Näppis: Kissanomistajat, kissa ei kuulu luontoon

eikö vaparin invapaikkaan voisi laittaa vaikka 4 tunnin rajoituksen. nyt sen vallannut punainen fiat kokonaan

Näppikset näkyy netissä ja jopa sokeatkin "näkevät" ne. Kenties oma Lehti näppiksiä täynnä?

Työvoimapula?Kesätöihin/pätkätöihin olisi varmaan tulijoita mutta työnantajilla on suuret vaatimukset .Pitää olla työkokemusta ja mielellään alan opiskelija .Mistä sitä saa kun kukaan ei huoli ensikertalaista!

Lapsi ostoskärryssä: Kaksi vuotias kävelee varmaan kaduilla, mikäli ei ole täysin maalaislapsi. Kaduilla on paljon sylkyjä, siis räkälimppejä! Multa on todella puhtaampaa, kuin sylky, syljetyt purkat ja pölysaasta kaduilla.

Täyttyyköhän Lindstömin aktiivisuusehto jos katsoo 96 tuntia MM-jalkapalloa ! Vai tuleeko tälle ajalle leikkaus työttömyyskorvaukseen ?

Suomessako ajattelun vapaus? Älkäähän nyt. Saat toki ajatella vapaasti homosuhteiden ihanuudesta, mutta homokriittinen ajattelu ja varsinkin sen sanominen ääneen on ehdottomasti kiellettyä. Jos niin teet, sinun käy samoin kuin PoriJazzin johtajalle - sinut ristiinnaulitaan mediassa. Se siitä sanan- ja mielipiteenvapaudesta.

Varmaankin niitä, jotka ehdottelevat joidenkin eheyttämistä, pitäsi itseään eheyttää. Heidän aatteessaan on jotain rikki.

Olkaa nyt tapanilan asukkaat valppaina.tapanilankadun varteen entisen ruokakaupan tontille kaavaillaankin kerrostaloja rivitalojen sijaan.

Aika roisii. Vaavin paidan rintamuksessa Kippari-Kalle piippu suussa.

Heinola aloittamassa "ihmiskaupan" ostamalla 10000.lla eurolla raskauden ja synnytyksen naisilta, jotka ei muutoin lasta tekisi? Synnytyspalkkio nähdään sijoituksena, saada kuntalaisia lisää ja sen myötä esim. valtionosuuksia. Vaikuttimen mukaisesti lapsia pidetään taloudellisena hyödyttäjinä tarpeellisia rahan takia.

Kissanomistajat, kissa ei kuulu luontoon eikä sitä saa missään nimessä pitää vapaana! Linnuilla on poikaset juuri nyt ja ne tarvitsevat rauhan, kuten muutkin poikasiaan hoitavat eläimet.

Tie Lapakistolle on vaarallisen huonossa kunnossa. Auton jousitus meni korjattavaksi.

kengän pohjassa voipi olla räkää ja sylkeä parkkipaikalta joka sisältää tuberkuloosi tai hinkuyskä bakteeria. Se menee jauhelihapaketin pohjaan ja siitä kassan hihnalle ja siitä kassin kautta jääkaappiin ja sitten keittiön tasolle ja jos en pese sitä tasoa on siinä kasvualustaa ja sitten mennään akuuttiin kerryttämään jonoa!

minä olen asuntoni rahoittanut niin saan myös päättää kuka sinne menee. Sääntö Suomi. Kukkahatut. Sananvapaus. Rasistikin olen. Ja Nainen vieläpä. Minua ei kyttää kuka vaan mies. Näytän keskisormea! Hah. Sliipatut turjakkeet. Yök.

"Kapinan paikka.."?? Suljettaisko juhannuksena sairaalat, lääkärit, paloasemat, poliisi yms. Olipa lyhytnäköinen näppisteksti.

Mikä säästökuuri? Lisää velkaa 5 mrd. Samalla menee 10 mrd/vuosi veroparatiiseihin, 4 mrd tehottomiin yritystukiin, virkamiehiä on 20 miljoonaiselle kansalle=liikaa. Suomalaisia on helppo puijata.

Ajattele että Sinä elät ihan uskon varassa - uskot että elät esim tämän päivän loppuun ja nukut yön ja heräät aamulla ja nouset ylös ja meet töihin tai teet mitä teet. Uskot että elämä kantaa

Jos venäjä otti takaisin "omansa" Krimillä, miksi eivät luovuta Kiinalle maata Vladivostokin alueella? Sen saivat "vahingossa" 1800-luvulla. Kiinalaisilla oikeus siis hyökätä?

Perunat pestään ennen käyttöä, pesetkö ruokapaketit? Ja kädet? Lapsen kengissä vaikkapa koirankakkaa, sieltä kulkeutuu käsien (vai käytätkö pinsettejä?) kautta keittöön ja ruokaan. Nuolaisetko sormiasi? Saa ajatella.

kiitos ihana enkeli kun autoit minua lauantaina mäntsälässä parkkihalliin nim sairaskohtaus :-)

Te hoitajat siellä vanhusten palvelutalossa teidän velvollisuus on tehdä ilmoitus epäsopivista ja psyykkisesti huonokuntoisista työtovereistanne eteenpäin!Ei ole oikein että vanhukset joutuvat näiden "hoitajien"kiukun ja huudon kohteiksi ja huonosti hoidetuiksi!

Miten alikulkutunneleiden jälkeiset pyöräteiden T-risteykset saataisiin turvallisemmiksi? Esim. Salppurin koulun läheinen alikulku risteyksineen on HENGENVAARALLINEN!

Kyllä VMP Kilpeläinen taitaa nyt narrata työn paljouden kanssa. Ainoat työtarjoukset parin vuoden aikana ovat olleet voileipäkakkujen tekoon pariksi päiväksi? Joillekin ei tarjota edes niitä. Vai millä perusteella työntekijät oikein valitaan..? Outoa.

Joko kaikilla metsästäjillä on vyöllään ilveksen kaato? Voidaanko lopettaa niiden lahtaaminen pikkuhiljaa.

Kepulaiset kehuvat uskonnollisuuttaan. Ja että eivät voi olla persujen lähellä. Raamatustako muka otettu ohjeet Nuorisosäätiön toimiin? Tekopyhiä?

On se Tarkan vaikea niellä, kun Trump saa neuvottelutulosta aikaan.

Lahti-City-yhdistyksen väistyvä toiminnanjohtaja Janne Viitamies " Aleksilla on vuositasolla 5.milj. jalankulkiaa, mikä on hemmetinmoinen vahvuus". Onhan se ottaen huomioon,että se vaatii n.13.200 käveliää vuoden jokaisena päivänä.

Lapsi tallaa kengillään kadulla niin koirien, kuin ihmisten jätöksiin. Sitten hänet laitetaan ostoskärryyn kenkineen. Sehän on sama, kuin pyörittelisi ruokaostoksensa kadulla ja laittaisi sitten kotona jääkaappiin. Ostoskärryt ja korit muutenkin usein iljettävän likaisia.

Miten ihmeessä voi olla myyjän vika, jos asiakkaan lahjakortti on mennyt vanhaksi. Miettikää ennen kuin avaudutte kaupan kassalla.

Jalkapallon MM-kisat ovat sellainen megaluokan tapahtuma, jossa ketään tuskin kiinnostaa, istuuko pienen Suomen ministeri katsomossa vai ei!

Etlarin 14.6.18 juttu aiheena SSR avasi silmät turhista rak.projekteista kaup.joht. Myllyvirran aikana. Lahtelaiset veronmaks. maksaa pitkään laskuja.

Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistykselle tiedoksi, että koulun tontilla ei ole asemakaavassa suojeltu yhtään puuta. Kannattaisi ottaa asioista selvää, ennen kuin johtokunta tekee päätöksiä. Olisi helppo tarkastaa kaupungin nettisivuilta ajantasa-asemakaavasta. Ei siis mitään poikkeamispäätöstä kaavasta poikkeamiseen tarvita.

ruotsinkieliset tulevat tänne syvälle Hämeeseen ja alkavat kaataa Anttilanmäen koulun ilmeeseen olennaisesti kuuluvia ikihonkia. Sivistymätöntä vandalismia!

mädäntyneen oikeuslaitoksen näytös. herttoniemen hyppyrimäen työntekijöille tuomiot tyhjästä. voitto vandaaleille ja pikkurikollisille!

Mieheni "sairastui" syöpään noin 9-v sitten. Kaikki kaverit "hävisivät". Missä ovat ystävät ja kuorokaverit. Paavo on pahasti sairas. Vaimo

puhekielen uusia termejä.uudistukset=leikkaukset kansan hyvinvoinnista.totuuden sanominen=rasismia.asioista puhuminen oikeilla nimillä=vihapuhetta.

onko Timonkadun takainen leikkipuistoympäristö tarkoitettu koirien irrallaanpitoalueeksi ?

Miksi Lahden Matkakesk. hissit aina lukittuina arkenakin keskellä päivää? Mistä puh.numerosta tilataan hissiavustaja rautatie- asemalle? VR ei kerro.

Jukolan viesti lintujen pesintä aikana rikkoo törkeästi lintujen pesintärauhaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronatartunta on huolettanut päijäthämäläisiä keskimääräistä enemmän – Lahdesta tehty paljon oirearvioita THL:n uudessa palvelussa
 2. Palava tavarajuna sytytti Lahden seudulla useita maastopaloja - junaliikenne poikki Lahdesta Riihimäelle
 3. Uusi tieliikennelaki tulee voimaan maanantaina – esimerkiksi nämä viisi asiaa muuttuvat
 4. Takareisileikkauksesta toipunut FC Lahden puolustaja Timi Lahti on Suomen mestari kolmannessa sukupolvessa
 5. Kaukoliikenteen busseja lisätään vähitellen – "Perusajatus on, että tässä laajudessa mentäisiin koko kesä", toteaa Koiviston auton toimitusjohtaja Mikko Markkula
 6. FC Lahti palaa treeniviheriölle koko joukkueen voimin – harjoitusottelut käyntiin jo lauantaina Espoossa
 7. Etsintäkuulutettu mies ajoi petoksella saadulla autolla ylinopeutta Heinolassa
 8. Jäteauto kulkee mallastamon sivutuotteista valmistetulla polttoaineella Lahdessa, tyhjäkäynti ei tuo käryä pihaan
 9. Kirkkoihin ja jumalanpalveluksiin pääsee taas yli 50 henkilöä – katso Lahden kirkkojen osallistujarajoitukset
 10. Lahdessa Uudenmaankadun alittava Kyöstilän alikulkukäytävä suljetaan korjaustöiden takia
 11. HS: Al-Holin leirin suomalaisia tulossa Suomeen tänään
 12. Bloggaaja Mika Markkanen suunnittelee retkensä tarkasti Excelissä ja toivoo, että suon tuoksun saisi vangittua dödöpurkkiin – blogista löytyy mainintoja myös Päijät-Hämeen luontoreiteistä
 13. SpaceX:n miehistöalus telakoitui kansainväliselle avaruusasemalle
 14. Iitin maakuntavaihdoksen vuoksi muitakin rajoja piirretään uudelleen – Hämeeseen saatava lisää poliisimiehiä, sanoo poliisipäällikkö
 15. "Nepalissa naisen on vain kestettävä" – Manisha Hamal, 30, tutkii Suomessa kiusaamista ja seksuaalista häirintää ja maksaa elämisensä siivoustyöllä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.