Näppis: Purkupihastakin lähtee aikamoinen savupilvi, millaisia mustia pilviä nouseekaan purku- eli Kierrätyspuistosta?

Purkupihastakin lähtee aikamoinen savupilvi, millaisia mustia pilviä nouseekaan purku- eli Kierrätyspuistosta? Ja mistäpäin useimmin tuuleekaan Hollolan keskustaan.

Lahdessa palaa 28.5 kierrätysasema. Lähistön asukkaita neuvottu pysymään sisätiloissa ja pitämään ikkunat suljettuina sekä ilmastointi pois päältä. Hollolassa on suunnitteilla kuntakeskuksen läheisyyteen kierrätyspuisto. Tuottaako puisto palaessaan vähemmän myrkyllisiä savukaasuja ja sammutusvesiä kuin asema.

Kierrätyspuisto mahd. kauas kauppatorilta! Vähät, pohjattomaan aukkoon menevät veroeurot eivät korvaa menetettyä terveyttä, huom. torstain tulipalo Jokimaalla. Miten on mahdollista sijoittaa tuollainen yritys ruokatukkurin naapuriksi, ryhtiliikettä lupaviranomaiset!

Kun nyt ei voida tehdä uusia tv ohjelmia (koronan takia ei lähietäisyyttä), niin mitä helkuttia me ensi vuonna telkkarista katotaan? Näitä samoja tekonauru ja saarella puolialastomina hillujiako? Vai elokuvia 20-30 luvulta?

Nyt ihan "aikuisten oikeesti" yli 70 vuotiaista ei välitetä tippaakaan, mut kun pelätään et tehohoitopaikat hyödyllisiltä ihmisiltä!

Joissakin kauppaliikkeissä varoitetaan lompakkovarkaista. Varoitukseen on syytä lisätä toinenkin viesti: Varokaa ruokakassivarkaita. Maksettu ruokakassi voi hävitä ostoskärrystä. Pakkaamista ilmeisesti myös seurataan, koska useista kasseista katosi kalleimpia tuotteita sisältänyt kassi.

Hollolan Prismassa jonotellaan vierekkäisille kassoille. Kahden metrin turvaväli mahdoton pitää - vastuutonta toimintaa!

Onko Lahden sivistyslautakunnassakin huulipunahallitus?

Miksei tv tule uusintoina Metsolat, Kotikatu, Ruusun aika. Aina vaan uunoa ym pas...a

Mitä väliä on maauimalassa enää 2 metrin turvavälillä kun samassa vedessä uidaan. On ne pöpöt jo siinä vedessä. Ei oo mitään järkeä siinä maauimalan avaamisessa vielä! Paitsi jos halutaan Koronaa levittää!!!

Sydämellinen kiitos suomalaiset yrittäjät jotka aloititte maskien ym, suojaamien tekemisen. Oli iloinen uutinen. Nyt maskit omasta maasta. Menestystä teille.

Voi mitä sössötystä tuo äänestysjupakka, olen niin onnellinen ENTINEN Lahtelainen

Kuka idiootti on ampunut Oksjärvellä siellä vuosia asukkaita ilahduttaneen kuikkaparin puolison. Tiesitkö, että kyseessä on luonnonsuojelurikos ja siitä tehdään rikosilmoitus poliisille. Rangaistus tulee jos kiinni joudut.

Ei mitään valittamista. Töitä on. Rahaa säästyy myöhempiin matkoihin. Eiköhän ne rajat aukea kohtapuoliin. Mukava olla juhannus välillä kotimaassa.

Palvelutalo on koti myös hyväkuntoisille. Tehostetun hoidon palvelutalo on myös koti mutta siellä todella sairaita ja lääkäriä tarvitaan useammin.

Tue kotimaasi yrittäjiä ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluja.

Valkoposkihanhet pikkuveskulla. Ne kolme hiekkarantaa pitää poistaa, tilalle laitettava kiviä estämään maihinnousun ja etenemisen kulkuväylile.

EU lahjoittaa "joulurahaa" Keski -ja Etelä-Euroopan korruptoituneille, kuralle menneille talouksille 500 miljardia. Mihinkähän nekin rahat menee. EU:in valvonnasta Kreikka hyvä esimerkki. Italian velka oli ennen koronaa 130% bruttokansantuotteesta, kun EU:in suositus on korkeintaan 60%? Kun EU:iin liityttiin, ei puhuttu mitään siitä, että lähdetään pelastamaan luhistuneita, romuttuneita valtioita. Suomelle lasku on 5 miljardia!

Ikäihmisiä suojellaan koronaviirukselta, mutta leikkausta odottavat vanhukset priorisoidaan hoidontarvearvioinnissa alempiarvoiseksi kuin viiruspotilaat.

Minäkin olen huomioinut saman kuin Melanen 28.5 yleisönosastokirjoituksessaan. Etlarin linja on nykyään liiaksi keskisuomalaistunut, en välittäisi. Olen ajatellut että melkeinpä tilaan sitten Hesarin.

Vailla riittävää puolustusta, valitettavasti samalla myös kallista, katoaisi kaikenlainen hyvinvointi Suomesta.

Väkisin väännetty koronalomautukset tukirahoja havitellen. Ne aiheuttaa nyt kohtuutonta kaaosta ja järkyttävää ruuhkaa. Turha kuvitella että yhtään teen niska limassa töitä kun töihin palataan. Tämän paskan selvittelyyn ei varmasti edes loppuvuosi riitä, kesälomatkin edessä. Että hyvä johtoporras, kuinka meni noin niin kuin omasta mielestä ??!!

Oletko nähnyt roskia ja muovipusseja mitkä "ilmaantuvat itsestään" pihoille, kaduille, rannoille ja meriin? Mielestäni muovipussi ei osaa kontata saati lentää - ei huonostikaan. Miksi me ihmiset "kusemme omiin muroihimme"? Roskaaminen pitäisi olla tuntuvan rangaistava teko sitä harrastavalle tekijälle. Sanktiot säästäisivät todennäköisesti melkoisesti ympäristöämme ja yhteiskunnan varoja.

Siitä vaan salmonellalla höystettyä hanhenpaskaa keräämään ja kotikompostiin idiootit! Seuraavaa pandemia muhimaan!

Neuvo kaikille Suomen puhelunpalveluita tarjoaville alasta riippumatta: savolaiset eivät sovellu alalle. Terveisin Hämäläinen

Luonto kostaa. Korona korjaa.

Lsl aikatauluissa kesällä ei järjen häivää, mahdoton päästä aamulla töihin jos tulee torille toisella bussilla, .5.15 lähtevään ei kerkeä, aikataulun laatija pihalla kun lumiukko

Lsl bussiaikataulut kesän ajalta osin täysin pielessä, esim töihin meno keskussairaalaan aamulla mahdotonta kun torille ei kerkeä 5.15 lähtevään jos tulee toisella bussilla, vaihtakaa joku asiansa osaava laatimaan aikatauluja.

Simpanssilauma valitsee aina äänekkäimmän johtajakseen. Koronaluvut USA:ssa, Brasiliassa ja Englannissa ovat malliesimerkki.

Miksi raideliikenteen raskaat kontti- ja säiliöjunat eivät noudata maaseudulla taajama-alue nopeutta? Tärinä on vauhdissa melkoinen! Sama sääntö se pitäisi olla kuin keskikaupungin läpi ajettaessa, vai onko kysymys ehkä, hällä-väliä, asenteesta?

Etlarin taso on romahtanut! Yhtenä esimerkkinä se, että mobiiliversion kulttuurisivu on ollut viikon ajan täysin sama.

Yhteisyrityksen hankejohtajalta, Ismo Rautiaiselta, ja PHHYKYN hallitukselta on varmaan jäänyt huomaamatta, että Suomelle on syntynyt valtava velkataakka koronavirus-pandemian vuoksi. Edessämme on mittava velkojen takaisinmaksu, jota emme voi tyystin jättää jälkipolvien ongelmaksi. Toivottavasti Sote-työryhmä pystyy ministeritason johdolla estämään ajoissa tämän edesvastuuttoman hankkeen, josta suurin osa verovaroista on vaarassa häipyä ulkomaille. P.S. Onneksi Seppo Korhonen Asukkaiden Lahti- valtuustoryhmä ja lääkärit sekä hammaslääkärit kyselyn mukaan puolustavat julkista terveydenhuoltoa.

Veropohjan laajentamisella ja verojen korotuksilla ei ole mitään merkitystä, jos veronmaksukyky puuttuu. Tuhkatkin voi viedä pesästä, mutta ei herrat huoneita rakenna!

Todella hieno ja totuudenmukainen pääkirjoitus Even Matilta. Turha kuvitella, että nykyiset kaupunginhallituksen puheenjohtajat pystyisivät ja uskaltaisivat vastustaa virkamiesten mitään esityksiä, vaikka ne olisivat veronmaksajille kuinka kalliita.

Nyt on oikea aika laittaa koiravero voimaan. Koirien määrä on kasvanut sietämättömäksi ja niiden koulutus on laiminlyöty. Lisäksi valtio saisi menoihinsa rahaa.

Kiitos että suomalaiset rupeaa tekemään suojavarusteita itse johan sieltä Kiinasta tulikin pelkkää roskaa ja rahat meni.

Ihmisten hyvinvointiin laitetaan 30 miljardia vuodessa. Poliisiin 1,5 miljardia ja armeijaan 3 miljardia. Jos jälkimmäiset lopetetaan, niin onko sairaat terveempiä? 2/3 kaikesta valtion rahasta käytetään hyvinvointiin ja tukiin. Miljardi menee jo korkoihinkin. Olisi yhteiskunnan kannalta parempi, jos "hyvinvoijat" eivät äänestäisi?

On se taloustieteellinen ihme, että Uudesta Seelannista rahdattu kiiwi maksaa paljon vähemmän kuin suomalainen mansikka.

Kuntiin tulossa todella suuri saaneerausbuumi, esikunta ja johtoryhmärakenteet murtuu, tulos tai ulos periaate myös kuntiun

EU:n ehdotus antaa rahaa koronasta eniten kärsineille maille. Suomi on korkeasti verotettu maa, Italiassa yritykset tuskin maksavat veroa. Mm siitä syystä ja huonosta taloudenpidosta Italiassa ja Espanjassa talous retuperällä. Nyt onneton korona iski. Suomen on itse otettava velkaa ja maksettava omat koronakulunsa. Sitä ei voi käsittää, että meidän pitäisi antaa lahjarahaa etelän valtioille. Omien kulujen maksaminen yskii, mikä sitten eteen kun velkataakkaa lisätään. Aasin selkä katkeaa. Kuitenkin eräät puolueet sumeilematta puolustavat asiaa. Eivätkä kerro, mistä rahat?

Kiitos kaupungille, kun on järjestetty hieno paikka lapsille ja nuorille (entisen linja-autoaseman lähelle) potkukelkkailla ja temppuilla pyörillä. Paikka vaikuttaa olevan suosittu.

Lähinaapuripalstan pitäjä leikki viisasta miestä ja komenteli kuin omaansa. Vaikka mulla ei ole kolmilahkeista niin keskity vaimosi neuvoskelemiseen.

En pysty pitämään kasvomaskia, hengityssuojaa. Olen yrittänyt ja muutaman minuutin jälkeen tuntuu, että tukehdun. Pitäisikö siten tukehtua, kun huudatte niitä suojia?

Lahden rautatieaseman lipunmyynnin ja neuvonnan lopettaminen oli kyllä suuri erehdys. VR haluaa ilmeisesti, ettei junissa ole liian täyttä. Palvelu huononee, mutta hinnat ei laske samassa suhteessa.

Kyllä on hölmöä, ettei uimahalleissa ja maauimalassa avata saunoja ollenkaan koronan vuoksi. Suihkussa saippuoidaan ja saunassa istuttaisiin mykkinä muumioina. Ei pitäis korona iskevän. Ärsyttää tuollaiset älyvapaat holhousrajoitukset.

Toivottavasti hoivakodeissa ei kuole montaa vanhusta, että hallitus vapauttaisi yhteiskunnan takaisin elämään tästä holhouksen puristuksesta.

Jos korona velka EU, nyt on 2200 e henkilö. Hävittäjien hinta sama. Velka-aika 30 v jos korona iskee 2 v päästä ja uusi velka taas, tulee laina-aikaa lisää on yht 60 v, painetaanko paperirahaa lisää?

LSL ei ilmeisesti halua matkustajia, kun ei käteinenkään enää kelpaa. Ei näinkään hullua toimintaa ole ennen nähty. Kyllä tämä nykytekniikka tekee ihmiselon helpoksi! Bussit kulkevat tyhjillään! Ja kulut juoksee.

Olisiko nyt syksyllä jo aika laittaa PHHYKY:n kaikki eläkeiän saavuttaneet pois, kun lomautuksia toteutetaan.

Sinulle koirienvihaaja: punkkien lisääntyminen ei todellakaan ole koirien syytä. Koira on punkin uhri niin kuin sinäkin. Sinun logiikkasi mukaan koiria pitäisi olla paljon enemmän esim. Turun saaristossa ja Ahvenanmaalla? Siellähän on eniten punkkejakin?

Sinulle koirienvihaaja: punkkien lisääntyminen ei todellakaan ole koirien syytä. Koira on punkin uhri niin kuin sinäkin. Sinun logiikkasi mukaan koiria pitäisi olla paljon enemmän esim. Turun saaristossa ja Ahvenanmaalla? Siellähän on eniten punkkejakin?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu