Näppis: No eihän se kotimainen työvoima tietenkään kelpaa viljelijöille, arvaas miksi? No kun suomalaisille pitää maksaa parempaa fyrkkaa, nää ulkomaalaiset on menneet jo pitkään halpaan kun suostuvat naurettavaan palkkaan.

No eihän se kotimainen työvoima tietenkään kelpaa viljelijöille, arvaas miksi? No kun suomalaisille pitää maksaa parempaa fyrkkaa, nää ulkomaalaiset on menneet jo pitkään halpaan kun suostuvat naurettavaan palkkaan. Se siitä.

Lopettakaa puisto-sanan käyttö kierrätyksen yhteydessä. Ei Kujalan kaatiksellakaan kasva puita. Kierrätysalue tai kierrätyskenttä sopisi paremmin. Tai osoittakaa jollain havainnekuvalla, miltä siellä "kierrätyspuistossa" tulee näyttämään, jos olen väärässä.

Lahti Energia alkaa karsimaan puiden latvuksia juuri kun linnut pesivät. Pahoittelevat mahdollisia haittoja. Leuto talvi olisi mahdollistanut karsimisen ennen lintujen pesimistä, miksi juuri nyt? Luonnonsuojelu yhdistyksetkin ovat hiljaa, miksi?

Pääkirjoitustoimittaja on oikeassa siinä, että ainakaan Hollolan keskustassa asuvat, 12 000, eivät halua jätteidenkäsittelyaluetta tuulen yläpuolelleen.

Kyllä Suomen hallitus on viisas. Se tykkää, että kasvomaskien käyttö on tyhmää. Siten 50 valtiota ovat tyhmiä, kun vaativat kasvosuojaimien käyttöä julkisilla paikoilla.

Sami Korkiakoski saa läpi jutun kuin jutun. Muillakin vois olla asiaa.

Jaahas, oppositionisti Orpo nostelee päätään itseoikeutettuna koronastrategistina (mukamas). Näin kevään tullen hänelle sopisi nimi "pahanilmanlintu".

Kuntatalouteen(hoitajille) ei löydy rahaa, hävittäjiin kyllä. Vanhusten hoitoon ei löydy rahaa, laivaston uusimiseen kyllä. Panssariajoneuvoja uusitaan ...huhhuh! Terveydenhuolto vaikeuksissa kun ei ole riittävästi suojavälineitä eikä henkilökuntaa. Yrityksille ja puolustusvoimille sormia napsauttamalla löytyy rahaa mutta ei perusterveyden hoitoon? Mikä mättää?

Jospa tämä maailmanlaajuinen epidemia on Jumalan tai jonkun muun korkeamman voiman ihmiskunnalle asettama pysähdys.

Puhelin tuntuu olevan monelle tärkeämpi kuin ihminen jonka kanssa ollaan kontaktissa... pitää somettaa ym. ja olla henkisesti jossain muualla kuin läsnä. Ollaan yhdessä omissa maailmoissa kapula kädessä.

Joku kirjoitti että Marinin pitää selittää kuin pikkulapsille samat asiat moneen kertaan. Niin pitää näköjään myös Orpolle.

Saavatko turkulaiset firmat rahastaa Lahessa kiertävien ja Lahen kaupungin kustantamien bussien mainostilalla? Joutuuko kaupunki etsimään itselleen muita korvaavia tuloja esim sakottamalla keskustassa asioimaan erehtyviä autoilijoita?

Olen varma, että "kierrätyspuisto" -termin keksinyt lobbaustoimisto nauraa partaansa matkalla pankkiin, kun lukee esim 17/5 ESS pääkirjoitusta. Jätteidenkäsittelypaikka se suomeksi on eikä mikään muu! On aika "haasteellista", kun nk vastuullinen media nielee markkinointitermit ihan sellaisinaan.

Timo Räsänen! Kysyin puolustusministeri Jussi Niinistöltä Vääksyn torilla pari vuotta sitten hävittäjistä ja vaihtoehtoisista järjestelmistä! Ei ottanut kantaa vaan pyysi katsomaan puolustusvoimeinen web-sivuilta puolustusstrategian ! Eli ministeri puhunut, pulinat pois kansalta !

Sunnuntaisuomalaisen 17.5 artikkelissa kaatuneiden muistopäivästä mainittiin vain valkoisten terrori, punaisten suorittamat teloitukset unohdettiin täysin. Propaganda alkaa olla itänaapurin tasolla.

Luuleeko 116117 numeroon soittavat avunhakijat, että palvelu on ilmainen? Kaikesta terveydenhuoltopalvelusta kuuluu tulla lasku. Äly hoi!

Nyt Orpo pidä tu...si kiini. Olet turhan toimittaja.

Hoivakoteihin laitoshoitajat ennenkuin omaiset hermostuu.

Mistä näitä "vitsiniekka" vihapuhujia sikiää? Onnistuitko mielestäsi tuolla persudentti jutullasi?

Luulet varmaan olevasi hauska persudentti-jutullasi?

Kun Halla-ahon nimitys käsitelty, jatkuu jos Li Anderssonista tulisi presidentti, Suomen pitäisi vaihtaa nimensä Suomistoliitoksi. Ohisalon ollessa kyseessä, maamme nimi voisi olla arabiaksi Kylblazd (Hölmölä)

Vastuu pandemiasta kuuluu kaikille monikulttuurista rajat auki eurokommunismia kannattaneille, koska ilman turhia siirtotyöläisiä ja päästöjä kasvattavaa matkailua virus ei olisi juuri levinnyt

Vanhoina hyvinä aikoina Kokoomuksella oli hienot arvot. Tällä oikeistoon lukeutuvalla puolueella oli annettavaa myös tavalliselle palkansaajalle. Silloin ei vielä ollut palkkojen dumppaus vallalla. Tällä hetkellä Kokoomuksen politiikasta hyötyvät eniten ne, jotka pystyvät siirtämään varojaan verottajan ulottumattomiin.

Miten kehtaat urputtaa hyvästä palvelusta, Markku Kiiskinen ESS 17.5.

Törkeä se takaisinsoitto-rahastus. Oliskohan kuluttaja-asiamiehellä töitä.

50.v polttanut ja valittaa puhelinlaskusta. Huh huh.

Pyhättömäellä hoikka, hyvinpukeutunut mies piereskelee vastaantulijoille. Hupinsa kullakin.

Hallituksen koronastrategia: Pelasta suomalainen. Älä tee mitään.

Miksi vaarantaa läheisten terveys, ei korona tartu aina nuoremmilta vanhemmille, myös toisinpäin. Siksi etäisyyttä ja välimatkaa pidettävä, kunnioitetaan toisen oikeutta pitää se. Vaikka tekisi mieli halata läheisiään, niin ei olla itsekkäitä. Suojellaan puolin ja toisin meille tärkeitä ihmisiä, iästä riippumatta.

Vähäiset ovat tiedot ELY-keskuksilla hanhista ja Vesijärvestä. Vesijärvi on yli 20 km pitkä, rantoja molemmin puolin ja saariakin löytyy paljon. Miksi hanhien pitäisi pesiä keskellä kaupunkia rantoja sotkemassa ja ihmisten vaivana, kun pesiä voisi asumattomillakin rannoilla.

Merja Ylä-Anttila tuli Mainostelevisiosta Ylen johtoon. Nyt on Ylenkin televisiokanavat täynnä mainoksia tulevista ohjelmista ja tapahtumista. Paljonkohan niiden tekeminen maksaa? Ei tarvita mainostusta, ohjelmat löytyy tekstitv:stä ja lehdistä. Säästää pitäisi.

Kun kriisi helpottaa pitää työaikoja lyhentää. Tuloa ja ostovoimaa tasata. Ilman tukia. Ylisuuret palkat, eläkkeet ym. pois. Kaikki tulot verolle.

Miksi Järvenpään kadun ja Ahtialan tien risteyksen valon vaihto päin pe....tä? Ennen liian nopeat ja nyt etanan vauhdissa. Vkl:kin saa seisoa valoissa, vaikkei auton autoa missään. Ettekö 'fiksut' osaakaan töitänne?

Kuuluuko maamme hallituksen tämänhetkiseen agendaan ajaa läpi uusia sp-neutraaleja henkilökortteja? Onko se viher-vasemmiston yksi tärkeimmistä asioista?

Tämä sanasota hallituksessa oli odotettavissa, ei Sanna Marin hallitse pääministerin tehtäviä. Hän ei anna oikeita ja suoria vastauksia kysyjille. Senhän jokainen näkee eduskunnan kyselytunnilla. Seli, seli.

Mitä uutta tieliikennelaissa? Saa koheltaa entistä vapaammin ja pysäköidä, miten sattuu. Varokaa kaikki te, jotka olette tähän asti edes jotenkin sääntöjä noudattaneet.

Jos minä olisin pääministeri niin menisin pikimmiten yksityiselle hammaslääkäriin.

Kävin Kärkölässä låäkärissä 13.5. Tarvitsemani hoito vaati ehdottomasti laboratoriokäynnin. Aikaa varatessani Järvelän laboratorioon minulle tarjottiin aika kesäkuun lopulle, samana vuonna kylläkin. Kiitos kovasti Fimlab laboratoriot oy! Vaarannatte potilasturvallisuuden. Mitä teiltä voi odottaa ? Ei kaikkia potilaita voi kirjata päivystystapauksiksi .

Vai lihavien porvareiden rahat valuvat veroparatiisiin? Porvarit ovat yleensä hoikkia, ja rahat valuvat lihavien sosiaalitapausten baarikaljaan.

Kyllä on ihmisellä murheet pienet kun pitää arvostella Sanna Marinin ulkonäköä. Kun katsot itse peiliin näkyykö siellä katkeroitunut prinssi vai prinsessa?

PHsotelle valitus. Hoitajat yhä ilman maskia joutuvat hoitamaan ns. parantuneita koronapotilaita Jalmarissa.

Miksi ESS kirjoittaa nykyään oy (osakeyhtiö) pienellä vaikka yhtiön toiminimessä se kirjoitetaan isolla esim. Lahti Energia Oy?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu