Näppis: Kannatan ulkomaan matkailua, kotimaan matkailuun ei ole varaa. Tässä maassa ei oikeesti ole mitään nähtävää.

Kannatan ulkomaan matkailua, kotimaan matkailuun ei ole varaa. Tässä maassa ei oikeesti ole mitään nähtävää.

Netitön verkoton syrjitty Suomessa. Niinku.

Paimelan tien korjaus on tehty, valkoiset viivat vedetty.

Onko sähköpyörä moottoriajoneuvo ja rinnastettavissa moottoripyörään? Eihän sähköautollakaan saa ajella jalkakäytävillä!

Voi miten kauniita onkaan voikukat kun loistaa kuin aurinko. Surettaa tosi paljon kun ne ajetaan pois teiden varsilta. Samoin valko-apilat. Miksi ei anneta kukkien kukkia kun niiden aika on. Kohta syksy ja pimeetä.

Ei toimi turvavälit kun eläkeläiset tunkevat eteen asioidessa.

Ottaa taas niin aivoon täällä Juhonkadulla tää parveketupakointi! Nauti kauniista kesäpäivistä kun joka puolella tupakka käryää!

Orimattilan kouluverkkopäätöksissä kaup hallituksen vpj äänesti tyhjää. Pettikö selkäranka vai unohtuiko ohjeet? Tuossa asemassa on oma mielipide uskallettava sanoa.

Kyllä vain, Lahdenkin putkista löytyy tarinoita vallankäytön ikävistä puolista. Toisille vallan negatiivinen käyttö myös pikkufirmoissa näkyy.

En uskaltaisi laittaa omaistani yksityiseen seniorikotiin. Peiteltyä totuutta ja kauniita puhetta kyllä riittää.

Vuohenputket, kuten voikukat ja nokkoset mm. ovat parasta superfoodia. Niitä kuivattuina murskaamalla saa hyvin ravitsevaa viherjauhetta, mitä voi laittaa jukurttiin, puuroon yms., ihan pieni määrä riittää. Ne kannattaa ottaa heti pieninä.

Jos tarkoitit pikku Veskun roskaajia niin aikuiset siellä oli piknikillä ei nuoret. Ei tarvi aina ekaks nuoria syyttää. Ota ensin selvää asioista ennenkuin syytät ketään.

Autoilijoiden on liikuttava pyöräkadulla pyöräilijöiden ehdolla! Sama käytäntö tulee olla jalkakakäytävillä ja kävelyteillä, pyöräilijä sopeuttaa vauhtinsa kävelijöiden tahtiin! Tapahtuuko näin!!??

On vaan ihmeellistä toi nk rikkaitten omahyväisyys. Sortavat köyhempiä minkä kerkiävät sitä ollaan niin narsistia että. Työllä se on köyhemmänkin eläke tienattu eikä oo perinnöillä leveilty

"Painiotteluita" ei kukaan ulkopuolinen kuvaa. McCarron sen kun porskuttaa, on se kumma että herroilla omat säännöt. Tavan kansalainen olisi erotettu jo.

Kaupunki lomauttaa pienipalkkaisia koulunkäyntiavustajiaan (usein naisia) samaan aikaan, kun johto puhastelee jonkin Green City:n parissa? Kyllä tarvittais nyt älyä johonkin muuhun kuin pyörätiehen.

Roskaaminen jatkuu: pride-kulkue, ilmastomuutoskulkueet jne. Kerätkää samalla edes Yksi roska pois kadulta/luonnosta. Please. Luonto kiittää.

Millaiseen tutkimustietoon perustuu väite, että yli 70 vuotiailla ei ole immuniteettia koronaa vastaan toisin kuin nuoremmilla?

Amerikassa on korkea taho suositellut koronataudin ehkäisyyn hydroksiklorokiinia. Ravintola-asiakkaille voisi jakaa kyseisiä tabletteja. Tässä saataisiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, koska kesäaikaan ravintolan terassilla voi saada myös malariatartunnan.

Lemmikkikissat tappavat Suomessa ainakin 1,8 milj. lintua/kesä, luontoon päästetyt "kesäkissat" määrättömästi ennen kurjuuteen kuolemistaan. Harkintaa!

Hienoa henkilöstöjohtaja! Eipä tartte enää muita lomauttaa kun on kovapalkkaiset koulunkäyntiavustajat lomautettu.

Liikuntatoimistolla on pallo hukassa ei ole varaa lämmittää saunaa. Pistäkää Saarinen pitkälle lomalle rupee säästöjä tulemaan. Yksityisellä puolella on kuntosalit auki, eikö Timosella ole valtaa?

S- marketissa kassalla ei ole turvaväleistä tietoakaan ja kassatyttö ottaa samantien seuraavan asiakkaan ostokset. Ripirinnan pakataan tavaroita...Ei hyvä!

Stm:n Varhilan pitäisi erota maskisekoulun takia. Vaikuttavat asiantuntijat puoltaa kasvomaskien hyödyt koronan tarttumiselta. Kyllä sen "sokea" Erkkikin tajuaa,että jos suun edessä on jotain estää se pärskeiden leviämisen.

Väkisin tulee mieleen kysymys: Onko Haavisto Suomen vai Isisin asialla? Sen perässä ovat sinne menneet niin että pysykööt sitten siellä.

Asikkalan seurakunnan molemmat hautausmaat ovat olleet Kalkkisten Pihapuun hoidossa ja ne oli hoidettu todella hyvin, mutta heidän jälkeen on hoito muuttunut huonommaksi. Sama hoitamattomuus näkyy olevan monen muun hautausmaan ongelma.

Olisiko ihan mahdoton tehtävä laittaa ihan oikea liikkennemerkki, jossa kielletään polkupyörällä ajo Aleksilla muualla kuin pyörätiellä joka kalliilla rahalla rakennettiin kadun toisella puolen. Nyt pujotellaan terassien ja jalankulkijoiden seassa ihan miten sattuu. Jos huomauttaa tullaan silmille.

Voiko olla inhottavampaa naapuria, joiden kaksi kouluttamatonta koiraa huutaa kun sudet kun avaat oven ja yrität jotain tehdä tai olla vaan ulkona, Äly hoi älä jätä.

Koiravero voimaan, mutta se ei vapauta häiriköimään. Pitää kouluttaa ja ohjata oikeaan käyttäytymiseen. Itsekkäät omistajat ovat häiriköitä.

Tokmannilla asioidessasi, pakkaa ostoksesi ja poistu kassa-alueelta. Näin pääsee jouhevasti myyjä palvelemaan seuraavaa asiakasta. Ei jäädä ihmettelemään, tutkimaan kuitteja ja tuotteita kassan päädyssä. Myyjän pitää odottaa että edellinen as. on poistunut ennenkuin voi skannata seuraavan ostokset.

Kyllähän sinullekin selviää miten bussit ajavat kun vaivaudut hakemaan itsellesi aikataulun. Niitä saa esim. Triosta ja varmaan busseistakin.

Ennen kun piirsi koulussa kirkkoveneen, sai jälki-istuntoa,nyt sitä pidetään taideteoksena.

Eläimeltä jää jälki, vaan ei perusteltua toistoa.

Onko näin: kun korona vei kaiken huomion; Haavisto junaili suomalaiset isisnaiset lapsineen tänne meidän huoleksemme. Sen vielä ymmärtäis että lapset korjataan talteen. Nämä naiset eivät välittäneet lastensa turvallisuudesta viedessään heidät sota-alueelle. Ovat rikollisia ja me maksamme laskun. Voi meidän pölvästejä päättäjiä! Mihkähän täältä hölmölästä muuttais?

Hei, jos ei Thaimaan Arabian astiat kiinnosta, käy ostamassa kirpputorilta eri-ikäisiä hyviä Arabian astioita halvalla, ainakin Sopenkorven kirpparilla valtavat valikoimat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu