Näppis: Sisar hento valkoiset kun ei jaksa nostella teidän yli satakiloisia omaisianne, joilta jäntevyys puuttuu kokonaan ja iäkkäitä ovat.

Sisar hento valkoiset kun ei jaksa nostella teidän yli satakiloisia omaisianne, joilta jäntevyys puuttuu kokonaan ja iäkkäitä ovat.

Todella hyvin olen viihtynyt kotona, kun ei tarvitse odotella vierailijoita. Aivan turhaa puhetta seitsemänkymppisten vankilaolot. Eihän tätä ole ollut vasta kuin pari kuukautta.

Kuka maksaa koronan lisäkulut työttömille ja eläkeläiset?

Jos KOKOn toimarin palkka on 134000 e tulosten pitää olla aivan toista. Yksityisellä tuota touhua ei katseltaisi kuukautta kauempaa. Valvokaa lahtelaiset verorahonne jakoa.

Siksi ei Attendolla jää aikaa asukkaille antaa sitä turvallista hyvää hoitoa, jota mainostavat, kun hoitajien pitää tehdä laitosapulaisenkin työt. Siivoaminen, pyykinpesut, keittiötyöt eivät kuulu hoitajille. Ei ihme että vanhuksille ei riitä aikaa mitä hoitajien kuuluu antaa. Tähän pitäisi jo puuttua ihan oikeasti. Faktaa on!

Koronapotilaita on edelleen sairaalahoidossa vähän. Ihmisiä kehoitetaan sinnittelemään kotonaan liki hengenmenoon asti. Tulee siis halvemmaksi hoitaa mahdollisesti lisääntyvät koronapotilaat sairaalassa kuin jakaa yritystukia sen vuoksi, että elinkeinon harjoittaminen estetään. Turvaohjeita noudattamalla ja valvomalla on jo aika palata normaaliin arkeen.

Jos koirasi on vielä pentu eikä oikein tiedä sääntöjä, ole sinä edes aikuisena fiksu ja kerää koirasi jätökset talojen pihapiiristä pois, niin mekin teemme.

Onko tartuttavuusluku 0,8 luettavissa samoin kuin hoitajamitoitus 0,7? Siis yksi hoitaja seitsemää hoidettavas kohti. Eli yksi tartuttaja tartuttaa kahdeksan? Voisikohan joku tietää tarkemmin kaavat?

Ravintolat avautuvat? Pillillä juominen käy kuulemma nopeammin päähän eli tulee halvemmaksi. Syöminen maskin kanssa voi olla vaikeaa - ellei sitten letkuruokintaa ravintoloissa.

Eilen olin lks labrassa aikani oli mennyt yritin kysyä onko nimeni edes listalla hoitaja ajat myöhässä toinen sanoi kohta katsotaan otin sitten jonotuslapun sen turvin pääsin nimi puuttui jos kuun telisivat kysymyksen ja me yli 7 vuotiaat saamme siellä istua rauhassa.

Kyllä palolaitoksen sairaankuljettajat osaamisineen ovat jämähtäneet 90-luvulle!

Hallituksia moitittu kautta aikain mutta kyllä tämä hallitus ajaa Suomen konkurssiin isolla velanotolla.

Vaikka kaikki Päijät-Hämeen veroja maksavien henkilöiden kaikki varat annettaisiin PHHYKYlle ja sairaille eivät rahat riittäisi. Onneksi myös muitakin arvojamme esim. moottoriurheilua, lätkää, futista ja kulttuuria arvostetaan toisaalla.

PHHYKY ei tule koskaan saamaan aikaan mitään säästöjä. Eivät edes kustannusten nousun taittumista. Se ei ole hoitsujen, lääkäreiden etu. Myöskään pelastuslaitos ei tule vapaaehtoisesti luopumaan eurostakaan. Vain poliittinen päätös voi saada kurssin muuttumaan. Tosin epidemian uusiutuminen syksyllä pakottaa vekselivetoisen julkishallinnon nöyryyteen ja tosiasioihin.

Ei voi kuin ihailla noita Siperian vankileireiltä selvinneitä ikivanhoja Inkerin mummoja, jotka nauru suussa ulkoilevat raekuurossakin. Vastatuuli on vahvistanut. Olette malliksi meille nuoremmille!

Kenen vastuulla on Onnelantien rukoushuone? Ovet, ikkunat selällä. Onko tarkoitus, että se poltetaan?

Olisikohan ensihoitajia moittivalla aika katsoa itseänsä peilistä.

Hallitus aikoo päästää turvapaikanhakijat maataloustöihin, pääoppositiopuolueet vastustaa.

Jos Halla-Ahosta tulisi Suomen presidentti, olisi syytä muuttaa arvonimi mitä pikimmin persudentiksi.

Neljän kuukauden jahkailun jälkeen Suomessakin suositellaan käyttämään hengityssuojaa. Miksi ei heti alussa?

Ei todellakaan mitään kasvomaskipakkoa Suomeen. Kenen te luulette keräävän ne käytetyt luonnosta ja kaduilta? Sinnehän ne kuitenkin heitetään, kuten nyt menee nenäliinat, ruokapakkaukset, kahvimukit ja kaikki muukin.

On tosi hyvä, että sitä urheilua ei tule televisiosta koko ajan kun se ei vaan jaksa kiinnostaa ja joillekkin se televisio on oikeesti ajanviete. Kuinka jalaton ja liikuntakyvytön lähtee lenkille? Aatteleppa ihan itekses.

Kun aina vaan valitetaan...me isosaarelaiset olimme yhteydessä Hollolan kunnan rakennusvalvontaan kahdesta asiasta, niin reilun viikon päästä saimme ilmoituksen, että he ovat käyneet saaressamme ja asiat ovat hoidossa. Hienoa olla hollolalainen !

Nyt kun Uudenmaankadun pyörätieurakka etenee, voisiko samalla kertaa korjata kauppakeskuksen toisen puolen pyörätiestä hengenvaaralliset halkeamat ja kohouman rummun kohdalla?

Kun Orpo puhuu, tuntuu kuinka verorahat valuvat lihavien porvareiden veroparatiiseihin.

Jälleen joukko naisia on koirineen vallannut Lehtiojantien urheilukentän koirapuistokseen. Koirat juoksevat irrallaan ja estävät näin muun toiminnan. Voisiko Liikuntatoimisto kiinnostua toimialaansa kuuluvasta asiasta.

Täällä radio Jerevan, Armenia. Meiltä on kysytty, onko Suomen hallitus tehnyt virheitä koronaepidemiaan liittyen. Vastaamme, että periaatteessa kyllä, mutta käytännössa hallitus ei tee virheitä. Meiltä kysyttiin vielä, mistä tiedämme tämän varmasti. Vastaamme, että kysyimme hallitukselta.

Käsittämätöntä rahan jakoa yrityksille, mikään ei riitä.

Lahden kaupungin johdon puheet vanhojen yksin asuvien huolehtimisesta on pelkkää höpinällä katettua laiminlyöntiä. Espoolla on meneillään jo toinen soittokierros. Mikä Lahdessa mättää. KymiRing vai Green City?

Joko huoltoyhtiöllä on avain hukassa tai omituiset huoltoajat tai yläkerta tuli tosi kännissä kotiin: taas rapisee avain ovessa keskellä yötä.

Nyt kun ilmoitetaan joka päivä koronaan kuolleiden määrä, niin voisiko myös ilmoittaa monta on kuollut syöpään ja sydän- ja verisuonitauteihin.

Miksi iltapäivälehet jatkavat ihmisten pelottelua? Voi käydä niin, että levikki kääntyykin laskuun kun kyllästytään raukkamaiseen info-ähkyyn:(

Aivan turhaa hössöttää laumasuojasta koronaa vastaan, koska todella vähän tiedetään kyseisen viiruksen käytöksestä. Luonto on aina poistanut heikot yksilöt. Kova on hinta yhteiskunnan sulkemiselle. Voisi sanoa että tauti on varoitus ihmiskunnalle, niin rivoa ja häikäilemätöntä on meno tällä pallolla.

Miksi dem. eivät nimittäneet kansaned. Aki Lindeniä terv.ministeriksi? On lääketiet. toht. ja johti Hus:ia kauan. Vas.liitossakin lääk.kansaned.

Tiesittekö että THL:n joht. Mika Salminen ei ole lääk. vaan solubiologiasta väitellyt filosofian tohtori. On kuitenkin hall. lääketieteell. as.tuntija.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.