamarketeissa, joissa käyn Lahdessa, marjaras. kansissa on tarrat, joissa täydelliset tuotetiedot. Myös kauppatorin suurimmalla kaupp.

Eilen oli katkeroituneen kirjoitus: kaikki rahat syrjäytyneille sairaille pummeille. Muut ymmärrän jotenkin, mutta minkä voi sairaudelle? Toispuolihalvaus, saan minimieläkettä, rahat ei riitä kuukautta, sosku ei auta, juodun lainaamaan kavereilta. En ryyppää, en polta, en pelaa kolikko pelejä. Ei paljon naurata.

Erikoinen käsitys hyvin menevästä bisneksestä tuolla Eventsin väellä, jos miinus 400 000 on tulos. Toisaalta kaikille näille kaupungin takaamille "huuhaa"-yritysten vetäjille pitäisi asettaa tulosvastuu. Taitaisi loppua lyhyeen hinku näihin virkoihin.

Sanotaan, on hyvä muistaa historiaa, niin osaa ennakoida tulevaa. Koskee Vanhasta ja muita korvaamattomia.

Kommentoi