Näppis: Olenko ainoa, joka ei ymmärrä miksi valvontaiskuista ilmoitetaan etukäteen?

Olenko ainoa, joka ei ymmärrä miksi valvontaiskuista ilmoitetaan etukäteen? Mielestäni resurssien tuhlausta tuollaiset iskut niin kouluilla kuin liikenteessäkin!

Antti-setä. Nyt, kun sinulla on kokemusta, kerro meille postipojille, millaista on pätkätyö.

Suomen perustuslaki: "Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia." Vehkeilyt kansalta salassa eivät edusta tätä, eikä demokraattista sivistysvaltiota. Tapaukset Rinne ja Haavisto.

Miten PH-hyky kehtaa etsiä vuokratilaa, kun omiakin tiloja on ja tyhjenee lisää? Missä järki? Lahdeltako otettu mallia?

Koskahan saamme tietää, mitä mieltä Ville Skinnari on Porvoon kautta kulkevasta uudesta itäradasta?

Nyt on sopiva sauma laittaa myös ulkoministeri kiertoon. Pienellä oikeusvaltiolla pitää olla ministeri, jota supervaltioiden johtajat arvostavat.

Täysin samaa mieltä kuin Jukka Hacklin 4.12. Ja lisäksi iso puute: Vääksyyn ei ole Waltti-liikennettä viikonloppuisin!

Hei sos.demit. Nyt pääministeriksi Heinäluoma tai Urpilainen. Marinia johtaa Rinne. Kokemusta peliin nyt.

Voi tätä pelin politiikkaa viisikossa kepun ja demareiden kesken. Pääministeri Rinne syrjään ja puoluejohtaja Rinne hallitustunnustelijaksi. Kansa nauraa ja maksaa lystin.

Ei lahtelainen potkupallo mitään uutta stadionia tarvitse. Urheilukeskus riittää ihan hyvin.

Keskusta sössi paikkansa. Olisi tässä ajassa ehtinyt huomata, että pelkillä puheilla ja lupauksilla ei tätä maata rakenneta. Puheita riittää, mutta tekoja ei vain näy. Odotin, että voisin taas antaa ääneni maaseudun puolustajille, mutta toisin kävi.

Erholan puheista voidaan päätellä, että lahtelaiset päättäjät ovat palkanneet hänet Lahti-keskeisen kuntaliitoksen puolestapuhujaksi. Me ympäristökuntien veronmaksajat emme suostu rahoittamaan Lahden hömppäjuttuja vaan haluamme laadukkaat terveyspalvelut!

Eikös Antti Lindtman laatinut listaa siitä keiden demarien on lupa puhua eduskunnassa ja keiden ei. Demokraatti?

Voi voi kun Sipilän ja Orpon tekis kauheasti mieli päästä taas kärkihankkeilee ja kikyilee.

Nouseeko kepun kansansuosio nyt, kun se pääsi kostamaan Anneli Jäätteenmäen syrjäyttämisen silloin vuonna jotain?

Olisiko jo nyt aika tarkastella johtoporrasta ja jättää pelaajat rauhaan. Ei joukkueen tilanne ole pelaajien syytä. Organisaation johto vaihtoon pelsut.

Lahden pääterveysasema. Kiitos ystävällisestä, hyvästä palvelusta. Mummeli

Haaviston ja Ohisalon erottava, sooloilijat kuriin!

Hei, onko yleistä, että terveyskeskuslääkäri unohtaa tehdä lääkemääräyksen koneelle, että asiakas saisi sen hakea apteekista? Haloo, ei pitäisi näin käydä Suomessa!

Kurvinen = Suomen "Trumppi"

Salpauksen opiskelijoille sydämellinen kiitos ihanista joulukorteista vanhuksillemme.

Nyt päästelevät sekä Marin että SDP:n piirijohtajat sammakoita. Rinteestä hallitustunnustelija, tai peräti ministeri tulevan hallitukseen! Eronnut hallitus oli tragedia ja demokratian irvikuva ja sama meno uhkaa jatkua.

Lahen keskustan "asukasraadin" tuotokset täyttä puppua ja propagandaa. Jäsenet valittu kuten kysymykset ja tehtävänsä; puolustelemaan keskustan viherpesua ja museointia. Ihmiset ja elämä löytyvät nykyään Launeelta, Karismasta sekä Renkomäeltä. Palvelutkin pitäisi sijoittaa Trion sijaan noihin.

Tuli pitkästä aikaa käytyä markkinoilla ja ihmettelin, kuinka monelta koiranomistajalta on jäänyt unohduksiin järjestyslain kohta, missä sanotaan, että koiria ei saa viedä toriaikana torille. Itse en veisi omiani sinne muutenkaan ihan turvallisuussyistä. Pieni koira jää ruuhkassa helposti jalkoihin.

Posti ottaa käyttöönsä tullausmaksun EU:n ulkopuolelta tulevista verkko-ostoksista. "Postilta" yhä lisää huijausviestejä ja pysyviä tilausansamaksuja?

Olematta itse demari tai edes mies: Kylläpä kepu nyt rehvastelee, antaa lähtöpasseja ja hajottaa hallitusta, johon itsekin Antin armopaloilla pääsi – ja millä äänimäärällä! Hirvittääkös ketään muuta tämä tyttönukkehallitus?

Eikö syntyneet lapset ole saman arvoisia, että äitiysraha kaikilla samansuuruinen.

Poliisilaitos on liian kaukana Metsämaalta.

Kyllä Antista pitäisi seuraava presidentti tehdä. On yhtä selkeä lauserakenteissaan kuin nykyinen pressa. Verbit löytyy lauseen lopusta, jos sieltäkään.

Löytyihän se uusi kohde ihan nopsaan. Pekka Haavisto on nyt seuraava oikeiston kohde. Eläköön some ja vihapuhe.

Turha tuhlata rahoja ennalta ilmoitettuun huumausaineratsiaan. Vai...

Ja nyt se Etlarin TV-lehti takaisin heti. Onnettoman nykyisen painatuksen voitte suosiolla lopettaa.

Heiluuko nyt Haaviston palli?

Onko puolue RKP suomeksi Ruotsin Kieliset Persut?

Trolli-sana tarkoittaa suomeksi valehteleva paskiainen.

Numerokortti lopetti toiminnan Omakantaan. Helmipankki pakottaa hommaamaan älypuhelimen.

Voisiko joku sanoa, mitä tarkoittaa politiikassa vastuunkantaminen, muuta kuin tehtävänsä jättäminen. Jos ei eroa tehtävästään, niin miten kantaa vastuun, jos on töppäillyt?

Pihkalan kaartin jälkeläiset saivat Antin kaadettua. Tulokset nähdään 4 vuoden päästä, kannattiko kepun pettää?

Vieläkö on joku joka ei ole haukkunut Antti Rinnettä ja demareita? Nyt ehtii vielä ennen kuin löydetään seuraava uhri!

Opposition edustaja väitti, että pääministeri Antti Rinne puhui muunneltua totuutta Postin tilanteesta. Tämä on täyttä höpöhöpö puhetta. Viime hallituskaudesta lähtien Postin ongelmista tiedettiin yleisesti ottaen, ja nykyisen opposition puolueet olivat samassa (minä tiedän Postin ongelmista) veneessä. Onko ilmassa katkeruutta tai sitä, että oikea puolue voitti vaalit ja oikea ihminen valittiin pääministeriksi? Minä odotan ennenaikaisia vaaleja ja Rinteen valintaa luotettavaksi pääministeriksi. Kyllä tästä maasta luotettavia puolueita löytyy, esim. pienpuolueet.

Kaupungin päivähoitajat maksavat vuosittain jopa 2 päivän palkan siitä, että saavat pysäköidä auton työpaikan pihaan. Ja auto on monelle välttämätön, kun vuorot voivat alkaa jo klo 5 aamulla.

Missäs se rakkikoira Li Andersson nyt räksyttää, vai onko ääni mennyt?

Kaikki sympatiani Ville Niemisen puolella. Toivottavasti löydät hyvän työpaikan!

Kuntien pitää viimeisen tiedon mukaan uusia autokantansa! Sinne meni nekin vähät rahat. Perusterveydenhoitoa ei mikään EUn instanssi vaadi kuntoon, vaikka se on meillä retuperällä. Näköjään vaade pitäisi tulla muulta taholta, kun omat virkamiehet eivät sitä saa hoidettua. Sen loppuun saattaminen siirtyy aina jonon viimeiseksi. Ikävää!

Miten pitkä jakelureitti on keskustassa posteljoonilla, kun Vesijärvenkadun alkupäähän hän ehtii vasta klo 17 jälkeen. Tarvitsisin ilmestyvän Ravilehden aiemmin, kun Vermo aloittaa jo klo 18. Surkeaa toimintaa!

En ymmärrä, miten Rinne voi vielä olla jonkinlainen tunnustelija, kun hän on eronnut pääministerin tehtävästä? Ei muissakaan työpaikoissa tehtävästään eronnut jää pyörimään työpaikalleen.

Ministeri Haavisto pyytää anteeksi virkamieheltä, jota patisti tekemään toimia lainvastaisesti. Siirsi miehen toisiin tehtäviin. Nyt julkisesti kertoo, ettei tehnyt toimia, joita on pyytänyt anteeksi. Mielenkiintoista selittelyä. Menee naisiin kuin häkä.

Yhdellä Lahden kirpputoreista haukutaan erästä vammaista vanhempaa naista. Hävetkää.

Miksi Iskelmä Lahti ei kuulu kaapeliverkossa?

TV-viikkoliite heti takaisin.

Voisitko ystävällisesti lopettaa BMW-kirjoitukset sinä Kia-kuski? Kiitos.

Onhan hieno tapa kunnioittaa juuri edesmenneen vanhemman muistoa huutamalla ja haukkumalla sukulaiset alimpaan helvettiin. Käytöksestä päätellen tällä tyypillä on itsellään suora linja sinne. Ei auta hienot koulutukset ja tittelit, kun ihminen on pelkkä ontto kuori vailla sydäntä. Sulaa ilkeyttä ja pohjatonta ahneutta.

Nyt on todistettu, lisävitamiinit voivat aiheuttaa maksavaurioita.

ESS:n pääkirjoitustoimittaja kehuskelee, kuinka Lahti on hykyn suurin maksaja. Kai toimittaja ymmärtää, että Lahdella on eniten asukkaita ja lisäksi vielä paljolti sellaisia, joiden hoidon tarve suurempi kuin maalaiskuntien asukkaiden. Lahti yrittää maksattaa menojaan muilla kunnilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Yhdessä työt ja yöt – Virpi Kesonen ja Ilkka Koskinen vaalivat Lahden upseerikerhon perinteikästä miljöötä
 2. Suomessa todettu 14 uutta koronavirustartuntaa
 3. Louhosluvan hakijan ja mökkiläisten välit tulehtuivat Hollolan Sarvassa – "Vahinko on kevyen kranaatinheittimen iskemää pahempi"
 4. 17-vuotiaan vastikään saama ajokortti lähti hyllylle Hollolassa
 5. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 6. Nähtiinkö yhtymäkokouksessa puolueiden juoni vai yksittäisten kokousedustajien irtiotto? – "Tämä vaikuttaa kokoomuksen ja keskustan sopimalta taktiikalta"
 7. Aurinko hellii viikonloppuna myös Lahdessa – Sopenkorven havaitoasemalla hätyyteltiin lauantaina hellerajaa jo ennen puoltapäivää
 8. Pajulahden Masto cupiin osallistuu yli 2 500 jalkapalloilijaa – avausottelussa vastustajansa kaataneen FC Folkin pelaajat saapuivat Lahteen Haapavedeltä asti
 9. Lahtelaislähtöinen Anu Kuivalainen sai idean kehuttuun dokumenttiinsa omasta viidenkympin kriisistään – "Rupesin miettimään pitkää parisuhdetta eläneenä, kuinka kauan siinä on vielä kivaa"
 10. Poikkeusvuosi aiheutti ruuhkapiikin elokuulle – katso 8 tärppiä Päijät-Hämeen urheilun supervilkkaaseen tapahtumaviikonloppuun
 11. Kaasujalka oli jälleen raskas Viitostiellä Heinolassa
 12. 7.8. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä on varmistunut kaksi uutta koronavirustartuntaa, molemmat potilaat palanneet ulkomailta
 13. Suomi on maailman ykkönen kuminan tuotannossa – Miksi suomalaiset ovat onnistuneet paremmin kuin ruotsalaiset?
 14. Rami Lehdon Vierailija-kolumni: Suomi maksaa jälleen rekkalasteittain vappusatasia etelään – hallituksen viesti suomalaisille: "Kaivakaa enemmän taskuja, kohta lähetämme lisää laskuja"
 15. Fyysisempi, tasaisempi ja kypsempi Iikka Kangasniemi palasi Isku Areenaan jälleen Pelicansin riveihin – "Pyrkimykseni on pelata hyvällä tasolla entistäkin tasaisemmin"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.