Näppis: Tuli taas hyvä mieli, kun luin lehdestä aamulla, miten ihanasti sorsanpoikue huolehdittu Malskin alueelta turvaan.

Tuli taas hyvä mieli, kun luin lehdestä aamulla, miten ihanasti sorsanpoikue huolehdittu Malskin alueelta turvaan. Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen palomiesten työt ei rajoitu vain ihmisiin, vaan pelastavat kanssaeläviämme, eläimiä. Hienoa, että poikueen huomannut ohikulkija otti yhteyttä pelastuslaitoksen, eikä vaan kävellyt ohi.

Kiitokset toimittaja Pyörälälle positiivisesta Lahti -kirjoituksestaan ESS 11/6. Itsekin tänne muuttaneena pidän luonnon ohella kaupungin rosoisuudesta. Tuosta Sopenkorven alueesta odotan kehittyvän jotakin kiinnostavaa. Pidän myös kulloisenkin kuulijan reaktioista kertoessani olevani Lahesta.

Mielipidekirjoitus "Yhteisyritys rikkoo toimivan yhteyden" kertoo selkeästi siitä, mihin hyvinvointiyhtymä on toimintaansa suuntaamassa ja mikä meitä kaikkia odottaa. Se, miten yksityisen terveydenhuolto kunnioittaa esim. laatuvaatimuksia on ollut jo nähtävissä vanhusten palveluasumisen järjestämisessä.

Ei ihmiset kissaa syytä, vaan haluavat ojentaa kissan omistajaa.

"Kuules jätkä. Kun sä puhut, niin avaa tota sun nenän alla olevaa luukkua sen verran enemmän, et mahtuu ulos järkiki eikä vaan ääni". Papukaija G Pula-Ahon esiintymiskoulutusta Spedelle vuosikymmenten takaa.

Siitä tietää olevansa vanha ja elämänsä lopussa, kun ymmärtää maailmanmenoa päiväpäivältä yhä vähemmän.

Voisiko näppikset olla vaikka maanantaisin pelkkiä positiivisia juttuja? Harmittaa lukea pelkkää valitusta.

Nuorelle toimittajaneidille tiedoksi, Lahti sai lisänimen "Chicago" siksi, että Lahdessa oli teurastamoita useita aivan kuten Chicagossakin.

Yhden Lahden merkittävimmän tapahtuman siirtyminen pois Lahti Eventsiltä on hyvä asia?! Siis mikä on tämän yhtiön tehtävä? No jäähän vielä Kymiring. Iitissä!

ESS:n kaikki Lahtea esittävät kartat alkavat Karistosta ja päättyvät Hollolaan. Miksi Nastola jää ulkopuolelle. Viimeksi pyöräilyreittikartta.

Miksi kapeilla metsäpoluilla saa maastopyöräillä! Voiko kaupungin luontoympäristöstä nauttia enää missään, ettei tarvitse väistellä pyöräilijää!

Kuu on juustoa, on uskottavampi tarina kuin opposition satuilut.

Suomeen ajetaan Ruotsin koronatilannetta purkamalla liikaa rajoitteita kerralla eikä edes maskisuositusta. Toinen aalto tuo kuolemaa ja 90-luvun laman rajuudellaan, jos leviää. Rokote ehkä ensi vuonna eikä kaikille anneta edes.

Hyky-kyydit pelkkä vitsi! Vaan ei naurata, kun kerta toisensa jälkeen soittelee ja kyselee myöhässä olevan kyydin perään. Kuskit yhtä ihmeissään, kun ei ole ajoissa heille ilmoitettu. Voihan sitä vanhuksia ja sairaita odotuttaa, mitäs noista.

Poliisien väkivalta ja rasismi USA:ssa ei ole hyväksyttävää. Rikostilastoissa mustat on ykköstilalla. Tämä voi selittää poliisin käytöstä ja asennetta.

Niin, ikähän on vain numeroita...kun on hyvät geenit ja täysin terve, kaunisvartaloinen nainen. Siis miksi sitä mökkeytyisi?

Pitäisikö sinun muuttaa maalle...ei autojen, mopojen pakokaasuja, ei tupakoitsijoita, eikä häirikkönaapureita? Voit olla siellä ihan rauhassa.

Yritykset konkkaan ja väki pihalle ja roimat veronkorotukset on vaihtoehto sinänsä valitettavalle valtion velan otolle.

Koska lehdissä aletaan kertoa muutkin kuolemaan johtaneet päivittäiset kuolinsyyt kuin koronakuolemat?

"Hollolan kaikuja" Kesälle: Meidän pihassa / on / retki / Kesän ensimmäinen / ihana / yhteinen / yhdessäolon hetki / Äiti / ja pieni tytär / värikäs viltti / eväät / Heidän yhteinen / muistoihin / jäävä hetki / meidän pihassa / eväsretki.

Naurettavaa! Olen saanut lapsena nimen ja myös sukunimen! En halua olla joku numero, millä minut huudetaan vastaanotolle!

Satama-alueelle Lahdessa yksi yhteinen "trubaduuri" kaikkien terassien kuultavaksi. Voisi halutessaan kiveyksellä vaikka pyörähdellä musiikin tahtiin. Olisipa mukavaa näinä aikoina!

Monen eläke, ilman kansaneläkettä, on KK:n konsultin tuntipalkkaa pienempi. Sillä pitää pärjäillä. Myös minun. Tosi on. Terv. Mummeli 83 v.

Hallituksen tiedotuksissa kaikki iloisia. Minusta me ollaan aika hankalassa jamassa terveydellisesti ja taloudellisesti. Realismia peliin. Oottelen, milloin tuo iloisuus tarttuu Mattiin. Matti ainut siinä porukassa joka on valtiomiesainesta riippumatta puolueesta.

Onneksi Suomen hallitus purkaa pikkuhiljaa rajoituksia. Pääsee muusikot keikoille. Todella ärsyttävää, että mainoksissa esiintyy sekä Elastinen että Anna Puu.

Miten mahdollista, ettei nastarenkailla vielä nyt ajavien autoilijoiden toimintaan puututa? Miksi poliisia ei kiinnosta?

Fiksun, ahkeran ja hyväkäytöksisen nuoren unelma kesätyöpaikasta tuli helvetti, kun työnohjaajaksi tuli vihamielinen, epäsosiaalinen ja joka puolella piruja näkevä työntekijä. Ihmetellä saattaa, mikä on teidän ammattitaitonen.

Hienoa Juhani Melanen! Kiitos meidän muidenkin veronmaksajien puolesta, että nostit esiin Ahtialan rehtorin kyseenalaiset toimet taloudenpidossa! Kukahan mahtaisi kertoa niistä kaikista myös kaupunkilaisille? Varmaan koulun henkilökuntakin odottaa jonkinlaista selvitystä.

Lahden kaupungin tiedotuslehti Kaupunkilainen jaetaan viikolla 24 jokaiseen talouteen ja yritykseen. Lehden painosmäärä 76 900. Painopaikkana kirjapaino Punamusta Joensuu. Hienoa tukemista paikkakunnan yrittäjille näin korona aikana Hyvä Lahti!

No voi poloisia poikia, kun eivät saa seksiä. Oliskohan syytä katsoa peiliin, niin henkisesti kuin ruumiillisestikin.

Juuri näin, en omista "päiväkumia" ja siksi haluankin ratkaista aamun sudokuni päättelemällä, en arvailemalla!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 2. Suora lähetys: Lahden Reipas joutui takaa-ajajaksi Kultsun vieraana - ottelu käynnissä, katso tästä
 3. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 4. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 5. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 6. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 7. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 8. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 9. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 10. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 11. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle
 12. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 13. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 14. Kokoomus asetti 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 15. Keskusta nimesi kuntavaaliehdokkaita Lahdessa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.