Näppis: Mikä takia LAHDEN Liikenne laitos on sekottanu kaikki aikataulut että kukaan ei ehdi vaihtamaan aamulla autoa eikä töihin.

Mikä takia LAHDEN Liikenne laitos on sekottanu kaikki aikataulut että kukaan ei ehdi vaihtamaan aamulla autoa eikä töihin?

Lahen keskustan tyhjien liiketilojen määrä on laskenut, koska Anttilan kiinteistö on poistettu laskennasta? Veto- ja elinvoima ovat siis parantuneet? Poistetaan vielä pari hotellia ja tavaratalo, niin päästään jo Hesan ja Tampereen lukemiin. Voi hyvää päivää näitä päättäjiämme ja tätä lehteämme!

Miksi Trion maksuautomaatti siirrettiin alakertaan pimeimpään nurkkaan. Ei valoa, pitää ottaa taskulamppu mukaan. Meitä on paljon huononäköisiä ja vanhoja. Yläkerrassa on kuitenkin paikka tyhjänä. Yksi automaatti muutenkin keskustassa!

Lämmin kiitos Päijät-Hämeen keskussairaalalle ja sen upealle henkilökunnalle umpisuolen tulehduksen nopeasta ja hyvästä hoidosta.

Ruohonleikkureiden epävireinen pärinä peittää keväisen linnunlaulun ja tukahduttaa pörriäisten elämänäänet. Jokainen voikukkakin tuottaisi ravintoaan.

Sudokujen lehteen laittajan olisi syytä selvittää itselleen, mitä tähdet niissä merkitsevät. Vaikeusastemerkinnät vuosien ajan jatkuvasti totaalisesti pielessä. Nykyisin mukana ekstream-tason sudokuja merkittynä kahdella tähdellä.

Olisiko joku aikuinen niin ystävällinen ja auttaisi orvolle Pikku-Petterille maskin nassulle kun hän menee ruuhkaiseen metroon! Pikku-Jussi tarvii myös apua. Pliis!

Kerrostaloissa on paljon asukkaita jotka kyttäävät toisten elämää "Nyt se meni parturiin". Tosi tyhmää, ei ole sivistystä, esim perukin vaihtaja.

Etelä-Suomen sanomissa kaupunginjohtaja ei ota kantaa Spatiumin asioihin vaikka konserniohjeen liitteen mukaan kaupunginjohtajalla on valvontavastuu? Mielenkiintoista...

Upeaa, Meriluoto. Totuuden sanoja aluejohtokunnasta.

Miksi naiset pursuavat vaatteista ulos?

Kuntatalous on joutunut ahdinkoon Coronan takia. Onneksi Lahen nykyinen valtuusto oli kaukoviisas kun ei korottanut veroja heti kautensa alussa, niin nyt niitä on varaa nostaa reilustikin. Kaupungin vetovoima, kilpailukyky ja muuttovoitto etenkin hyvien veronmaksajien keskuudessa kasvaa edelleen.

Miksi HYKY/Lehtonen kertoi koronan laajenemisesta, vaikka ne on vähentyneet Lahdessa? Samoin THL:n sivuilla vähennystä! Oikeaa tietoa, ei pelottelua, kiitos!

Pakolainen, turvapaikanhakija ja maahanmuuttaja eivät edelleenkään ole toistensa synonyymejä. Pakko olla rahaa, eivät köyhiä ole statuksesta riippumatta. Matka pohjoisen perukoille ei ole ilmaista, salakuljettajat veloittavat tuhansia euroja/hlö.

Laittaisitte terveyskeskuksen henkilöt jonkinlaisen maskin naamalle, niin uskaltaisi asioida.

Miten on mahdollista, että muiden Pohjoismaiden lainan korot on matalia, vaikka niillä ei ole euro valuuttana? Suomi on eurossa valeuutisten vuoksi!!

Kuka uskoo koiranomistajaan joka ei kerää ulosteita puistosta kertoen, että pussit unohtui ottaa mukaan?

Ihmisille pitää nyt takoa päähän viesti: paperinen suu- ja nenäsuoja on kertakäyttöinen. Yksi käyttökerta ja sen jälkeen roskiin.

22 vuoden jälkeen kotipääskyset jäivät saapumatta! Lienevätkö jääneet coronan kouriin! Kylläpä ne vuosien mittaan pikkuhiljaa ovat vähentyneet! Vahinko!

Opposition jälkikritiikki corona epidemian hoidosta on naurettavaa nyhjää tyhjästä meininkiä. Ihan sama mitä hallitus olisi tehnyt, se olisi ollut väärin heidän mielestä.

Opposition jälkikritiikki corona-epidemian hoidosta on naurettavaa nyhjää tyhjästä meininkiä. Ihan sama mitä hallitus olisi tehnyt, se olisi ollut väärin heidän mielestä.

Tässä 'lepakkokaranteenin' keskellä, sisätiloissa pyörivä +70 ei oikein ymmärrä, miksi nuo hanhet saavat vapaasti ja yhä lisääntyvässä määrin sotkea ulosteillaan joka paikan. Ne eivät siis ole tautiriski? Ovatko ne eläinlääkärien hoidossa, terveitä ja rokotettuja niinkuin koirat ja kissat?

Kaikki julkisen puolen pienipalkkaiset naiset (etenkin nyt, etenkin hoitajat) ansaitsevat vuorostaan palkankorotuksen ja arvostuksen, olleet vuosia palkkakuopassa. Kuka vielä kadehtii heitä? Kyse on päättäjien arvovalinnasta!

Etlarin toimittajat valittavat jatkuvasti lehdessä kaukokaipuustaan. Tähänkö meidät on kasvatettu? Nyt pitäisi vain alkaa oppia elämään kaipuunsa kanssa, muutoin ei ilmasto kestä. Kauppataseellekin se on murhaa. Lentämistä pitäisikin alkaa verrata tupakointiin ja verottaa samoin periaattein.

Anteeksi tuo kateus. Ei me 70 ja yli olla rajoituksi vaadittu. Mutta onhan Suomi rakennettu. Poishan täältä valmiista ja kauniista maastamme joudetaan. Eläkkeemme olemme ansainneet. Samassa vihassa ja kateudessahan nekin veisitte. Toivon tervettä mieltä ja oloa väärille ajatuksille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu