Näppis: Nyt odotetaan löytyykö demareista ryhmänä suoraselkäisyyttä, vai onko puolue menneen talven lumia jo nyt?

Näyttää siltä, että demareista löytyy yksi lähes suoraselkäinen ministeri, Paatero, joka erosi tehtävästään sotkun takia joko omasta aloitteestaan tai käskettynä. Toinen yhtä syvälle sotkeutunut ei pystynyt myöntämään sekaantumista, eikä eronnut. Nyt odotetaan löytyykö demareista ryhmänä suoraselkäisyyttä, vai onko puolue menneen talven lumia jo nyt? Seuraaviin vaaleihin on liian pitkä aika, jotta maa kestäisi tällaista ministeriä.

Mitäs tekemistä Postin hallituksella oli Amerikassa? Ja kuka maksoi ja mistä rahat? Ei ainakaan opintomatka. Siellä on vielä huonompi posti.

Jos luottamusäänestyksen yhteydessä näytetään toteen, että Antti Rinne on eduskunnalle puhunut muunneltua totuutta, ja jos keskusta siitäkin huolimatta antaa hänelle tukensa, niin kyllä hallituskipeän keskustan kannatus romahtaa lopullisesti.

Terhi Säynäjärvi, kiitos Esalaisestasi! (ESS 29.11.) Itse miettinyt, miksi normaalielämä on pahasta, mutta kertakäyttörakentaminen ei muka tuhoa ympäristöä.

Liikennesäännöt kaikilla samat. Ymmärrän kuitenkin raskaan ajoneuvon pysähtyvän hitaammin, joten otan sen huomioon. Erityisesti risteyksissä/valoissa.

Sinä, joka kirjoitit kotterot pois liikenteestä, kertoo jo asenteestasi paljon! Liikkuva poliisi ja raskaan liikenteen tarkastukset takaisin. Ajopiirturilta voisi löytyä paljon mielenkiintoista.

Ei anna kovin hyvää kuvaa pääministeristä, kun sälyttää virheet naisministerille siinä määrin, että tämä romahtaa sairaslomalle.

Kiitos Vääksyn Anianpellon koulun ystävällisille ja hymyileville ip-ohjaajille.

En ymmärrä, miksi tv:ssä laitetaan Somaliasta tullut pakolainen arvioimaan Suomen talvisotaa. Se tehtävä kuuluu suomalaiselle, jonka suku on ollut pelastamassa tätä maata. Sieltä tulee se tunne isänmaasta.

Eikö Black Friday olekaan 1 pv:n tapahtuma? Keinotek. lisätään alennuspäiviä jopa viikkoon. En osta mitään, hullun hommaa. Ensi vuonna varmaan jouluun asti?

Samat kokemukset Siiristä. Kahden erikoislääkärin lausunnot kumosi toimistovirkailija lausunnolla "Ei myönnetä" ilman muita perusteluja. Kun viimein pitkien riitelyjen jälkeen myönnettiin omakseni, olikin valmis palliatiiviseen saattohoitoon. Että semmosta asiantuntemusta. Eipähän maksanut "hyvinvointiyhtymälle" paljon.

Voi hyvät hyssykät sentään, meillä mummoillahan on niin kiire, ettei sitä työelämässä ollessaan arvannutkaan, minkälaista se eläkkeellä olo on. Nytkin olisi niin paljon asiaa tähän, muttei kerkiä enenpää kirjoittamaan.

Hoosianna! Siunattua adventtia! On juhlavaa aloittaa joulun odotus laulamalla yhdessä Hoosianna-hymniä seurakunnassa. Sääliksi käy niitä, jotka jäävät tuota riemua vaille! Lauri.

Nyt on oikea mies oikeassa paikassa. Kun eduskunnassa sählätään, niin Petelius huutaa: "Apuva!"

Kuka oli omistajaohjausministeri hallituksessa silloin, kun Postin pääjohtajalle hyväksyttiin miljoona euron vuosipalkka plus bonukset päälle? Oliko Postin tilanne hyvä?

Miksi Ylen hiihdon TV-selostajat huutavat selostaessaan? Käyttävät aivan ylisuuria laatusanoja hiihtäjistä. Puhuvat päällekkäin ja kommentaattori kummallisia murreilmaisuja.

Pienet pistelyt eivät tunnu sinusta miltään. Aika järkkyä on ollut katsella parin kuukauden ajan. Otat uutena pomona erivapauksia ja tuijotat kieli poskella.

Perussuomalaisetko tavallisen duunarin puolella? Kyllä kokoomus on heidän linjansa. Joko unohtui persujen takinkääntö Sipilän hallituksessa? Teot ja puheet ovat eri asia. Nyt taas ollaan niin kamua. Kokoomus kanssa tylyttämässä Rinnettä.

Hyvin kehittyy Launeen Esperin hoivakoti. Lisää hoitajia on saatu vuoroihin, hyvä asenne monella, ruoka ok, hyvää perushoitoa tarjotaan ja paljon ohjelmaa järjestetään asukkaille bingosta ehtoollisiin! T. Omainen

On selvinnyt, että poliitikkoja on palkintopaikoilla Veikkauksen ja myös Postin hallintoneuvostoissa. Rahakasta heille, mutta tarpeetonta. Postin hallintoneuvostossa mm. Rami Lehto.

Karjalaseurat ovat unohtaneet ne suojärveläiset ja Hyrsylänmutkan asukkaat, jotka olivat talvisodan ylikin Neuvostoliiton siirtoleirillä. Suomi unohti. Ei taida olla sitä mediaseksikästä. Äitini oli silloin 8-vuotias leirille joutuessaan.

Fortumin sähkökauppias kertoi, että Lahti Energia fuusioituu Vantaan Energiaan. Onko spekulaatiota? No, molemmille energia kallistuu, kun turve kielletään. Entäs Helsingin luopumisesta hiilestä?

Ville Niemisestä syyllinen, kun seuran pelaajahankinnat aivan poskelleen.

Kenelle kuuluu kotona asuvien autettavien vanhusten rollaattoreiden / pyörätuolien puhdistus? Monet saastaisessa kunnossa. T: vanhusten ulkoiluttaja

Nyt on torilla upea kuusi.

Höh, yksi kirje tuli, vaikka lakko yli 2 viikkoa.

Onko Suomeen tullut Venäjältä agentti, koska haluaa luovuttaa Suomen Putinille?

Antti Rinteen viisainta erota pääministerin tehtävästä, ennen kuin saa sotkettua kaikki yhteiskunnan tehtävät. Vilttiketjuun koko ukko pitkäksi aikaa.

Kyllä ainakin S-marketista on valmiiksi suikaloitua kaalia pussissa. Saa yksinäinenkin ja huonokätinenkin kaaliruokaa.

Onko ihmisiltä mennyt suhteellisuudentaju ihan kokonaan tämän nykyvouhotuksen mukana? Työllistetään poliisia jonkun vuosikymmeniä vanhan elokuvan tai ohjelman takia. Pitäisi osata suhteuttaa sen aikaiseen elämään, eihän niillä ole tietoisesti mitään pahaa tarkoitettu. Joku tolkku tähänkin.

Ajoin eräänä sateisena marraskuun iltana Lahdesta Salpakankaalle. Ajonopeuteni oli noin 70 km/h, kun ohitseni jyräsi iso rekka. Jäin heittämällä toiseksi, kun rekka paineli ohitseni kertaakaan jarruvaloja painamatta läpi Salpakankaan.

Mihin voin tehdä rikosilmoituksen ja vaatia korvausta, kun minulle on 40-luvun lopulla kansakoulussa opetettu rasistisia mielipiteitä? Todisteet on.

Jalo Paanaselle: Työntekijäanalyysissa ei tunteilla. Se perustuu faktoihin, että palkallaan pystyy vähintään kohtuullisesti elämään.

Voi pyhä jysäys. Eikös heti, kun Paatero sai kuulla pakettilajittelijan palkan alennuksista elokuussa, pitänyt sanoa: Ei käy. Tää on minun mielipide. Mutta otan selvää. Avustajia on pilvin pimein.

Sinulle 60-vuotias uskonnoton mies. Vaikka olet hyvä ja ajattelet kaikista ihmisistä hyvää, niin se ei sinua pelasta. Mietipä missä vietät iäisyytesi. Otatko sen riskin, että joudut sinne väärälle puolelle?

On viime aikoina tehty synkempää joululaulua, kun "Hei mummo". On kuolemaa, yksinoloa, pimeää. Ja kakarat käy kerran vuodessa moikkaamassa.

Eiköhän tuon huutokauppakeisarin naamaa ole nähty aivan tarpeeksi. Samoin Roope Salmista ja Jetroa. Siirtäkää maksullisille kanaville. Katsokoon ketä kiinnostaa nimim. Kyllästynyt

Vai on kulttuurin osuus rikka rokassa Lahlen budjetissa. Isoja on porvarien ja demarien rikat. Muuten, koska saadaan ne PK:n lupaamat veroäyrin alennukset?

Kiitos Sakari Siltala mielipiteestäsi. Uskon- ja sananvapaus ja kristilliset arvot pitää voida säilyttää maassamme.

Turhauttavaa Lahden suuruudenhulluuden fanitus.

Sähköautot ovat suuri floppi ilmastonmuutoksen näkökulmasta. Päästöjä syntyy akkujen valmistuksessa ja siihen liittyvässä kaivostoiminnassa sekä auton valmistus tuottaa CO2 . Lisäksi sähköntuotanto ja kaapelointi aiheuttaa runsaasti päästöjä. Laskekaa ihmeessä tarkat päästöjen määrät.

Kiitokset Lahden kauppahalliin Cafe Annikan iloiselle ja ahkeralle tarjoilijalle hyvästä palvelusta 29.11. aamulla.

Monikohan perhe taas hajoaa vastuuttomien pikkujoulunjärjestäjien vuoksi? Etenkin ilman puolisoa vietettävien vuorokausia kestävien ilottelujen jälkeen.

On se kummaa, kun kansanedustaja pahoittaa mielensä, tulee saikkua pari viikkoa, mutta kun duunari pahoittaa mielensä tulee vaan raippaa? Ø>

Nyt se Postin johto vaihtoon ja heti! Jatkavat vain kirkkain silmin puheitaan.

Olen muuten sitä mieltä, että parin ministerin avustajista voisi valita "puolesta valehtelijat". Säilyisi vastuuta väistävien ministerien julkikuva siloisena. Ei muuta kuin töihin, tai oikeastaan eroamaan.

Ei ole yksityistä pientä hoivayrittäjää, jossa ei mentäisi raha edellä. Nähty ja koettu on. Henkilöstö myös kärsii yrittäjän kontrolloinnista ja epäpätevyydestä sekä ahneudesta. Omaiset ei tiedä kaikkea. Pintaa kiillotetaan. Valitettavasti.

Nuori luultavasti ehtii jo kuolla päihteisiin, ennen kuin päihdekuntoutuspaikka löytyy. Apua ei saa, vaikka itse haluaisi. Riippuvuus on vakavaa ja vie hautaan ennen aikojaan. Yksin ei onnistu. Nuorten sossut huom!

Samanlainen lapsiinsekaantuja on seitsemänkymmenvuotias, mikä käyttää henkistä väkivaltaa laukomalla suustansa tappouhkauksia kolmekymmentä vuotta nuoremmalle kuin viisikymmentävuotias kaksikymmentävuotiaalle harrastamaan seksiä.

Kiitos postilaiset ja ay-väki! Te voititte postin johdon ay-kikkailut.

Postisotku osoitti, että demarit hallituksessa unohtavat duunarit ja tavikset. Sama kuntapolitiikassa. Lahdessakin sairaiden ja vanhustenhoidosta karsittiin oikein kirveellä.

Postin johdon matka rapakon taa, pelkästään lennon polttoainemäärällä lämmittäisin omakotitaloani 150 vuotta. Siinäpä ilmastotalkoita.

Ilman demarien tukea postilaiset olisi hävinneet lakkonsa.

Kaupunginvaltuutetuilta kulttuuriedut heti pois, eivät perustu mihinkään. Hyvä veli -kerhotoimintaa!

Ei kaikki uskonnottomat halveksi uskovia, eivätkä heidän tarvettaan harjoittaa uskoaan. Minäkään en usko yhteenkään monista jumalista, mutta en vastusta kirkon toimintaa tai opetuksia. Monille uskoville on tärkeätä kuulla jumalan sanaa. Ei se ole meiltä uskonnottomilta pois. On rikkautta, kun elämässämme on useampia katsantoja. Ollaan kaikki toisiamme kohtaan suvaitsevia. Älkäämme aiheuttako kellekään turhaa kärsimystä ja pahaa mieltä!

Vaadimme, että blokkimedian toimittajasta tehdään YLEn pääjohtaja.

Ei voi olla totta. Patomäessä jokasyksyinen toistuu. Lunta tullut 3 cm, auraustraktori höylää edes takaisin herättäen sunnuntaiaamulla kolmen aikaan koko yhteisön. Missä ovat silloin, kun lunta tulee oikeesti? Peippos/Varpuskadulta haisevat terveiset!

Hatunnosto Sirpa Paaterolle. En ota kantaa hänen ministeritoimiinsa sillä tiedolla, mikä niistä lopultakaan on. Sirpalla oli kanttia jättää hommansa, kun kaikki näyttää menneen poskelleen. Hyvää jatkoa!

Mulla on ihan normaalia, että sähkönkulutus noin 20 e ja siirto toistasataa (Elenia). Että repikää siitä.

Yli-ikäisten äiti-lapsi perustalta ei rakentavasti keskustella, jaeta vastuuta, saati vahvistuta. Jatkuvaa anteeksiantoa, kun ei toista voi muuttaa. Ymmärtää kyllä ja jatkaa elämää.

Voisiko Laaksokadun ja Ainonkadun kulmauksessa parkkialueelle johtavan "rampin" myös aurata, jottei taas tule isoa kasaa talven aikana! Ei tarvitsisi kiertää kaukaa autoille, huonompijalkainenkin pääsisi vähemmällä! Kiitos!

Miten nämä BMW-merkit. Jotkun lökäpöksy lippalakki, finninaamat annetaan pilata auton merkki? Autoa ei saisi myydä alle 40-vuotiaille!

Mistäs kissalaan jätepuuta ja petroolia tulee? Kuinka monta kissaa juoksee Kissalantiellä?

Black Friday ollut Etlarilla jo monta vuotta. Nitomaton paperikasa eteisen lattialla sekaisin.

Voisiko joku kertoa, missä on ilmoitettu, että terveyskeskuksen vuosimaksu on hoitajalta 41,20 ja lääkäriltä 41,20, yht: 82,40. Kävin, sain laskut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Louhosluvan hakijan ja mökkiläisten välit tulehtuivat Hollolan Sarvassa – "Vahinko on kevyen kranaatinheittimen iskemää pahempi"
 2. Aurinko hellii viikonloppuna myös Lahdessa – Sopenkorven havaitoasemalla hätyyteltiin lauantaina hellerajaa jo ennen puoltapäivää
 3. Yhdessä työt ja yöt – Virpi Kesonen ja Ilkka Koskinen vaalivat Lahden upseerikerhon perinteikästä miljöötä
 4. 17-vuotiaan vastikään saama ajokortti lähti hyllylle Hollolassa
 5. Kaasujalka oli jälleen raskas Viitostiellä Heinolassa
 6. Pajulahden Masto cupiin osallistuu yli 2 500 jalkapalloilijaa – avausottelussa vastustajansa kaataneen FC Folkin pelaajat saapuivat Lahteen Haapavedeltä asti
 7. Lahtelaislähtöinen Anu Kuivalainen sai idean kehuttuun dokumenttiinsa omasta viidenkympin kriisistään – "Rupesin miettimään pitkää parisuhdetta eläneenä, kuinka kauan siinä on vielä kivaa"
 8. Nähtiinkö yhtymäkokouksessa puolueiden juoni vai yksittäisten kokousedustajien irtiotto? – "Tämä vaikuttaa kokoomuksen ja keskustan sopimalta taktiikalta"
 9. Poikkeusvuosi aiheutti ruuhkapiikin elokuulle – katso 8 tärppiä Päijät-Hämeen urheilun supervilkkaaseen tapahtumaviikonloppuun
 10. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 11. 7.8. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä on varmistunut kaksi uutta koronavirustartuntaa, molemmat potilaat palanneet ulkomailta
 12. Suomi on maailman ykkönen kuminan tuotannossa – Miksi suomalaiset ovat onnistuneet paremmin kuin ruotsalaiset?
 13. CNN: Räjähteitä valmistava mosambikilaisyhtiö vahvistaa tilanneensa Beirutissa räjähtäneen ammoniumnitraatin – kymmeniä ihmisiä on yhä kateissa räjähdyksen jäljiltä
 14. Fyysisempi, tasaisempi ja kypsempi Iikka Kangasniemi palasi Isku Areenaan jälleen Pelicansin riveihin – "Pyrkimykseni on pelata hyvällä tasolla entistäkin tasaisemmin"
 15. Lahtelaisen olympiavoittajan poika kisaa MasterChef-ohjelmassa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.