Näppis: Koululaisen kynä kuluu sairaan nopeasti. Niin, ettei digiaika ole täystuhoa.

Oikein ällöttää lukea näitä näppiksiä, joissa puhutaan tosi rumia Cheekistä. Tulin tulokseen, että jälleen puhdasta kateutta ja pienisieluisuutta. Niin lahtelaista. Hävettää tiedän puolesta. Jare teki jotain, mihin te ette pysty ikinä. Kylhän sen ymmärtää et se harmittaa. Hyvää ja aurinkoista syksyä kaikki mielensäpahoittajat. Kyl se siitä! ; )

Armahtakaa meitä hengityselinsairauksia sairastavia, astmaatikkoja, hajusteallergisia, migreeniä sairastavia ym., jotka kärsimme voimakkaista tuoksuista! Jumalanpalvelukset, teatterit ym. ym. Aina ei halua eikä voikkaan lähteä kesken pois.

Kyllä Lahtikin pyyhkäistään kartalta, kun ohitie valmistuu, kuka tänne poikkeaa kahville.

Joko nyt päättäjät näkevät, että nuorisotapahtuma vetää maksavaa yleisöä! Ei vanhan mallin Salppurin kisat enää. Lumilautailua mäkimonttuun talvella!

Vaalit lähestyy.. Sipilä olevinaan huolissaan pienituloisista, joita koko hallituskausi on riistetty.

Kristinusko pois kouluista ja joogaa tilalle! Hälytys vanhemmat, se on hindulaisuutta!

Talopurkumies on rahansa ansainnut. Remonttihiellä, luopumisen tuskalla ja kyynelilläkin on hintansa.

Onko Suomi kurjistunut koskaan rauhan aikana kuten tämän hallituksen aikana? Oma kansa unohdettu.

Miten koulussa saa opettaa joogauskontoa, mutta ei saisi opettaa kristinuskoa, josta todellinen rauha ja läsnäolo?

Rakennusmestari, TT, Esko Passila on taas kerran niin oikeassa! Kirjoitus 28.8. Lukijalta

Onneksi olkoon hallitus! Lupauksenne olla korottamatta pieniä eläkkeitä on toteutunut. Lisäksi olette kyenneet jopa pienentämään niitä indeksit poistamalla. Hienoa! Tästä eläkeläiset teitä vaaleissa tulevat kiittämään.

Hienoa, FC Lahden A SM-sarjan piikkipaikka lupauksista huolimatta, ja ilman täyspainosta harjottelua. Kuinka hyviä olisittekaan, jos treenaisitte koko joukkueella. Johto, herätys.

Hei te kalkkikset! Annetaan nuorten pitää räppärinsä, se on tämän ajan runoutta, sanomaa, musiikkia heille! Muistellaan me vaan oman aikamme laulajia. Olisi kyllä kiva saada jostain näiden räppäreiden esitysten sanat, mitä niissä 'lauletaan'. Kalkkis 73 v.

Silloin, järkevinä aikoina, fiksuilla yrityksillä oli omia kouluja, mm. konepajakouluja, joten osaavia tekijöitä oli aina saatavilla. Onko systeemi nyt siis romutettu?

Hyky laittakoon vakisaikkulaiset ja työn laistajat ruotuun. Esimiehiä joutaa poteroistaan asiakastyöhönkin. Säästöjä syntyy.

Kiitos Cheek! Aivan mahtavat konsertit! Lahen kaupunki voisi kiitokseksi ja kunnianosoitukseksi kaikesta lahjoittaa hänelle rantatontin! Marisijat menkää järveen uimaan, vesikin oli niin ihanan lämmintä tänä kesänä, pus!

Oli surkeaa katella, kun kaks teinilikkaa lönti kiireettä Vapaudenkadun poikki puhelimia räpläten. Vuoroaan odotti neljä linja-autoa ja kahdeksan muuta eli liikenne seis kunnes leidit pääsi tien yli.

Äärioikeisto on yhtä kuin fasismi, joka on Pariisin rauhansopimuksella kielletty. Oikeistohallitukset eivät tästä välitä, vaan syyllistyvät sopimuksen rikkomiseen useissa 2. maailmansodassa hävinneissä valtioissa, joita kielto koskee.

Cheekin kanssa on vähän sama kuvio kuin lupiineiden, osa haluaa repiä pois hetken kauneuden. Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja keskitytään tekemän hyvää.

Laittakaa kännykkä pois ja keskittykää liikenteeseen. Se sattuu kun kolahtaa. Ja syy on sinun.

Voisiko helluntaiseurakunta tehdä omalle tontilleen tupakkapaikan, ettei Tarmokatu 1:n piha täyttyisi joka viikonloppu näistä tupakantupruttajista. Kiitos!

Nuorellaparilla 125 neliön asunto täysin velaksi. Mistä? Isolle koiralle tilaa leikkiä. Missä lapsi? Pihassa hiekkalaatikko valmiina.

Ranskan ja USA:n tavoitteisiin ei kuulu enää biodiversiteetin, ilmaston suojelu. Se on ekoterroria. Suomen ja hallituksen tuomittava nuo yhteisen planeetan tuhoaikeet! Emme tue terroria.

Ei osakekerrostalo mitään vuokraa, vaan osakkeenomistajat, jotka eivät asu itse talossa. Olisiko vuokralaisten omalla käytöksellä mitään tekemistä sen kanssa, miten heihin suhtaudutaan?

Julistetaanko vielä 25.8 liputuspäiväksi, ja Cheekki pyhimykseksi? Rauhoittukaa...

Sain talon myytyä, ja ajattelin muuttaa Lahteen. Näppiskeskusteluja seurattuani aloin epäröidä. 28.8. etusivu lopulta ratkaisi, päätin mennä muualle.

N. Chomsky -yksityistämisen tekniikka: "Vähennetään rahoitusta, varmistetaan etteivät asiat toimi, saatetaan ihmiset vihaiseksi, luovutetaan toiminnot yksityiselle pääomalle." Vrt . Sote..

Hyvä Passila. Kotiseudulla käydessäni ihastelin vanhoja yli 70-v. taloja, jotka olivat hyväkuntoisia ja homeesta ei tietoakaan. Rakennukset oli järjellä tehtyjä ja hyvin huollettuja. Siinäpä se.

"Konsertti" maksoi 2,6 milj. Paljonko siitä oli kaup. perimä vuokra n. 2 viikolta? Ei kai sitä ilmaiseksi annettu? joHaluan tietää

Hyvä että Kymppitonni jatkuu taas. Ei pelkkää naurattamista, vaan aivovoimistelua myös katsojille. Lisäksi Cristal on taitava juontaja ja oikea symppis.

Nyt viimein purkamaan sitä phhykyn hallintohimmeliä, joka on paisunut valtavaksi ja arvatkaa mitä se maksaa !!!!

kyllä elämä on ihanaa .

Onko Puuma-huuma helpottunut? Vai näyttävätkö valtaapitävät esimerkkiä: huomattavan nuori vaimo tai vanhempi tyttömäinen sellainen. Tai samaa sukupuolta oleva. Miten olisi leski tai aito sinkku.

Koululaisen kynä kuluu sairaan nopeesti. Niin, ettei digiaika ole täystuhoa. E v.

Jos sinä tarkoitat Kulmak. ruoanhakijoita, niin ne menevät seurakuntiin ym. jakelupisteisiin. Me teemme vapaaehtoistyötä joka viikko. Haemme ja kuljetamme omin kustannuksin, jotta voimme jakaa tarvitseville viikosta toiseen kesät talvet. Näin monet sadat ihmiset saavat avun. Tervetuloa mukaan vapaaehtoistyöhön seurak. ruokajakeluun. Niitä löytyy Lahdesta ja ympäristökunnista.

On aikoihin eletty, kun ope pitää joogaharjoituksia oppilailleen koulussa. Jooga on kotoisin Intiasta. Intial. tohtori sanoo: "Ei ole mitään hinduismia ilman joogaa eikä mitään joogaa ilman hinduismia." Eikö lapsille pystytä opettamaan "rentoutumista ja läsnäoloa" muuten kuin jooga-nimen alla?

Lahdesta on tulossa persaukisten paratiisi, jossa Kela elättää täällä olevat ja tänne tulevat elintasopakolaisten kaverit ja kavereiden kaverit jne.

Olisiko hyvä selvittää välimme niin kauan kuin kumpikin on vielä elossa.

Voi taivas, kuinka uuvuttaa nämä tutkijat asiantuntijat niinku-ihmiset!

Arvostan suomalaista ruokakulttuuria, johon on tullut ja jäänyt pysyviksi makulajeja muistakin maista. Kiitettävää on uusien lajien kokeilu. Voisi ehkä ottaa vanhoja lajikkeita uuteen muottiin. E v.

Hollolan kunta ei hyötyisi tuulivoimahankkeesta muuta kuin kiinteistöveron verran. Ei korvaa edes maapinta-alaa, saati menetettyjä kunnallisveroäyrejä ja tulevia asukkaita.

Ihanaa olen hengissä ja terveenä. Läheltä piti. Auto ajoi Vesijärvenkatua kovalla nopeudella ylämäkeä, eikä pysähtynyt linja-auton viereen suojatien eteen. Kyllä autoilija voisi kerrata sääntöjä.

Musikaaliin saa Facebookissa ilmaiset liput, kun tuntee lippukassan. Epäreilua.

Vähä-Tiilijärven huono tila johtuu siitä, kun tuhannet ja taas tuhannet ihmiset kusee sinne. Se oli ääriään myöten täynnä ihmisiä joka päivä, kukaan ei kuitenkaan käytä sitä yhtä saastaista ns. vessaa.

Yle on urakalla julkaissut aikaisemmin niin hienoja BBC-sarjoja. Onko Vatikaani ja muut kirkkouskovaiset niin ahtaalla, että on maksettu nämä nykyiset pappisarjat.

Ärsytys näköjään tarttuu. Ehkei ole terveellistä lukea näppiksiä. Iso kyllä taipuu iso, isompi, isoin. Aika outoa, että iso muuttuisi suureksi. Iso on iso. Koetas taipuuko sun kielesi?

Koulut on alkaneet. Maalta tulleita uorittelevia pikkulikkoja tulee työmatkalla pyöräillessä vastaan keskustan puolella. Tätiä 55+ tämä vain naurattaa.

Olenko ainoa, joka kärsii siitä, että MTV:n seitsemän ja kymmenen uutisten seuraaminen on vaikeaa. Nimittäin kuunnella saman aikaisesti uutisten lukijoita, ja lukea nopeasti etenevää uutistekstiä ruudun alareunassa. Huoh!

Se on nääs tää uorittelu ollut näille 20+ pikkulikoille tapa jo vuodesta 1994. Silloin aattelin että jestas mitä törppöjä, mutta eipä tuo näy muuttuvan

Pohdin vielä tätä loman jälkeen käynnistynyttä kiusaamista. Luuliko tosiaan, etten puuttuisi ja nyt voisi alkaa taas savustaa? Dream team muilutusta joo

Voi voi, ns. "omistajissa" niin paljon pahnoillaan lepäilijöitä. Tervehtiminen plussaa.

Tää nettikiusaaminen taitaa olla mua sukupolven nuorempien juttu? Itellä puhelin on vekkari ja näitten tekstarien kirjoitusväline. Ei o nettiä eikä tuu

Hollolan tuulivoimalle iso peukku kuten suurimmalta osalta kuntalaisia. Toivottavasti muutaman taantumuksellisen valheelliset väittämät haihtuvat hyvän tuulen mukana.

Dingo-, toniniemis-, Lordi-hysteriat ymmärsin ohimenevinä ilmiöinä. Tsiikki-ilmiöstä jälkeen jää vain tatuloinnit - ja pysyvästi.

Joka keskiviikko s-marketin "tarjoukset" herättää myötähäpeää. Kaikki on halvempaa muualla ilman tarjouksia. Tarttisko tehdä jotain?

Paljonko maksaa pesäpallon harrastaminen? Muu lajikirjo oli kyllä näyttävästi esillä.

ESS on profiloitunut jälleen mamujen kovaan kehumiseen miten opiskellaan/tehdään töitä. Katukuva kertoo ihan jotain muuta, missä nämä henkilöt viettävät aikaansa. Kirjoittakaa nyt uutisissa olevista mamu huijareista.

Taitaa olla vaalit tulossa, kun keskusta ja kokoomus kilpaa ajavat pienten vähävaraisten asiaa. Veroja alennetaan pienituloisilta, hoivatakuu järjestetään omaishoitajille.

Aika sankka joukko kansalaisista äänestäisi vasemmistoa, mutta heidän humanismi menee yli äyräiden. Koko maailman pakolaisia ja "pakolaisia" tämä pieni maamme ei pysty elättämään. Melkoisen aivopesukoneen kautta menneitä ihmisiä nämä vassarit. Ja niin on kyllä vihreetkin.

Juuri nämä ns. vanhat hyvät rakennusmestarit ovat rakentaneet nämä homerakennukset. Kalliiksi tuli. Rakennusfysiikka täysin hukassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahti on varautunut suositukseen hankkimalla yli 100 000 maskia – "Erittäin pieni määrä, jos tulee laajoja suosituksia"
 2. Kotijuhlat tulossa ja korona arveluttaa? – lue lääkäreiden ja viranomaisten ohjeet turvalliseen juhlintaan
 3. Spedemäinen keksintö yritykseltä, joka toimi myös Nastolassa - suojavisiiri ja lippalakki samassa
 4. Lahti haluaa selvittää hyvinvointiyhtymän yhteisyrityspäätöksen juridisen pohjan – "On vaikeaa ajatella, että vastuullinen kaupunki heittelisi kapuloita rattaisiin"
 5. Pelastuslaitos pelasti vesiskootterionnettomuuteen joutuneen Vesijärvellä - skootterin kyydissä oli kolme henkilöä
 6. Lahtelainen Riku Routo sai kokoelmiinsa kuuluisan grillirakennuksen Jyväskylästä – "Kioski korjataan alkuperäiseen käyttöönsä, se on selvää"
 7. Hämeen poliisilaitos linjaa, että lapsen vieraannuttaminen vanhemmasta voi olla rikos – tutkittavana poikkeuksellinen epäilty pahoinpitely
 8. THL:n pääjohtaja: Maskisuositus julkaistaan torstaina – julkiset liikennevälineet erityishuomiona, suosituksesta tulossa alueellinen
 9. Päivystysavun puhelin ruuhkautunut, soittoja nelinkertainen määrä kevääseen verrattuna
 10. TS: Orimattilan kaupunginjohtaja Osmo Pieski hakee Raision johtoon
 11. "Tämä tulee näyttämään hakkuuaukealta" – Lahden kaupunginteatterin syksy alkaa alle puolikkaalla katsomokapasiteetilla
 12. Kylkikolari risteyksessä Kärkölässä, toinen autoista päätyi ojaan
 13. Menestys helpottaa maailmanvalloitusta - Teerenpelin uutuusviski nousi korkeimpaan luokkaan arvostetussa kilpailussa
 14. Päijät-Hämeessä todettu yksi uusi koronavirustartunta – 26 hyvinvointiyhtymän työntekijää karanteenissa
 15. Koulu käyntiin liikenneturvallisuustempauksella Lahden Launeella – tapahtuma on myös tärkeä muistutus tielläliikkujille

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Päijät-Hämeessä todettu yksi uusi koronavirustartunta – 26 hyvinvointiyhtymän työntekijää karanteenissa
 2. Kaksi henkilöautoa paloi Lahdessa tiistain vastaisena yönä
 3. Hyvinvointiyhtymä suosittelee hengitystieinfektion oireista kärsiviä hakeutumaan koronatesteihin
 4. Poliisille tuttu mies etsi anastettavaa talojen pihoilta Lahdessa
 5. Rekkakuski ajoi siksakkia Nelostiellä – eksyi välillä ojaan ja kaatoi mennessään liikennemerkkejä
 6. Fingerpori 10.8.2020
 7. Hämeen poliisilaitos linjaa, että lapsen vieraannuttaminen vanhemmasta voi olla rikos – tutkittavana poikkeuksellinen epäilty pahoinpitely
 8. Vesivehmaan lentonäytös saa kunnanjohtajankin taivaalle – luvassa on melkoista kyytiä
 9. Päivystysavun puhelin ruuhkautunut, soittoja nelinkertainen määrä kevääseen verrattuna
 10. Lahtelainen Riku Routo sai kokoelmiinsa kuuluisan grillirakennuksen Jyväskylästä – "Kioski korjataan alkuperäiseen käyttöönsä, se on selvää"
 11. Lahden Demarit väläyttää terveyskeskuspalveluiden palauttamista yhtymältä kaupungille - myös vasemmistoliitto olisi valmis irrottamaan Lahden peruspalvelut ”villiintyneestä yhtymästä”
 12. Päijät-Hämeen keskussairaalassa koronatartunta – lähes 30 työntekijää ja useita potilaita karanteeniin
 13. Pelastuslaitos pelasti vesiskootterionnettomuuteen joutuneen Vesijärvellä - skootterin kyydissä oli kolme henkilöä
 14. Menestys helpottaa maailmanvalloitusta - Teerenpelin uutuusviski nousi korkeimpaan luokkaan arvostetussa kilpailussa
 15. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.