Näppis: Eikö kaupungintalon remonttia voi supistaa sen verran, että rahaa tontteihin?

Lahdella ei ole rahaa uusiin omakotitontteihin, mutta rahaa on älypyöräteihin ym. turhuuteen. Eikö kaupungintalon remonttia voi supistaa sen verran, että rahaa tontteihin? Kumpi tärkeämpää Lahdelle, herrojen remontoitu talo vai uudet lahtelaiset?

Suomen onneksi hallituksessa on kolme maltillista porvaripuoluetta ja kaksi maltillista vasemmistopuoluetta.

Myyjätön kauppa?!? Onhan työyhteisöissä ollut ilmeisesti aina johdoton "joku" palkattuna täysin palvelemaan.

Ratian juttu LADista horjuttaa pahasti luottamusta kaupungin johtamiseen.

ESS kalakisan "voitto-hauen" punnitus mennyt pahasti pieleen. Kuvassa oli muka 12,6 kg 104 cm hauki. On tainnut puntari olla "pauna-puolella". 1 lb = 0,45 kg. Eli kala noin n. 5,5–6 kg.

Lopettakaa se vöyhötys uudesta korona-aallosta. Se oli nyt tässä, ei tule mitään toista aaltoa. Jotkut ottivat opikseen toiset eivät.

Jukka Peurala, on niitä muitakin vaihtoehtoja kuin kierrätyspuisto ja kaatopaikka! Kierrätysalue olisi erinomainen ja kaunistelematon, miksi se ei kelpaa?

Olipa ilo lukea Etlarista että Asikkalasta lähtöisin Antti Rönkä on palkittu kirjastaan Jalat ilmassa, vaikka aihe on rankka. Onneksi hän sai sen kaiken purettua ulos, paljon on niitä jotka ei saa. Omalla kohdallani Asikkalan ns. pikkukoululla rehtori ei puuttunut kiusaamiseen!

Se onkin sitten suuri "synti", että keski-ikäinen, "vanhempi" nainen piristää itseään omaksi ilokseen.

Kiitos Ahkeralle loistavista kisoista. Mallisuoritus, josta Lahti Events voisi ottaa oppia, sillä kannettu vesi ei kaivossa pysy.

Jyrki, Jutta, Alexander, Petteri, Li, Ville, Maria, Sanna, Katri jne. Pitää olla nuori ja kaunis poliitikkona. Osaamista ja vastuuta ei enää vaadita.

Ottakoot LHS ja Hiihtoliitto oppia Lahden Ahkerasta. Hallinto on kevyttä, mutta tulosta syntyy.

Etlarin tilaus loppu nyt. Alkuviikon lehdet ohuita kuin vessapaperi, ei laajempia artikkeleita kuin ehkä joskus viikonloppuna, lehden linja kaupungin johtoa nuoleskeleva, ja aina vain: tilaa kaverille. Joskus voisi vuosikymmenet tilaajana ollut saada vaikka vapaakuukauden.

On se ihme, kun Reipas ja Kuusysi on vallanneet Mukkulan tekonurmen kokonaan itselleen. Ja talvella Pelicans-juniorit vuoroja jäähalleista. Valmentajat ajavat ulkopuoliset pois varatuilta vuoroiltaan. Maksan enemmän veroja kuin muut ja haluan pelata petankkia tekonurmella ja talvella curlingia sisäkaukalossa just silloin, kun sattuu huvittamaan.

Itsekkäälle urputtajalle tiedoksi. Vein lapseni Ahkeran kesäurheilukouluun, koska siellä noudatetaan Avin ohjeita. Älä tule kentälle silloin, kun siellä on varaus. Sitä varten ne ovat. Minäkin maksan veroja.

Pääministeri Cajander sanoi 1939 kesällä, "kukaan ei ole niin hullu, että alkaisi sotimaan nykyaikana". Miten kävi? Itänaapurimme on tällä vuosituhannella hyökännyt Georgiaan ja Ukrainaan, sekä ampunut alas matkustajakoneen. Se ei ehkä pelota Räsästä, mutta minua pelottaa.

Vertaa Lahti Energian ja Koko Lahden/Eventsin toimitusjohtajan palkkoja. Vertaa sitten yhtiöiden tulosta. Joku tässä yhtälössä ei täsmää?

Kiva, kun Kärkölän Järvelässä on uimahalli auki kesällä. Nyt kaikki polskimaan!

Mikä ihmeen oikeus käyttäytyä varauksista piittaamatta syntyy, jos maksaa veroja? Kunnon kansalaiset maksavat kaikki veroja..

Nyt rasismista puhuttaessa niin vanhukset ja työttömät kokevat sitä myös, mutta siitä ei tehdä suurta numeroa missään.

Näin unta kylään menosta ja vieraiden tulosta. Heräsin rytmihäiriöön. Introvertti 71 v.

Oi Sanna, annatko mun ulkomaille mennä? Oi Sanna, annatko mun sit takas tulla luoksesi lämpimään!

Tehdäänköhän Uudenmaankadun lopputöitä tuntitöinä, kun kestää niin kauan?

Ruotsin poliisi on saanut selville pääministeri Olof Palmen kuolemaan liittyvät seikat. Välitön kuolinsyy oli koronavirus!

Eikö eduskunnasta löydy yhtään ryvettymätöntä kansanedustajaa tärkeään valtiovarainministerin tehtävään?

Kyllä on merkillinen tuo Päijät-Hämeen hykyn toiminta, kun yrität saada jotain lääkäriaikaa, ni ei millään meinaa saada edes oikealle lääkäriasemalle saati, että annetaan ihme numeroita, joissa vastaaja päällä koko tuon päivystysajan. Mitäs tästä tuumaatte? T. Yksi mummeli.

McDirty Laune ja sieltähän riittää. Rotat ja lokit kuorossa kiittää.

Hei kanssakulkijat! Nyt kun koronatilanne on helpottunut, moni tuntuu unohtavan edelleen tarpeelliset turvavälit. Osa pyöräilijöistä ohittaa kävelijän ihan vierestä ja osa jalankulkijoista kävelee keskellä tietä niin, että turvaväli jää alle metriin, vaikka kuinka yrittäisi itse mennä tien laitaan. Muistetaan, että meistä kuka vain (myös minä) voi olla oireeton taudinkantaja. Turvallista liikkumista meille kaikille!

Kännykät pois ministereiltä ja kansanedustajilta istunnon aikana. Kansalaisaloite asiasta?

Eduskunnan suoria lähetyksiä seuratessa puhuja puhuu ja valtaosa pelailee tabletteja ja kännyköitä, ei hyvältä näytä. Tällainen on kansan (äänestäjien) räikeää aliarvioimista.

Lahti Koko/Eventsin hommat ei taida olla menneet ihan putkeen? Koskinen ja Ripatti istuvat hallituksessa. Miehet jaksavat "louskuttaa leukojaan" turhanpäiväisyyksistä ja toisten tekemistä, mutta tähän ei ole herunut kommentteja. "Ota malka ensin pois omasta silmästä..."

Tieliikennelaki muuttui kesäkuun alussa ja vaikka siihen tuli monta muutosta huonompaan suuntaan, niin pysäköintikieltomerkki on edelleen voimassa, vaikka näitä jääräpäitä riittääkin, jotka ovat sitä mieltä, ettei se heitä koske.

Moottoriurheilu on ihan jees. Isompi päivittäinen hiilijalanjälki on lahtelaisten noin 25 tuhannen koiran aiheuttama kuin muutamat kisat vuodessa moottoriradoilla.

Matit on maalla miehiä – merellä niil ei tee mitään.

Olispa kansanäänestys. Eduskunnasta puolet pois.

"Ei terveysjättien monopolia Päijät-Hämeeseen." Nyt pystymme vielä vaikuttamaan!

Iso valkoinen koira tod.näk. dogo argentino puri tänään pienempää koiraa Hakkapeliitankadulla. Omistajalla pallo ihan hukassa.

Ennen oli omat työhuoneet, sitten avotoimistot, nyt monitoimitila. Seuraava työnteon innovaatio: "Onnellisten työntekijöiden monitilatoimisto" eli ulkokatoksen alla rivi lasiseinäisiä työkoppeja. Tulevaisuudessa koronan vuoksi palataan taas omiin työhuoneisiin!

Nykyisin käytetään joka yhteydessä mainintaa "arki". Typerää. Jos käytettäisiin sanontaa "jokapäiväinen elämä", kuten ennen, se kattaisi myös pyhäpäivät. Eiks' je?!

Kun lukee paikallislehden mielipidekirjoituksia, tulee mieleen, että onko Lahti täynnä vanhoja katkeroituneita miehiä, joiden loppuelämän tehtävä on haukkua Lahtea ja lahtelaisia?

Miten käy Etelä-Euroopan maissa olevien keskieurooppalaisten omistamien loma-asuntojen arvon, jos etelää ei tueta? Jos loma-asunto on lainan takuuna pohjoisessa, niin autetaanko taas pankkeja?

Kokoomus on keskittynyt operoimaan hallituksen sisälle sotaa. Isänmaan asialla ei ole väliä.

Kun ajaa tavalliselta pyörätieltä älypyörätielle, tunteeko ajaja takaraivossa hallin kumautuksen? Vai miten se erottaa?

Suomen lain mukaan lapsen kansalaisuus määritellään äidin kansalaisuuden mukaan.

Kun lukee lehdestä, niin tuntuu, että ei ole muuta kuin mätäkuun juttua, kaikki pielessä, minkä laisia poliitikot, ei mitään järkeä.

Kalaraati oli löytänyt jostain U. Kekkosen kalapuntarin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut