Näppis: Metsän hakkuut tähän aikaan on yksi pahimpia lintujen pesien hävittäjiä.

Sallamaari Simpasen ajatuksista jäi oleellinen tuholainen pois. Metsän hakkuut tähän aikaan on yksi pahimpia lintujen pesien hävittäjiä. Kyse on vain muutamasta viikosta. Pesintä-ajalle voi järjestää lomia ja konehuoltoa. Itsekin konemiehenä toimivana.

Jos koulun kello on pysähtynyt, se on ihan normaalia. Kun koulu on suljettu, on tapana sammuttaa ilmanvaihto, lämmitys ja sähköt. Näin varmistetaan uusien terveiden koulujen uudisrakentaminen.

Kieltäkää nyt muslimeilta kaapuihin naamioituminen, etenkin Isis-henkilöiltä. Naamioituminen Suomessa yleisillä paikoilla on muiltakin kielletty!

Ennen niitä vilisi murkkupoikien puheissa ja piirroksissa, sitten jätkien rivouksissa. Sitten ne omaksui nuoret naiset. Tasa-arvoako se on?

Millaiset kytkökset on Kulmunin ja kalliin koulutuksen välillä? Eihän muutaman tunnin koulutus voi maksaa niin paljon. Oliko siinä valtion höynäytys laskutuksessa?

Konsertit ja urheilutapahtumat on peruttu. Mielenosoituksessa oli 3 000 ihmistä. Miksi sallittiin?

Hyvä kirjoitus Melaselta sivistystoimen konsultti- ja aluepäällikkösekoilusta. Olisko jo viimein aika päättäjien/toimittajien puuttua asiaan?

Pientä puroa ja taimikoita täällä Hollolassa surraan. Unohtaen, mitä mahdollisuuksia ja oheisyrityksiä kierrätyspuisto voikaan jatkossa Meille tarjota. Tervetuloa uudet työpaikat :)

Lautataapeli Matti. Kerkeekö Rukan lumille neuvoa ottamaan. Kyllä EU kertoo, mitä pitää tehdä. Leuka rintaan.

Hallitus sitoo suomalaiset velkatakuisiin, joiden avulla mm. Italia (2 400 miljardia velkaa. N. 40 x enemmän kuin meillä) voi laskea verotustaan. SM-tasoinen hallitus tosiaan, nimittäin SadoMaso-sellainen. Onko unohdettu, minkä maan etuja pitäisi valvoa?

Nyt se on tapahtunut. Lööppien mukaan Maisa Torppa on suudellut aviomiestään. Hiljentykäämme.

Sinä joka 7.6. Sunnuntaina, Myllysaaren P-alueen lähellä, ammuit hanhen poikasilta emon, joka jäi vielä kitumaan. Oletko nyt mahtava, ja ylpeä metsästäjä.

Eikö Hollolan edustaja maakuntahallituksessa huomaa, miltä hänen toimintansa "kierrätyspuisto"-asiassa kuntalaisten mielestä näyttää. "Este" osallistua kokoukseen, missä valitaan sijoituspaikka jatkovalmisteluun. Ei ota kantaa koska "asia on keskeneräinen". Facebookissa voi rivien välistä lukea ihan toista ja olihan hän Hollolan edustaja Päijät-Hämeen liitossa, kun sinne Hollolan myönteinen kanta ilmaistiin. Siis idean "äiti".

Kiitos Juhani Melanen. Eivätkö kaupungin virkamiehet osaa itse mitään, kun joka hommaan tarvitaan konsultteja.

Ovatko persuälyköt kenties sen ideologian takana, joka pelastaisi meidät EU:lta ja unohtaisi koko muun maailman ihmiset?

Mihin kadonnut satamasta torni, jossa kello sekä tuuli- ja lämpömittari?

Voi että kaipaan loistavaa Aaltosen puutarhaa!

Kaikki rahat raihnasille, syrjäytyneille, sairaille ja pummeille. Kukaan muu ei tarvitse mitään.

Nyt on hallituksessa vaihtunut demarien ja kepun ministereitä ja sukupuolten tasa-arvo parantunut. Odottakaamme, että Vihreidenkin ministeri vaihtuu ja toivottavasti hämminkiä luova ulkoministeri.

Älä huoli, kyllä patologi ottaa labrakokeet.

Kampaamo-parturi Savage Hair Rautatienkatu 10 käyttää suusuojia ja noudattaa hyvää hygieniaa. Hyvä palvelu!

Marketeissa myydään ulkomaisia mustikoita pakkauksissa, joissa ei ole sanaakaan suomea; ei maahantuojan nimeä, eikä mikä tärkeintä, viimeistä myyntipäivää. Elintarvikevalvoja nukkuu...

En voisi kuvitella tyhmempää tekemistä kuin kiertää Vesku mopolla ilman asiaa. Voihan mopolla ajaa, jos on jonnekin menossa asian perässä. Mutta ihan turhaan. Suorastaan ympäristörikos.

Hollolan kunnanvaltuuston on "torpattava" kierrätyspuistohanke Hollolan kunnan kehätien alueelle. Hankkeessa ei ole alunperinkään otettu huomioon vaikutusta alueen läheisyydessä oleviin asukkaisiin. Lahti voisi hakea omalle alueelleen tämän niin hyvän bisneksen toimintaa.

Hei vaan ja hulevedet Joutjärveen. Kyllä se äkkiä umpeen rehevöityy, niin on hyvällä alulla.

Mitä oikeasti tapahtuu vaippavuorelle eritteineen? Maahanko? Valtava ongelma maapallollamme!

Käsittämätöntä, tusina ulkopaikkakuntalaisia päättää sijoittaa koko maakunnan jätteenkäsittelymaksun ja kaatopaikan Hollolan kuntakeskukseen viereen. Pankaa hollolalaiset hanttiin, vielä voi vaikuttaa, Hollolan valtuustolla viimeinen sana.

Mikä älynväläys oli muuttaa keltaiset sulkuviivat valkoisiksi. Talvella ei näy senkään vertaa ohjeistusta ajolinjoista.

Kiertävillä kauppiailla (ikkuna, katto, turva, yms.) ongelmia kuullun ymmärtämisessä. Jos sanot, että nyt ei sovi niin silloin ei sovi. Kuolemaa ootteleva ukkeli.

Prisma Holma itsepalvelukassa, täysin mahdotonta ajoittain pitää turvaväliä. Tänäänkin kolmen metrin matkalla seitsemän asiakasta. Itsepalvelun henkilökunnalla ei mitään suojia, sääliksi käy.

Olipa ilo nähdä kaupunginjohtaja Timonen fillaroimassa Malskin alueella. Hyvä Lahti

Viisikon punavihreiden hallitussirkus jatkuu, siitä pitää huolen koko kesän sirkustirehtööri Kulmuni. Ei tarvita muita koronakesän tapahtumia!

Ei hyvänen aika, jos keskustalla ei ole Vanhasta kummempaa ehdokasta tarjolla Suomen valtion "rahapussia" valvomaan, luopukaa ihmeessä paikasta, seuraukset ehdokkaanne nimeämisestä ovat varmasti vuosikymmenten harmituksen aihe ja puolueenne loppu!

Tarvitaan kauran viljelijöitä joo...20 senttiä kilo saa tuottaja. Tuotteet, leipä alkaen min. 5e/ kilo...varmaan onkin hyvä bisnes. Jollekin.

Orpon oikea käsi kuin Bresnevillä. Joku selän takana sitä heiluttaa.

Ei kaatopaikkaa Hollolaan!

JuniorPelicans 1 523 pelipassia 2020. Urheilun tulevaisuus on kuitenkin uhattuna, kun viime vuoden ikäluokka lahdessa 960 lasta.

Nyt kun VR ei myy enää lippuja kaukojunissakaan, saa ilmeisesti matkustaa kaikissa junissa ilmaiseksi? Kivaa!

Kyllä Lahdella massia riittää. 4.6 kehotettiin matkakeskuksen penkeiltä pois, kun valokuvattiin. Ne ovat uusimisen tarpeessa. Ei niistä ole tikkuja irronnut takapuoleen. On kuulema halpa kohde, kun vertaa Päksiin. Onko sairaala verrattavissa penkkeihin? Ajattele ennen, kun tuot julki.

"Tarvii ite pitää turvaväli..." voi yksinkertaisuutta! Kun toinen tunkee niskaan kiinni kassalla, miten pidät väliä. Metsäkankaan S- marketissa joutuu itse huomauttelemaan asiasta.

Onko maassamme ministereillä oma oikeuskäytäntö, tavallinen suomalainen olisi joutunut tuollaisesta toisen varojen väärinkäytöstä oikeuteen!

Kaikki naiset eivät pidä partaisista miehistä. Parta vanhentaa miestä 10–30 v. ja antaa epäsiistin vaikutelman. Suudellessa ja lähikontaktissa se pistelee ja kutittaa naisen iholla. Parta on useimmilla miehillä huonosti hoidettu. Se vaatii päivittäistä trimmausta. Ahkera ja itsestään huolehtiva mies ajaa/ trimmaa partansa päivittäin!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 2. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 3. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 4. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 5. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 6. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 7. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 8. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 9. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 10. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 11. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle
 12. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 13. Kokoomus asetti 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 14. Keskusta nimesi kuntavaaliehdokkaita Lahdessa
 15. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.