Näppis: Miksi suomen kieli on muuttumassa oudoksi? Esimerkiksi kaatopaikka on nimeltään kierrätyspuisto ja mainos eväste.

Miksi suomen kieli on muuttumassa oudoksi? Esimerkiksi kaatopaikka on nimeltään kierrätyspuisto ja mainos eväste.

Miksi kristittyjen kohtelusta muslimimaissa ei järjestetä mielenilmaisuja?

Vai vielä Mariini sm-liigan tasoa, salli mun nauraa! Ei liiga anna kenenkään joukkueen elää velaksi, kuten tämä nukkehallitus tekee, lapiomalla velkarahaa maailmalle. Monta sukupolvea tulee maksamaan tätä älyttömyyttä, että sellanen Mariini!!

Miksi parveketupakoitsijat saavat yhä terrorisoida naapureita? Haluamme nauttia kesän tuoksuista eikä ketjupolttajien itsekkäästä tupakan lemusta.

Tiedätkö-visa la 6.6. kertoo, että merivoimien uuden Gabriel-pintatorjuntaohjuksen kantama on yli 200 km. Eiköhän vähempi olisi riittänyt ! (Visan oikea vastaus: yli 200 metriä.)

Harmi ettei Norja kuulu EU:hun. Ursula voisi jakaa öljyrahastosta tukipakettia Saksan ja Ranskan pankeille!Nyt pitää puristaa köyhiä vasallimaita takuumiehiksi paketeille!

Haluamme pitää Pekka Timosen Lahden kaupunginjohtajana!! Todella oikea mies paikallaan! Unohtakaa pormestarihöpinät! Poliitikot pysykööt politiikan parissa.

Miksi joidenkin vanhempien hoitajien pitää koko ajan päteä, alistaa, mitätöidä jne sijaisia? Ei kukaan heti pääse "mukaan " uuden paikan töihin/tapoihin!

Salpakankaalla häiriköivät mopojen lisäksi lokit. Ovat jo odottelemassa sen jätepuistikon valmistumista ja "äänestävät" kovasti sen puolesta. Paskovat päälle kun niitä hieman "ojentaa" - pitää keksiä järeämpiä konsteja.

Hollolan ympäristöyhdistys on jatkuvalla hankkeitten vastustamisella estänyt monen työpaikan syntymisen. Mitä sanottavaa Laurilan koplalla on niille, joita puuhastelunne on koskettanut?

Matti Laurila on oikeassa siinä ettei mokoma "puisto"kuulu asutuksen keskelle. Täysin järjetön esitys,kenen lienee??

Mikä on sellainen henkilötunniste, josta ei selviä ikä ja sukupuoli? Kysyy ihmettelevä kansalainen.

Tuulettikohan Suomen Kuvalehden toimittaja kotiin päästyään lapsilleen ja puolisolleen: mä tein sen, mä tein sen, sain ministerin eroamaan!

Katselin eduskunnan istuntoa ja mielestäni oppositio ei saanut asiallisia vastauksia kysymyksiinsä. Hallituksessa syytettiin oppositiota ja käveltiin ed hallitusten tekemisiä. Kuka enää uskoo tähän hallitukseen.

Jalostetut, muokatut eläimet ovat vain "muovia". Kuten koirat.

Suurin este kuntaliitoksille on poliittikojen ja virkamiesten pelko aseman ja työn menetyksestä. Ja he omassa kunnassaan liitoksista päättävät. He myös luovat mielikuvan "faktoista" liitoksen hyödyistä ja haitoista. Mitkä kokemuset Nastolassa, jos jätetään tunnesyyt pois?

Jotkut elävät Facebookia varten; kaikki tehdään ajatuksella, että mitähän kuvaisi faceen, ei osata nauttia hetkestä. Vanhatkin ihmiset ruinaavat tykkäyksiä "hienosta" elämästään.

Olen tullut siihen tulokseen seuratessani keskustelua ja Lahden keskustan sekä muiden alueiden suunnittelua, että täällä syrjitään ikääntyneitä ja liikuntarajoitteisia kaupunkilaisia. Eivätkö suunnittelijat ymmärrä ihmisen koko elinkaarta?

On se ihme, kun Ahkera on vallanut Radiomäen kentän kokonaan itselleen. Kentällä saa kuulemma olla 50 henkilöä kerrallaan, mutta muissa kentissä ei kyllä ole moista rajaa. Ohjaajat ajavat ulkopuoliset pois ja seura on vallannut kaikki iltapäiväajat arkipäivisin. Kannattaa olla veronmaksaja, joka ei voi käyttää kaupungin maksamaa kenttää lainkaan stadionin kentästä puhumattakaan.

Minkähän takia Haavisto istuu hallituksessa vaikka hyyssää terroristeja tänne. Häpeäisi jos osaa.

Haloo Katri Kulmuni! Kukaan normaali virkamies ei lähde koulutukseen, jos ei tiedä sen hintaa.

Turun rata (Tampere-Turku ) päätepysäkkinä turha. Heinola-Mikkeli rata nopea hiihtolomalle Helsingistä Kuusamoon ja Sodankylästä joulukadulle ja Oodiin. Valtakunnallisesti upea Heinolan rautatiesilta lisäbonus. Radan varrelta sitten kyytiin tai kyydistä.

Liian painava salkku niin nuorelle politikolle. Siinä ei puhelahjat auta. Kokemusta hakemaan ensin.

Kiitos hyville naapureille ja ystäville avusta korona-karanteerin aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu