Näppis: Vielä kun uuden jalkapallostadionin merkitys ymmärrettäisiin

Kulttuuri on hyvin monille henkireikä ja edistää mielenterveyttä, joka on ihmiselle välttämätöntä. Kaupunkimme onneksi tajuaa tämän ja satsaa näihin laitoksiin. Vielä kun uuden jalkapallostadionin merkitys ymmärrettäisiin. Laji saa varmuudella lisää pontta EM-kisoista!

Naiset, valitkaa mahdollisimman köyhä mies itsellenne niin ei tarvitse tuskailla ostolakkojen kanssa.

Koulun retkirahoja ei kerätä pahvimukiin, eikä ovelta ovelle kiertäen! Opet, ottakaapa tämä "puuha" puheeksi koulussa!

Tappajaharakka syöksyi ruokintapaikalle ja nappasi tiaisen! Järkyttävää! Eikö?

Turhanpäiväinen rakettien ja pommien ampuminen tulisi kieltää heti. Karmea määrä muovijätettä leviää ympäristöön.

Nyt on Antti-kukko joutunut pinteeseen, kun kanalauma meinaa nokkia kukkonsa henkihieveriin.

Oli ilo lukea Jalo Paanasen pohdintaa työmarkkinoiden nykytilasta. Toivottavasti ay-miehetkin kuuntelisivat järjen ääntä. Vai miettivätkö vielä sitä, miksei proletaarin diktatuuri toteutunut sata vuotta sitten Suomessa.

Ville Niemiselle tsemppiä uralla eteenpäin. Olet saanut ihan oman paikan meidän turkooseissa sydämissämme. T. mummelit 70 vuotta

Kukaan ei ole kiinnostunut Hjalliksen ehdotuksesta ay-liikkeiden osinkotulojen verottamiseksi.

Menin piikille Salpakankaalle toisena pistospäivänä puolen päivän aikaan. 5 min odotusta ja homma hoitui.

Koululaitoksen vietyä nuorilta ihmisoikeudet tyttöyteen ja poikuuteen ei tule myöskään isiä eikä äitejä ja kansamme katoaa hiilineutraaliksi. Muut maat seuraavat esimerkkiä ja ilmasto pelastuu ilman kalliita sähköautoja, kasviksia ja kannabista.

Kova huumekauppa käy Triossa ja R-kioskin kulmilla keskellä päivää. Missä poliisit? Kierrelkääs siellä.

Kyllähän tuo Postin sekamelska on keskustalaisten selvempää nyt katsella, vaikka oman puolueen hallitsemisen aikana ovat alkunsa saaneet.

Onnea Jannika B! Tanssit loistavan ja suorastaan mahtavan kisan kovassa porukassa. Upea suoritus, hieno hopea tila. Kiitos koskettavista ja upeista tanssiesityksistäsi tänä TTK-kautena. T. fani

Miksi ei olla tasapuolisia S-kaupassa. Ei kaikilla ole nettiä, ja S-mobiili-sovellusta.

Pakkaspäivä, aurinko paistaa ja mitä? Riihimäentie eli tie 54 on suolattu vesimäräksi! Onko tien urakoitsijalta järki hävinnyt täysin?

Gospelkuoron solistien konsertti oli upea, mutta eivät olleet kaikki solistit paikalla. Omituista mainostamista.

Vesi=vety+happi. Otetaan siitä vety ja se vetyauton tankkiin. Polttokennossa se muuttuu sähköksi ja taas vedeksi. Ruotsi rakentaa jo vetyjakeluasemia.

Rinteen erottava, ei mitään mahdollisuutta jatkaa pääminiterinä.

Vuosittain yli 160 000 auton tuulilasia rikkoutuu. Saisiko esimerkiksi roiskeläpät takas, turvavälit kuntoon ohituksen jälkeen ja tuotekehitys eteenpäin. Miljoonabisnes.

On se vaan hyvä, että TV siirtyy ensi vuoden aikana suoriin viihdeohjelmiin. Jäävät kiusalliset uusinnat ja uusintojen uusinnat pois ohjelmistosta?

Koska persuja muiden lailla syrjivä RKP kannattaa maahanmuuttoa, olisi korkea aika ryhtyä kotouttamaan aasialaisia ja afrikkalaisia tasa-arvoisesti myös ruotsinkielisille alueille.

Ei pidä paikkaansa. Hollolaan ja sieltä Lahteen pääsee ihan hyvin vihreässä aallossa, joihinkin valoihin joutuu jopa hiljentämään, että ne ehtii vaihtua. Kyllä ne oppii tietämään, kun tarpeeksi monta kertaa sitä väliä ajaa.

Neuvostoliiton historiaa käsittelevässä kirjallisuudessa kerrotaan 1900-luvun alkupuolen salaisista yöllisistä kokouksista. Menkää kirjastoon lainaamaa.

Etelä-Suomen Sanomissa huono tv-ohjelma, eikö arvosteta enää lukijoita?

Ihan p...tä moinen joulukalenteri, kun se ei hyväksy viestiä. Tämä taitaa olla nyt tässä, kun lehtikään ei tule ajallaan aamulla ja ei sitä aamiaispöydässä pääse lukemaan.

Suomessa oikeus toteutuu. Eksyt pimeällä väärään pihaan, omistaja pahoinpitelee sinut, saat syytteen kotirauhan rikkomisesta ja sakot.

Ei pidä himoitsevan lähimmäisesi omaisuutta eikä mitään, mikä on vain hänen.

Miksi Hollolan johto ei reagoi, vaikka terv.palvelut päättäjä-Lahden taholta täysin romutettu? Älkää väittäkö, kyllä pystyy vaatimaan maksuille vastinetta! Ja Hämeenkosken ta takaisin!

Lopettakaa ilmastovouhotus. Ei Venäjä, Kiina ja muut idän suuret saastuttajat sekä Yhdysvallat tee mitään estääkseen ilmaston lämpenemisen, ennen kuin koillisväylä Norjanmereltä Beringinsalmelle on jäistä vapaa. Lyhentää merimatkaa 8 000 km (lehtitieto). Mr Trump sitten ehkä ostaa Grönlannin isolla rahalla Yhdysvalloille.

Halla-aholle tais tulla vapaaviikko, kun ulkoministeri Haavisto hoiti persujen tän viikon kannatuksen kasvun.

Jo on kumma, että Postin hallitus ei uskalla tulla esiin. San Franciscoon vaan kokousta pitämään ja Suomen hallitus eroaa. Kepu pettää aina.

Kiitos Petri Alastalo, että sait meille vähävaraisille paikan joulujuhlaan. Ilman kirjoitusta lehdessä tämä ei olisi onnistunut ! Olet meidän puolesta puhuja, kiitos!

Kaunis kiitos Nastola tk. Erittäin hyvin järjestetty rokotus. Useita rokottajia, ei tarvinnut jonottaa.

Ja Postin hallitus jatkaa vaan niinkö?

Posti tehnyt Venäjällä kymmenien miljoonien tappiot. Postin yhtiö OpusCapita teki 40 miljoonan tappion, mitä vielä? Ei ihme että postimerkin arvo nousee!

Et noussut autostasi kysymään, miten kävi, kun törmäsit suojatietä ylittävään. Jatkoit vain matkaasi, kun maassa makaava pääsi ylös. Tuntuu uskomattomalta tällainen välinpitämättömyys lähimmäistä kohtaan. Mihin on kadonnut hädässä olevan auttaminen?

Suomessa on onnellisia ihmisiä vain eduskuntatalon seinien sisällä. Ulkopuolella olevat yrittävät vain selviytyä aina vain vähentyvillä varoilla. Tilanne on sama kuin 1500-luvulla, kuninkaat juhlivat ja kansa kärsii. Pitäisikö tehdä jotain Suomen nyhveröt? Malleja löytyy.

Timo Ojala (ESS 1.12.) perään kuulutat suomalaista tervettä tolkun järkeä. Sinunlaiset ihmiset sen ovat juuri kadottaneet. Perussuomalaiset tuntuu olevan tällä hetkellä ainoa, joka sitä yrittää pitää pinnalla.

Ei koira tyhmä ole, kyllä se ymmärtää saavansa hyvää ruokaa ja huolenpitoa eikä asunnon koolla ole väliä, jos ulkoilutetaan tarpeeksi. Pelastettavia on vielä paljon.

Postin hallitus syypää kaikkeen. Se pitää vaihtaa, etenkin hallituksen puheenjohtaja. Postin hallitus on hyväksynyt ylisuuret palkat ja Venäjälle rahoitukset.

Sähköpotkulaudat yms. rakkineet vähentävät nuorten entisestään vähäistä liikkumista, mutta siitä ei huolestu kukaan.

Ei haittaa mykkäkoulu, kun käy vieraissa niin paljon, että omakin tuntuu vieraalta.

Antti Manninen (ESS 1.12.): jos olet pakana, miksi vaadit aurinkoa palvottavaksi Jumalan lailla? Miksi olet suvaitsematon ja vaadit muita omalle kannallesi? Minä kristittynä en vaadi sinulta käsitystesi muuttamista, vaikka vaadin vapautta itse uskoa tavallani.

Tietävätkö kulkukoiria "adoptoivat" maailmanparantajat, että tuhansia suomalaisvanhuksia ei kesälläkään kukaan ulkoiluta? Ulkomaiden koirat tärkeämpiä?

Venäjä ja sen ammattitrollit saavat länsimaiden kansalaiset ajattelemaan haluamallaan tavalla ilman, että he huomaavat sen. Onneksi ihan kaikki eivät mene lankaan.

Kiitos päätoimittaja Pirttijoki sunnuntaisin olevasta Esalainen jutusta.

Ekoteko Etlarilta vähentää tv-sivuja. Nykyisin painaa niitä 709 miljoonaa sivua vuodessa. Melkoinen paperipino. Korjaa, jos olen väärin laskenut.

Jalo Paananen (ESS 29.11.) kirjoitti terävästi täyttä asiaa työmarkkinoista. Ansioitunut yrittäjä tuntee asiat ja tietää, mitä pitäisi tehdä. Ay-liikettä ei kilpailukyky eikä työelämän uudistaminen kiinnosta. Lakot on helpompi saada aikaan.

Saisiko entisen tv-ohjelma systeemin takaisin, nykyinen erittäin huono!

Ovensuukyselyjen tuhannen ihmisen otoksesta kouliintuneen kyselijän on helppo poimia persujen kannattajat. He ovat jollain mystisellä tavalla tunnistettavissa, kaikki on "sykolokiaa", sanos entinen mies.

Tv-liite takaisin, mikä pula-ajan ohjelma se takasivun yhteenveto on olevinaan?

Kissat pitää olla jatkuvasti valvonnassa, omalla pihalla. Jotta vältytään myrkytyksiltä. Muuten omistajan oma syy. Kissat ei saa kulkea naapureitten pihoilla.

Kylläpä arvostellaan vanhuksien lapsia, kun eivät käy katsomassa ja auttamassa. Huomatkaa, että asiassa on aina kaksi puolta. Vanhus saattaa olla niin ilkeä ja syyllistävä, että ihan ahdistaa jo ajatuskin soittamisesta tai käynnistä ja sitten paha olo monta päivää tai jatkuvasti, kuten meillä. Ja yrititpä tehdä niin tai näin niin useimmiten väärin päin. Älkää arvostelko, ymmärtäkää tämäkin puoli, kiitos.

Taas puhutaan palkansaajan ostovoimasta ja palkankorotuksista. Miten hoituu eläkeläisten ostovoiman korotus?

Tv-liite takaisin ja Näppis laajemmaksi lehteen tai vuosikymmenien tilaus päättyy justiinsa. Terv. Mummo 88 v

Tuetaan sähköautoja ja sähköpyöriä, miksi ei tueta sähkölämmitteisiä omakotitaloja? 1990-luvulla kunta painosti luopumaan öljystä. Kallista on sähkölämmitys nyt.

Perjantaina sytytän kynttilät, en Suomen itsenäisyyden puolesta, jota ei ole, vaan S. Koljosen, joka pahiten vammautui sodassa. Meni kädet, jalat, näkö, eli yli 25 vuotta Kaunialan sotavammasairaalassa. Ja kaikille heille, jotka taistelivat Suomen puolesta, henkensä ja terveytensä uhraten.

Miksei sitä voida julkisesti sanoa? Ainoa toimiva keino puhelinmyyjiä vastaan on salainen numero. Muut estot yhtä tyhjän kans!

Suositun tv-ohjelman, Pienten perheen Roloffien jäsenet tietävät kaiken kiusaamisesta/erilaisuudesta. Kutsukaa heitä luennoimaan tänne kivikovaan Suomeen.

Voisivatko tiedotusvälineet taas keskittyä tärkeimpiin asioihin kuin Posti. Jos joku saa tyydytystä tästä näytelmästä, niin hieno juttu.

On hauska nähdä, mitä ilmastotietoinen nuoriso ja vähän vanhempikin väki tekevät uutena vuotena. Luulenpa, että savua ja pauketta piisaa.

On aivan turha väittää, ettei vanhustenhoitoon ole rahaa. Sitä tuhlataan turhuuteen, kuten liikennemerkkien sukupuolineutralisointiin. Kumpi on tärkeämpää? Vuoden turhuuttajapalkinto sille kukkahattuhenkilölle, jolla ei järkevämpää ajateltavaa!

Pelicans, valmennus ei ongelma. Pelimerkit eivät vaan riitä. Viime kaudella rekrytointi kuulemma otti menestyksen nimiinsä ja valmentajaa roikotettiin. Tänä vuonna rekrytoijat ovat olleet hiljakseen.

