Näppis: Lahti: pelasta pörriäinen, annetaan pikkuniittyjen kukkia ajamatta rumalle sängelle. Heittäkää kukansiemeniä niille.

Lahti: pelasta pörriäinen, annetaan pikkuniittyjen kukkia ajamatta rumalle sängelle. Heittäkää kukansiemeniä niille. Joka kesä kamalina multapaakkuina ja rumina. Vai onko samaa hölmöläistoimintaa kuin talvella kolataan 2cm lumet ja tiedetään et seuraavana päivänä sataa vettä.

Pandemian laannuttua pitäisi ryhtyä kuluttamaan. Entä jos ei vaan halua?

Samaa mieltä, se huumeluola Onnelantieltä pitäis äkkiä purkaa pois. Ilkivalta järjetöntä. Uusi talo tilalle niin pääsisi narkkinaapureista eroon.

Voisiko nämä liikenne- ja asumisasiat olla monimuotoisempia eikä aina suosittaisi esim. vain yksityisautoilua. Kaiken lisäksi liikkumisen kuuluisi olla ilmaista.

Kiina pisti viruksen liikkeelle ja nyhtää miljardeja maailman mailta toimittamalla paskaa tavaraa. Kukaan Euroopan päättäjistä ei suutansa uskalla avata villieläintoreista jotka taas kukoistavat siellä ja Aasiassa.

Kelasta voi hakea toimeentulotukea, jos eläkeläinen tai työtön tarvitsee koronan vuoksi tukea. On lisäksi vapaaehtoisia auttajia. Apua kyllä saa!

Jukra: viikko lapion kanssa heilumista ja vyötärö navan kohdalla 79 cm.

Entisaikojen kuivia ja lämpimiä toukokuita muistellen odotan ilmaston lämpenemistä.

Eipä Prismassa äsken ollut turvaväleistä mitään havaintoa. Porukka tönäili kyynärpäätaktiikalle heikoimmat syrjään. Kassan jälkeenkin seuraava tunki kylkeen kiinni pakkaamaan omiaan.

Huivikansa siitä röttelöstä vastaa.

Kukkaisvaltionvarainministeri ei osaa laskea (matikkaa), hyvä kuitenkin, että satuilu hallussa (ainekirjoitus 10).

Kierrätyspuisto on melko ylevä nimi maankaato- ja lajittelupaikalle. ESS-tekstissä ei mainittu mitä kuljetetaan edes taas. Miksi ihmisiä hämätään? Sellaistako toimintaa halutaan Hollolaan vt12 hyville yrityspaikoille ja lähelle asutusta?

Jos asut tukien takia kumppanisi takia eri osoitteissa, älä valita. Minulle sopisi hyvin ja saahan sitä yhdessä olla. Vapaa maa.

Lopettakaa se kasvomaski vouhotus, ja tehkää se ajatuksella itse, näin saatte parhaan suojan, eikä rötöshenkilöt pääse väliin!

Nyt kaikki kevään koronaristeilylle luvassa kansainvälistä seuraa hintaan 3500-4000 e/henk. Risteilyn kesto 2vk-3kk. Paluu maahan mikä suostuu ottamaan laivan satamaan. Äiti on taas ylpeä.

Liotan maskejani n. 5-10 minuuttia kloorivedessä. Huuhtelen kevyesti. Ei saa rypistää. Kuivatetaan tasolla.

Kolme pikkupoikaa ajoi pyörillään vaarallisesti 16.5.kello 12 Hollolan kk Salen pihalla. Asiakkaat joutuivat väistelemään heitä parkkipaikalla. Aivan holtitonta pyörällä ajoa.

Oikeassa olet Juhani Melanen niin monessa asiassa ja vastauksia ei saada. Omalähiö julkaisee asiaa täynnä olevat kirjoituksesi mutta ei Ess niinkuin ei asiaa kirjoittavat asukkaatkaan saa edes näppikseen kirjoituksiaan???

Eikö Suomen hallitus ole jo tarpeeksi haalinut rahareikiä talouden konkurssiin, että vielä aivan turhat hävittäjät pitäisi hankkia kaiken kukkuraksi? Mihin niitä tarvitaan? Pelotteluunko?

Ottikohan keisari kuitenkin satatonnia?

Eikö tosi-sanan käyttö jo riitä. TV:ssa kaikki haastateltavat ja jopa juontajat sanovat: tosi kaunis, tosi iso, tosi tosi kallis. Tallensin Suomen kaunein koti-sarjaa viime vuonna ja laskin että "tosi" sana sanottiin keskimäärin 58 kertaa ja tänä vuonna sama jatkuu. Ei kovin hyvää sanavarastoa eikä juontamista. Ärsyttävää.

Mistä johtuu tämä karanteeni-ikäisten senioreitten infernaalinen invaasio julkisille paikoille, kauppoihin väärään aikaan ja liikenteeseen törttöilemään? Turvaväleistä ei piitata mitään ja muutenkin tehdään muitten varovaisuus turhaksi.

Orpo hei hei! Lopeta se koronan tartuttavuusluvun inttäminen. Jos olet oppivelvollisuutesi suorittanut niin sinun täytyy ymmärtää että kyseessä on suhdeluku joka perustuu tiedossa oleviin osatekijöihin. Nyt ei kaikkia osatekijöitä tiedetä varmasti joten hallitus haluaa tarvittaessa muuttaa päätöksiään tilanteen mukaan. Jos et vieläkään ymmärrä suosittelen liittymistä Persuihin

Jämäkkä-Petterillä on ymmärtämisen vaikeuksia, pitäisikö olla huolissaan.

Olen 75-vuotias ja olen viime aikoina käynyt yli 10 kertaa kolmessa eri kaupassa hiljaisena aikana ja parturissa toki varovasti. Kukaan ei ole kieltänyt tai huomauttanut asiasta. Koska se ei ole kiellettyä. Jatkossa käytän FFP2 hengityksen suojainta joka suojaa täysin joka suuntaan.

Miksi Etlarissa edes on ns. kansikuva, kun se on yleensä synkkä, tumma, ankea, väritön, surkea tai kehno, kuin syvästi masentuneiden kuvaajien otoksia?

Lahden taide- ja muotoilukeskus LADin kk-vuokra 55 000 euroa ei riitäkään, vaan paine nostamiseen on kova. Miten tämä asia taas näin meneekään täällä Lahdessa? LAD avaa ovensa ehkä 1,5 vuoden päästä. Asiaa kommentoi ESSssa kolme eri johtajaa kaupungin organisaatioista. Kuka kertoisi paljonko Lahden kaupungin suorassa palveluksessa tai omistamissa yhtiöissä on johtaja-nimikkeellä olevia?

Nyt olisi korkea aika säätää laki lentoverosta, haitat on nyt nähty. Aloitetaan vaikka tonnista ehkä se vähän haluja rauhottaisi.

2 kuukautta on selvästi osoittanut, että Lahdessa riittää yksi seurakunta. Herran sanaa voi julistaa 3-4 pappia.

Eiköhän korona kerro sen. Suomen kansalainen: luota Suomen valtioon ja sen valittuihin päättäjiin. Unohda EU, globalisaatio ja markkinatalous. Ne valehtelevat sinulle enemmän.

Minkähän viruksen aiheuttamaa välinpitämättömyyttä on se, että syötyjen burgereiden ja muiden eväiden käärepapereita ei jakseta laittaa roskiksiin, vaan ne heitetään pitkin pientareita kun ateriat on syöty ja juomat juotu?! Kyllä niin suututtaa!

Paljonko yle laittaa taloustutkimuksen typeriin tutkimuksiin rahaa. Puoluekannatus, korona?

Minulla oli syyni olla töykeä ja provosoiva: sain kiskottua sinusta totuuden esille. Oikeasti olen ihan mukava ihminen, huumorintajuakin piisaa. Näin ne ainakin väittää.

Valtiolla näyttää rahaa rittävän, kun tukee ihmissalakuljettajia. Koskahan sitä riittää hoitohenkilökunnalle??

Presidentti Niinistö tuntuu olevan ainoita ylhäisten joukossa, joka ymmärtää että EU-suomettuminen on pirulaisen työtä.

Johannes Koskinen miljonäärissä nynny mutisija. Hyväntekeväisyyskampanjassa viis tonnia oli pikkuraha, kun vastas kysymykseen mistä ei ollu varma. Tiedetään kansanedustajien palkat.

Kyllä kuulkaas ravintolayrittäjät, teidän on aivan pakko asentaa suojapleksit, mikä etuoikeus teillä olisi jättää se tekemättä tai juottolat voi saman tien unohtaa koko yritystoiminnan. Koko ravintoloiden avaaminen hullun hommaa, kyllä se koronan toinen tuleminen saadaan näin sitten mahdollistettua, onneksi olkoon vaan!

Noloa miten Orpo nyt kehtaa huudella niille jotka ovat tosissaan paiskineet hommia historiallisen kovassa paineessa. Hänkö muka olisi pystynyt parempaan? Hah, anna mun nauraa.

Kommentoi