Näppis: Miksi Pohjois-Lahden teillä on huono asfaltti vaikka alueella asuu varakkaita ihmisiä? Joutuu ajamaan maastoautoilla.

Ihmeellistä: Posti vähentää henkilökuntaa. Kun nytkään ei kunnolla kulje posti. Mutta johtajilla menee hyvin. Outoa touhua.

Mikähän mättää, kun etäopetuksesta ei ole tullut valituksia sisäilmaongelmista?

Eipä olekaan mikään suuri tavoite tuonne Lahden taidemuseoon. Ei tarvita kun 1964 asiakasta per kuukausi, että saadaan vuokra maksettua.

Olen samaa mieltä Trumpin kanssa! Kiina on paha uhka koko maapallolle.

Voi miten itkin surusta luettuani Jelena Mannisen kirjoituksen pariskunnasta, joka ei voinut hyvästellä toisiaan 50 yhteisen vuoden päätteeksi!

Vaihtakaa samat säännöt Viking-lotossa Suomeen kuten muillakin mailla on. Turhaa mainostatte Suomen säännöistä. Suomessa ei kohta löydy pelaajia. Tasa-arvo tässäkin!!!

Kiitos teatterin näyttelijät! Näppisviestit ovat oikein hauskoja näyteltyinä ja puhuttuina! Oli omakin mukana!

Kiitos Uudessakylässä keskellä asutusta sijaitsevalle puutavarayritykselle. Vingutitte korvia vihlovaa ääntä pitävää " turboimurianne " koko helatorstain. Pilasitte hartaan kirkollisen pyhäpäivän. Hankkikaa äänenvaimennin myllyynne, ettei tarvitse ryhtyä keräämään nimiä adressiin. Toivoo naapuri.

Miten on mahdollista, että Aurinkoa kiertävät planeetat kulkevat eri suuntiin?

Mihin on "tyttöhallituksen" alkuperäinen hallitusohjelma kadonnut? Siitä ei ole puhuttu sanaakaan pandemiakohun aikana. Viedäänkö sitä eteenpäin salassa?

Oiskohan aiheellista, että Green Cityn edustajat kävisivät katsomassa, miltä Lahti näyttää muuallakin kuin kaupungintalon puistossa. Esim. Launeen Prisman kohdalta alkava ns. ässämäki varsinkin sen Prisman puoleinen pääty on kuin kaatopaikka. Samoin koko lähitienoo, että semmonen Green City.

Hyvät vanhemmat. Jos laitatte lapsenne koiran kanssa ulos, niin muistakaa myös opastaa, minne sen kanssa saa ja minne ei saa mennä. Leikkikentät ja päiväkotien pihat eivät ole koirien ulkoilutuspaikkoja.

Mietittehän millainen luonnon monimuotoisuuden tuhooja on tuulimylly, eläimet pelkäävät, kaikkoavat, joten luonto järjestää puolustuksekseen uuden pandemian jos ihminen tekee tyhmiä ratkaisuja.

"Vaasalaisen" leipomon tv-mainos on synkkä ja oksettava. Vaihdoin muiden leipiin.

Katsoin taas kerran Huvila ja huussi -ohjelmaa, jossa asukkaat ovat haltioissaan muutoksen tuloksesta, toiveiden toteutuksesta. Voiko Lahden katu- ja ympäristösuunnittelijat ottaa mallia, jossa vanhaa kunnioitetaan modernia ja tuodaan jos se sopii; tärkeintä on asiakkaat ja heidän ilo. Kai suunnittelijat osaavat toteuttaa toiveita...

Minä ehdottaisin, että näin koronavuonna Linnanjuhlat jätettäisiin kokonaan väliin ja säästettäisiin rahaa ja vaivaa, pidettäisiin kunnolla etäisyyttä.Toinen ehdotus Linnanjuhliin olisi, että se kuuluisa booli vaihdettaisiin alkoholittomaksi.

Kukahan Lahden virkahenkilöistä vieraili Amsterdamin yössä ja hoksasi ympyrän, pyöreän pyöräringin!? Tästä älynväläyksestä (lue:kuolemanringistä) saamme pian "nauttia" Svinhuvudinkadulla.

Raamatun vedenpaisumus (2370eaa) vaikutti nopeasti ihmisen ikää alentavasti. Taivaanvahvuuden suojan heikentyessä Auringon säteet alkoivat vahingoittaa ihmisen geenejä. Nooa eli vielä 950 vuotiaaksi mutta poika Seem 600v tämän poika Arpaksad 438v Terah Aabrahamin isä 205v Aabraham 175v Jaakob 147v Joosef 110v (k1657eaa). Noin 700 vuodessa ikä putosi yli 800 vuotta.Samat säteet ovat vaikuttamassa edelleen.

Jonkun kahjo vuokralainen terrorisoi koko Salpatietä soittamalla urkuja täysillä tunteja, esim 20.5.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 2. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 3. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 4. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 5. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 6. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 7. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 8. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 9. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 10. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 11. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle
 12. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 13. Kokoomus asetti 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 14. Keskusta nimesi kuntavaaliehdokkaita Lahdessa
 15. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.