Näppis: Kierrätyspuisto tuo Hollolalle veroeuroja. Älkää heittäkö tilaisuutta hukkaan. Paljon paisuteltu sen haittoja T: Hollolalainen veronmaksaja.

Kierrätyspuisto tuo Hollolalle veroeuroja. Älkää heittäkö tilaisuutta hukkaan. Paljon paisuteltu sen haittoja T: Hollolalainen veronmaksaja.

Voisiko lehden kanteen laittaa kauniita kuvia jos ei ole mainoksia tai sitten ei kuvia lainkaan. Tämän aamun kuva näytti oksettavalta sisäelimeltä eikä muurahaispesä tms risukasa myöskään ole kovin kaunis näky aamiaispöydässä.

Teivaanmäen ulkoliikuntalaitteet pitäisi päivittää. Käyttäjiä on paljon!

Niin loppui ruoan tuonti kotiin, kun ilmoitus Trion kaupan loppumisesta tuli. Ei vastata puh. Miten yksin karanteenissa oleva saa ostokset kotiin? Ei omaisia. Kaikki tilaukset ja maksut vain netin kautta. Trion palvelu oli pojilta hyvää! En saanut ruokaa kotiin. Mistä saa tilattua puhelimella ja maksaa kortilla Lahdesta??

Jos maskin käyttö on suositeltava vain tartunnan saanneille ettei tartuta muita, niin mistä tietää onko korona jo, kun se voi olla oireeton? Kyllä on ristiriitaisia höpötyksiä. Kaikille vaan suojat suun eteen.

Ei Hollolaan mitään kierrätyspuistoa olla suunnittelemassa. Kaato- tai jätteidenkäsittelypaikka se on! Kierrätyspuistoista puhuvat ainoastaan humoristit, huijarit, pravdat ja curling-lapsuuden kokeneet milleniaalit, joille tulee haasteellinen (lue: paha) mieli tosiasioista.

Miksei ihmiset hoida pihojaan. Kompostit kaatopaikkoja, ja hiiret valtaa pihat. Ja sitten ollaan vielä olevinaan.

Saisiko jo vihdoin Hämeenlinnantien liikennevalot pestyä ei meinaa näkyä kirkkaalla ilmalla mitään.

Ja hallitus pistää koronan piikkiin työttömyyden kasvun.

Eihän lääkärit käy kotonakaan kerran viikossa, eikä vanhukset lääkärissä joka viikko. Palvelutalo on koti eikä sairaala.

Ei lääkäri kysynyt leikattavalta sillä ettei olisi tiennyt mitä leikataan. Halusi varmistaa vielä potilaalta ettei satu virhettä, esim. saneluissa mitä leikataan.

Jätettä kyllä tuotetaan kiihtyvällä tahdilla, ostetaan jokainen tavara ja annos yksittäispakattuna, mutta kun ne pitäisi vielä jossain käsitelläkin, ei laitosta haluta lähimaillekaan. Poissa silmistä, poissa mielestä.

Niitä tukirahoja firmoille jaettiin aivan turhaa isoille yrityksille. Ensin sitä tukea ja paljon pienempiä summia olisivat tarvinneet kaikki pienyrittäjät! Olisi meidän veroeurot riittäneet monelle pienelle. Isoilla on ja pitää olla pidemmälle suunnitellut rahavarat!

Ei kannata haukkua ruotsalaisia tyhmiksi. Odottakaas, mikä on tilanne vuoden päästä. Taitaa siellä olla talous ja pandemia paljon paremmassa kunnossa kuin Suomessa. Historia on osoittanut ruotsalaisten viisauden vuosisatojen ajan.

Jatkuvasti luvataan kotimaisia hengityssuojaimia. Missään ei vain näy myynnissä ja ei tarvitse vastata että sairaalat ensiksi turvataan. Johan noilla puheilla sairaalat ovat pullollaan henkirys suojaimia. Pas..n jauhamista.

Yle Lahden kertoi 27.5 aamupäivällä, että poliitikkojen sanomisia pitää kuunnella tarkkaan. Kertoi kuunnelleensa Antti Lindtmanin haastattelua korona/talousasiasta erityisen tarkkaan. Silti antoi suorassa lähetyksessä totaalisen väärän tulkinnan haastatellun vastauksesta. Oliko kyse ymmärryksen puutteesta vai halusta käyttää hyväksi suoraa lähetystä?

Parin viime vuoden aikana on joidenkin lääkkeiden saatavuus alkanut heiketä. Jopa kuukausikaupalla joutuu odottamaan. Olisiko THL:n syytä alkaa tutkimaan, mistä johtuu?

EU:n tavoitteena on liittovaltio ja Suomesta orjavaltio, jolla ei pienenä kansana ole minkäänlaista päätösvaltaa edes omissakaan asioissa. Nyt nähdään Suomen kansan ja hallituksen älykkyystaso ja kyky oman tulevaisuutensa hoitamisessa.

Paras tapa hoitaa korona loppuun on määrätä maskipakko riskitartuttajille eli 20-59 vuotiaille kodin ulkopuolella liikuttaessa. 500 eur sakko jollei noudata. Helppoa.

Ilman vihreitten osaamattomuutta esim. tässä valkosipulihanhiasiassa, ihmiset olisivat paljon enemmän avoimempia luonnonsuojelulle.

Miksi punkit ovat aina vain lähempänä asutusta ja kulkureittejä. Mietitäänpä mikä on muuttunut. Koirien määrä ja niiden ulkoiluttaminen näillä paikoilla.

Suomalaisen varallisuus pienempi kuin italialaisen varallisuus. En hallitusta kiitä, jos köyhä joutuu rikasta avittamaan.

Turha on rakentaa leveitä pyöräteitä, sillä kaikki kuitenkin kävelevät ja pyöräilevät miten sattuu. Kolme, neljä tai jopa viisi kävelijää rinnakkain. Ei väistetä ja kun soitetaan kelloa, niin pelästytään ja sinkoillaan kaikki eri suuntiin. Jutellaan keskellä väylää ja kävellään väylän poikki katsomatta sivulle tai taakse. Pidetään koiran hihnaa pitkänä jne. Mitään logiikkaa ei ole, eikä kanssakulkijoita huomioida. Olen todennut, että turvallisempaa on siirtyä ajamaan taas autolla.

Koskas Salpatien läppäpuomi saadaan kuntoon? Täällä on nykyään melkoinen autoliikenne, kun kauimmaisen talon väki käyttää kevyenliikenteen väylää jatkuvasti autolla ajoon.

Nyt Ylen toimittajat ovat jo 200 kertaa toistaneet uutisissa kuinka tietokonepelit ovat hyödyllisiä. Järjellinen lähestyminen asiaan jää taas savolaisille.

Ulkomaalaiset yritykset ovat myrkkyä Suomen huoltovarmuudelle. Esim. maskien ja hengitys suojainten valmistus lopetettiin Suomessa heidän ostettuaan suomalaiset firmat. Nyt ne piti käynnistää uudestaan.

Möysän uimarannalle on saatava uimakopit. Kioskin pitäjä avaa lukolliset pukukopit vasta klo 10.00. Uimareita on jo varhain aamulla, iltaisin ja lämpiminä öinä. Ja uimakausi jatkuu vielä 31.8 jälkeen jolloin kioski sulkeutuu.

Sensuuri näköjään purettiin YLEllä, kun uutisoitiin kuukauden vanhaa "aerosolitartuntaa". Taitaapi olla alustusta tuleville maskipäätöksille. Miksi nämä terveysasiat pitää politisoida? No kun oppositio ehdotti!

Laune/Patomäki lapset potkulaudoilla. On aika työ saada "potkulautaviha" koirilta pois kun olette ärsyttäneet aidan takana.

Nyt kun saatiin kävelytien varteen Launeelle penkkejä niin olisiko aika jo saada kakkaroskiksiakin?

Kiitos nuorelle äidille kahden pienen lapsen kera jotka Launeen alueella keräätte roskia pihdeillä kassikaupalla, jopa metsään heitetyt koirankakkapussit.

Hyviä uutisia maskien valmistuksesta. Kolme valmistajaa pystyy kattamaan sosiaali ja terveydenhuollon tarvitsemat suojaintarvikkeet. Rahat ei mene Kiinaan.

Kai se poliisipäällikkö on varmaan ottananna huomioon että Ahtialan koulun ympärillä asuu kaupungille veroja maksavia asukkaita. Jos päällikkö edes saisis tuo mopopoikien moottorimelun loppumaan. Alkaa aina klo 16.30 ja jatkuu klo 24.00 Kiitos jo etukäteen!

Jos sileistä 100 euron seteleistä tehdään 500 km korkea pino, niin siinä on rahaa 500 miljardia, - eikä sekään vielä riitä koronakuluihin. Uskomatonta mutta totta.

No niin ja nyt sitten tv-toimittaja Rauli Virtanen oli miljoonataskuliivien mannekiini televisiossa. Pian miljoonataskuliivimiehet partahaivenet tutisten valtaavat torin kahvi paikat.

Lsl vaihtakaa aikataulun suunittelijaa, nykyinen tekee töihin menon mahdottomaksi.

Miksi Hollolassa ollaan niin negatiivisia ja ennakkoluuloisia kaikkeen mahdolliseen seudulliseen yhteistyöhön? Tulee tunne että muutama poliitikko vie ja muut vikisevät.

Vuosi 2010 kultavarannot: Italia 2451,8 Espanja 281,6 Kreikka 111,7 Suomi 49, tonnia siis tuhatta kiloa. Kenen pitäisi auttaa ketä?

Hanhia huomttavasti haitallisempi vieraslaji on rannikkomme nopeasti vallanneet ja ulosteillaan turmelleet merimetsot, joiden pesiäkään ei saa EU:n pelossa hävittää.

Yläasteikäinen koulukiusattu poika purkaa tuskansa ja aggressionsa pikkuveljeensä potkimalla, tönimällä, lyömällä, huutamalla ja kaatamalla. Vanhemmat eivät puutu asiaan, ovat vain hiljaa.

Tuleva EU-sopimus orjuus on Suomelle pahempi kun yya-sopimus.

Suomen kannattaisi harkita yhteistyöliiton perustamista Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Viron kesken. Yhdistäviä tekijöitä olisivat samansuuntaiset elämänkatsomukset, turvallisuus, toimeentulo, yhdistävät maa- ja merialueet sekä ilmatila. Varmasti muitakin asioita.

No silleen, lenkkeilijät muka Ankkurin rantaa siivoisivat ja roskapihdit pitäis joka käyttäjän jälkeen putsata, eletään vielä korona aikaa, kesäisin nuoret siivonneet ja puhdasta on ollut. Nyt viedään tienesti ja leipä nuorten suusta!

Sähköautojutuissa aina korostetaan kiihtyvyyttä 5-6 s 0-100.aan ja huippua 230-250 km/h. Kukaan ei tarvi noita tehoja, vaan pidennystä ajomatkaan.

Huom. Pyöräilijät liikennemerkit ja säännöt koskevat myös teitä! Pianopaviljongin takana EI ole pyörätietä, Taapelikadun toisella puolella EI ole pyörätietä, Proomukadulla suojatiellä EI ole pyörätietä. Koskee myös tätiä joka totesi että höpöhöpö! Vai niin! Kyllähän tässä mahtuu!

En voi enää äänestää. En luota poliitikkoihin. Järki kadonnut. Lupaavat miljardeja EU:lle joka jakaa vastikkeetonta rahaa Etelä-Euroopan maille/ sekä kehitysapuun. Jää omat vanhukset hoitamatta mutta suomalaisethan eivät ole tärkeitä. Itkettää.

============

Eipäs Lasse Sievinen tosi miehenä kommentoinut tai yllättynyt mitenkään mikä yllätys Jutan hameen alla jöpötti??

sana. "Hara" takasin "turoihin" kiitos.

Rakkauteen, iloon, ystävällisyyteen ym. hyvään perustumattomasta jatkuessaan sairastuu. Tuottavuus ja tuki?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu