Näppis: Pitäisikö maatilojen nyt perustaa hanhipeltoja hanhien ruokkimiseksi, jotta ne olisivat pulskassa kunnossa muuttaessaan Venäjälle vai tehtäisiinkö ylimääräisistä hanhipaisteja ruokapöytiin jo täällä?

Pitäisikö maatilojen nyt perustaa hanhipeltoja hanhien ruokkimiseksi, jotta ne olisivat pulskassa kunnossa muuttaessaan Venäjälle vai tehtäisiinkö ylimääräisistä hanhipaisteja ruokapöytiin jo täällä? Mieti, haluaisitko maksaa veroina tukieuroja hanhipeltojen tekemiseen ja ylläpitämiseen tai menetettyjen viljasatojen korvaamiseen!

Valkoposkihanhista tulevat valitukset ovat täällä Lahdessa aivan naurettavia. Sen sijaan ymmärrän täysin vaikkapa Pohjanmaan maanviljelijöiden tuskan tuhansien hanhien parvien kanssa.

Ei 60 uutta hävittäjää takaa Suomelle uskottavaa puolustusta. Venäjällä yli 1 000 hävittäjää. Poliitikot eivät määritä sitä, vaan hyökkäävä vihollinen. Nato uskottavampi ja halvempi kuin muutama hornetti.

Ei tarvitse terasseja laajentaa. Ne ovat pelkkiä melupaikkoja kaljan kittaukseen. Ei lisää laajennuksia.

Erholan mukaan peruspalveluiden saatavuutta halutaan parantaa. Miksi Padasjoen laboratoriopalvelua on sitten vähennetty?

Hyvää mainosta kalja-, kahvi-, siiderikuppilalle jos paikka levittää koronaa. Suojelkaa asiakkaitanne turvaväleillä, hygienialla ym.

Kerropa Manninen, mikä se mainostamasi rullatuoli oikein on.

Kyläily/tapaamisperinne tuttavaperheiden kanssa on raskasta. Unettomuutta, stressiä ja lopuksi flimmeri. Rauhallista kesää. Introvertti 70 plus.

Miksi ei missään puhuta, että on miljoona perussairasta, jotka eivät voi käyttää kasvomaskia?

Toivottavasti päämin. Marin rupeaa viimeinkin puhumaan aidasta. Nyt puhutaan vain aitavieristä itse ongelmia kiertäen.

Aivan uusienkin kerrostalojen parvekkeilla näkyy rumia ilmalämpöpumppuja. Eikö ilmanvaihdon viilennystä osata suunnitella tai eikö kaukokylmää ole tarjolla?

Mitä etsit sä maailmalta? Sinä löydät vieraita vaan, sydän kylmä on rinnassa heillä, tyly pilkka ain huulillaan!

Ravintoloiden terassikauden alkaessa on muistettava 2+20 - sääntö; osta kerralla kaksi annosta alkoholia (esim. oluttuoppi), juo ne alle kahdessakymmenessä minuutissa. Siirry seuraavalle terassille.

En voi enää äänestää. En luota enää poliitikoihin. Tolkku kadonnut. Lupaavat miljardeja aseisiin (hävittäjiin/laivoihin) noin vain mutta ihmisen hyvinvoinnin hoitamiseen ei tunnu löytyvän rahaa. Itkettää! Hyvästi hyvinvointivaltio!

Kärkölän kunnanvaltuuston kokouksista huomaa, kuinka kunnasta puuttuu kunta-alan osaaminen. Valtuutetun oikeuksia kyseenalaistetaan eikä virkamiehille esitettyihin kysymyksiin vastata. Kuntalaisten on syytä katsoa kokouksen videotallenne, siitä näkee miltä kokemattomien yksinkertainen enemmistö näyttää.

Sinä Päksissä leikattu: Jospa kirurgi vain varmisti, että oli tuotu oikea potilas ja oikean potilaan tiedot?

Kyllä Päksin lääkäri tietää, mitä hän tulee leikkaamaan, mutta kysymällä potilaalta, hän testaa, tietääkö potilas.

Menin eilen klo 13.30 viemään laskuja panki maksupalveluun. Olin oven takana. Se oli lukossa ja pankki pimeänä. En ollut ainoa oven takana lukemassa tiedotusta, että pankki on tästä hetkestä, klo 13, suljettu. Asioita hoidetaan vain ajanvarauksella ja lapussa ko numero. Laitoin laskukuoren postilaatikkoon. Luoja tietää, milloin, jos koskaan, se saapuu pankkiin käsittelyyn! Onko uusi johtaja lopettamassa konttorin? Tietoa asiakkaille, kiitos!

Onko ruotsalaiset joko tyhmiä tai eikö äly riitä että siellä on kuollut ihmisiä suuri määrä, kun ei mitään rajoituksia ollut. Nyt ihmettelevät ettei muut maat päästä omien rajojen sisäpuolelle. Toivottavasti rajat pysyy ruotsalaisille kiinni.

Pyörille merkittävät omat väylät satamassa ennekuin sattuu pahasti. Nykyisin liikennemerkkejä aukiolla tai Pianopaviljongin takana ei noudata kukaan.

Onko Mustankallion tunnelin pimeydessä jonkun kuoltava tai loukkaannuttava ennen kuin sinne saadaan valot? Eikä kyse ole autoilijoiden varomattomuudesta!

Kylläpä valittiin Suomen salibandyliiton toiminnanjohtajaksi töykeä ja yhteistyötaidoton mies!

Miksi näitä joka sortin soppaohjelmia tehtaillaan? Sama suma on ns. viihdeohjelmien tehtailussa. Surkeeta "viihdettä". Miksi ei tehdä komediasarjoja, tavallisten ihmisten elämästä?

Johan järki pitäisi sanoa kun Iitistä on pitkä matka PHKSiin niin täällä pitäisi olla ambulanssi yölläkin lähellä, eikö Hollolakin ole PHKS. vieressä, Iittiä kohdellaan epäoikeudenmukaisesti. Raha kyllä otetaan mistä vain keksitään.

Phhykyn yhtymähallituksen varajäseneksi valittiin Petri Pekkala, joka toimiessaan yhtymän tietohallintojohtajana ajoi läpi kalliin ja katastrofaalisen oman ict:n ulkoistuksen sekä keskeneräisen potilastietojärjestelmän käyttöönoton. Mies on tullut yhtymälle ja veronmaksajille todella kalliiksi ja nyt palkitaan tuommoisella pestillä. Typerää! Mika Y-K

Sinä ihana naisihminen, joka löysit Hollolan Liikun edestä vihreän kassin ja toimitit sen salille sisälle, lämmin kiitos! Kassi sisältöineen anastettiin edellisenä päivänä ja siellä oli mm. auton avaimet. Kiitos sinun, tarinalle saatiin onnellinen loppu. Hyvää kesää!

Annettava muille palstatilaa, kun niin kiimaista tämä korona aika. Terv. Baaritiski.

Marianna on varmaan pätevä parisuhde-koululuttaja ensi treffit-alttarilla. Eronnut itse jo kaksi kertaa.

Voikukat saa kukkia Lahti!!! Laittakaa roskis bussipysäkin ulkopuolelle ja tuhkikset ja tuhkikset muittenkin penkkien viereen, jos se natsa osus siihen eikä maahan.

KymiRing kitisijät! Paljonko rata tuo rahaa Lahteen? Vaatikaa samalla että Lahteen ei saa ottaa radan tapahtumista yhtään turistia tuomaan euroja tänne.

Taas Tuppurainen jätti vastaamatta toimittajan selvään kysymykseen!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu