Näppis: On se kumma et ihmiset vihaa vieraslajeja minkkejä, supikoiria ym. Itseänhän ne ajaa asutusten liepeille, kun ihmiset valtaa metsät, johonkin niiden täytyy paeta.

On se kumma et ihmiset vihaa vieraslajeja minkkejä, supikoiria ym. Itseänhän ne ajaa asutusten liepeille, kun ihmiset valtaa metsät, johonkin niiden täytyy paeta.

KESÄ'irto'PISTEITÄ Päätoittajalle! Voiko 'kettuilun' kauniimmin pukea sanoiksi, kuin Tervetuloa matkailemaan (31.5) Esalaisessa. Sinulla on sana hallussasi. Yhdyn matkailuTervetuloToivotukseesi!

Räppäämisellä ja musiikilla ei oo mitään yhteistä, karseeta kuunneltavaa ja katsottavaa lauantaina tv:ssä.

Hyvä Päivi Räsänen. Miksi minun pitäisi muuttaa yli 60 vuotta käytössä ollut henkilötunnukseni sen vuoksi, että joku kokee omansa ongelmalliseksi? Kuinka moni edes tietää/muistaa, että siitä nykyisestä jollain kaavalla selviää sukupuoli? Turhaa huuhaata ja rahantuhlausta lähteä muuttamaan toimivaa systeemiä.

Mielenkiintoinen tilanne: jos teknisesti on mahdotonta tehdä jotain, selityksen vastaanotosta jälleen kerran kieltäydytään ja kipitetään 'kantelemaan'.

On tosi hyvä että tämä vääristynyt vuorovaikutustapa nostetaan vihdoin kissana pöydälle. Kesti lähes 6 v ennen kuin se saadaan toivottavasti loppumaan.

Miksi srk:n vihityt uutisissa on nykyisin mies ja vaimo saman sukunimisiä? Eikö vaimon nimen yhteyteen voisi laittaa esim omaasukua se ja se?

Jos haluat ystäviä ala puhumaan pahaa lähimmäisistäsi. Varmasti löydät pian hengenheimolaisia rinnallesi.

Keneltäköhän tyytyväisyys hallitukseen on kysytty?

Kuntien tulee jatkossa lakisääteisiin tehtäviin ja purkaa päällekäiset elinvoimaorganisaatiot ja päälliköt

Ennen vanhaan 31.5 oli kaikkien koulujen päättäjäispäivä. Olisin toivonut Etlarin kanteen muuta kuin remontti-Reiskan. Lauantaina minä bongasin iloisia nuoria kaupungilla. Etusivun kuva olisi voinut olla heistä.

Suomi ei tarvitse Hornetteja kun niilläkin rahoilla ostettaisiin ydinaseita ja puolustusdoktriini muutettaisiin, niin että niitä käytetään heti jos joukot idästä ylittävät rajan. Olisi edullinen ratkaisu ja maanpuolustus kerralla kunnossa maalla, merellä ja ilmassa.

Hyvä kommentti roskaamisesta! Voisiko valvontakameroita hyödyntää? Sakko niin korkeaksi, että ei kukaan ei halua ottaa enää riskiä kiinni jäämisestä.

Taas nähtiin viikonloppuna koulujen päättyessä Suomen toivojen elämisen malli puistoissa. Mahdottomat roskakasat juhlien jälkeen. Mikä ihmisiä vaivaa kun eivät voida viedä roskia roskikseen? Eletäänkö kotona samalla tapaa? Ei ole ihme kun lutikkaongelma leviää.

J. Santala taidat olla Rinteen miehiä. Perustusvakivaliok EI ottanutNerg asiaa käsittelyyn poliisi EI tutkinut, Ei rikosta. Nerg VM:ssä 2018/01 alk alivaltiosihteerinä. Työllään voittaa"tohtorit" pätevöitynyt jo.

Luulin, että rakkaus voittaa esteet. Ikävä kova. Miksi näin vaikeata?

Nyt meni Uusi Liikennelaki kyllä kuuseen! Pyöräilijälle 3-laisia ylityspaikkoja! Samoin vasemmalle pysäköinnistä lähtevälle - riskaabeli ansa!

Nyt on sit al-Holista tuotu 30 mukulaa ja 10 äitiä. Onko järkeä ottaa Suomeen.

Jättäkää jo puisto sana pois jätelaitosten ja tuulivoimaloiden yhteydestä. Niissä ei ole mitään kaunista ja rauhoittavaa. Sumutusta!

Onko Asikkalan seurakunnan rahat loppu kun hautausmaita ei pystytä hoitamaan. Onko kaikki varat menny seurakuntakotiin?

Nyt ihmiset ovat viimein tajunneet luonnon merkityksen. Yksi mutta. Tämä lemmikkikeskeisyys. Syötetään luonnoneläimiä jopa kesällä. Voiko enemmän vahinkoa tehdä!

Meitä 70 v on suojeltu ettemme aiheuttasi vaivaa sairastuttuamme tähän kulkutautiin. Mutta kyllä riittää hoitopaikkoja näille leireiltä haetuille sisseille ja heidän jälkeläisilleen.

Onkohan kirkko niin suvaitsevainen että hyväksyy rikoskirjan nimeksi samat sanat mitkä pappi sanoo ehtoollisella?

Täällä yks 80 kymppinen ihmettelee, kun ei saa kunnolla tavata miestää hoivakodissa, vain valvotaan niin kuin rikollisia. Mutta Hallituksellamme on kanttia tuoda epäillyksen alaisia ihmisiä meidän kustannuksellamme hoidettavaksi !?!

Enpä ole törkeämpää juttua vähään aikaan lukenut kuin sunnuntain E-SS sivulla 2.

18.12.2019 Ministeri Ohisalo sanoi (IL) että Al-Hol kotiutuksissa toimitaan avoimemmin kuin muut maat. 29.5.2020 Ministeri Haavisto:" Ei ole keinoa nopeuttaa kotiutuksia". 31.5.2020 Isis-lerin naisia ja lapsia saapunut Suomeen (Yle). Avoimuutta ja rehellisyyttä kerrakseen, tosiaan..

Onpa ikävästi Lahti-kyltti jo pidempään ollut kenollaan nelostiellä, Heinolasta etelään päin ajettaessa. Toisaalta se sopii hyvin ympäristöönsä. Miten voi itse tie olla päästetty tuohon kuntoon. ELY?

Uusi tieliikennelaki tietyissä tilanteissa siirtää vastuun vakuutusyhtiöiltä ja viranomaisilta autoilijoille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu