Näppis: Olen huomannut että samat välinpitämättömät ääliöt jotka heittelevät roskia luontoon antavat haitallisten vieraslajien lupiinien ja jättibalssamien levitä vapaasti.

Olen huomannut että samat välinpitämättömät ääliöt jotka heittelevät roskia luontoon antavat haitallisten vieraslajien lupiinien ja jättibalssamien levitä vapaasti. Luonnon kunniottaminen on sivistyksen mittari.

Hykyn yhtymäkokouksessa näytettiin olevan tiukasti vierivieressa suljetussa tilassa niin nuoremmat kuin riski-ikäiset. Näinkö Hykyn korkein johto antaa mallia poikkeusoloissa?

Terveyskeskusten ja Päksin asiakasmäärät romahtaneet. Tällainen uutinen kertoo siitä, kuinka turhaan lääkäriin hakeudutaan. Mikähän saisi kansan ymmärtämään, ettei joka nyrjähtänyttä nilkkaa tai rannetta tarvi käydä lääkärille näyttämässä. Hykyn talous tulisi kerralla kuntoon ja sairaat hoidettaisiin kiireettä.

Kyllä Suomen hallitus on viisas. Se tykkää, että kasvomaskien käyttö on tyhmää. Siten 50 valtiota ovat tyhmiä, kun vaativat kasvosuojaimien käyttöä julkisilla paikoilla.

Ruotsissa ja Singaporessa molemmissa noin 33 000 tartuntaa. Ruotsissa kuolleita 4 000, Singaporessa 23. Kansankoti ei tässä vertailussa loista.

Mikä on väärä sukupuoli. Eihän sukupuolia ole kuin uros ja naaras.

Mummot valtasi Trion Tokmannin lähellä olevat penkit, niin että piti laittaa esto! Nyt ei saa istua kukaan. Ei ne nuoret aina?

Miksi Lahden torilla kauppiailla ei ole maskeja käytössä? Eikös asiakkaita pitäis suojata. Pääasiassa myyvät elintarvikkeita.

Pääministeri Sanna Marinille (sdp) on vielä epäselvää haluaako Suomen kansa osallistua Italiankin velkojen maksuun. Luulisi olevan itsestäänselvää, ei, ei ja vielä kerran ei. Vai onko meillä ylimääräistä rahaa jossain sdp? Järjetöntä.

Palvelutalo on koti eikä vuodeosasto, jossa lääkäri kiertää päivittäin.

Kaupungin palvelutaloissa tilanne siis hyvä. Yksityisellä kun lääkäri käy vain 1xkk:ssa ja kaikkia asukkaita ei ole edes tavannut.

Onneksi me vanhat ehdimme Markon digikinkereillä loikkia ennen koronaa.

Kymmenettuhannet suomalaislapset, 1/4, voivat huonosti. Pitää perua 175:n nouto ja käyttää alkukotoutukseensa varatut miljoonat lastemme auttamiseen.

Ess toimittajan Ida Nivan 25/5 jutussa Hollolaan tulevaa jätteidenkäsittelypaikkaa kutsuttiin "kiertätyspuistoksi" 12 kertaa! Näin sitä toistolla tehdään mustasta valkoista. Keskisuomalainen Oyj on puolensa valinnut. Rakentais sen "puistonsa" sitte Jyskylään, vietäis jätteet sinne puistottavaksi.

Etätyön hehkuttamisessa kannattaa huomioida sen vaikutus pitkällä ajalla mielenterveyteen työkavereiden puuttuessa.

Mene Ruotsiin vesijumppaan

Miksi valitat Postin toiminnasta, juuri keväällä lakkoiltiin postilaisten etujen puolesta eli lisää jakelukuluja

Älkää hyvät ihmiset keräykseen rahaa lahjoittako, todella vaikeuksissa olevat ei niitä saa!

Ei oikeaan- ei vasempaan, vaan eteen eestä Suomen maan! Näin vanha sodat käynyt mies lausui aikanaan minulle nuorelle hoitajalle.

Päijät-Hämeen Keskussairaala ei ota lainkaan koronaviruksen vasta-ainetestejä, ei edes tehohoitoon joutuvilta hengitystietulehduspotilailta! Koronaviruksen nenänielutesti on hyvin epävarma, etenkin taudin jo kestettyä. Virallisesti puhutaan testaamisesta ja tautiketjujen jäljittämisestä. - Eipä ihme, että täällä Päijät- Hämeessä tilastojen mukaan on niin vähän koronaa!

Älkää te Trumppia moittiko. Maa saa sellaisen isännän, minkä ansaitsee eli sivistys on heitetty roskiin.

Mikähän on, kun meitä vanhuksia nyt on ruvettu arvostamaan ihan hirveesti????

Aurinko paistaa ja katukuva on kuin Lähi-idän basaareilla, arabilaumoja liikkeellä kovan huudon kanssa joka korttelissa. Ei tarvitse matkustaa Lähi-itään kun meno on täällä samanlaista.

Vähäiset ovat tiedot ELY-keskuksilla hanhista ja Vesijärvestä. Vesijärvi on yli 20 km pitkä, rantoja molemmin puolin ja saariakin löytyy paljon. Miksi hanhien pitäisi pesiä keskellä kaupunkia rantoja sotkemassa ja ihmisten vaivana, kun pesiä voisi asumattomillakin rannoilla.

Hollolan kierrätyspuisto Hälvälän haulikkoradan viereen, luvat kunnossa. Ei kun rakentamaan!

Kokoomus esittää yrityksille lisää valtiolta tukea ja samanaikaisesti valtion menoja vähennettäväksi. Onnistuisi jos yritystukien maksaminen lopetettaisiin.

Kiitos rehellinen!!! Kun palautit löytämäsi rahapussini infoon maanantaina Karismassa!

Melkein julkkis: mun lapsuudenkoti eli omakotitalo oli taustalla uutisissa. Samalla verannalla istuskelen fb-kuvassa.

Mielenkiintoista: kahden viereisen palstan naiset tuijottivat tänään kiukkuisina, kun heidän puolisonsa puhuivat asiaa kanssani. Taas tyhjäpäitä?

Tutkijaryhmät kehittävät koronarokotetta. Mitenkäs uskonnot, joko on täsmärukoukset kliinisten testien vaiheessa? Vai käykö niin kuin aina ennenkin, että rukoukset alkaa toimimaan vasta sitten kun joku älykäs ja kyvykäs keksii lääkityksen tai rokotteen.

Juoruaminen ja alkoholismi rikkoo samalla lailla ihmistä ja ihmisiä sekä yhteisöjen kyvykkyyttä. Arvottomuudesta on kyse ja siten rakkaudettomuudesta. Ne sairastuttaa....vaan kun se on niin kotoista.

Sairastiko ne russofobiaa jotka piirittivät Leningradia ja ruumiitakin tuli. Stalin vainoharhoineen lepää haudassa, mutta russofobia voi hyvin.

Olisiko terapia paikallaan heille joille Marinin hallitus ottaa koville, harkitaa tosissaan. Terv oikealta.

Joopa joo - elämän Suomessa täytyy olla pelkkää kärsimystä, kun tällaisena aikana pitää ulkomaille väkisin matkustaa. Ettekö te tajua, että näin toimien vain pitkitätte korona epidemiaa ja sen seuraamuksia.

Jari Salonen taas otsikoissa, eikö lukuisista viime kerroista jo ole opittu kaikkialla ryvettyneen Jarin tavat, tuhoa ja petosta kerta kerran jälkeen! Koulutuskuntayhtymä, Suomen Muoviyhdistys, torin nakkikioski jne. epätodellista, aivan kaameaa!

Taavi Lahden radiosta vois lähteä lomalle, jutut hölö pölöä.

Ei ole ihme, että K-kauppa Triossa lopettaa. Ulkomaisen omistajan korkeat vuokrat nostavat hinnat ja kauppakeskuksessa masensivat mammut kartoittavat asiakkaat!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu