Näppis: Miksi pääministerin pitäisi olla nätti (vain koska on nainen)? Eikö ole tärkeämpää, että osaa hommansa? Oliko Antti Rinne nätti? Oliko Juha Sipilä nätti?

Miksi pääministerin pitäisi olla nätti (vain koska on nainen)? Eikö ole tärkeämpää, että osaa hommansa? Oliko Antti Rinne nätti? Oliko Juha Sipilä nätti?

Jorma Ratia nosti Lahti Energian tj:n palkkaa kahdessa vuodessa 46 %. Ei kokenut tekevänsä mitään väärää. Erotettiin. Samoin kuin edeltäjä ja kaveri Matti Kataja. Joutuneet politiikassa "sivuraiteelle". Nyt muita kovasti arvostelemassa. Katkeruutta?

Saunan lämmittäminen 8 kW kiukaalla kuluttaa tunnissa energiaa 8 kWh. Pelkästään tuosta syntyy 0,78.8=6,34 e "tehomaksua" siirtohintaan. Tuo summa on maksettava siirtohinnassa seuraavat 12 kk vaikka sähköä ei käyttäisi lainkaan?

Huomaa kyllä aivojen rappeutumisen +70-vuotiailla. He kiukuttelevat nuorelle pääministerille kuin hänen oma pikkulapsensa. Eläkeläiset on tuhmia! Soo soo!

Sitäkö on ennakointi, että kitkarenkailijat lintsaavat kotona "ennakoiden", kun on talvikelit? Ja veronmaksajat maksaa näille eläteille?

Nyt jotain rajaa noille opetuslupalaisten tavoille ajaa liikenteessä! Jos ei isä/äiti osannut opettaa, niin autokouluun lisätunneille, s..t.n.!

Koska Sanna Marinilla on muka ollut hapsottava tukka?? Ja kehen pääministeriin verrattuna? Katso vaan omaan peiliisi ja pysy sisällä loppuelämäsi.

Mikä ihme näitä Suomen ikäihmisiä vaivaa, valittavat kaikesta, arvostelevat kaikkia ja kaikkea. Oikeasti lietsotte keskuuteenne pahaa oloa ja mieltä. Peili käteen,kiitos.

Johan oli taas "Luomu-Pekalla" ideoita joilla saadaan Suomi nousuun 18.5 yl os kirjoituksessaan! Huh huh!

Robotti potee dopamiinin puutetta, tai ylikontrolloi itseään.

Kaikista tuuteista tulee aamusta iltaan koronaa. Ainoa joka ei ole kuullut mitään on tämä Orpo poika.

Älkää nyt purematta nielaisko kaikkea mitä hallitus ja valtamedia teille syöttävät. Aatteleppa ihan ite.

Ei mitään ongelmaa olla yli 70 v karanteenissa. Ulkoiltu on päivittäin kovasti ja nautittu ihanasta luonnosta. Tärkeintä pysyä terveenä. Turhaa valitusta ja marinaa!

Onhan se Ruotsin koronapolitiikka ymmärrettävissä niin, että talous on etusijalla, joten annetaan koronan hoitaa vanhukset käytännöllisesti pois.

Markku Kiiskisen pitäisi ottaa asioista selvää ennenkuin julkisesti ryhtyy haukkumaan hoitajaa ja Hykyä. Hykyn sivuilla on hintatiedot ja reklamaatiot tulee tehdä ko. Instansille. Julkinen anteeksipyyntö hoitajalle olisi nyt paikallaan.

Jos Marin esiintyisi epäselvästi artikuloiden, siitäpä vasta riemu nousisi oikeiston leirissä.

Madonnamaisen olemuksen alla piilee kivenkova kommunisti. Sitäkö ihailette? t. Setämies.

Etlarin taso laskenut. Näppiksissä julkaistaan jo viestejä, joissa arvostellaan henkilöiden persoonaan liittyviä asioita kuten äänenkäyttöä, vaatetusta ja hiuksia. Ala-arvoista!

Laajennetaan Orimattilan S-markettia kenkätalolle päin! Erkontietä ei saa katkaista eikä toria 2. kerrokseen.

Aidosti vahva ja itseensäluottava johtaja uskaltaa päästää ääneen myös toisin ajattelevat. Heikkouden merkki on ohittaa toisinajattelijan mielipide.

1960-luvun alussa ajettiin kesärenkailla talvellakin ja jäärata-ajoja järven jäällä. Minäkin. Jos mäkeä ei päässyt ylös otettiin uudelleen vauhtia. Nykyään tiet ovat hyviä, mutta liikennetiheys on suurempi. Hyvä ajotuntuma tiehen, kokemus ja harkinta ovat tärkeitä. Jäisellä, kosteapintaisella tiellä nastarenkaat ovat turvallisimmat. Kuivilla keleillä tuntuman mukaan kitkoilla.

Kauheaa pelottelua, jehovat soittelee vanhuksille ja sanovat, että tämä korona on mailmanlopun alkua, sehän on jo rikos.

Tarkistiko kukaan niitä puita jotka Asikkalan keskustassa oli kaadettu, juuri lintujen pesimisaikaan. Onpa järjetöntä toimintaa.

LSL:n palveluksessa on joitakin tosi möllejä kuskeja, eivåt vastaa asiakkaan tervehtiessä. Asiakas on ilmeisesti heille vain välttämätön riesa. Ajaisivat kai mieluummin tyhjiä busseja.

Radiossa LADin projektijohtaja kuittaa vuokranousut: on isompia asioita ja pienempiä. Kaikki on luonnollista jne. Kyseisellä henkilöllä ei siis ole mitään otetta kyseiseen projektiin. Ei voi olla että kaikki kaupungin tylsimmät kynät pannaan talousvastuuseen. Nyt Mäkinen! Pitää vaatia enemmän!

Kiitos Timo Räsänen 12 5. mielipiteestä. Kerrankin saa lukea oikeaa järjen ääntä. Hyvä Timo !

Kyllä hallituksen nuoret naiset ovat kauniita. Orpo Kokoomus porukka on nousut väärällä jalalla ylös. Entiset Kokoomus ministerit kehuu tätä hallitusta. Sinulla ei taida olla hiuksia että tuuli voisi heiluttaa.

Hyvä kirjoitus Pekka Rusila. Kunpa edes puolet ehdotuksistasi toteutuisi!

Nyt ei hyvältä näytä, koronaa kouluissa päiväkodissa... oisko viisainta ottaa lapset kotiin odottelemaan kesälomaa. Arvostelut on opiskelusta tehty. Ei järkevää pelata koulussa kuka saa ekana koronan.

Kiitos sinulle rehelliselle henkilölle joka palautit lauantaina 16.5 hukkaamani kodin avaimet, jossa oli myös pyörän avain Holman Prisman neuvontaan. Läpimästi kiitäen sinulle, toivottaa mummeli.

Korkiakosken jutut osuu maaliinsa, kun joku älähtää. Hyvä Sami, kirjoitat asiaa.

Suomen ja suomalaisten uhkana on EU:n yhteisvastuulliseksi suunnitteilla oleva velanotto. En usko tämän hallituksen osaavan enkä pystyvän pitämään Suomea erossa muiden maiden velkojen maksusta. Suomessa tarvitaan viisautta ja jämäkkyyttä.

Suomalaiset ei saa marjatiloilta töitä koska tilalliset pelkää paljastuvansa pimeän, ulkomaisen työvoiman käytöstä. Kokemusta siitä on kun v. 2001 paljastin poliisille tilallisen, joiden kaikilla poimijoilla ei ollut edes työ-ja oleskelulupaa. Netin kautta kun sijoittuivat tilalle monena vuotena.

Nyt ei koronaa, vaan sitä, että saako kukaan selvää salkkareiden näyttelijöiden puheesta?

Ikäsyrjintä on laissa kielletty. Nyt me hyvinvoivat, virkeät, terveet 70 vuotiaat olemme joutuneet syrjinnän kohteeksi. Ainoastaan eläkkeemme veroeurot kelpaavat.

Persut yrittää epätoivoisesti etsiä juttuja Marinista 10-vuoden takaa heikoin tuloksin. Trumppimaisesti voi aina satuja kehitellä.

En ymmärrä miksi ihmisten on pakko päästä ulkomaille lomailemaan tällaisena aikana. Järjettömän itsekästä. Suomi täynnä uskomattoman mielenkiintoisia paikkoja. Ja jäisi eurot Suomeen.

Koronaan kuolleiden yhteydessä on puhuttu mediaani-iästä. Jotkut ilmeisesti kuvittelevat sen tarkoittavan keskimääräistä ikää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hollolan Kiikunlähteen parkkipaikka poistetaan – paikalliset kyllästyivät jatkuvaan liikenteeseen ja roskiin, luonnosta kerätään jopa ulostepapereita
 2. Lahden Rautatienkadulla kokeillaan kaksisuuntaista pyöräilyä – nämä asiat kannattaa huomioida ensi viikosta alkaen
 3. Poliisi kehotti lopettamaan Helsingin Black Lives Matter -mielenosoituksen liiallisen väkimäärän takia
 4. Koronakevään ketutuksesta syntyi sarja kirkkovenekoruja, jotka pelastivat hollolalaisen kultasepän konkurssilta
 5. 3.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Epidemiatilanne edelleen rauhallinen, uusia tartuntoja ei ole todettu
 6. Virtaava vesi ja sulava jää - palkitun viinilasin suunnitellut lasitaiteilija inspiroituu luonnon helmassa
 7. Perussuomalaisten Turtiainen tviittasi huumorikuvan poliisin tappamasta miehestä – ryhmänjohtaja Tavion mukaan käytös ei ole hyväksyttävää
 8. Lahdelle jää joukkoliikennetuista vain murusia
 9. Korkea katto ja uusi sisäänkäynti, Lahden kaupungintalon sisäpiha halutaan avoimeksi kohtaamispaikaksi
 10. Hämeen kauppakamarin kyselyn mukaan koronakriisi iski yritysten liikevaihtoon: "Konkurssiriski on noussut"
 11. Huvivenekin tarvitsee nyt päällikön, määrittää uusi vesiliikennelaki – "Soutuveneessäkin pitää jonkun ottaa vastuu"
 12. Suomen MM-rallia ei ajeta tänä vuonna – "Terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla"
 13. Nelostien pullonkaula katoaa: Hartolan-Oravakivensalmen osuus sai rahoituksen hallituksen lisätalousarvioesityksessä
 14. Vääksynjoen muinainen silta saa muistomerkin
 15. Kiistelty laki hidasautoista voi vielä kaatua – "Useita muutoksia tarvitaan, jos ratkaisu yleensä löydetään"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.