Näppis: Sattuuko kukaan tietämään, minkä aikataulujen mukaan paikallisliikenteen linja-autot ajavat nyt kesällä kun rajoituksia puretaan kaikkialla?

Paikallisliikenteen bussien ilmoitettiin koronaepidemian aikana liikkuvan sunnuntai aikataulujen mukaan. Sattuuko kukaan tietämään, minkä aikataulujen mukaan ne ajavat nyt kesällä kun rajoituksia puretaan kaikkialla?

Mummoikäiset naiset telkkarissa tutkimustuloksia esittelemässä. Miksi meidän muiden mummojenkaan pitäisi pysyä kotona!

Erola haluaa parantaa perusterv. huollon palveluiden saatavuutta. Hyky lopetti upeasti toimineen Hämeenkosken terv.aseman. Täysin järjetön teko! Asema äkkiä takaisin!

Korona on vasemmistohallituksen toteutunut märkä uni. Nyt valtio voi määrätä jokaisen liikkeesi, kuin itänaapurissa aikanaan.

Surkeat tuherrukset uusista liikennemerkeistä ess:ä usealla sivulla. Esim. pyöräkatu, sivu A10 merkistä ei saa selvää ja A11. A12 teksti harmaalla pohjalla teksti pientä ohutta tuherrusta. Tilaa olisi reilusti isolle selkeälle tekstille. Surkeita tekeleitä. Näpertelijöille kenkää äkkiä.

Miksiköhän koronakuollesuus ei nostanut tilaston mukaan ylipäänsä kuolleiden määrää Suomessa?

Voisiko tehdä pikaoikeuden rattijuopoille, varkaille ja muille jotka jää rysän päältä kiinni. Samantien sakot tai linnatuomio. Vievät turhaan aikaa poliisilta resurssit jäisivät tärkeimpiin tutkimuksiin. Eikä rikollisille mitään paljous alennuksia. Oppisivat kunnioittamaan lakia paremmin.

Kiitos poliisille ratsiasta viime lauantaina Vesijärvenkadun loppupäässä lähellä satamaa. Iltapäivä ajankohtana ei vaan ollut paras. Eivät ne häirikkökuskit silloin liiku.

Koronan takia suomalaisille annettu kielto kotimaan sekä ulkomaan matkoista, mutta al-Holin leiriltä tullaan tuosta vaan. Mahtoiko ministerit tietää?

Turvakotien asiakasmäärä on kasvanut 75 prosenttia vuodesta 2015. Miten merkittävä on nyt ulkomaalaistaustaisten ja monikulttuuristen perheiden osuus?

Laatu paljon heikentynyt Arabian astioissa kun valmistetaan Thaimaassa ja Romaniassa. Eipä tee mieli enää ostaa joten meidän osalta jäävät hyllyyn!

'Hollolan kaikuja' Uudelle tieliikennelaille: On vähän hoppu / rattiraivoako maistan / ennakoin tulevan tilanteen / ja / kaistaa vaihdan / kappas kappas / valitsemani ajoväylä / onkin / kohta / loppu.

Voi hyvät suomalaiset kuinka meitä viedään kuin pässejä narussa, Saksa ja Ranska on lainoittainut Italiaa ja Kreikkaa sekä Espanjaa suurilla summilla. Nyt he ehdottavat yhteisvastuullista avustusta. Koska he saavat suurimman osa heiltä takaisin pankkien kautta, haloo Suomen päättäjät

Heinsuon kuntoradalla yläasteen takana kyykäärmeitä. Koirasi saattaa nuuhkia niitä varpujen alta.

Surkeata miten Tallukka katkaisi Radio Järvisuomen hienon musiikkiradion Padasjoelta 1.5.-20. Eipä enää poiketa Tallukassa!

Olisiko mienkään mahdollista että Hollolassa Kansankadulla olevan kerrostalon ympäristö siivottaisiin jo vihdon kun talokin on ollut valmiina n. 2 vuotta. Siivottoman näköistä valtatie 12 puolelta.

Ei kait voi olla totta, että Suomi lähtee mukaan yhteisvelkaan, joku tolkku on oltava päättäjillä. Ei rahaa voi tyhjästä nyhjästä. Ja miten toinen velkainen voi taata toista sellaista, äly hoi.

Varokaa ns uskovaisisia. Erittäin ovelia pettämään puhe lahjat mahtavat. Kirkkoon menevät tai ainakin sanovat niin.

Otettiinko lintujen pesintäaika huomioon kun maanantaina kaadettiin puita aikuiskoulutuskeskuksen läheltä?

Haavisto tietää ja valehtelee!

Onko hallitus löytänyt rahasammon kun on rahaa kuskata sotarikollisia Suomeen? Mitähän isiksen uhrien omaiset ajattelee hallituksen toimista?

Ähtärin pandojen häkkiosasto on kivinen ja kova. Miksi niin? On teräviksi sahattuja puita ja korkeita lavetteja. Paha katsoa ressukoiden oloja.

Hienoa poliisi! Saimme viettää hienon illan 1.6 Ilman hirveetä moottorimelua täälla Ahtialan koululla P.S konnat kuriin?

Nyt selkis syy korkeille hammaslääkäri maksuille, ne Lapin lomamökit. Onneksi KELAkin maksaa osan.

LSL:n runkolinjastosuunnitelmassa päätettiin reitit mutta milloin asetetaan nähtäville pysäkki- ja aikatauluehdotukset?

Nuo koiravihaajat räksyttävät pahemmin kuin yksikään koira, joka on avuksi monelle ihmiselle ja pelastanut ihmisiä monesta pulasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu