Näppis: Toivottavasti nuori työntekijä opit ettei pomolle kande nauraa.

Toivottavasti nuori työntekijä opit ettei pomolle kande nauraa. Työelämä kun on kovin erilaista kuin koulu, missä sinusta vielä välitetään ja kasvusi on kaiken keskiössä. Työmaailmassa Sinun roolisi on enää tuottaa, eli saada jotain hyödyllistä aikaiseksi, mistä palkkasi voidaan maksaa. Elämä on.

Toisen pojan äidille tiedoksi. Ketään ei mennä syyttelemään eikä kuvaamaan ellei ajele mopolla pitkin pyöräteitä, leikkipuistoa ja urheilukenttää. Kertovat ehkä kotona että oltiin vaan koulun kentällä. Totuus on että ajetaan pyörätietä kentälle, ollaan koko ajan mopo jalkojen välissä ja ajetaan välillä rinkiä ympäri kenttää, välillä päällystetyllä jalkapallokentälläkin.

Launeen omakotiasukkille erityiskiitos. Hyviä omenoita monen portin pielessä. Hillot talveksi keitetty. Kiitos.

Portinpielien omenat, pussitettuina tai ilman, ovat ystävällisyyden osoitus ohikulkijoille. Kaupasta voi ostaa varmaankin isompia ja parempia. Se on liiketoimintaa ja jopa ilmoittelevat lehdissä...

Olen saman huomannut, että vaaleiden leipien taso on laskenut huimasti. Voi tätä tyhjäpäistä kilpailuyhteiskuntaa?

Ei ole sossuilla ja oppositiolla aikaa, eikä halua hoitaa asioita joihin heidät on valittu. Aika ja tarmo kohdistuu epäolennaiseen peliin ja oman edun tavoitteluun. Hävetkää!!!

Mitä vanhempi talo, sitä parempi arvo. Kunto ratkaisee. Trendit on ohimeneviä, klassikko on aina pop.

Jollain perusteillahan se pärstäkerroinkin muodostuu. Perusteet ovat ilmeisesti henkilökohtaiset ominaisuudet ja ammattitaito.

Tv7, ohjelma-arkisto , laita etsi-kohtaan Hannele.- suomalainen joogaopettaja.

Jälleen lauantaina Lehtiojantien jatkeena Kilpiäisissä oleva urheilukenttä oli muutettu meluavaksi ja saasteita levittäväksi koirapuistoksi. Liikuntatoimisto voisi lopultakin tehdä asialle jotain. Esim. kieltomerkki koirille.

Lämmin kiitos akuutti 24 hoitajille sekä päivystys osaston hoitajille sekä lääkärille saamastani hyvästä hoidosta divertikkeli potilas

Kunnioittava käytös rakentaa siltoja. ESS 10.9.

Eikö Lahti kanna vastuutaan ilmastonmuutoksen torjunnassa? Olevinaan vihreä ympäristökaupunki.

Hollolalaiset ei ota vastuuta mistään, ei koulutuksesta, ei jätteistä, ei energiatuotanosta... Luuserikunta

Joutjärven seurakunnassa tarjotaan usein viikonloppuna ruoka. Mitä tehdään tähteeksi jääneelle ruoalle? Toivottavasti se jaetaan seurakuntalaisille.

Et käsittänyt väärin. Onnea elämääsi:)

Tiedät mistä minut tavoitat. Ota yhteyttä, niin sovimme tapaamisen.

Todella ikävää, kun tärkeää viestiä ei julkaistakaan...tai sen joutuu lähettämään moneen kertaan.

Näppiksellä et koskaan voi olla täysin varma siitä, kuka viestiisi vastasi. Muistathan sen. Henkilökohtainen yhteydenotto olisi varmempi!

A niinkuin Apgar ja jatkossakin ahneus palkitaan kunhan isi kattoo perään. Lopussa muisti pettää kun ei kiitos perustana.

Mun pomon pomot -99 alkaen: tunnen ne jo ennen ekaa ospääll virkaa ja pari sai kaikkein ylimmän viran. Niiltä ne mitalit ovat tulleet, hyviä pomoja.

Vanhat koulurakennukset pilattiin asentamalla niihin koneellinen ilmanvaihto. Epätiiviistä rakennuksista imettiin pölyt hengitysilmaan. Tämä on fakta!

Nyt olis Suomen valtion taloudellinen tilanne hyvä, ei tarvis ottaa ensi vuonna enää velkaa,mutta kun... Pakolaisten elättäminen paapominen maksaa 1,4 miljardia vuodessa , ja tämän verran tarvii ottaa vielä velkaa. Eihän tässä hommassa ole mitään järkeä sillä näin kaikki verot taas lisääntyy

Hienoa että on sisaria jotka kannustaa elämän kolhuissa, tai sitten ei. Toisille Pirkka olut ja tv sarjat ovat tärkeämpiä kuin läheiset.

Nyt kun on valvottu nopeuksia, suojateitä ja kuskien kuntoa, niin seuraavaksi valvonta risteyksiin, missä on stop-merkki. Maanantainakin klo 15 jälkeen tuli Hollolassa Retkitieltä kaksi autoa peräkkäin pysähtymättä stop-merkin ohi.

Suomen hallitus ja osa eduskunnasta väittää että EU jäsenvaltion on pakko ottaa pakolaisia ja tarkastuksia Suomen rajoilla ei saa pitää. Tämähän on törkeä valhe sillä on monia EU maita ketkä ei ole ottanut pakolaisia ja monet EU maat pitää rajatarkastuksia omilla rajoillaan. Että näin luotet..

Sinulle samojen naamojen inhoaja. Oletko ajatellut tv-uraa. Aina voi yrittää. Tv:ssä riittää muitakin katsottavia ohjelmia. Ja joka maassa uusintoja samalla tavalla. t.mummo

"Tekijälle isot korvaukset" -uutiset ovat iso vitsi. Miksi lehdet eivät kerro, mitä tuomioista käytännössä seuraa, kun tekijä on yleensä varaton ja piittaamaton eikä maksa itse mitään kenellekään loppuikänään? Nyt halutaan vain antaa kuva, että oikeus muka jotenkin toteutuisi. Ei muuten toteudu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Enemmistöllä lahtelaisvaltuutetuista on toistaiseksi kriittinen kanta yhtymän ja Mehiläisen yhteisyritykseen – kokoomus ja vasemmisto edustavat ääripäitä, ja monissa ryhmissä kaivataan lisää tietoa
 2. Katumaasturia kuljettanut päihtynyt mies kolaroi ensin Lahdessa, jäi poliisin haaviin tuntia myöhemmin Asikkalassa
 3. Jatkuvat vahingonteot turhauttavat lahtelaisyrittäjiä – "Minua varoitettiin etukäteen, että kaikki kannattaa nostaa turvaan"
 4. Poliisilla iso operaatio Lahdessa – ei aiheuttanut vaaraa sivullisille
 5. Lahtelainen Mimmi Vepsäläinen toivoi jo kymmenvuotiaana, että voisi tanssia koko ikänsä – kolmessa maassa opiskellut tanssija asuu taas kotikaupungissaan
 6. Asikkalan Vääksyn Ranskalaisen kyläkaupan omistaja julkaisi Facebook-päivityksen nuorten kesätyöntekijöiden kaltoinkohtelusta – laaja tuki yllätti, ja kaupalle on tultu jopa Tampereelta asti
 7. Näppis: Miten turisti osaa tulla Lahden keskustaan?
 8. Koronavirus vei melkein perheenisä Jukka Pylvänäisen hengen – "Tauti on opettanut elämän arvoa"
 9. Lahden peräkonttikirppiksellä vanha tavara pääsee kiertoon – "Vierailu on meille jo itsestäänselvyys"
 10. FC Lahti keskeyttää oheismyynnin – SJK-pelissä ei ole kioskitoimintaa
 11. Valoihin pysähtyneet autot joutuivat kolariin Lahdessa – perään ajanut katumaasturi häipyi paikalta
 12. Pari vuotta sitten Mikko Viitikon jalkapalloura oli vaarassa – nyt peli maistuu FC Lahdessa ja syksyllä arkeen tulee uusi kiintotähti
 13. Lukijalta: Hyvinvointiyhtymä ja sote-uudistus ovat törmäyskurssilla
 14. Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Vesikkelit ovat muuttaneet käsitystämme elimistön toiminnasta"
 15. Saara Larkion Esalainen: Vaalityö on jo alkanut ja Trumpin henki haisee mastokaupungissa asti

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.