Näppis: Lahti ja Kouvola ovat kuin veljekset, jotka kilpaa yrittävät keksiä mitä tehtäisiin, että mainittaisiin

Lahti ja Kouvola ovat kuin veljekset, jotka kilpaa yrittävät keksiä mitä tehtäisiin, että mainittaisiin. On helppo hölmöillä veronmaksajien rahoilla. Ei ole veljeksillä mitään omaa pelissä. Kaupunkilaisten peruspalveluista ei tule henkilökohtaista etua. Matkustellaan etsimässä kärkihankkeita.

Miten Lahti on syyllinen itsenäisen Hollolan terveyspalveluiden romuttamiseen? Sen ymmärrän, että Hämeenkosken terveyspalvelut romutti Hollola.

Pirjo Kilposen hyvä kirjoitus (ESS 3.12.) lemmikkieläinten puolesta. Kyllä se niin on, että kun eläimen ottaa, niin hän on perheenjäsen ja hänestä huolehdittava kaikin tavoin. Kannattaa tarkkaan harkita ennen kuin lemmikin ottaa, onko sitoutunut huolehtimaan hänestä aina loppuun asti. Itselläni on ollut kissa 16 vuotta ja meidän perheessä olemme saaneet vilpitöntä ja aitoa rakkautta häneltä.

Äänestin kokoomusta vanhana demarina, koska Antti Rinne ei ollut mielestäni hyvä johtaja. Kuitenkin tämän hallituksen aikana Petteri Orvosta on tullut pirumaisia piirteitä esiin. Koko ajan hakee ja syyttää varsinkin Rinnettä. Tämä Posti-jupakka on kieroutuneesti herättänyt minun sympatiat Rinteelle. Kaikki muuttavat totuutta omaksi parhaaksi, myös nämä syyttävät sormet. Mielestäni virheet täytyy uskaltaa tunnustaa ja kantaa niistä vastuu. Toivon vain, että eduskunta alkaisi näyttämään esimerkkiä kansalle miten käyttäytyä. Voisivat vaihteeksi tuoda positiivisia asioita toisistaan esiin, vähän kuin koulujen Wilma-viestit.

Kun ajaa Salpakankaalta Lahteen 70 km tunnissa, kaikki rekat menee ohi, kaikki!

Tämän päivän kaunis nainen: tatuoidut kulmat, luutaripset, nakkihuulet, silikonirinnat ja Iines-Ankan pylly.

Onhan täällä asuvien ja oleskelevien ulkomaalaisten rokotuksista jo huolehdittu? Toivottavasti heitä ei seisotettu jonoissa kuten suomalaisvanhuksia.

Maan suuret pienempiä syövät ja heikon lohdutust ei näy. Kansalle ei voi valehdella. Siitä jää aina kiinni.

1940- ja 1950-luvuilla koulua käydessäni en havainnut ainuttakaan mielenterveyshäiriöistä. Pitäisi puuttua syihin, eikä pelkästään hoitoon.

Gospelkuoron esiintymisissä ovat olleet kaikki mainostetut solistit laulamassa. Torstaina Ira Multaharju ja Sanni Keinänen. Perjantaina Katariina Keinänen, Teemu Harjukari, Sara Turunen ja Matti Turunen. Tulevassa joulukonsertissa Noora Louhimo, Lauri Mikkola ja Ira Multaharju. Ehkä kuulijalla menneet esiintymiset sekaisin.

Meneekö sähkönsiirto maksu siitäkin, kun lämmittää omilla puilla keskuslämmitystä.

Kumma ilmiö, kun ministeri tai kansanedustaja joutuu ongelmiin, esim. Paatero ja Aalto, koittaa piiiiitkä saikkuloma. Työläiset ottakaa mallia.

Jos ostatte valmista juuressosetta joululaatikoihin, niin maistakaa ennen kuin sekoitatte muihin aineksiin. Jos pussissa on pienikin reikä, niin sose on pilaantunutta. Ostin eilen 3 satsia ja tänään tein ja vein kompostiin.

Kyllähän se ilmasto muuttuu samalla lailla vaihdellen, kuin se vaihdellut jo miljoonia vuosia. Vaikuttaako siihen ihmisen noin 200 vuotta kestänyt teollinen/tekninen aikakausi? Voihan sitä kuvitella, et olemme niin mahtavia.

Haukutaan vain kaikki ja puhutaan pahaa, niin Suomi pelastuu.

Ei se ihan tyhjästä ole keksitty sanonta että "kepu pettää aina". Eikun iltalypsylle jälleen kerran.

Yrittikö Haavisto keplotella Isiksenkin tasa-arvoisena Suomeen hävittämään yhdessä uskonnottoman kouluopetuksen kanssa länsimaille oikeusvaltiot tuonutta kristinuskoa?

No, nyt oli Lahden Talojen pohjanoteeraus katkaista vedet päiväksi ilman mitään ennakkoilmoitusta, prkele!

Jannika B / Ihanainen / Valtakunnan toinen / TanssiNainen!

PHKS:n ihotaudit E:n henkilökunnalla sydämellinen kiitos palvelusta!

Tulkaa työtä haluavat autokortin omaavat Padasjoelle taksikuskiksi! Täällä ei ilta kuuden jälkeen taksipalvelua ole ja etenkin pikkujoulujen aikaa kysyntää olisi.

SDP:n joukkueesta voisi koota Tiernapojat, jotka esittäisi radiossa balladin Muutkin mokaa.

Itsepetos nimeltä päästötön kaukolämpö. Kymmeniä rekkoja päivittäin vie haketta päästöttömään voimalaan. Sitä ennen ne on haketettu ilmeisesti ilman sähköä, korjattu metsästä ilman energiaa. Joo joo.

Kyllä on ihmisten mukavuudenhalu mennyt pitkälle, kun halutaan kaali suikaloituna. Kohta varmaan ruoka valmiiksi syötynä.

Kepu pettää aina. Kepu on pitkävihainen. Antti Rinne, ihailen sinua. Olet presidenttiainesta!

Mietin tänään, et miten ihmeessä jaksoin tehdä kaikki asennukset ja testit, mutta toisaalta vedin lautasellisen karkkia. Eipä tartte ihmetellä.

Vieläkö on joku, joka ei ole haukkunut Antti Rinnettä ja demareita? Nyt ehtii vielä ennen kuin löydetään seuraava uhri!

Uskonnoton mies alakerrasta, meillä täällä alakerrassa kaikki hyvin. Entäs siellä ylhäällä? Siellä on kaiken sortin hihhulia, ja sota jatkuu niin kuin täällä Maan päälläkin. T. Juudas

Kaksi nuorta naista vastaan kokeneita konkareita. Jotenkin ihmetyttää, mitä me ja muu maailma tästä ajattelee? Aika lailla pohdittavaa koko soppa.

Kovasti yrittivät kaksi naista Ristinkirkossa Saara Aallon konsertissa pilata ihanan joulutunnelman.

Mikkelin jäähalli hiljeni hurjan pommin jälkeen. Hurja uutinen ja verta vuodatettu. Huh, mikä uutinen. Mutta kuitenkin kyseessä oli väkivaltalaji, jääkiekko. Tämä on syy siihen, miksi laji ei kiinnosta!

Toivottavasti Haavistosta ei tule Suomen seuraavaa presidenttiä. Ei toiminta ulkoministerinä, eivätkä viimeaikaiset tapahtumat, anna luotettavaa kuvaa miehestä. Ei sovi ainakaan presidentiksi.

Liigan paras puolustus kulminoituu mailataituri Jaakolaan.

Miksi kepu aina kaataa hallituksen, eli onko jotain hampaankolossa muita puolueita vastaan?

Tänään 4.12. taas B-osa irtolehtinä ilman niittejä, sivu B25 pudonnut pois. Tuleeko päiväpostissa?

Lahdesta löytyy kauppa, joka myy joka kerta, kun heidän mainoslehti ilmestyy "ei oota". 3 viime kertana, kun mainos ilmestynyt vasta torstaina, olen mennyt ostamaan tuotetta, ja joka kerta on sanottu, ei ole, meni kaikki keskiviikkona. Minun mielestäni kyseinen kauppa on velvollinen pitämään huolen, että kaikki saa mainoksen samana päivänä. Näin kaikki ihmiset ovat samanarvoisia saamaan tuotteita. Tähän loppui meidän perheen tämän kaupan käyttö.

Missä Trion vartijat? Pohjakerroksessa nuoret pitävät kovaa meteliä ja jotkut skeittailevat siellä häiriten asiakkaita. Ei ihme, jos asiakaskato.

Tuli lasku Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymästä. Lääkärin soittama puhelu noin 3 minuuttia, 32 euroa. Ei ole ihme, että on Suomen kallein alue. Vähän jotain järkeä rahastukseen toivoo eläkeläinen.

Varavaltuutettu kehuu (sd.) toimia työttömyyden torjumiseksi eikä muista, kuka kuntatekniikan möi. SDP oli etunenässä! Silloin sanottiin euron tarkkuudella säästöt. Nyt ei puhuta tappioista mitään. Jäsenkirjan omistajat saivat jatkopaikan kaupungille. Hyvin menee sossut?

Kun Rinne ja Paatero erosivat, ja ehkä Haavistokin eroaa, pitäisi vaihtaa koko hallitus ja etenkin Kulmuni. Ja näiden töppäykset ihan omia, ei muiden syytä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Yhdessä työt ja yöt – Virpi Kesonen ja Ilkka Koskinen vaalivat Lahden upseerikerhon perinteikästä miljöötä
 2. 17-vuotiaan vastikään saama ajokortti lähti hyllylle Hollolassa
 3. Sään puolesta lomalotto ei suosinut tänä vuonna heinäkuussa lomailleita – yöt olivat Lahdessa viileitä, myös sateita oli tavallista enemmän
 4. Louhosluvan hakijan ja mökkiläisten välit tulehtuivat Hollolan Sarvassa – "Vahinko on kevyen kranaatinheittimen iskemää pahempi"
 5. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 6. Suomessa todettu 14 uutta koronavirustartuntaa
 7. Nähtiinkö yhtymäkokouksessa puolueiden juoni vai yksittäisten kokousedustajien irtiotto? – "Tämä vaikuttaa kokoomuksen ja keskustan sopimalta taktiikalta"
 8. Aurinko hellii viikonloppuna myös Lahdessa – Sopenkorven havaitoasemalla hätyyteltiin lauantaina hellerajaa jo ennen puoltapäivää
 9. Pajulahden Masto cupiin osallistuu yli 2 500 jalkapalloilijaa – avausottelussa vastustajansa kaataneen FC Folkin pelaajat saapuivat Lahteen Haapavedeltä asti
 10. Lahtelaislähtöinen Anu Kuivalainen sai idean kehuttuun dokumenttiinsa omasta viidenkympin kriisistään – "Rupesin miettimään pitkää parisuhdetta eläneenä, kuinka kauan siinä on vielä kivaa"
 11. Poikkeusvuosi aiheutti ruuhkapiikin elokuulle – katso 8 tärppiä Päijät-Hämeen urheilun supervilkkaaseen tapahtumaviikonloppuun
 12. Kaasujalka oli jälleen raskas Viitostiellä Heinolassa
 13. 7.8. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä on varmistunut kaksi uutta koronavirustartuntaa, molemmat potilaat palanneet ulkomailta
 14. Suomi on maailman ykkönen kuminan tuotannossa – Miksi suomalaiset ovat onnistuneet paremmin kuin ruotsalaiset?
 15. Rami Lehdon Vierailija-kolumni: Suomi maksaa jälleen rekkalasteittain vappusatasia etelään – hallituksen viesti suomalaisille: "Kaivakaa enemmän taskuja, kohta lähetämme lisää laskuja"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.