Kaipaatko faktoja: Lue, mitä Ville Heiskanen twiittaa!

Miksi lehmien röyhtäisyt ja pierut ovat niin kamalan syynin alla, mutta kukaan ei laske ihmisten päästämiä kaasuja. Ihmiset mässäilevät karkkia, papuja ym. pierettävää sekä röyhtäilevät limsa- ja oluthöyryjä ja sitten vain lehmiä syytetään. Epäreilua!

Kuka järjestäisi musiikki-/teatteriesityksen Tarolankadun pienellä soranottoalueella? Muoto kuin amfiteatterilla, akustiikka varmasti hyvä.

Tv-liite jäi pois. Aivan älytön muutos huonompaan. Miten asiakkaita arvostetaan? Miksi tilata lehteä enää, jos tääkin jää pois.

On Jumalan lahja Suomen kansalle, että M. Lintilä istuu Rinteen hallituksessa.

Onhan tämä ollut tiedossa, että Salpakankaan-Soramäen alueella käytetään kevyen liikenteen väyliä autolla ajoon, mutta nyt kun tuli lunta, niin näkyy kuinka runsasta se ajelu on. Ajetaan jopa parkkiin yleisille viheralueille pitkän matkaa kävelytietä pitkin. On peräkärryä sun muuta, kun niitä pitää hankkia, vaikkei omassa pihassa ole tilaa.

Kiitos Timo Ojala (ESS 1.12. Lukijalta). Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Jotain rajaa persujen vihan lietsotaan!

Nauroin aina sydämeni pohjasta Pirkka P:n lappalais-, romani- ja virolaisvitseille. Tulin hyvälle päälle, enkä koskaan tuntenut minkäänlaisia negatiivisia ajatuksia näitä ihmisiä kohtaan. Päin vastoin. Arvostin heitä enemmän. Luulen, että he itsekin ottivat huumorilla. Olenko minä siis jotenkin outo, kun suhtaudun näin?

Jos lehti kirjoittaa urheilu-uutisia 4-6 sivua joka ikinen päivä, niin onko vaikea kerran viikossa lähettää lukioille kaikkia kanavia koskeva TV-lehti tiistaisin? Monellekin ainoa lehti, mistä voi seurata tulevia ohjelmia ja niiden alkamisaikaa.

Tv-liite takaisin. Lehti huonontunut muutenkin, mutta hinta kallis.

TV-liite takaisin, että olisi syy lehden tilauksen jatkamiselle. Terv. me monta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Suuri helpotus: Pippon kartingradalla ajetaan jatkossakin, mutta Lahden kaupunki vaatii Lahden FK-kerholta isoja investointeja
 2. Radiomäellä järjestetään yhteislaulutilaisuus – luvassa Leevi and the Leavingsin hittejä
 3. Vesa Mäkäläinen näki mainoksen Orimattilan Hennasta moottoritietä ajellessaan, ja alueen katsastuksen jälkeen unelma omakotitalosta alkoi muuttua todeksi: "Viikonloppuna olisi tarkoitus jäädä yöksi ensimmäistä kertaa"
 4. Kahden auton peräänajo Nelostiellä Lahdessa – liikenne sujuu taas normaalisti
 5. THL: Suomessa on todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa
 6. Lahdessa päästään jälleen maistelemaan käsityöläisoluita, Suuret Oluet – Pienet Panimot tuo viikonloppuna satamaan 13 panimoa
 7. Hilkka Kemppi pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi
 8. Hevonen putosi ojaan Jokimaalla – pelastusoperaatio kesti tunnin
 9. Riikka Suomisen mielestä parisuhteen ulkopuolinen seksi on demonisoitu: "Nykyään kyseenalaistetaan kaikki rokotteita myöten, mutta ei tätä parisuhdemantraa"
 10. Takavuosien ilmojen kaunotar juhlii 80-vuotiasta Vesivehmaan kenttää
 11. Beirutin räjähdyksessä yli sata kuollutta, tuhansia loukkaantuneita ja satoja tuhansia kodittomia – yksi suomalainen loukkaantui lievästi
 12. Lukijalta: Mehiläinen päättää ja kerää voiton yhteisyrityksessä
 13. Kauris jäi sarvistaan kiinni jalkapallomaaliin Hollolassa
 14. Hennan alueen rakentaminen Orimattilassa on edelleen hidasta, mutta tonttikauppa käy hyvin – "Radanvarsialueet ovat tulevaisuuden paikka asua"
 15. Näppis: En ole vuosiin käynyt keskustassa. Hyvin olen pärjännyt laitojen palveluilla, kaikki tarvittava löytyy ja halvemmalla.

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.