Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | 2020 kevään ylioppilaat voisivat käyttää yo-lakkia koko kesän, niinkuin vielä 50- luvulla.

2020 kevään ylioppilaat voisivat käyttää yo-lakkia koko kesän, niinkuin vielä 50- luvulla.

Setalaisen globalisti-pasifisti ex-presidentin keskustelun avauksen mukaan elintarvikeomavaraisuus ja muu huoltovarmuus eivät liittyisi yhteiskunnalliseen turvallisuuteen, sillä niistä ei mainittu sanallakaan.

Nastola-Lahti alikulkutunnelit törkyiset. Lehtiä, soraa ym. pyöräilijän tiellä. Ympäristökaupunki Lahti. Miksi ?

Ei ihme, jos rotat lisääntyy, kun Hedelmätarhantien pihassa ruokitaan lintuja kesät talvet. Isoja lintuja, ulosteet nurmella!!

Hoitajana hoidat jopa valmiuslain pakolla koronapotilaita. Hyvä näin, mutta parhaimmillaan olet yksityiselämässä pannassa työpaikkasi vuoksi. Että näin kansa kiittää.

Olan Hämeenmaan parkkipaikasta on tullu syrjäytyneen nuorison öinen viihdekeskus.

Olen yli 70v. käyn n. viikon välein kaupassa 7-8 aikaan. Olen kutonut sukkia, myssyjä ja villapaitoja, lukenut, täyttänyt ristikoita. Hyvin on aika kulunut koronan kanssa.

70v. ollaan onnellisia siitä, että meidät on laitettu löysään karanteeniin, olemme saaneet käydä kaupassa ja apteekissa. Jos ei karanteenia olis ollut ehkä makaisimme sairaalassa, pahimmassa tapauksessa teholla. Eilen Päksissä ei ollut yhtään koronapotilasta, yritetään pitää se tilanne jatkossakin. Ollaan kuuliaisia.

ESS:n tilausmaksut vuosikymmeniä maksaneet ikäihmiset kaipasivat perjantaina paperilehteä korona-ajankulukseen. Oliko oikein mainostaakin verkkolehteä?

Ketähän noi valtion virkamiehet oikein on?

Jouduin leikkaukseen PÄKSIIN minulle oli annettu jo rauhoitettavat. lääkkeet ja asetettu "pukille" kun lääkäri tuli kysymään mikä leikkaus teille tehdään. Minunko pitää kertoa, luulisi olevan lääkärillä jo tietoa kun tulee leikkausta suorittamaan.

Onko ihan pakko, kysyn vaan, heittää noutoruokapussit ja -kääreet kaduille? Launeen Bygmaxin parkkipaikka aivan törkee aamuisin! Siellä rotat ja varikset juhlivat.

"En ymmärrä miksi 70v ja yli nitisevät ....". Et ymmärrä mitään muutakaan! Eivät yli 70v nitise. Suuri osa heistä on tehnyt töitä eläkkeelle saakka ja osa tekee vielä paljon pidenpäänkin sekä maksavat veronsa edelleen. Sinä huonosti kasvatettu kakara haluaisit riistää heidän eläkkeitäänkin. Tekeehän leikattu eläkeindeksi sitä jo nyt.

Eteläisen ohitustien Vanhan Helsingintien uusi silta näyttää kuin olisi rakennettu sijansa väärään paikkaan kun katsoo vanhan tien linjasta. Et ops sattuikin???

Älkää hyvät päättäjät laittako meitä maaseudun asukkaita yksinään ilmastotavoitteiden maksumiehiksi. Hyvin toimeentulevat kaupunkilaiset kun äänekkäästi lobbaavat tukea sähköauton hankintahintaan. Biodieselin tuotantoa on myös tuettava, jotta voimme pitää automme liikenteessä ilman fossiilisia polttoaineita. Toki pyöräilemme mutta välimatkat ovat usein liian pitkät ostoksilla käyntiin. Julkinen liikenne kulkee harvakseltaan ja vain pääväylillä.

Valeuutinen on tarina jostakin henkilöstä joka on kirjoitettu nimettömänä, sillä ei ole mitään arvoa.

Milloin ministeri Li Anderssonin koronakupongit tulevat jakoon, mieli tekee terassille?

Hävetkää, moititte Trumppia mutta hän on sen kansan valitsema jota maailma ihannoi.

Bussikuski. Katteleppa välillä peileihin. Kun ajelet siinä Vapaudenkadulla. Onko ajokaistat vieras käsite. Äly hoi älä jätä.

Meillä saa vieraslajit lupiinit jättipalsamit ym. kasvaa niin kauan kuin metsissä ravaa vieraslaji eli ihmiset!

Äijänkävyt hakevat iltaisin oikein urakalla kaupoista kaljaa. Kuuluuko yhteiskunnan ja naisten sitten näitä käpysiä hoidella? Mitä jos edessä on nälkävuodet, sittenkö huudatte nälkäänne?