Näppis: Mistä tietää että koulut on alkaneet? No v-sana kaikuu kaduilla.

Kangasmaski suojaa muita ihmisiä, jos kaikki käyttäisi maskia, tulisimme kaikki suojatuksi. Voisiko 70+ ihmiset aikuistua kriisin aikana ja lopettaa jatkuvan negatiivisen valituksen. Ottakaa esimerkkiä nuorisosta, miten käyttäydytään kansaa kohtaavan kriisin aikana.

Ei näytä toteutuvan minkäänlaiset turvavälit ainakaan Kärkölän koululaisilla. Ovat ilmeisesti ottaneet oppia vanhemmiltaan jotka eivät myöskään noudata turvaväliohjetta.

Mistä tietää että koulut on alkaneet? No v- sana kaikuu kaduilla.

Miksi pyörätiehen suunnitellaan jyrkemmät ylä- ja alamäet kuin autoille? Esim Kukkilassa ja Messiläntiellä?

Johtaja Milla Bruneau, käytitte aamutv:ssä 15.5 termiä "rullaava tukihakemus ensi syksyyn saakka " Mitä se tarkoittaa?

Ihmettelen suomalaisten asiantuntijoiden maskilausuntoja. Hongkongissa kaikki pitivät maskia ja jos et pitänyt, sinua katsottiin pahalla. Jos Suomessa pidät maskia niin kaikki katsoo sinua pahalla silmällä. No Hongkong on poistanut kaikki rajoitteet ja palannut normaaliin elämään. Suomessa homma jatkuu näillä näkyvin vuoden loppuun ehkä kauemmin.

Juomalasi, oli se rikki tai ehjä, ei kuulu lasinkeräykseen. Ohje tietenkin voipi antaa väärän infon!!

Lajitteluohjeisiin tutustuminen auttaa: juomalasit ovat sekajätettä vain lasipurkit ja lasipullot lasin keräykseen!

Kun aina vaan valitetaan... me isosaarelaiset olimme yhteydessä Hollolan rakennusvalvontaan kahdesta asiasta, niin reilun viikon päästä saimme ilmoituksen, että he ovat käyneet saaressamme ja asiat ovat hoidossa. Hienoa olla hollolalainen !

Mummot ja papat, ettekö nyt ymmärrä, että ei teidän ole pakko sisällä olla koko ajan. Pöllöt!

Koululaiset pesevät käsiään koulupäivän aikana jatkuvasti. Onko siitä mitään hyötyä kun virus-pesä kännykkä on joka välitunti kädessä ja levittää bakteereja taatusti jälleen käsien kautta. Kännykät pois päivän aikana !!

Olen totaalisen kyllästynyt pääministerin monotoniseen höpötykseen korona- rajoituksista, nyt pitää saada firmat auki taloutta kuntoon. Muuten olemme todella suurissa vaikeuksissa. Hallitus vaihtoon ja talousmiehet remmiin.

Etenkään korona-aikana ei pidä noutaa uudisasukkaita leireiltä, jotka ovat varsinaisia tautihautomoita. Tulijoilla voi olla myös tubi, salmonella jne.

Suomessa on monta sähkövoimalaa, On Imatran, Helen, Vattenfall ym. Kova kilpailu asiakkaista. Moni tarjoo ilmaista sähköä, eivät tarvi koronarahoja. Ottaisin itsekin ilmaisen sähkön kun niin kallista käyttää.

Olen jo monta vuotta ostanut sähköni kotiin ja kesämökille Heleniltä. Hinta ratkaisee. Ja silti saan sähköni (kotiin) Lahti Energialta, joka vain perii siitä sikamaisen siirtohinnan. Miten Helen myy sen saman sähkön halvemmalla kuin sen tuottaja LE? Helenkään ei sitä myy tappiolla. LE'n syytä tarkistaa asiakashinnoitteluaan?

Petteri Orpo se päästelee päivästä toiseen niitä aivopieruja. Tää jätkähän on täys Spede. Sekoomus rules.

Kissaa voi ulkoiluttaa valjaissa ja ostaa hiekkalaatikon, jottei se sotke naapurien kukkapenkkejä ja kasvimaita eikä tapa lintuemoja ja linnunpoikasia.

Robotti leikkaa Kirkkopuiston nurmikkoa! Työllisyys pitäisi saada nousuun ja ihmisille maksetaan korvausta kotona istumisesta.

Köyhä(kö?) opiskelija: Asutko nyt siis ilmaiseksi tyttöystäväsi luona?

Totta tosiaan pojalle maksetaan turhaan asumistukea. Ilmoita Kelaan niin asia korjataan. Asumistuki on tarkoitettu vakinaista tai opiskelija-asuntoa varten, ei varastointiin.

Kaikki julkisen puolen pienipalkkaiset naiset (etenkin nyt, etenkin hoitajat) ansaitsevat vuorostaan palkankorotuksen ja arvostuksen, olleet vuosia palkkakuopassa. Kuka vielä kadehtii heitä? Kyse on päättäjien arvovalinnasta!

Ei pannut pakkanen, ei hoitanut henkilökunta pois, vaan varas vei äitienpäiväkukat veteraanilehdosta Levolla. Ettäs kehtaat! Pitänee pistää pystyyn omaispartio, jotta vainajat saavat olla rauhassa.

Maskeja ei suositella Suomessa koska se suojaisi vain muita.

Koronarokotteen hinta 1.5 milj on paljon mutta turhiin BF tukii satoja miljoonia on halpaa.

Onnelantien rukoushuone on yksityisomistuksessa. Omistaja vastuuseen rappiosta! Häpeä!

Voi pyhä yksinkertaisuus Riitta Niskanen, se EU-raha äly(ttömän) pyörätiehen on meidän veronmaksajien maksamaa omaa rahaa, mikä on vain kierrätetty Brysselin byrokratian kautta. Naiivia ajattelua, olisi ollut fixumpaa perusparantaa olemassa olevia ja asfaltoida niitä ennemmin kuin tehdä näitä tek.viraston äly(ttömiä) väläyksiä!

Vuhanista lähti rems sams ja korona, mutta kemiallisen sodankäynnin laitos jäi, sillee sanottiin torin laidalla.

Lahden kaupunginhallituksen ylimielisen vastineen jälkeen on oikeutettua todeta, että Ratia ja Melanen ovat kirjoittaneet aiheesta ja asiallisesti. Miten kukin haluaa tulkita, kaupungin johto pimittää tietoa tai valehtelee. Se on ainakin varmaa, että johto tehtailee sarjatyönä huonoja vahingollisia päätöksiä.

Jorma Ratia ja Juhani Mielonen! On ilo lukea asiantuntevaa tekstiä Lahden tapahtumayhtiöiden taloudesta! Olen aivan varma, että Ratia ja Mielonen ovat täysin oikeassa, missä rapakunnossa yhtiöiden talous on. KOKO Lahti Oy:n hallitus yrityksen johdossa, ei oikeassa yrityksessä selviäisi pitkälle. Kaikesta huomaa, että omat rahat ei todellakaan ole yhtiössä kiinni!

Suomen hall. kertoo ettei jaa rahaa muille maille, mutta takaa heidän lainojaan. Takausvastuu kylmä kylpy jos se lankeaa Suomen maksettavaksi.

Lahtelaisia reikäpää- ja köröttelijäautoilijoita yhdistää ettei osata ryhmittyä vasemmalle kääntyessä. Sumputetaan tie suoraan ajavilta.

Ei päivääkään, ettei Laaksokadulla lemmikkiänsä ulkoiluttava ohjaa koiraansa kakkimaan naapurin sisääntuloväylälle. Katse vain eri suuntaan ja anti mennä.

Jo oli Postin hallituksen aika mennä vaihtoon. Niin paljon on tämän valtionyhtiön harjoittama bonus-politiikka tappioista huolimatta koetellut kansalaisten oikeudentajua.

Mitä irtopisteitä oppositio tai tietyt toimittajat hakevat? Hallituksen korona ohjaus on mennyt oikein, kuten kaikki näkee. Mikä vaivaa.

Helenin sähkö on 2 senttiä edullisempaa, tekee noin 200 e vuodessa. Vaihdoin kun Lahti Energialta ei parempaa tarjousta tullut vaikka pyysin. Tähän asti ollut Lahti Energian asiakas 30 v.

Missä on Launeen ja Lähteen Monitoimitalon oppilaitten turvaväli. Olivat kuin sillit suolassa kun kävelivät suojatien yli.

Mikä tätä Iltalehden päätoimittaja Karvalaa oikein vaivaa? Jos elämässä on vain negatiivisuutta, niin otan osaa.

Ei onnistunut joidenkin opettajien boikotti vyörytys, vaan viisaat nuoret palasivat kouluun. Hyvä. Nyt nähdään missä kunnossa ja kuosissa lapset ovat. Auttaa syksyn suunnittelussa.

Ylen toimittaja kehoitti katsomaan Sanna Marinin käsiä, kun hän puhuu ja esiintyy. Mutta mielenkiintoisempaa on katsoa häntä ja eleitä, kun laitatte TV:stä äänen pois.

Meinasin kirjoittaa tänne jotain syvällistä, mutta unohdin mitä se oli. Ajatus on silti tärkein.

Löydetty iso koru Okeroisilla palstan pellosta. Olisko iso korvis? Aika siisti, olisko hiljattain tippunut? Käy kuvailemassa = fb sivulle vastaamassa.

Varokaa iltaisin Jalkarannan koulun lähistöllä vapaana olevaa susikoiraa ja sen ulkoiluttajaa!

Veronmaksajat vaativat, että se miljoonasumma, joka maksettiin kelpaamattomista kasvomaskeista on perittävä takaisin. Jokainen euro sote-palvelujen kustannuksia varten!

Kasvien vieraslajiongelma hyvin pitkälle valtion itsensä aiheuttama. Kurtturuusu ongelmana vain valtion omistamilla rannoilla. Lupiini (jos nyt lainkaan haitallinen) taas on kylvetty tienvarsille valtion tiehallinnon toimesta, mutta ei juurikaan levinnyt ympäristöön. Niittykasvit hävinneet aivan muista syistä. Turha syyllistää kotipuutarhureita.

Venäjällä virusepidemia on saanut valtavat mittasuhteet. Kansa on varovaista ja monin osin seuraa ohjeita. Siitä huolimatta tauti etenee jyränä. Ystäväni kuvasi tilanteen vastustuskyvyn puutteeksi. D-vitamiini pakkaukset olivat loppuneet apteekeista ja sairaaloista. Kaikkien ravitsemustila ei ole ollenkaan hyvä. Terveydenhuoltojärjestelmä on ylikuormitettu.

Mitä yhteistä on tämän kevään korona- ja ilmastoennustuksissa? Molemmat menneet metsään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu