Näppis: Haloo Sysmä! Nyt jos koska kaivataan piristystä korona-arkeen. Itähämäläistä huumoria varmaan löytyy Sysmästä toisenkin mainion kirjan verran! Tarvetta löytyy, joten pusertakaa iloa elämään!

Haloo Sysmä! Nyt jos koska kaivataan piristystä korona-arkeen. Itähämäläistä huumoria varmaan löytyy Sysmästä toisenkin mainion kirjan verran! Tarvetta löytyy, joten pusertakaa iloa elämään!

Lahti järjestää yleiset keskustelutilaisuudet maksullisen palvelun kautta. Miksi?

Valtuustoryhmät voisivat luovuttaa yhden paikan valkoposkihanhille. Päätöksenteossa jokaisella on 10 ääntä ja veto-oikeus. Suomessa vähemmistö päättää enemmistön puolesta.

Aikuiset ihmiset on koirineen lasten leikkikentillä ym. Lapset sentään ymmärtävät poistua jos huomauttaa, aikuinen ei.

Kirkkotielle saatiin vuosien väännön jälkeen pyörätie. Pysykää pyöräilijät siellä. Aiheutatte vaaratilanteita varsinkin 80 alueella ja ohituskieltopaikoissa.

Törkyisille ja siivottomille matonpesupaikoille tullut koronaohjeet. Mites se on, pestäänkö kädet ennen pesua, joka maton jälkeen vai kuinka??

Hei kaikki Vihreiden jäsenet ja äänestäjät! Nyt alkaa kesäkampanja valkoposkihanhien puolesta! Ryhdymme keräämään kaikista Päijät-Hämeen puistoista ja uimarannoilta hanhien jätökset omaan ämpäriin! Loppuu tuo jatkuva ruikutus! Muista ämpäri mukaan ja jätökset kotona kompostiin! Tehdään yhdessä Green Capital!

Alkaa olla ESS tilaus tiensä päässä. Tutkimus kertoi että 70% toimittajista vihervasemmistoa, ja tärkeämpää saada omaa agendaa esille kuin olla objektiivinen. 24.5 B4 sivu kertoo olennaisen. Missä on artikkeli venäläisten tekemistä siviilien murhista rajan pinnassa 1939-1945?

Sunnuntaisuomalaisen artikkeli Suur-Suomen sivulliset saa varmaan pian jatkoa niiden tarinoista, jotka lähtivät 1930-luvulla rakentamaan työläisten paratiisia itärajan taakse aina Amerikasta asti? Kymmeniä tuhansia ammuttiin Stalinin vainoharhaisuuden vuoksi.

Aprillipäivänä ei Etlarissa pilailtu. Sunnuntai hieraisin silmiäni lehteä lukiessa. Sivulla A6 Sirpa Paatero lupaa kunnille lisää rahaa. Seuraa sivu kertoo, että Lahti palkkaa pilven osaajia.

Nyt kaikki lahtaamaan valkoposkihanhia! Onpa hyvänmakuista lihaa!!

Kiva kun Loviisanpässin leikkipuiston ympäristö on laitettu nätiksi. Paitsi se hirveä aidattu kukkaviritelmä, leikkipuiston vieressä, Vesku 5:n kohdalla.

P. Palokangas kirjoitti aivan oikein S-Market Hämeenmaan asiasta. tv.yks kaupunkilainen joka vastustaa suunnitelmaa.

Hyvä kirjoitus 24.5. lehdessä Paavo Palokankaalta. Olen orimattilalaisena niin samaa mieltä. Antakaa Erkontien olla rauhassa.

Meille kotitalouksille kuuluu korvaus kaikesta jätteestä, jonka energiayhtiöt meiltä keräävät ja vielä velottavat meiltä. Olemme siitä jo maksaneet ostaessa. Nyt rahavirta toisinpäin!

Mistä johtuu, että esimieheni ei myönnä palkatonta vapaata niin kuin aiemmat esimieheni tekivät ja jopa suosivat niiden pitämistä. Olen ymmärtänyt, että jos työtilanne sallii, niin palkaton vp tulisi pääsääntöisesti hyväksyä.

Loikkaan kauas digistä heti kun mahdollista!!

Miksi päättämätön hallitus ei halua tukahduttaa koko epidemiaa nopeasti, vaikka asiantuntijat sen todistavat aivan mahdolliseksi. Se on myös talouden elpymisen ehto.

Radiomäellä oli kymmeniä vuosia sitten soittolava, nykyisen päiväkodin vieressä. Koska purettiin? Ja olisi myös mielenkiintoista tietää, järjestettiinkö siellä konsertteja yms. Kuulin että "alan miehet" olisivat alkaneet kokoontua siellä, siksi purettiin. 60-luvun loppupuolella se ainakin vielä oli siellä.

Ostin Nanson yöpaidan. Suomalaista laatua ja työvoimaa. Katsoin pesuohjetta. Made in Turkki. Harmi ettei pakkauksesta käynyt ilmi valmistusmaa. Olisin jättänyt hyllyyn.

Vanhempi pariskunta iltalenkillä urheilupuistossa, sininen ja punainen: pese täti suusi saippualla, älä huorittele kotikortteliinsa palaavaa.

Pohjois-Koreassa ei ole yhtään todettua koronatapausta. Maalla on voimavaroja modernisoida aseistuksensa. Kim Jong-unin ystävän Donald Trumpin pitäisi ottaa oppia ja kadota julkisuudesta kolmeksi viikoksi.

Ei ole lahtelaiset huomanneet että heille on kierrätyspuistosta lyhyempi matka kuin Soramäkeen.

Sormia napauttamalla lopetetaan alueterveysasemat, tai siirrellään alakoululaiset tai perheneuvolat mutta keskustan liikennettä ei saa muuttaa? Autoissa on kääntyvä ratti mutta miten käy lasten tai huonosti liikkuvien?

Ankkurin rannassa juhlittiin sankoin joukoin ramadanin päättymistä syöden grillipaikalla. Satama-alue pullisteli ihmisistä muutenkin. Taitaa karanteeni olla monen kohdalla lusittu.

Sanna Marin ei EU:lta rahaa pidä ottaa korona hoidossa Kultaranta- puheissa järki käteen

Minä olen sentään perusjuntti!

Jos hallitus haluaa alistaa kansalaiset vastuuseen muille maille maksettavista tukirahoista se on osoitus hallituksen kyvyttömyydestä hoitaa maamme taloutta ja toimeentuloa. Nyt tarvittaisiin UKK:ta.

Rakkaat lahtelaiset! Korona- virus ei ole vielä sammunut vaan joka päivä Lahdessa sairastuu henkilöitä ja testataan monia, joista osa varmaan on tulevia potilaita. Turvavälin 2 m noudattaminen ja kasvomaskit suojaavat meitä kaikkia kaupoissa, bussissa ja lenkillä. Yhdessä nujerramme vaarallisen taudin muut huomioiden.

Taloyhtiössämme ajelee mies invamopolla kun ei autoa pysty enää ajamaan. Miksi voi ajaa kuitenkin moottoriajoneuvoa, jota ei hallitse?

Kyllä sulla on iso sauna jos 8 kW kiuas koko tunnin kuluttaa täysillä.

Kultaranta-keskustelu toi selkeästi ilmi Sanna Marinin kokemattomuuden kun ei voinutkaan lukea suoraan paperista valmiiksi kirjoitettuja tekstejä. Kyllä oli noloa..

Ei Suomen kannata EE UUSSA rikasta miestä leikkimään kun täällä itsellekin joudutaan maailman pankilta lainaa ottamaan, niin vielä muille euumaille pitäisi ottaa lainaa ?

Miksi media teki muslimien ramadanin päättymisestä suuren jutun? Kristittyjen pääsiäisestä ei puhuttu mitään!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu