Näppis: Kyllä kuntavero on nyt Lahdessa tapissaan

Kyllä kuntavero on nyt Lahdessa tapissaan. Työtä tekevät veronmaksajat alkavat äänestää jaloillaan toisten kuntien asuntomarkkinoihin tutustuen. Pormestarimalli olisi ensimmäinen säästökohde, toinen kulttuuri.

Koskinen on oikealla asialla koiraveron suhteen, mutta jättää asian puolitiehen. Tarvitaan koira-ajokortti, täyskielto kerros- ja rivitaloihin, tuplavero yhtä useammasta eläimestä.

Lasse Koskisen kirjoitus koiraverosta ja koiranomistajista osui naulankantaan.

Ei kaikkien tarvitse pitää partaisesta miehestä, yksi tykkääjä riittää.

Hei Lasse K! Maksan mieluusti koiraveroa, jos vastineeksi saan sille terveydenhuollon, perusopetuksen ja päivähoidon. Ajatuksesi on älytön. Yhtä hyvin voisi verottaa vaikka uimalakkeja.

Verokorotusten sijaan pitäisi ottaa käsittelyyn yhtiöt, joihin Lahti syytää rahaa (Events, Koko jne.) Lisäksi LAD, Iitti ja kaikki muu viimeaikainen järjetön toiminta. LUTin tulo Lahteen positiivinen askel. Tosin ei vielä riitä yliopistokaupungin maineeseen tässä vaiheessa.

Minkä ihmeen takia hallituksen pitäisi auttaa, jos jotkut ihmiset haluavat tuhota oman ja läheistensä elämän päihteillä. Päihteet on oma valinta. Niin makaa kuin petaa.

Voiskohan Lahti säästää muussakin kuin urheilukeskuksen saunan lämmityksessä.

Juuri niin, en ymmärrä itse tuota miesten parran kasvatusta. Viimeistään kun jäädään eläkkeelle alkaa ukoilla olla epäsiisti parta, eikä se pue miestä vaikka olisi siistikin, ja sitten ne beiget miljoonataskuliiivit. En ymmärrä vaikka olen itse 60 v mies.

Kuka keksi valtatielle 60 km/h?

Koskinen kirjoittaa asiaa koirista.

Lasse Koskisen koiraverokirjoitus täyttä totta. Ehdotusta voisi korjata vielä korottamalla vähän summaa.

Vaikka asiakkaiden turvallisuudesta on huolehdittu monin tavoin ja kaupassa on puhdasta ja siistiä, niin joillakin toisilla asiakkailla on tapana tunkea iholle ja hönkäillä päin naamaa!

Kuntaveroa korotetaan? Ei ollut yllätys. Valtuuston ja hallituksen laskutaidottomat ajavat tuhlailullaan kaupungin selvitystilaan! Maksukykyiset jättävät tämän uppoavan kylän.

Siitä vaan taas nostamaan kunnallisveroa. Jos vero nousee yhden %-yksikön, on ero Hkiin kirk.veron kanssa jo 4,25 %-yksikköä. Eli suhteellisesti tässä kylässä maksat 23,6 % enemmän veroa kuin Hgissä. Jos vero nousee ennustetusti, me lähdemme. Pitäkää tunkkinne!

Koirat rekisteriin ja verolle. Pikku piskit 100 ja isot hurtat 200 euroa.

Black Live Matters mellakointi on USA:ssa keskittynyt viime aikoina murhiin, ryöstöihin ja omaisuuden tuhoamiseen. Niinkö tasa-arvoa edistetään? Syyttämällä muita siitä, mihin itsekin syyllistytään? All Lives Matter, eikä syyttömiä saa rangaista. Katuoikeudessa ainakaan.

Näinä aikoina hyvää juhannustakin on sopivampaa toivotella turvavälin päästä eikä nassu vasten nassua, pum pum!

Hollolassa on kohta kivaa, siellä on kaikki. Kierrätyspuisto, tuulivoimala ja räjähdevarasto! Olen kade.

Naisten partakateus ja peniskateus nostavat taas päätään palstalla.

Sinä kiireen selkään lähtenyt Launeen Citymarketin asiakas, joka käskit edellä olevan rollalla kulkevan miehen trimmata rollaa, että jono kulkisi ripeämmin. Tiesitkö, että sinäkin voit joutua esim. ensi vuonna käyttämään rollaa tai pyörätuolia?

Kun Lahen nykyinen valtuusto ensitöikseen naulasi sarjassaan maamme rankimmat veroprosentit tauluun, veikkasin sen olevan valtuuston loppukaudella 25 %. Kovin kaukana en ollut, kun huomioidaan piiloverot (Lahti A ja E) sekä menojen todellisuudessa vaatima 1,5 %-yksikön nosto (ess 12/6). Huh!

Nyt ollaan taas hetki huolissaan taloudesta, mutta kun demareiden ja vihreiden veronkorotukset saatu läpi, alkaa taas keskustelu älypyörä- ja kehäteistä sekä keskustan kehistä ja tunneleista yms. Kuinkahan paljon esim. vanhan linja-autoaseman risteys maksoi? Tiedossa taas iloista jakovaran jakoa.

Palvelutaloihin ulkoilutusta ja liikuntaa !

Itse käännyn sivuttain takaviistoon ja alan yskimään (tietty hihaan) aina, kun joku tulee liian lähelle kassajonossa. On tähän saakka toiminut ihan hyvin. Tautia minulla ei vielä toistaiseksi ole havaittu, mutta sehän lienee oireeton ainakin aivan alussa.

Onkohan kaupungin lappuliisat lomautettu, kun varsinkin Aleksin pysäköinti on miten sattuu, ihmiset joko ei ymmärrä liikennesääntöjä/merkkejä tai eivät välitä. Onkohan volttilaisilla erikoislupa pysäköidä, minne haluavat ja ajolupa Marolan kadun kautta?

Miksi Harjulan senioriasunnoissa vielä saunassa kielto? Kielto voi olla lenkkissaunoille, kun on kahden ihmisen sauna- ja pesutilat tai oven viereen laite, mistä saa vuoronumerot. Monessa kerrostalossa jo saunat käytössä ja asuu kaikenikäisiä.

Lasse Koskinen, hau-hau-hau, mrr, hau-hau-hau, mrr. Terv. Musti

Saisko poliisit tutkan kanssa Mukkulankadulle Iskun luokse nopeutta valvomaan.

Kiitos mielipiteestäsi Lasse Koskinen. Koiravero ehdottomasti ja nopeasti voimaan. Mielellään jopa progressiivisena: ensimmäisestä 100 e vuodessa, toisesta 150 e jne.

Kyllä se Hollolan suunniteltu kierrätyspuisto on varsin omassa rauhassaan, kuten ilmakuvakin paljasti. Ja ketä asia kovasti silti hiertää, aina voi muuttaa muualle. Ja tulisihan siitä kuntaan hyötyjäkin, se jää aina nipottajilta laskuista pois.

Miksi Suomi pitää kiinni sotatilaan tark. valtalaista vaikka korona jo lähes ohi täällä? Valtalain vuoksi muita asioita ei käsitellä. Pelottaahan se.

Nyt kun Lahden talous vaatii rohkeita toimia, niin satasen koiravero toisi ainakin kaksi milliä. Sopisi myös GreenCity -ideaan.

Hyvä Lasse Koskinen. Edes joku uskaltaa lausua ilmiselvää totuutta. Poliitikot ja toimittajat matelevat. Koirajärjestöt ovat kenties kaikkein kovin piilovaikuttaja.

Miesten partoja täällä arvosteltu. Mites näin kesällä ne naisten sääri- ja kainalokarvat. Ne on useimmilla naisilla huonosti hoidettu? Ahkera ja itsestään huolehtiva nainen ajaa/trimmaa ne päivittäin?

Hienoa, että lopultakin poliitikko, LK, ottaa kantaa koirien tuottamiin ongelmiin. Epidemian aikana koiria on vaan otettu huimasti lisää eli tuo kaikki artikkelissa kerrottu tulee kertaantumaan.

Parta-asiaa. Pitkä parta on ruma, ja vanhentaa nuoria miehiä, mutta... Sellainen vähän huolimattomasti hoidettu sänki on tosi makea! Ja jos mä olisin mies, kasvattaisin juuri nyt parran! Sillä saisi hyvin peitettyä elämän tuomat katkerat uurteet suun ympärillä, ja roikkuvat " heltat" leuan vieressä! Nainen vm. 65

Kaahailevat motoristit pitävät toivoa yllä elinsiirtojonossa.

Lasse Koskinen PS ei tainnut ymmärtää koiraveroa puuhatessaan, että koirien kautta syntyy moninkertainen säästö mielenterveysmenoissa. Koiravero on mennyttä aikaa. Verojen keksimisen sijaan harkitse, millä saataisiin aikaiseksi tuloja, joilla tätä yhteiskuntaa pidetään pystyssä.

On turha rakentaa hienoja uusia väyliä ja liittymiä Hollolaan, kun Kaukokiidon rekat oikovat pieniä maalaisteitä pitkin Korpikylän kautta Kukonkoivun terminaaliin.

Missä on myyjän vastuu, jos kriisiviestintäkurssi aiheuttaa käyjälleen viestintäkriisin? Kouluttajan näytöt muutoinkin keppoisia ainakin Kulmunin perusteella. Pelkkää tekopirteyttä ja ohivastaamista näyttää firman oppi olevan. Kuluttajakaupassa voisi vaatia rahoja takaisin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kun yrityksen kassa tyhjeni, kemikaalialtaat tyhjennettiin konteissa Kärkölään – Uusmaalainen firma ollut ennenkin viranomaisten silmätikkuna
 2. Moottoripyöräilijä otti osumaa henkilöauton takakulmasta – kuljettaja vietiin sairaalaan
 3. Käsikranaatti odotti vuosikymmenet Vesijärven pohjassa, kunnes 11-vuotiaat pojat löysivät ja nostivat sen torstaina ylös
 4. Tanssijat pääsevät jo paikoin parketeille erityisjärjestelyin – elokuussa lavoilla saa tanssia väljemmillä säännöillä kuin ravintoloissa
 5. Poliisi otti FC Lahden ja HJK:n ärhäköitä kannattajia kiinni Lahdessa – "Aiemmista kokemuksista on opittu"
 6. "Nyt pystyy keskittymään urheilulliseen puoleen" – viikonlopun Suur-Hollolassa ei vaellella tapaamassa tuttuja, vaan pysytään omissa katsomolohkoissa
 7. Rottaa ei kulkutauti pysäytä – Atomirotta katkaisee koronataukonsa lauantaina Lahdessa
 8. Hollolan marraskuista rekkaturmaa käsiteltiin käräjillä, tuomio luvassa myöhemmin
 9. Enemmistö Asikkalan päättäjistä aikoo puoltaa Vääksyn Yhteiskoulu -hankintaa, mutta viime hetken soraäänet ovat äänekkäitä – kuntaa syytetään tietojen salailusta, ESS selvitti mistä on kyse
 10. Lahtelaisen jengiläisen asunnossa dopingaineita, aseita ja vahvaa kokaiinia
 11. Vesijärven pohjasta nousi käsikranaatti - poliisi on purkanut eristyksen Lahden matkustajasatamassa
 12. Suur-Hollolan välierissä paljon paikallisia ravureita sekä Iivon ja Jethron osaomistama Cameron Evo – Jokimaalle pääsee ilmaisbusseilla
 13. Heinolan Pursiseuran Jyri Lehtinen on voittanut useamman Päijännepurjehduksen, eikä palo rakkaaseen lajiin sammu, vaikkei voittaminen olekaan enää se kaikkein tärkein asia
 14. Lojerin sairaalasänkyjen valmistus siirtyi Lahdesta Hollolaan
 15. Myös mansikkapellolla voi olla Koronaa – "Ei tarvitse nimeä pelätä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.