Näppis: Kertoisko joku mikä on älypyörätie? Mikä siitä tekee älykkään? Voisiko mahdollisesti autoilijat vaatia älyteitä?

Kertoisko joku mikä on älypyörätie? Mikä siitä tekee älykkään? Voisiko mahdollisesti autoilijat vaatia älyteitä? Onhan heitä satakertaisesti enemmän kuin pyöräilijöitä, jotka eivät osaa käyttää entisiäkään pyöräteitä vaan ajavat mieluummin vieressä autojen seassa.

Sinulle joka kerroit perheestä, jossa veli kiusaa pienempää veljeään. Tee lastensuojeluilmoitus, voi tehdä nimettömänä, perhe tarvitsee selkeästi apua.

Ilman muuta kannattaa ottaa jätekompleksi tänne Orimattilan puolelle. On paikkoja. Kait siitä tuloja saadaan ja työtä. Muilta rahat pois vaan.

No nyt on taas keksitty uusi elin. Meinasko yksi edustaja jäädä ilman hyväpalkkaista virapelihommaa? Kulttuurihyvinvointipooli, hah hah.

Lupaan käydä enemmän baareissa ja ravintoloissa ja Virossakin tänä kesänä. Pitää kuluttaa kuulemma. Tavaraa en tarvi. Sitten nautintoja ja elämyksiä.

Vaihtakaa aiempi Sudokun valitsija takaisin. Silloin oli hauskoja aamuja, nyt ei ole mitään intoa.

Eikö nopeasti lisääntyviä ja haitallisia hanhia ja merimetsoja voi rajoittaa osana Suomi-neidon oikeuksia omaan kehoonsa, kuten hupenevien kansalaistemme kohdalla?

"Normaalit" ihmiset käyvät kahvilla, syömässä, terassilla. Ei ole vaikeata. Eivät lymyile salassa neljän seinän sisällä sen yhden ainoan harrastuksen parissa.

Padasjoella viedään autonkorjausyrittäjältä tilat mutta vanhusten hoitoon kelpaa jopa ravintolan työntekijät, että silleen.

Haavisto pelaa salassa omia pelejään kansan kipeästi tarvitsemilla rahoilla. Nyt on maallamme maksettavana lisää ja pitkään, itse matkaan lähteneet isis-naiset ja jälkeläiset. Eipä olisi tarvittu tänne lisää hankaluuksia ja se - suuri - raha tarvittais niin moneen hätään, eritoten nyt, aiemminkin.

Uimahallien korjaukseen olisi ollut koronan myötä 3 kuukautta aikaa. Nyt aletaan miettimään, että pitäisiköhän alkaa jotain tekemään, jotta hallit saadaan pysymään kiinni. Voiko tätä kuitata ihan sillä, että olemme Hämeessä? Minusta liikuntatoimi on ihan kädetön.

"Ei kuntaliitoksia, kun ympäröivät kunnat ovat heikossa hapessa". Kaupunginjohtaja Timosen lausuma (E-SS 5.6.2020) kertoo että Lahti haluaa vain hyötyä ympäristökunnista, ei niinkään yhteistyötä, juhlapuheista huolimatta. Onnittelut Ex-Nastolaan.

Corona on todellakin vassarihallituksen märkä uni. Kuuluisa neliraajajarruttaja Kiurukin oikein hehkui, kun sai ohjeistaa yrityksiä avaamisessa. Neuvoi ja uhkaili, vaikka itseltä jäivät Helsinki-Vantaan lentokentät, maskit yms täysin hoitamatta. Niinpä, Krista, vapaamatkustajille ei olisi tilaa.

Kiva on demareiden juhlia koronan piikkiin. Keskusta "melalla avittaa", kun ei muuta voi. Eikö enää ymmärretä että nämä jaettavat miljardit ovat rahaa, joka on jostain oikeasti tultava. Ne eivät ole vain numeroita.

Kyllä meillä Suomessa ja Lahessa rahaa on kaikkeen välttämättömään kuten älypyörätiehen, kaupungintalon pihan kattamiseen, sukupuolineutraaleihin liikennemerkkeihin ja valkoisiin sulkuviivoihin. Vai onko?

Karjalankadulta ei kannata kääntyä Kannaksenkadulle, tunneliin ei pääse ajamaan. Ajettava suoraan ja Saimaankadun kautta. Info puuttuu?

Marinin on aika erota. Suomen hallitus ei ole pääministerin muidenkaan ministereiden henkilökohtaisten asioiden ajamista.

No tarvii ihan ite pitää se turvaväli siinä kassalla. Jos pelottaa. Kaikkia ei pelota eikä kaikki ole viruksen kantaja. Ja mistä niitä maskeja saa ?

Miten voi valtion kustannuksella päästä kielikoulutukseen kauas lämpimään. Puoluetuesta pitäisi maksella puutteet taidoissa.

Kirkkovene -taiteilijan kielenkäyttö hävettävää.

Päättäjät! Palvelutaloihin henkilökuntaa ulkoilutukseen ja liikuntaan! Välttämättömiä hoito- ja kuntoutusmuotoja, jotka maksavat itsensä takaisin.

Lahdessa kehitysvammaisten palvelutaloissa vastuutonta toimintaa. Välinpitämätöntä toimintaa asukkaita ja omaisia kohtaan. Surullista.

En ymmärrä. Kasvomaski estää viruksen leviämisen uloshengityksestä, mutta ei suojaa sisäänpäin henkäiltäessä. Kertokaa minulle!

Kulmuni erosi mutta Haavisto jatkaa omaa salaista pakolaispolitiikkaa, josta ei kerro edes eduskunnalle, saatikka kansalle.

"Kannan vastuuni" - mielestäni puheenvuoron olisi pitänyt jatkua: Olen tehnyt väärin, pyydän anteeksi ja hyvitän virheeni. Haluan suorittaa minulle uskotun tehtävän valtionvarainministerinä ja täyttää antamani lupaukset loppuun saakka. (Eikö tämä olisi oikeaa vastuun kantamista?)

Kun hallitus menettää toimintakykynsä, kaivetaan sotekirves esiin.

Voi tätä itkua väärin tehneen ministerin eron johdosta. Tehdäänkö hänestä nyt jotain pyhimystä vai voidaanko palata arkeen ja seuraaja nopeasti tilalle?

11 lääkäriä on pannut alulle kansalaisaloitteen "5G-verkon käyttöönottoa on lykättävä, kunnes sen vaikutukset luontoon ja ihmisen terveyteen on selvitetty". Allekirjoita sinäkin, mikäli mobiiliverkkojen vaikutukset huolestuttavat!

Katri Kulmunin puheterapeutin 700 euron tuntiveloituksella saa 7 kaivinkonetta pihaan ja jokaisessa on ammattitaitoinen kuljettaja!

Konsultti Saukkomaan tuntipalkalla saisi palkattua 10 kaivinkonetta töihin samaan hintaan. Että silleen.

Katri Kulmunin esiintymisvalmennus ei onnistunut. Ministerin ero on vakava asia. Nyt tiedotustilaisuudessa Kulmuni hymyili, ajoittain jopa naureskeli.

Minkälainen moderaattori siellä lukee uutisten kommentteja, kun mikään ei kelpaa. Sanat kotoutus, kiihotus, ja monet muut hylätään. Taitaa lehden tilaus loppua kun ei saa edes kommentoida asiallisesti.

Hö. En maininnut pikku Veskun roskaamisesta. Mutta Mukkulan rantalaiturin karkkipussit ym. tuuli huuhteli Vesijärveen. En kerinnyt kaikkia keräämään. Eli jo toinen roskaajasukupolvi menossa.

Melko outoa on, että vaikka suojan käyttöä suositellaan, sairaalan henkilökunta kulkee ilman suojia busseissa vaikka matkustajia olisi paljonkin. Mitä tästä voi päätellä?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut