Näppis: Tuulivoimalat sopivat korkeintaan ulkomeren luodoille, jos sinnekään, jos lokeilta kysytään.

Ala-Okeroistentien ja Jankkarinkadun risteyksessä vaaratilanteita usein. Jankkarinkadulta kääntyvä saattaa seurata vain oikealta tulevia, että mihin rakoon mahtuisi, ja lähtee tulemaan tarkistamatta vasemmalta tulevat. Voisiko tehdä rakenteellisesti jotain, tai varoituskilpi edes?

Siis onko Kinnarin Tila tuulivoimahankkeen takana? Kyllä jää jauhot kauppaan tästä lähtien.

Mikä on toimittajan toimenkuva. Tuntuu että menee enenevässä määrin viihteen puolelle kaikilla. Ollaan kokemusasiantuntijoita näyte-esittelijöitä sisällön tuottajia muottimeikattuja trendin juoksijoita koekaniineja eläinhoitajia hauskuttajia jne. E v.

Voisko julkaista viimein: Radio Voiman musiikkivalinnat uskomattoman surkeita. Haloo. Kommentoikaa

Sinulta otan pallon vaikka Citymarketissa jos aikataulut sopii yhteen, su.

ESS:ssa liikaa nuoria naistoimittajia, joiden jutut naistenlehtitasoa. Naislukijana vaadin sanomalehdeltä laadukkaita asiapitoisia juttuja!

Nyt kaikki voimavarat käyttöön ja mietintämyssyt päähän aurinkoenergian hyödyntämiseksi entistä enemmän. Tuulivoimalat sopivat korkeintaan ulkomeren luodoille, jos sinnekään, jos lokeilta kysytään :). Typerä ja toivottavasti ohimenevä keksintö ihmiskunnan historiassa. Aurinkoenergia on tulevaisuutta.

Jos sosiaalipolitiikan professori (E-SS 5.9) vetää = merkin paperittomien systeemin hyväksikäyttäjien ja maahanmuuton välille, se ei ole vahinko. Kyse on manipulaatiosta. Itse hyväksyn maahanmuuton, mutta en hyväksy systeemin hyväksikäyttäjiä. Eri asiat.

Nettiä ikä kaikki. Millä rahalla n 50 e/kk maksat käytöstä. Jätänkös särkylääkkeen vai verenpainelääkkeen ostamatta? Kun pitää nettiin päästä. Kuis on?

Palvelutaloihin enemmän ulkoilua ja liikuntaa !

Keitä lait nykyisin suojaavat irtisanomiselta? Lahdessa toimii yritys, joka potkii pois ahkerimpia, sitoutuneimpia ja ammattitaitoisimpia: ikäsyrjii.

Vaimoni on yksinyrittäjä. Olen huolestunut. Uhkaako minua irtisanominen, huomautettu ulkonäöstä ja kiukuttelusta!

Äkkiä sieneen Santiksessa. Ite löysin sattumalta THALAn sivusta ison ja pienemmän männynherkkutatin, sillihaperoita ja voitatteja, kaikki puhtaita.

Olisiko jo aika laittaa Kisapuiston pesäpallokentän olosuhteet kuntoon. Parakit, ränsistyneet ja osin turvattomatkin katsomot ja lommoiset vaihtoaitiot eivät edusta hyvää kaupunkikuvaa eivätkä kerro urheilukaupungista, eivätkä vastaa muutoinkaan toiminnan tasoa. Kenttä on kaupungin.

Tiko tiko amatööri!

Puolustelkaa vaan yrittäjiä, mutta fakta on, että on yrittäjiä jotka firman perustamis/sesonkiaikaan palkkaavat työntekijöitä vakinaisiksi, jotta saavat hyviä työntekijöitä alkuhuumaan ja pellolle vaan kun ei enää "tarvita"; koeaikana kun ei syytä tarvi kertoa. Härskiä hyväksikäyttöä!

Tik tak tik tak . Vielä kun ehdit .

Kauppakadun ja Sammonkadun kulmassa mamuilla tupakanpoltto kurssi ja hajusta päätellen palaa vahvempaakin. Onko tämä kotouttamista?Haluaisin verorahat toisenlaiseen käyttöön!

Kuinkahan se Paavo on seitsemän tähden kun Jalluakaan ei saa kuin kolmentähden.

Seteliautomaattien vaihto ottoista nostoiksi, on taas yksi askel velkavivutusta. Pankkien hyväksi. Asiakkaiden kustannuksella. Eiväthän pankit , pyramidihuijarit, sitä muuten tekisi!

On se kumma kun on nuorison ja mopopoikien vihaajia, niin että kaikki yleistetään. Mennään isojen koirien kera syyttämään, valokuvaamaan ja uhkailemaan turpiin vedolla, ei ne kaikki nuoret ole pahan teossa, ei pitäisi yleistää. T. toisen pojan äiti

Tik tak tik tak . Vielä kun ehdit .

OECD vaatii työllistämään maahanmuuttaja-kotiäidit. Miten se on mahdollista: moni on lukutaidoton & synnyttää vuosittain? Suomalaisnaisiakin on työttä!

Syytät SDP:tä eläkeindeksistä. Unohdit miksi näin toimittiin. Isoihin eläkkeisiin iso vaikutus ja sulle ja mulle 10-15 euroa. Eläkerahat loppuvat.

Pyöräilijät Valot päälle ja katsokaa vasemmalle kun ylitätte tien oikealle kääntyvä autoilija ei näe teitä pyöräilijöitä.

Tarina lahtelaisesta Support Your Local -paidoista ja niiden olemassa olon syystä on kuule ihan lahtelainen. Käy kysymässä kauppiaalta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hollolassa toivotaan lisäselvityksiä kierrätyspuistosta, vaikutukset luontoon ja alueen asukkaisiin huolettavat
 2. Aviomies menehtyi, pankki sulki tilit – Terttu Hokkanen oppi kovimman kautta, että raha-asiat kannattaa sopia ajoissa
 3. Tavallisesta pankkituotteesta tuli lomautetuille kriisiapu – kahdessa kuukaudessa haettu yli 210 000 lainanlyhennysvapaata
 4. Pääkirjoitus: Poikkeustila jakoi perheet
 5. Miljoonia euroja jää lahjoittamatta koronan vuoksi – avustusjärjestöt suunnittelevat yhdessä, miten feissarit voivat palata katukuvaan
 6. Mehiläispesien vuokraus kiinnostaa Lahden seudulla – pörriäisten puuhia voi tarkkailla omalla pihalla
 7. Mukkulan poika lähtee haastamaan salibandyväkeä tyhmillä kysymyksillä ja pöllyttämällä ajatusmaailmaa
 8. Hanna Myyrän Esalainen: Ihan kuin olisi ulkomailla kotimaassa
 9. Uudessa lahtelaisessa autopesulassa asiakkaalle luvataan alle minuutin jonotusaikaa
 10. Palokunta sammutti maastoa Lahdessa, taustalla ehkä nuotioleikit
 11. Entinen kauppiaspariskunta pyörittää Padasjoella tofutehdasta ja kampaamoa, kesällä avataan tehtaanmyymälä ja kahvila
 12. Poliisi mittasi reiluja ylinopeuksia Lahdessa ja Orimattilassa – viikonloppuyö oli poliisin mukaan kiireinen
 13. Niinistön isännöimissä Kultaranta-keskusteluissa framilla oli EU – Marinin mukaan jokaisen jäsenmaan on kyettävä tulemaan vastaan
 14. Korona-arki näkyy myös Lahden jätemäärissä – sekajätteen määrä kasvoi, energiajätteen väheni
 15. Harhaanjohtava aleilmoittelu halutaan kuriin – säännösten rikkominen voi johtaa seuraamusmaksuun

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.