Näppis: Pikkasen arvostelen kun kaikki nykyään rakentavat mökkipihoihin näitä puurakennelmia, hiirille, rotille ja käärmeille pesiä. Minusta luonnollinen maa on parasta mihin varpaansa laittaa.

Pikkasen arvostelen kun kaikki nykyään rakentavat mökkipihoihin näitä puurakennelmia, hiirille, rotille ja käärmeille pesiä. Minusta luonnollinen maa on parasta mihin varpaansa laittaa.

Sanna Marin on nainen paikallaan. Muistetaan kuitenkin miten roomalaisten kävi kun valittiin mies johtamaan! Vaikeuksien kautta voittoon.

Kaatopaikka vaihtoehdoista Loukkaanmäki on toteutuskustannuksiltaan edullisin, koska siellä maksetaan maanomistajille vähiten ja siellä on realisoitavissa valtavat 10 milj. tn kalliota.

Silloin kun kaupunkilaisilta maalaisjärki katoaa, tulee tilalle esim. valkoposkihanhia ja lokkeja.

Uusia rakennuksia pukkaa, mutta konserttitalo jo useamman vuoden Lahden häpeäpilkku. Jo luulisi julkisivulautakunnalla sanomista. Toinen Jalkarannantien palaneen talon kohtalo. Tehkää nyt vihdoinkin jotain!

Miksiköhän kymmeniä vanhuksia huijanneiden naisten nimiä ei julkaistu lehdessä? Tuomio kuitenkin ehdotonta, ja teko erityisen raukkamainen.

Se on tiedossa, etteivät Hollolan keskustassa ja Vesijärven rannoilla asuvat tai lomailevat halua jätteidenkäsittelyaluetta tuulen yläpuolelleen, mutta ehkä kierrätyspuisto voisi mennä läpi. Hajuhaitat tulevat vasta alueen valmistuttua ja ko päättäjät muuttaneet jo eläkepäivilleen Espooseen tms.

Poikkeusolot on ollut monelle yhteisö "normaali" ehkä aina tai jopa hybridi. Ja lapsemme tuen tarpeet lisääntyy, kun ei ota tolkkua, eikä kukaan saa olla läsnä.

Hoitajille, vanhuksille, ym arvokkaaseen hoitotyöhön ei löydy mukamas rahaa. Mutta maahan muuttoon, kehitysapuun, ylisuuriin eläkkeisiin ja muuhun älyttömyyteen kyllä.

Vieraslajit: Kurtturuusuaita lähtee pihastamme heti, kun valkoposkihanhet kielletään sotkemasta ihmisten uimarantoja ja puistoja. Kaikella ystävällisyydellä.

Onko Ely-keskus myöntänyt luvan koirien "ulkoiluttamiseen" keskustan pihapuiston leikkialueella? Lasten aiheuttamien ulostehaittojen vähentämiseksi kai?

Hollola ei tarvitse tuulivoimalaa eikä kierrätyspuistoa. Onko siellä sähköäkään kuin Pappilassa ja aptekkarilla? Jokainen voi viedä jätteensä oman huussin taakse.

No ulkomaille lokakuussa kun täällä sataa, pimeää, lämpötila +5 astetta, harmaata, tasaiset kynnetyt pellot ei innosta ja heinäkuun lopulla kaikki kesäpaikat kiinni ja vaihtelua. Olisiko siinä muutama syy?

Ihmettelen suomalaisten asiantuntijoiden maskilausuntoja . Hongkongissa kaikki pitivät maskia ja jos et pitänyt niin sinua katsottiin pahalla. Jos Suomessa pidät maskia niin kaikki katsoo sinua pahalla silmällä. No Hongkong on poistanut kaikki rajoitteet ja palannut normaaliin elämään. Suomessa homma jatkuu näillä näkyvin vuoden loppuun ehkä kauemmin.

Nastolan Kunniakirjasta on valitettavasti kehkeytynyt surkuhupaisa juttu. Nastolassa on varmasti oikeasti kunniakirjan oikeuttavia henkilöitä, jotka osaavat ottaa kiitollisena vastaan heille osoitetun arvostuksen. Nyt saajan käytös on röyhkeän kuvottavaa.

Miksi pääterveysaseman laboratorion näytteiden ottaja sairaanhoitajat tekevät muistitestejä asikkaille? Ensin pyydetään Kela-korttia ja hetken päästä kysytään syntymäaikaa. Heti perään sydänfilmi, tarvitsetko Kela-kortin kysyn: en tarvitse, ja kun saan paidan pois kysytään syntymäaikaa!

Ei se pointti ollut siinä Sanna Marinin nättiydessä, vaan sitä ennen sanotussa. Tyhmät.

Kokoomuksen Sinuhe Vallinheimo ja Jaana Pelkonen läyskyttivät leukojaan eduskunnassa kun viinan tarjoilu ravintolassa lopetetaan klo 10. Molemmat täysin turhia verorahoilla elätettäviä.

Koronatartuntoja Suomessa todettu reilu 6 000 ja kuolleita n. 300. Jos tartuntojen määrä kasvaisi esim. 1 miljoonaan ja kuolleisuus olisi samaa tasoa tietäisi se n. 50 000 koronakuolemaa!

Miksi Etlari laittaa etusivulleen kuvan, jossa turmellaan koivu?

Keskiviikkona todella törkeä kuva lehden etusivulla, lukijan kuva aivan toista!

Olen erittäin tyytyväinen Sanna Marinin ja muidenkin ministerien selkeään puheeseen.

Ihmettelen miksi tämmöinen Frank Martela on usein tv:ssä höpöttämässä. Ei kukaan kyseistä sössöttäjää viitsi kuunnella. Pakko vaihtaa kanavaa.

Onko kenelläkään tietoa Cherry Pickers bändin 1970-luvun äänitteistä? Esim. Microfox Studio äänitti demonauhat silloin.

Törkytorstai (ja ihan kaikki muutkin päivät) McDirty Laune rulettaa. Muut siivotkoon eteläisen Lahden.

Kiitos kun kerroitte täällä siitä Helenistä.

Keskiviikon lehden etusivun kuva oli vastenmielinen. Tuli paha olo.

Hämmästyttävä ilmiö kukkarossa nyt kun baarit ovat kiinni: siellä on paljon rahaa! - Hopsu

Olisipa hallitus yhtä innokkaasti huolehtimassa Suomen taloudesta kuin yli 70-vuotiaiden korona holhouksesta !

Ei tiijä "tyttöministerit" kuinka tärkeitä seitenkymppisillekin on lähikontaktit. Wau!

Kun aina vaan valitetaan. Olimme yhteydessä Hollolan rakennusvalvontaan kahdesta Isosaarta koskevasta asiasta. Reilun viikon päästä he ilmoittivat, että he ovat käyneet saaressamme ja asiat ovat heidän hoidossaan. Hienoa olla hollolainen.

En ymmärrä miksi 70 v ja yli nitisevät ja natisevat rajoituksista. Koko Suomi on pantu polvilleen ja lamaan heidän terveyden suojelemiseksi! Ehkäpä korvaukset pitäisikin ottaa heidän eläkkeistään.

Mehiläiset, attendot, esperit: korona-aika vetää viimeisetkin mehut hoitajista pois. Johtoportaan lämpimät kiitokset jaksamisesta ei mieltä lämmitä eikä näy palkkapussissa. Maski naamassa koko työvuoron, huh ei ole helppoa ja on terveydelle haitaksi!

Lahti voisi teettää konsultilla tutkimuksen kumpi kannustaisi pyöräilyyn turvallinen,vartioitu pyöräparkki vai fillaristien liikenneympyrä?

Asiantuntijat, veronmaksajat ja viimeksi Päijät-Hämeen Yrittäjät ilmaisivat huolensa niistä negatiivisista vaikutuksista, mitä PHHYKYN hallituksen kaavailema yksi monikansallinen suuri yhteisyritys toisi tullessaan. Tämä Päijät-Hämeen terveydenhuollosta vastaava hallitus ei tunnu lainkaan kuuntelevan neuvoja, jotka olisivat kotiin päin. Mikähän tahon etuja tämä hallitus ajaa vai peräti omiaan jää arvattavaksi.

Mistä apu ja turva, kun ollaan viemässä koti korona-aikana. Miten pakkaat tartunnan pelossa ja ei muutto apua ei uutta asuntoa tiedossa. Riskiryhmään kuuluva voi kuolla, jos saa koronan. Apua!

Huvittuneena odotan kun ravintolat sulkevat uudelleen ovensa.

Miksi Posti saa tuottaa niin paljon mielipahaa niille, jotka oikeasti tarvitsevat postin palvelua kirjepostin muodossa? Lakkautetaan toimipaikat, harvennetaan postilaatikoita, korotetaan kirjemaksuja vähän väliä, postinkantoa vähennetään - ja syytetään siitä, että kirjepostia lähetetään liian vähän! Missä olisi se voimamies tai -nainen, joka kääntäisi kehityksen toiseen suuntaan?

Hallituksen tiedotteessa sanotaan: kesäkuun alusta alkaen kokoontumisrajoitus on 50 henkeä. Mutta yli 500 hengen kokoontuminen on kielletty heinäkuun loppuun asti. Mitä ihmettä tuossa tarkoitetaan ?

Varrassuon länsireunaan Harjutien rivitalojen kohdalle on ilmestynyt pensaanleikkuu- ja haravointijätettä. Siellä kasvaa jo ennestään pajuangervoa, sekin jostain lähipihasta lähtöisin.

Uusi tieliikennelaki kehottaa ennakoimaan käyttäytymistä liikenteessä. Kumpa ihmiset edes käyttäisivät vilkkua!

Ärsyttää hallituksen viestintä 70+ kansalaisille. Puhuvat tälle "hippisukupolven eläneille" kuin vähäjärkisille. Ihmisellä on aivot sitä varten, että osaa itse järkeillä, miten elää myös kriisitilanteissa. Parempi elää täyttä elämää, eikä jäädä odottelemaan Alzheimeria tai muuta vastaava.

Ollaan kyllä kovia kuluttamaan ja tuottamaan jätettä. Ehkä ajettais jätteet kauemmas jonnekin mutta maksettais moninkertainen hinta? Liian halpaa on.

Suomalaisten turkistarhaajien yhteistyö kiinalaisten kanssa kertoo syvästä epätoivosta. Eikö ole pokkaa myöntää, että ala on täysin kuollut?

Nainen professorina tahi orkesterin johtajana? Klassinen paradoksi. - Hopsu

=====================

Kiitos Korpikylän tallin tallimestari Miralle aina niin ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta!

Kun aina vaan valitetaan... Olin yhteydessä Hollolan kunnan rakennusvalvontaan eräästä asiasta. Reilun viikon päästä he ilmoittivat, että ovat käyneet Isosaaressamme ja asia on heidän hoidossaan. Hienoa olla hollolalainen !

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu