Näppis: Voisiko joku Suvivirttä vastustava kertoa, mikä kohta siinä ottaa päähän. Voisin virrestä nauttivana vaikka vähän hiljentää sillä kohdalla. Sillä tavalla kaunis laulu ja laulanta varmaan sopisi kaikille.

Voisiko joku Suvivirttä vastustava kertoa, mikä kohta siinä ottaa päähän. Voisin virrestä nauttivana vaikka vähän hiljentää sillä kohdalla. Sillä tavalla kaunis laulu ja laulanta varmaan sopisi kaikille.

Vähemmän fiksua vähätellä Nastopolin tuloksia, Matkaniemi. Lyseo ei koskaan tule pääsemään lähellekään.

THL tekee nyt kaikkensa, ettei maskipakkoa tultaisi suosittelemaan Suomessa.En edelleenkään ymmärrä, miksi maski ei suojaa sinua tartunnalta, mutta estät kyllä tartuttamasta muita. Siis uloshengitettäessäni aerosolit eivät läpäise maskia,mutta sisäänhengityksessä läpäisevät. Voisko viimein suuri ja kaikentietävä THL kertoa tähänkin ymmärrettävän selityksen.

Sokoksen omistajapäivillä piti normaalihintaiset tuotteet olla -20%. Kuitenkin kemikalio-osastolla oli paljon hyllyjä peitetty kiristyskalvolla, joten tuotteet eivät olleet myynnissä. Näin meitä huijataan!

Kyllä Tampere olisi yliopistollisista sairaaloista Päijät-Hämeelle paljon parempi suunta kuin Helsinki. Korona-epidemia sen viimein vahvisti, mutta muutkin seikat Tampereen eduksi.

Tosiasia on että missä nuoriso kokoontuu niin siellä roskaläjät. Nyt kesällä rannoilla. Kasvattakaa kakaranne curlingvanhemmat. Vai roskaatteko itsekin?

Suomen terveysviranomaisten mukaan, hengityssuojaimista ei ole hyötyä. (?) Onko suomalaisten uloshengittämä aerosoli laimeampaa kuin muiden maiden kansalaisten; heillä on maskipakko?

Nyt olis otollinen aika siirtää noi "pelikoneet" lopullisesti pois kaupankäytäviltä.

Stipendit aina ennalta-arvattavia, kunnan merkkihenkilöiden muksuille. Ainakin Vääksyssä. Vaihtelu virkistäis.

Linnut myös levittävät punkkeja, mutta väli-isännät nisäkkäät tarjoavat isosti lisääntymiselle tarvittavat veriateriat. Koirien ohella myös peurojen ja rusakoiden määrät kasvussa.

Oli mielenkiintoinen, valaiseva,asiapitoinen S.Vaahterkummun haastattelu TV1:ssa maailmanlaajuisesta näkökulmasta, 40v. ajalta ja globaalina Suominäkemyksenä ohjaaja R.Harlinin haastattelussa.

PHhykyn Rautiainen sanoo, että yhteisyritys tarvitaan, jotta voidaan turvata terveyspalvelut. Niin lääkärit kuin hoitajatkin vastustavat yhteisyritystä ja aikovat vaihtaa työpaikkaa. Miten yhteisyritys turvaa terveyspalvelut? Lääkäreistä on kova pula, mistä aiotte saada uudet tilalle??!!

Kaamea huuto USA:n Minneapolisin tukehduttamisesta. Suomen putkissa samaa sattuu useita kertoja vuodessa. Poliisi kutsuu niitä ''painiotteluiksi''.

Korona mahdollisti kuulla ja laulaa kouluissa, puistoissa, bussissa ja parvekkeella Suvivirren, kiitos.

Missä on ministeri Aino-Kaisa Pekonen? Pandemian alussa oli kovinkin esiintymishaluinen, mutta jo pidemmän aikaa vierittänyt tiedotusvastuun kansliapäällikölle. Onko hyllytetty julkisuudesta puutteellisen tietämyksen, osaamisen johdosta? Missä ministerin vastuu?

STM:n joht. Kirsi Varhila ei halua suomal. matkustavan kotimaassa. Hän on demaritaustainen. Ei hämmästytä. SDP ei ole koskaan ollut pienyr. ystävä.

Mitähän mahtaa tarkoittaa THL:n muutamien päivien viiveellä, kun P-H sairaanhoitopiirin varmennetut korona tartunnat laahaa yhdeksän päivää jäljessä.

Seuraava uhka ihmiskunnalle on antibiooteille vastustuskykyiset bakteerit. Antibiotteeja syötetään maailmalla mm. eläinrehuissa. Baltian ja Vnäjän katukoirabisnes on täysi arvoitus.

Voi Suomen ilmastotavoitteet! Mentiin Fortumin osakkaana aloittamaan hiilivoimalan toiminta Saksassa

Monella hollolalaisella omakotiasujalla on jo oma kierrätyspuisto oman autotallinsa takana naapurin iloksi!

EU:n olisi lähetettävä 750 miljardin lasku Kiinalle, joka korona sopan keitti. Taitaa vain uskallusta puuttua!

Suomi on hyvä maa. Jälleen kerran se on tullut todistetuksi. Pidetään se myös jatkossa!

Taavi miellyttävä-ääninen toimittaja. Lahden radiosa musiikki mitä pitäisi soittaa muulloinkin. Tätä kuuntelevat vanhempi väki,nuorempi muita asemia

Huutokauppa Aki, peru omaa kehumista Markun mollaamista. Turhia höpinöitä kuiteski molemmilta. Enempi huutokauppaa.

Onko selvitetty paljonko enemmän mamuvanhus saa sossusta rahaa verrattuna pelkän kansaneläkkeen varassa elävään. Ainakin Lidl'n ostoskärryssä on suuri ero!

On hyvä tietää, että koirat ovat syynä punkkien runsastumiseen. Minä jo ehdin epäillä syyksi kehätien rakentamista tai Aleksin kaventamista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu