Näppis: Miksi Pohjois-Lahden teillä on huono asfaltti vaikka alueella asuu varakkaita ihmisiä? Joutuu ajamaan maastoautoilla.

Ihmeellistä: Posti vähentää henkilökuntaa. Kun nytkään ei kunnolla kulje posti. Mutta johtajilla menee hyvin. Outoa touhua.

Mikähän mättää, kun etäopetuksesta ei ole tullut valituksia sisäilmaongelmista?

Eipä olekaan mikään suuri tavoite tuonne Lahden taidemuseoon. Ei tarvita kun 1964 asiakasta per kuukausi, että saadaan vuokra maksettua.

Olen samaa mieltä Trumpin kanssa! Kiina on paha uhka koko maapallolle.

Voi miten itkin surusta luettuani Jelena Mannisen kirjoituksen pariskunnasta, joka ei voinut hyvästellä toisiaan 50 yhteisen vuoden päätteeksi!

Vaihtakaa samat säännöt Viking-lotossa Suomeen kuten muillakin mailla on. Turhaa mainostatte Suomen säännöistä. Suomessa ei kohta löydy pelaajia. Tasa-arvo tässäkin!!!

Kiitos teatterin näyttelijät! Näppisviestit ovat oikein hauskoja näyteltyinä ja puhuttuina! Oli omakin mukana!

Kiitos Uudessakylässä keskellä asutusta sijaitsevalle puutavarayritykselle. Vingutitte korvia vihlovaa ääntä pitävää " turboimurianne " koko helatorstain. Pilasitte hartaan kirkollisen pyhäpäivän. Hankkikaa äänenvaimennin myllyynne, ettei tarvitse ryhtyä keräämään nimiä adressiin. Toivoo naapuri.

Miten on mahdollista, että Aurinkoa kiertävät planeetat kulkevat eri suuntiin?

Mihin on "tyttöhallituksen" alkuperäinen hallitusohjelma kadonnut? Siitä ei ole puhuttu sanaakaan pandemiakohun aikana. Viedäänkö sitä eteenpäin salassa?

Oiskohan aiheellista, että Green Cityn edustajat kävisivät katsomassa, miltä Lahti näyttää muuallakin kuin kaupungintalon puistossa. Esim. Launeen Prisman kohdalta alkava ns. ässämäki varsinkin sen Prisman puoleinen pääty on kuin kaatopaikka. Samoin koko lähitienoo, että semmonen Green City.

Hyvät vanhemmat. Jos laitatte lapsenne koiran kanssa ulos, niin muistakaa myös opastaa, minne sen kanssa saa ja minne ei saa mennä. Leikkikentät ja päiväkotien pihat eivät ole koirien ulkoilutuspaikkoja.

Mietittehän millainen luonnon monimuotoisuuden tuhooja on tuulimylly, eläimet pelkäävät, kaikkoavat, joten luonto järjestää puolustuksekseen uuden pandemian jos ihminen tekee tyhmiä ratkaisuja.

"Vaasalaisen" leipomon tv-mainos on synkkä ja oksettava. Vaihdoin muiden leipiin.

Katsoin taas kerran Huvila ja huussi -ohjelmaa, jossa asukkaat ovat haltioissaan muutoksen tuloksesta, toiveiden toteutuksesta. Voiko Lahden katu- ja ympäristösuunnittelijat ottaa mallia, jossa vanhaa kunnioitetaan modernia ja tuodaan jos se sopii; tärkeintä on asiakkaat ja heidän ilo. Kai suunnittelijat osaavat toteuttaa toiveita...

Minä ehdottaisin, että näin koronavuonna Linnanjuhlat jätettäisiin kokonaan väliin ja säästettäisiin rahaa ja vaivaa, pidettäisiin kunnolla etäisyyttä.Toinen ehdotus Linnanjuhliin olisi, että se kuuluisa booli vaihdettaisiin alkoholittomaksi.

Kukahan Lahden virkahenkilöistä vieraili Amsterdamin yössä ja hoksasi ympyrän, pyöreän pyöräringin!? Tästä älynväläyksestä (lue:kuolemanringistä) saamme pian "nauttia" Svinhuvudinkadulla.

Raamatun vedenpaisumus (2370eaa) vaikutti nopeasti ihmisen ikää alentavasti. Taivaanvahvuuden suojan heikentyessä Auringon säteet alkoivat vahingoittaa ihmisen geenejä. Nooa eli vielä 950 vuotiaaksi mutta poika Seem 600v tämän poika Arpaksad 438v Terah Aabrahamin isä 205v Aabraham 175v Jaakob 147v Joosef 110v (k1657eaa). Noin 700 vuodessa ikä putosi yli 800 vuotta.Samat säteet ovat vaikuttamassa edelleen.

Jonkun kahjo vuokralainen terrorisoi koko Salpatietä soittamalla urkuja täysillä tunteja, esim 20.5.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 2. Tuomo Nieminen oli juuri aloittamassa uudessa työssä johtajaylilääkärinä, kun pandemia levisi Suomeen – Lahden loistavat maastot auttoivat tuulettamaan päätä hektisinä aikoina
 3. 29.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä ei edelleenkään uusia koronavirustartuntoja
 4. Kolme lahtelaista matematiikanopettajaa sai stipendin kiitoksena ansioituneesta työstä – "Matematiikkaa voidaan soveltaa niin ilmastonmuutoksen kuin koronapandemian ratkaisemisessa"
 5. Henkilöauto suistui tieltä ja syttyi palamaan Hartolassa
 6. Vene-Tauriaisella Lahdessa alkaa uusi ravintolaprojekti, vene-drive-in, jonka autokaista palvelee ympäri vuoden: "Nyt tehdään eikä vain puhuta"
 7. Hankejohtaja rauhoittelee huolia hyvinvointiyhtymän yhteisyrityksestä: "Toivoisin, että henkilöstö antaisi tähän mahdollisuuden"
 8. Kisapuiston stadionin tekonurmi rauhoitetaan muutamaksi päiväksi kesäkuussa, laatutestaajat tulevat taas mittauksineen
 9. Tulipalon sammutustyö jatkui koko perjantain Purkupihan palopaikalla Lahden Jokimaalla - "Varaudumme jatkamaan yön yli"
 10. Lapsiseksirikosten tutkinta-aikoja pyritään lyhentämään, ensin kartoitetaan pullonkauloja
 11. FC Lahti odottaa yleisömäärälinjauksia heinäkuulle, suunnitelmat yli 500 katsojan ottamiselle ovat olemassa
 12. Lahtelaismiehellä huume-epäily Lahdessa ja Kotkassa
 13. Katso video: Lahtelaiset muusikot taltioivat Suvivirren, solistina Dimitri Keiski - katso esitys täältä
 14. Katso tästä lista Koulutuskeskus Salpauksesta valmistuneista
 15. Kysely kymmenelle suurelle kaupungille: Lastensuojeluilmoitusten määrä vajosi jopa puoleen, kiireellisiä sijoituksia paikoin enemmän

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.