Näppikset: Tuo hollolalaisten itku kierrätyspuistosta hävettää lahtelaisiakin.

Tuo hollolalaisten itku kierrätyspuistosta hävettää lahtelaisiakin. Kyllä Hollolasta Kolavalle tuodaan haisemattomat ja haisevat toimitukset ja lähetetään vielä kaupunkiympäristöön työallergisia. Toivoisin, että Lahden alueelta löytyisi paikka kierrätyspuistolle, koska se myös työllistää, eikä ole nykytekniikalla ympäristölle suuri haitta.

Jos "kierrätyspuisto" uusi jäteasema on niin ihana hanke, niin miksi ph-kunnat eivät suorastaan "huuda" ja kilpaile sen saamisesta omaan kuntaansa. Haloo Hollolan päättäjät.

Olisi hyvä tietää, kuka Hollolassa on ollut priimusmoottorina ja tarjonnut juuri ko. aluetta Hollolasta ns. kierrätyspuistoksi? Tulisi aivan liian lähelle asutusta!

Li Andersson: "Pienituloisten hoitoon pääsy kunnissa liian vaikea". Ei minulta koskaan ole varallisuutta kysytty, kun olen terveyskeskuksen ajanvaraukseen soittanut. Hoitoon pääsy terveyskeskukseen on yhtä helppoa tai vaikeaa tuloista riippumatta.

Hengityssuojaimet löytyy ainakin Placen kampaajilta Vesijärvenkadulta, jossa itse kävin. Kuulun riskiryhmään ja he huolehtivat tarkasti kaikesta.

Ihan välttämättömältä alkaa näyttää se, että kaikilta, jotka kansanedustajiksi pyrkivät, pitäisi vaatia akateeminen loppututkinto.

PHKS:n sydänyksikön hoitajille kiitokset hyvästä hoidosta, lääkäri hoiti hommansa, mutta ylpeys ja ylimielisyys paistoi kovasti läpi. No aika tekee tehtävänsä, tai sitten ei?

Päihteet tappaa ihmisiä ennenaikaisesti Suomessa joka vuosi miltei yhtä paljon kuin nyt on koronatartunnan saannista. Hallitus ei tee asian hyväksi mitään.

Kampaamo Mio Contossa kampaaja käyttää hengityssuojainta.

Onkohan radiossa pyörivä tietoisku pientä eläkkeitä nauttiville, eläkeyhtiöiden rahoittama, ettei vaan tarvitse korottaa eläkkeitä. Säästetään tyhjästä.

Lahdessa ei voi kuunnella enää Iskelmän taajuutta, joten olisiko jo korkea aika saada Järviradio kuuluviin? Olisi kiinnostavaa tietää, miksi Lahdesta on tullut katvealue, jossa nämä kanavat eivät kuulu.

Pesintärauha?! Entäpä, jos opetetaan lintu elämään ihmisen ehdoilla. Meillä joka vuosi pääskyset antaa rapsuttaa kaulan alta, touhutaan pesän vieressä!

Jos näkemättä pystyy sanomaan, että kissa on käynyt pesällä, minkälaista tuhoo muut eläimet tekee. Aina syytetään kissaa. Varis harakka orava...

Olen tehnyt kukkaruukusta uuden pesän tippuneen tilalle, nostanut kaksi poikasta pesään kaksi kuollu. Emo ruokki molemmat lentokuntoon. Että silleen.

Eikö Levon hautainhoidolla ole mitään muita kukkasia haudoille kun verenpisaroita, jotka alkavat kukkia vasta kesän loppupuolella? Verenpisarat ovat mitättömän näköisiä alkukesällä!

Senioreiden krooninen valitus koronatoimista sapettaa. Jos haluatte taudin, niin antaa mennä, kunhan ette tartuta sitä minuun! T. Riskiryhmäläinen

Palvelutaloihin ulkoilua ja liikuntaa!

Kaipaan torille kesäkukkien myyntiä laajemmassa mitassa, kuten joskus ennen. Ja myynti voisi kestää ainakin joinakin päivinä iltaan asti, jolloin työssäkäyvät ehtisivät myös ostoksille.

Kulmakadun parturi-kampaamossa on käytössä suusuojat, käsien pesupaikat ja käsidesit. Hyvää palvelua sain myös.

Tältä näyttää nyt, että Italian (mafiamaan) pärjääminen on paaljon tärkeämpää meidän hallinnossa, kuin perusasiat täällä Suomessa, kuten: terveyden hoito, työttömyys, toimeentulo, työllistäminen, yrittäminen, köyhyys, koulutus ym. ym.

Kampaaja joka käyttää hengityssuojainta löytyy Kirkkokadun ja Vesijärvenkadun kulmasta nimellä Amelii. Itse käyn siellä, ja iso kiitos hänelle suojaimen käytöstä. Asiakas H-K

Huutaisinko Paavoa apuun ?

Miksi Suomeen otetaan hoitopuolellekin ulkomaalaisia, vaikka tiedetään vanhustemme sotainen historia ja traumat, jotka ulottuvat sukupolvienkin yli? Ymmärretäänkö psykologiaa ollenkaan vai ollaanko hoomoilasia?

Jos oikeasti ikävöi, niin sitten eroaa, ennen kuin aloittaa uutta. Ellei, niin kysymys on ihan jostain muusta. Tämä on pattitilanne, jota ei ole syytä enää jatkaa.

Hävettää asua Malskilla, kun näin mielenosoitusmuraalin. En halua veronmaksajana tuhlata rahoja moiseen. En itsekään hyväksy rasismia enkä poliisiväkivaltaa, mutta jotain rajaa sentään.

Etlarin kalakisan raati! M. Mäkisen haukiko 12,6 kg? Jos hauki on 104 cm niin paino noin 7 kg. Johan sen kuvassakin näkee, että ei lähellekkään 12,6 kg. Uskokoon ken haluaa heh. Raati, teitä on huijattu!

Onneksi on olemassa "kaikenlaisia dosentteja", jotka työllään mahdollistavat elinkeinoelämän rattaiden pyörimisen! Nyt kaikki odottelemaan covid-19 -rokotetta!

Ei, vaan uuden säännön mukaan voit siellä risteävällä kadulla mennä suoraan haluamallesi kaistalle, jos siitä ei aiheudu vaaraa muille. Niinhän sitä on moni kääntynyt tähänkin asti, nyt sen vaan saa tehdä luvan kanssa. On uusissa säännöissä paljon muutakin, mitä ei ole ajateltu loppuun saakka.

Toivoisin poliisin kiinnittävän huomiota nastarenkailla vielä ajaviin!

Kansanedustajien määrän vähentäminen on ensimmäinen askel kohti diktatuuria.

Rotat lisääntyneet kaupungissa, roskaamisessa syy?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu