Näppis: Kyllä Hollola kantaa vastuunsa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Kiina ja Intia eivät kanna.

Koiranomistajat ovat itsekkäitä muista ihmisistä piittaamattomia 99 %. Päästetään koirat irti eikä katsota niiden perään. Kun ne sitten hyppivät ihmisten päälle tai käyvät kiinni hampaineen, nehän vaan leikkii omistajan mielestä. Joo, ne voi ihan omistajansa kanssa leikkiä noita leikkejä ja omalla pihalla tai talossa eikä kiusata tienkäyttäjiä ja marjastajia. Omistajalle kun sanoo ettei koirat saa irti olla ja häiriköidä niin johan tulee V-sanaa ja ikäänkuin syyllistetään nämä muut ihmiset sen koiran irti olemiseen. Tai sitten omistaja vaan seisoo mykkänä silmät pyöreänä että mitä siinä höpötät. Turha luulla että anteeksi pyydetään, kun tahallista tuo touhu on. Yksi ainoa mies on pyytänyt anteeksi kun hänen koiransa oikeasti karkasi, eikä se edes ehtinyt tulla lähellekään. Pitää saada sellanen laki ettei koiria pidä kenelle tahansa antaa. Kovemmat sakot kun aiheuttavat häiriötä ja koirat pois kokonaan sellasilta ihmisiltä.

Kyllä Hollola kantaa vastuunsa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Kiina ja Intia eivät kanna. Etkä sinä silloin, kun ostat noiden tekemiä tuotteita.

PhHyky lisää pomoja mutta työntekijät rämpivät äärirajoilla. Vahvuudeksi lasketaan viisi henkilöä, mutta työn tekee kaksi. Tuplaantuuko palkka ahkerilla kohta uupuneilla työkyvyttömillä.

Nastolan valtuuston väki on muuttunut ahneeksi liitoksen myötä. Pois vaan kuntalaisten palvelut ja koulut. Säästöä tulee myös vähentämällä turhia päättäjiä jotka eivät aja äänestäneiden etuja.

Eläkeläiset ovat tehneet koko ikänsä töitä, maksaneet veronsa ja sen lisäksi työeläkemaksunsa. Nyt eläkkeellä ollessaan maksavat vielä ansaitusta eläkkeestään entistä suurempaa veroprosenttia. Että ihan maksettu on!?

Miksi työnantaja sanoisi sen hyvän työntekijän irti? Entäpä sitten tilanne, missä työnantaja on hyvä, mutta työntekijä m...ku, vai voiko sellaista tilannetta mielestäsi edes olla?

Vai ei eläkeläiset maksa mamujen kuluja? Me eläkeläiset maksamme veroja enemmän kuin saman tulotason työssäkäyvät. Edes indeksikorotuksia ei ole saatu vuosiin.

Kiitos Koiviston Auton pikavuoron ystävällisille kuljettajille Lahdessa la. 25. 9. klo 9.40 mennessäni väärään autoon vahingossa. Kiitos hienosta palvelusta! Menestystä tuleville vuosille ja paljon matkustajia!

Töissä kuukausittainen kahvimaitoraha nousi, vaan ei palkka. Harmittaa. Onneksi ei ole aikaa kahvitauolle muutenkaan.

Nyt Lahdessakin puututaan huumeongelmaan. Miten, "maijassa" istumalla ja ajelemalla? Täälläkin kauppakeskus (kuten muuallakin tehdään) alatorin puisto ja kaupan tienoo tarkkailemisen arvoisia.

Orimattilassa huonosti voivia lapsia perheissä, joissa vanhemmat tarvitsi apua omiin ongelmiinsa, mutta sosiaalitoimi/lastensuojelu ei tee asialle mitään eikä heitä kiinnosta perheiden auttaminen.

Ylen aamut kahden toimittajan papatusta ja naljailua keskenään? Lahden ajankohtaiset asiat ja maan huono tila jätetään väliin.

Kirkon opetuksia halutaan suitsia, vaikka kirkon ansiosta on työläisillä oikeuksia ja naisilla tasa-arvoa. Ja seurakunnat ovat aina olleet vähemmistöryhmien ja vaikeaan tilanteeseen ajautuneiden etujen ajaja.

Pyydetään normaalia säätä, jotta puuttuva puoli metriä pohjavettä palautuisi, saisimme täyden sadon eikä nälkävuosia tulisi.

Harmi, tuli valittua kaupungin huonoin kuntosali. Käyn varhain aamulla lataamassa hyvinvointia kroppaan. Saan kuitenkin vain päänsäryn karmeasta "musiikista" jonka yli ei edes omat kuulokkeet auta. Saan myös ketutuksen suihkuhuoneen likaisuudesta, sama laastari lattiassa jo 2kk. Eroon ei pääse, pakko käydä.

Mitä sitten tehdään kun tekoäly vie meiltä järjen?

Hyvä mummo 74. Pitääkö olla huolissaan. Et ole huolissasi kaahaamisestasi Paimelantiellä vaan kameroista ja huomautuksesta.

Toisen pojan äiti ja muut mopopoikien vanhemmat. Menkääpä joskus salaa katsomaan mitä nämä viattomat lapsukaisenne iltaisin touhuavat. Saatatte järkyttyä.

Pitääkö rikollista "paijata" jotta hän ottaisi vastuun tekemisistään?

Joku kysyi näppiksessä, miksi pitäisi uskoa Jeesukseen eikä Jumalaan. Vastaus: Jeesus on Jumala. Hän väitti: "Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta. Sentähden mìnä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne." (Joh 8:23,24)

Onko lokkien ja hanhien poistaminen Lahdesta jo hoidossa? Lakeja voi muuttaa, niitä muutetaan koko ajan. Päättäjät HETI toimiin.

Miksi asutetaan joukoittain mamuja Ruoriniemeen ja Ankkuriin? Suomalaisetkin asuisivat siellä mielellään kalliissa asunnoissa järven rannalla.

Miksi Eurooppa ottaa vastaan laivalasteittain nuoria miehiä Afrikasta ja Aasiasta elätettäväksi, eikö heidän pitäisi puolustaa ja rakentaa kotimaataan? Raukkoja.

Kyllä minä kutsuin maahanmuuttajapuolisoni luokseni asumaan Suomeen. Älä huoli kun eläkkeelle päästään niin häivytään muille maille. Joskus poiketaan.

Onneksi on helvetilliset helteet takana ja ihana syksy saapunut. Annetaan tuulen tuivertaa ja myrskyn myllertää, sillä syksy on pohjoisen ihmisen onnellista aikaa!

Varokaa ihmiset, varsinkin pyöräilijät ja kävelijät, Retkitien risteystä Hollolassa. Siinä on stop-merkki, mutta sieltä tullaan todella usein pysähtymättä Terveystielle.

Kävin tekemässä poliisille tutkintapyyntöä. Vastaanottava kaveri kävi niin kuumana että jouduin pyytämään häntä rauhoittumaan. Ilmeisesti papereissani oli hänen tuttunsa nimi.

Pelottavat järjestelyt Kisapuiston kohdalla Kartanonkadulla. Mikä sumppu! Katu öisin kuin Jalkarannantie ennen, kuin kiitorata, vauhti sata

Jätteiden lajitteluohjeet on sekavat. esim. kananluista tupakantumpeista ei mainita mitään. Munakennot voi lajitella bioon, pahviin tai energiajätteeseen.

Tapani Ripatti on väärässä. Mannerheimin patsas sopii hyvin Lahteen. Tämähän oli varsinainen lahtarikaupunki

Vastaus sille, joka ihmettelee, miksi P.Tinnilän kaikki firmat tekevät konkurssin? Asiahan ei todellakaan pidä paikkaansa, jos niistä monista 1 tai 2 tekee konkurssin! Onko taas kateutta liikkeellä? Hyvä niiden on huudella, jotka makaavat sängyn pohjalla. Kun ei tee mitään niin ei tule konkurssiakaan. Hei Haloo, tekevälle nääs sattuu !

Miksi hyvät ihmiset pilaatte herkulliset ruokanne liialla mausteella nimeltä mainitsemattomissa ravintoloissa?

Kyllä suomalainen on ilkeä kateellinen, negatiivinen ja ties mitä. Kaikki ihmiset, ihmisryhmät ym.haukutte! Itsenne olette myrkyttäneet ja muita yritätte myrkyttää noilla sivistymättömillä ja suvaitsemattimilla mielipiteillänne!!!

Jos Ripatti noilla sanoilla julkeaa haukkua isänmaamme pelastajaa Mannerheimia, niin ei ole oikeutta istua kaupunginvaltuustossa. Olen valmis maksamaan risuparta Ripatille menolipun Putin- landiaan tukijoineen. Jos Suomen historia ei olisi se mikä on, niin Ripatillakaan ei olisi sanavapautta lausua julkeuksiaan.

Parempi elää isättömänä kuin kärsiä koko elämä sekopäisestä ja ristiriitaisesta isästä ja sairastua.

Vaihdoin jätteenkuljetusfirmaa ja nyt laskussani on ainoastaan toteutuneet tyhjennykset, eikä etukäteen laskettuja summia, jotka ei aina olleet paikkansapitäviä. Hyvää syksyä ja vaihto todella kannattaa!

Joku kysyi, miksi suomalaiset rukoilevat Jeesusta ja katoliset Mariaa. No onhan paljon kivampi rakastaa nuorta hahmoa jonka voi vielä itse kuvitella mieleisekseen, kuin vanhan äkäisen ukon hahmoa.

Joillekin tv ainoa "henkireikä". Ei voi mitään.

Katsokaas tuulivoiman kannattajat semmoinen sivusto kuin tuulivahinko.fi. olen ennemmin ydinvoiman kannalla kuin jenkkien omistamien tuulivoimaloiden.

Sinulle, joka ihmettelet "kristitty uskovaisia": Jeesus on juuri se juttu, koska Hän on tie Jumalan luo. Siksi pitää uskoa Jeesukseen. Hän sovitti syntimme ja siksi kelpaamme Jumalalle ja olemme pelastettuja! Ei ole muuta tietä. Etsi niin löydät.

Olen maksanut Hollolan kunnalle veroja 250 000 eur viimeisen 20 vuoden aikana plus kiinteistövero päälle. Nyt saan kiitokseksi tuulivoimalat naapuriini. Näin se Hollola palkitsee asukkaan.

Törkeää toimintaa Launeen postissa. Maanantain kirjeposti ym jaettiin vasta keskiviikkona ainakin osaan Saksalaa. Näin ei saa tapahtua.

Te, jotka vingutte nykyisistä TV persoonista. Ennen oli samat naamat joka elokuvassa: Ansa Ikonen, Tauno Palo, Aku Korhonen, Siiri Angerkoski jne. Eikö silloin kyllästyttänyt?

Lahdessa asfaltit täynnä poikituksia, joita on paikkailtu. Paikat painuu syvemmälle tiehen, repeilee ja aiheuttaa vain uria ja pomppuja. Voisiko joku valaista, miksi kaupunki ei satsaa kunnon asfaltointiin? Imagoa se on tämäkin!

Olipa hyvä: Suokissa 338400 vastasi vielä 16.30 kun yllättäen vielä aamulla toiminut antennikaapeli oli hävittänyt kaikki kanavat. Itellä irtoantenni.

Eipä onneksi tarvii pyytää ketään kotiini selvittelemään toimimattomia kaapeleita. Heh, äkkiäpä se nousun mykkyys taisi poistua, piuhat kinni vaan.

Miehessä pitää olla näköä ja kokoa, samanikäinen ja samantapaisia asioita arvostava. Ei sitä koulutustasoa taida voida ohittaa, nörtti taidan olla.

Eilen muuten alko javan jatkokurssi (HY) ja ilokseni huomasin mulla olevan kaikki 4 lähdeteosta, hankittu jo viime keväänä. UML on tuttu jo -99 alkaen.

Mistähän sinut tavoittaisin? Ehkäpä - jos sinä muistat alun niin to18.

Autolla, mopoautolla ja mopolla ajoon tarvitaan ajokortti jobka saa hyväksytysti suoritetun kokeen jälkeen. Polkupyörällä voi lähteä liikenteen sekaan tuntematta ainoatakaan liikennesääntöä tai liikennemerkkiä.

Onko puhuminen niin vaikeaa? Olen, vaikka en haluaisi kuulla puhekieleen pesiytyneen (anteeksi) homomaisen loppu kiekaisun.

Sokoksessa ja S-marketissa sama kauppias, mutta ei ymmärrystä, että samaa tavaraa kannattaa ostaa vain yhden talossa.

Suomalainen pizzeria. Kuullostaa ihan yhtä hauskalta kuin supi suomalainen sushi ravintola.

Marskin patsas on oikealla paikalla. Torilla olisi keskeinen paikka Marskin uudelle rintakuvapatsaalle.

Nythän se nähtiin ja kuultiin mitä mieltä keskustalaiset ovat Suomen kansalaisista sillä niitähän me kaikki olemme myös vähäosaiset. Sipilälle riittää pari kertaa anteeks anteeks ja kaikki unohdettu ja anteeksi annettu.

Nojaa välittäjätkö rehellisiä ja luotettavia? Yks kertoi asiakkaalle kaikkien muiden kuullen näiden erotilanteesta eli se siitä. No niin makaa kuin petaa.

Joku naivi väitti täällä ettei mamuille jaetut miljardit olisi pois meidän taskuista? Missä tynnyrissä ihmiset oikein elää jos ei ymmärrä mitä ympärillä tapahtuu... ja rahaa saa seinästä.

Maatalousvastustaja. Ei koneita osteta alvin takia. Osta sinä S-kaupasta vuosittain miljoonalla eurolla, elät 100 000 e poonuksilla aina vuoden vai ?

Olen ihmetellyt kaupassa asioidessani miksi kukkakaalista, parikasta, ananaksesta revitään kaikki mahdollinen irti ennen vaakalle menoa? Ahneudella ei mitään rajaa.

Hämeenmaa on taas "halpuuttanut", kun on vaihtanut Otto-automaatit Nosto-automaatteihin. Asiakkailtakin säästyy tilin saldon seuraaminen.

Ei Kimi voita, koska hänen autostaan ei tehdä voittoautoa!

No vihdoin on tullut järki päähän ja ovea ei ole pyritty aukaisemaan: terässalpa kiilautuu joka kerta tiukkaan ja paljastaa heti. Nyt vihdoin löysällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tuoksuttomuus ja hyvä imeytyvyys ovat arvostettuja ominaisuuksia käsideseissä, joita koronakevät toi markkinoille jopa 200 uutta – tässä jutussa testissä kuusi erilaista käsihuuhdetta
 2. "Extreme-lajit ovat aina olleet minun mieleeni" – lahtelaislähtöinen Tommi Sjelvgren on pelannut 12 vuotta ammatikseen jääkiekon alalajeja
 3. Putka-asiakkaan vastarinnan murtaneille poliisille ja kahdelle vartijalle syyte törkeästä pahoinpitelystä
 4. Murtautuja vei lahtelaisen Hot Club Dance Companyn harjoitustiloista asuja ja peruukkeja – "Todennäköisesti joku yrittää myydä tavaroita netissä"
 5. Kuka on vuoden positiivisin lahtelainen? Nyt on aika ehdottaa
 6. Finnair lisää vain yksittäisiä lentoja matkustusrajoituksista vapautettuihin maihin
 7. Lintumaalaukset ihastuttavat kävijöitä navettagalleriassa Asikkalassa
 8. Matti Koskela oli ahkera ja monessa mukana ollut taiteilija, joka ehti opettaa lasketteluakin – Lahdessa hänet muistetaan muun muassa näistä julkisista teoksista
 9. Lahden ja Heinolan arvokisoihin ilmoittautunut yli 350 pyöräsuunnistajaa – kaukaisimmat osallistujat Japanista, Australiasta ja Uudesta-Seelannista
 10. Kuljettaja väisti ajoradalle juossutta eläintä Launeella – auto suistui tieltä
 11. Lahtelaisfirma antoi työntekijälle potkut ennen ensimmäistäkään työvuoroa – lasku lähes kahden vuoden palkkaa vastaava summa
 12. Kysymys ja vastaus: Lahden kaupungille yli 100 000 euron lasku vuodessa erilaisten vahingontekojen korjaamisesta – miten vahingontekoja saataisiin vähennettyä, apulaispoliisipäällikkö Tero Seppänen?
 13. Lahden etanaroskisten pystytys viivästyy suunnitellusta aikataulusta
 14. Rattijuoppo kolhi toista autoa Lahden Nastolassa
 15. Hollolalainen lentopalloseura Salpis joutui petoksen uhriksi, mutta pelasti seuran varat nopealla reagoinnilla

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.