Näppis: Kyllä Kekkosta kaivataan, kun "saatanan tunareita" on eduskunta täynnä.

Onko joku vieläkin niin naivi että uskoo "mamuilta" säästyneitä rahoja käytettävän vanhusten ja työttömien hyväksi. Hohhoijaa. Sen sijaan ilman "mamuja" voi olla vaikea saada nykyisille nuorille ja lapsille eläkkeen maksajia.

Ess vai ESS? Varmasti lehteä kiinnostaa kummin kirjoitetaan. Miksi siis aina Lamk eikä LAMK kuten kuuluu?

On äärimmäisen sairasta, kun yritys, joka on itse vastuussa toiminnastaan,ei saa itse päättää työvoimastaan. Miten näin hullua voi olla olemassa ?

Kyllä Kekkosta kaivataan, kun "saatanan tunareita" on eduskunta täynnä.

Radio Voimaa ei ilmeisesti saa arvostella Ess:sa??

Hirvenvasa tuli metsästä, jäi tienpenkalle varmistamaan että liikenne oli pysähtynyt, sitten yli.

Ehkä käsitin taas jotain väärin? Onnea elämääsi:)

Kevätkadulle valmistui Lahden upein krillikatos!

Papinahon Hakkapeliittain Kotiinpaluu- patsas tulisi saada paremmin esiin torin laidalla oksien siimeksestä. Mihinkähän Ripatti sen siirtäisi.

Kyllä Nosto automaatti on täysi susi! Ei näy saldo eikä mitään toimintoja. Eikä pelaa automaatit. Että on menty 80-lukuun takaisin. Että silleen.

Italia ja Unkari mm. ei ota pakolaisia maahansa! Joten tänne meidän iloksemme vaan. Suomella ompi kyllä rahnaa.

Eikös välittäjän kuulu aina olla rehellinen ja luotettava, pitääkö sitä erikseen korostaa?

Sadan vuoden takainen tunteiden kuohunta estää edelleen vasemmistopuolueiden yhdistymisen. Olisiko kuitenkin mahdollista vaaliliiton tekeminen, että saataisi työväen etuja karsivat edustajat vähemmistöksi uudessa eduskunnassa.

Lahden tuulivoimavastaisuus ihmetyttää. Tuulivoimalan voisi rakentaa vaikka radiomastojen väliin ja ilman tukiaisia.

Eikö Hollola kanna vastuutaan ilmastonmuutoksen torjunnassa? Vallassa vastuuttomat tuulivoiman vastustajat!

Hyvä että kouluissa opetetaan yrittäjyyttä. Hienoa. Vaikuttaa positiivisesti maan tulevaisuuteen.

Duunari lähtis pois työpaikastaan jossa ei viihdy tai ei ole motivaatiola olla mutta siitä annetaan rangaistus jos sanoo itsensä irti te-toimiston puolelta elikkä Suomen hallituksen politiikasta.

Jooga ei todellakaan ole kristillistä. Siinä hoetaan mantroja, joissa rukoillaan vieraita jumalia. Ne eivät siis ole mitään tasapainoon tai keskittymiseen auttavia mutinoita. Jos et ymmärrä hindua älä "mutise" näitä hindujumalille tarkoitettuja rukouksia ollenkaan. Niitä jumalia on tosi paljon. Rukoile siis vain yhtä Jumalaa niin tiedät ketä rukoilet.

Miksi liittoon kuuluva on Näppiskirj. perusteella huonompi ihminen kuin liittoihin kuulumaton? Kuulun akavalaiseen liittoon, olenko "huono" ihmisenä?

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun ukkini ja isoisieni puolue, rkp nyt pieni puolue, on mennyt sananvapauden ja yksilönvapauden riistäjien puolelle. Työmoraaliko taipuu populistien joukkoulvontaan. Ei hyvä tapa näkyä.

Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat maksavat verot Työtön voi työllistyä ja opiskelija valmistuu ja työllistyy Mamut ei työllisty eikä valmistu

Mites nyt Keskusta ja Kokoomus: puolueenne kanta Soiniin=aborttiin? Vai saako kansanedustaja näyttää kantansa vai määrääkö puolue sen? Mielenkiintoista näin vaalien alla!

Halvalla voi kuskata ruokaa kun auto on rekisterissä vieraaseen valtioon, näin Wolt Lahessa

Mistä johtuu että Pasi Tinnilän kaikki osakeyhtiöt tekee konkurssin.

On se tuulivoimaloiden haitta mitätön verrattuna ampumaradan takia päivittäiseen sotatilaan Tiilikankaalla. Ja kunta tukee! Ihmisarvo ja hyvinvointi haave vain.

Nainen joka teet lapsia joka miehelle ja aina eroat. Huolehdithan omista lapsistasi loppuun asti. Älä ole itsekäs. Ei ne lapset tänne halunneet. Sinä halusit.

Kuka hyötyy irtisanomissuojan helpotuksesta, jos työntekijä on hyvä, mutta työnantaja täys mulkku?

Onkohan Peltolassa Orimattilassa jonkulaista sisäilmaongelmaa kun remonttiakin siellä tehtiin?

Ei riitä että uskonveljet käy ovella. Nyt kävi Ruoriniemessä Amerikan firman asuntovälittäjät kahdestaan vonkaamassa myytävää. Hallelujaa!

Huippu-urheilu vaatii lisää rahaa. Ei, ei sillä tulokset ei parane. Kovempaa harjoittelua vaan, sateellakin lenkille jne. Turhat organisaatiot urheiluelämästä ja tarpeettomat toimet pitää karsia ensin.

Hei sinä äiti, isä joka kuskaat jälkikasvua sinne kouluun, päiväkotiin. Sinuakin koskee ne nopeusrajoitukset. Vai oisko mukavaa tulla sinne sun huudeille kaahailemaan.

Länsiharjun 4A-luokan vanhempainilta. Sydämellinen kiitos sinulle Asemantaustassa asuva äiti. Otit esille julman asian, johon me muut emme ole välittäneet puuttua. Olette empaattisin ja rohkein äiti-tytärpari, mitä olen lasteni kouluvuosien aikana tavannut.

Onko Suomesta tullut muslimivaltio, kun suostumme heidän kulttuurinsa vaatimuksiin. Eläinrääkkäystä ei voi hyväksyä. Muslimien on parasta hyväksyä meidän lakimme.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.