Näppis: Maskien käyttö on rinnastettavissa naamioitumiseen

Maskien käyttö on rinnastettavissa naamioitumiseen eli vaikeuttaa rikollisten tunnistamista valvontakameroiden kuvista sekä kaduilla ja kodeissakin.

Valtiovarainministeri Kulmunin konsulttipalvelu (puheenopetus ESS 3.6.2020) maksaa meille veronmaksajille 700 euroa tunti. Joidenkin on tultava kuukausi toimeen tuolla rahalla.

Jos suomalaiset eivät matkustajia ulkomaille muutamaan vuoteen niin voitaisiin ostaa hävittäjät käteisellä!

Hyvä, että ruoka-annokset annetaan asiakkaalle. Poistukoon tapa, jolloin ihmiset rähmivät ja ylensyövät ja heittävät roskiin, mitä ei jaksa syödä. Tämä tyyli toimii, kiitos.

Hyvä, kun otit esille Seija Aakala. Samaa mieltä. ESS 3.6.

Näppis ei julkaise Liikuntatoimea arvostelevia kirjoituksia vaan koronasta päivästä toiseen!

Esitettyjen EU-"elpymisrahastojen" velkojen maksut jäsenmaissa päättyisivät vuonna 2058! Ehtiipä tuossa ajassa olla montakin kriisiä. Brexitin pelossa tuolla jäsenmaat sidotaan, etteivät pääse eromaan. Liittovaltio etenee. Mitä se merkitsee, siitähän pitäisi puhua. Miksi tämä salamyhkäisyys?

Tanskassa poistivat kansalaisuuden Isis-leireillä olleilta eivätkä ota maahan, Suomessa mietitään, miten sieltä voisi saada lisää sakkia tänne (HS pääkirjoitus). Ja Hurstin ruoka-apu ei saanut euroakaan valtiolta.

Mikä tolkku on valtion kirstunhoitajan maksaa yhteiskunnan rahoja 700 e/h konsultille saamastaan henkilökohtaisesta puheopetuksesta.

Onhan se aika paljon rahaa. Puhumisen lisäksi ministerille voisi veronmaksajien piikkiin opettaa laskutaitoa. 20 miljardia on sellainen raha, että kun ministerille antaa joka päivä tuhlattavaksi normipalkansaajan kuukausipalkan 2 000 e niin sitä riittäisi 56 000 vuodeksi.

Kiitokset Matti Laurilalle, kun puhuit mielipidekirjoituksessasi (ESS 3/6) asioista niiden oikeilla nimillä. Etlarille ja Lahen päättäjille: Meniskö tuo uus kaatopaikka Hollolaan paremmin läpi, jos alkaisitte kutsumaan sitä kierrätysparatiisiksi puiston sijasta?

Suurkiitos viime to 28.5. aamuna onnettomuuspaikalle pysähtyneille ja apua hälyttäneille ihmisille. Lisäksi nöyrimmät kiitokseni Pelan ensihoitajille, poliiseille, PHKS:n Akuutin ensiavun + Tevan + Kirurgisen osaston 42 koko henkilökunnalle saamastani loistavasta hoidosta ja huolenpidosta. Ilman teitä en olisi selvinnyt. Kiitos. KK & Yamaha 1300 FJR vs. metsäkauris.

Kyllä Tampere olisi yliopistollisista sairaaloista Päijät-Hämeelle paljon parempi suunta kuin Helsinki. Korona-epidemia sen viimein vahvisti, mutta muutkin seikat Tampereen eduksi.

Hollolan kotihoidossa ei kuunnella iäkkään ja sairaan asiakkaan tarpeita. Lähipiiri syyllistetään, kun puolustaa omaistaan. Vallankäyttöä!

Eikö Lahdesta löydy yhtäkään kampaamoa, jossa ystävällisesti huomioitaisiin asiakkaan toive hengityssuojan käytöstä? Tässä olisi nyt helppo keino saada lisää tyytyväisiä asiakkaita.

Kiitos sinulle Ohrapääntien koira/kissa myrkyttäjä. Et saanut koiraani hengiltä myrkyilläsi. Koirani voi hyvin, on energinen, syö ja nukkuu hyvin. Toivottavasti sinäkin nukut tämän jälkeen hyvin.

Seisovasta pöydästä asiakas ottaa ruoka-annoksen, kassa punnitsee, sen mukaan maksaa, ei tuu rohmuttua, sikailtua.

Onko Katri Kulmuni jotenkin median suojeluksessa? Tämän 50 000 veroeuron esiintymisraha, pitäisi kaiken järjen mukaan johtaa potkuihin? Pienemmästäkin on ministerit eronneet esim. Heidi Hautalan tapaus.

Kyllä on leikkurin pyörät ja terät koiran jätöksissä, kun omistajien selkä ei taivu keräämään. Ei ihme että koiria /omistajia vihataan.

Olisin todella kiitollinen, jos nämä urakkaliputtajat hinnoittelisivat urakkansa taloyhtiöille niin, että siihen kuuluisi mukaan narujen kierto tangon ympäri ja sitominen siten, ettei koko ajan kuuluisi pienestäkin tuulen vireestä ärsyttävä kilkunkilkun, kun metalliset kiinnikkeet hakkaa metalliseen tankoon. Tai voisiko joku asukas tehdä sen edes siksi aikaa, kun tanko on tyhjänä? Naapurissa ei ilmeisesti häiritse ketään, kun heidän terassinsa ovat toisella puolen taloa, mutta omalla terassillani ja pihallani saan olla Peltorit päässä.

Ympäri käydään, yhteen tullaan. Siitä voi tulla pieni yhteentörmäys, kun vanha asukas muuttaa taloon, jota nykyiset asukkaat eivät tunne.

Yli 60 v. Postipankin, nyt Danske Bank, asiakkaana. Varattu aika. Mutta nyt: Miksi lukittua ovea ei avattu mulle, oliko apuvälineen syytä tää?

Ei kai Hollolan päättäjät voi olla niin hyväuskoisia, että sallivat ns. "kierrätyspuiston" sijoituksen niin lähelle asutusta?

Äläpä itke kapellimestarin palkasta, Vartiainen. Ministerin avustaja saa saman verran.

Eikö ministerin palkka riitä? Kansa maksaa käytöskoulutuksen, täh.

Ståhlberginkatu 2 koulun seinäkello pysähtynyt koronaan. Se ollut minulle aikamerkkinä pitkin päivää. Voisiko senkin vapauttaa koronasta?

Hyvä Heikki Lampi ja Matti Laurila asiantuntevista lausunnoista "kierrätyspuisto"-jäteasemassa. Hollola ei tarvitse ko. hanketta. Alue voidaan ottaa muuhun teollisuuden käyttöön.

Kannaksenkatu on suljettu autoliikenteeltä koulun kohdalta – uskokaa nyt. Ajakaa Karjalankatua ja Saimaankatua älkääkä rassatko tänne Laaksokadulle!

Terveyspalveluadressi torilla 3.6. Ei ollut klo 17 jälkeen. Pitää laittaa kellonaika!

Monilla hautausmailla huolehditaan jo luonnon monimuotoisuudesta: vaalitaan ketojen ja niittyjen harvinaistuvia luonnonkasveja sekä perinneperennoja.

Taitaa olla väärä maksaja Kulmunin koulutuksessa. Hän on Kepun puheenjohtaja ja puolueen palveluksessa. Puolueelle on elintärkeää, että puheenjohtaja osaa puhua ja esiintyä. Siten Kepun tulee häntä kouluttaa ja myös maksaa.

Mainostajat ovat kiitettävästi poistaneet tatuointien näkymistä tv-mainoksissaan. Ainoastaan THL ja Mielinauha jatkavat ärsyttämistä tietoiskuillaan.

Voisiko Matti Laurila Hollolasta lopettaa politikoinnin luonnonsuojelun varjolla. Päijät-Häme tarvitsee uuden jätteiden kierrätysalueen piste.

Kyllä vanhukset ja hoivakodit jäi taas jalkoihin, kun lisäbudjettia sorvattiin. Kulttuuri kulttuuri ja museot museot ja vielä kerran älypyörätie. Per..le.

Median edustajat eivät hirveesti vakuuta osaamisellaan haastatellessaan (Katri Makkonen on poikkeus). Oliskohan syytä mennä sinne konsultin puheille?

Sanna Marinin hallituksella ei ole mitään ymmärrystä valtion taloudenhoidosta!

On tämä Etlan ja oppositiopuolueiden arvostelu hallituksen elvytystoimia kohtaan surullista ja masentavaa. Mitään vaihtoehtoa sieltä ei kyllä löydy, mutta ihan vaan muodon vuoksi pitää arvostella?

Huomio poliisi kannattaisi kiinnittää huomiota nastarenkailla vielä ajaviin ja kirjoittaa mehevä sakkolappu!

ESS:n kehnojen kansikuvien vastapainoksi lehdessä oli ruotsalaisen kuvaajan otos kilpailussa epäonnistuneesta masentuneesta hevosesta ja hoivaajastaan.

Köyhiä autetaan sukupuolineutraaleilla liikennemerkeillä ja henkilötunnuksilla, vihreät tuovat hanhipaistia pöytään, mamut hoitavat kestävyysvajeen, EU:n lainavastuut velkamme ja Kiina korvaa pandemiakulut.

Ikävää, että nyt Kiikunlähteen ympäristökin on Repoveden kansallispuiston yms. lisäksi sotkettu lähes samaan näkymään kuin Laatokan kauneimmat rannat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu