Näppis: Nyt kun meidät ikäihmiset on laitettu vitriiniin katseltavaksi, niin voisimmeko me naiset saada nyt kauniimpia asusteita, meidän ikäisille tarkoitettuja, hyvin istuvia ja mukavia päällä.

Nyt kun meidät ikäihmiset on laitettu vitriiniin katseltavaksi lasin läpi suojaan kosketukselta, niin voisimmeko me naiset saada nyt kauniimpia asusteita, meidän ikäisille tarkoitettuja, hyvin istuvia ja mukavia päällä.

Attendon palvelutalossa hoitajat siivoavat, hoitavat asukkaat, huolehtivat virkistyksen, pesevät pyykit, hoitavat ruokailut, lääkityksen, yhteydenpidon omaisiin.

Miksi "luonto" tappaisi ylikansoittuneessa Aasiassa 10 000, mutta monikulttuurisuuteen hurahtaneissa länsimaissa n. 200 000 ihmistä. Olisko kyseessä Harmageddonin alkusoitto?

Ja ellei läimäytys tehonnut, ainakin rivakka potku haarojen väliin sai kähmijät kaikkoamaan! Terveisin tyttö 50-luvulta.

Perussuomalaiset suosittelee baaritappeluita välien selvittelyyn ja sanoutuvat irti poliittisen luottamuksen selvittämisestä neuvottelujen kautta. Just. Ne vanhat hyvät ajat.

Mistä Lahden Radio löytää kaikki "niinku" miehet haastateltavikseen.

Ei Marin ole missään onnistunut, totuus tulee julki vasta myöhemmin.

Miksi Lahdessa ei ole ns kirsikkapuistoa? Tosin ei kaikissa kaupungeissa ole betonisia hyppyrimäkiäkään.

Menivätkö omaiset rintamalle halailee kun isät ja pojat oli sodassa. Voi tätä pullamössö porukkaa kun niin kaivataan.

Koko 40 vuotta kestäneen yritysjohtajaurani aikana en ole kohdannut yritystä, jossa olisi ollut edes murto-osa siitä hölmöilystä, joka löytyy Lahden kaupungin KOKO-yhtiöstä Ratian ja Melasen kertomana. Laajan hallitustyökokemuksen pohjalta totean, että tallaisessa tilanteessa ei johdon potkut riitä vaan omistajien ja johdon laajuudella tarkastellaan rikosoikeudellista vastuuta. Kaupungin johdolla tulee olemaan vaikeuksia verovelvollisuuden perustelemisessa.

Onko eläinsuojeluyhdistys kokonaan lopetettu? Lahdesta kaikki kiinni.

Kaipaan Etlarin etusivun positiivisia ajatuksia, erityisesti näinä aikoina. Ja miten oli mahdollista pilata äitienpäivän etusivu - ja hyvä mieli?!

Ohje: Lasinkeräykseen ei saa laittaa rikkinäisiä juomalaseja! Kaikki lasitavara menee rikki, kun se pudotetaan syvään keräyslaatikkoon. En ymmärrä. Pitääkö varmistaa, et pysyvät ehjinä?

Minkä takia kassalla pitää olla turvaväli ja muuten kaupassa ollaan ihossa kiinni?

Suomessa on juuri todettu olevan noin 4 000 koulupudokasta. Tutkittiinko samalla, ovatko koulunkäynnin laiminlyöjät vain suomalaistaustaisia vai keitä?

Miksi vaarantaa läheisten terveys? Ei korona tartu aina nuoremmilta vanhemmille, myös toisinpäin. Siksi etäisyyttä ja välimatkaa pidettävä, kunnioitetaan toisen oikeutta pitää se. Vaikka tekisi mieli halata läheisiään, niin ei olla itsekkäitä. Suojellaan puolin ja toisin meille tärkeitä ihmisiä, iästä riippumatta.

Ei todellakaan positiivareita takaisin! "Taiteelliset" roskia esittävät kuvat ovat jo riittävän suuri kärsimys lehden tärkeimmällä sivulla.

Koko Lahti tj. vuosipalkka 136 000 e. Hallituspalkkio 18 000 e/v. 5.5 millin kioski. Ei missään suhteessa liiketoimintaan. Kaupungin takaama. Säästöä syntyy heti 200 000 kun on kaupungin suorassa johdossa.

No nyt on viranomaisilta ympäristöasiat pahasti sekasin. Nastolassa 30 auton parkkipaikka pitäisi asvaltoida, kun sijaitsee pohjavesialueella. Kun taas Launeella senioritalon 70 auton parkkipaikkaa EI saa asvaltoida kun sijaitsee pohjavesialueella?!?

Keskisuomalainen/ESS paljasti surullisella tavalla arvostuksensa äitiä ja naisia kohtaan jäteläjällä kansikuvana äitienpäivänä. Rentun ruusu ei sen parempi, kun ei kukinta-aikanaan.

Mitä hyötyä on Liipolan ja Jalkarannan kirjastopisteistä, jollei ne palvele alueellaan.

Sanna Marin puhuu selkosuomea ja hyvin, ei mitään nopeaa mussutusta. Tiedotustilaisuudessa on oikealla esittelijä ja kuurojen tulkki. Sinun pikkuministeri taitaa katsella sinne. Lopettakaa tytöttely, aikuisia yli 30, minkähän ikäisiä olivat ministerimiehet uransa alussa.

Kaupunki kaavoittaa, Pasi aloittaa. Työmaa seisoo, raastupa istuu. Kukahan työmaan lopettaa? Näin Lähti rakentaa.

Miksei Lehtimäen liikenteellä ohjeisteta kuskeja noudattamaan nopeusrajoituksia. Tai jos niin tehdään, miksei osata niitä noudattaa. Vai onko johtoporras vaan niin välinpitämätöntä porukkaa kuskien kera.

PJH:n koteihin jakama Lokkiposti-lehtinen hämmentää. Eikö enää muovia kierrätetä Rinkipisteiden kautta, vaan energiajätteenä?

Voisiko verkkolehden mielipide sivulle saada selkeämmän erottelun erityyppisille mielipiteille, ennen oli "näppis".

Lahden Koko-tapahtumayhtiön asioiden piilottelusta: Jorma Ratia Seesvaaran palkkojen junailusta aivan väärä mies arvostelemaan piilottelua!

Suomen pahimmat viruslingot ovat itsepalvelukassat cittatereissa ja prismoissa. Mahdolliset korona-tartuttajat vain alle 1 m päässä melkein iholla maksaessa eikä enari lukulaitteita desinfioida maksamisen jälkeen. Kassat kyllä plexin takana.

Iitissä ei ryhdytä sellaisiin hankkeisiin joista joku hyötyy. Luvan saavat vain hankkeet joista ei hyödy kukaan.

Ei ole vaikea arvata ketkä henkilöt mollaa hallitusta: näitä puolueita taitaa olla kaksi. Kuka muuten valitsee julkaistavat näppikset lehteen ?

Yrityksen työntekijät pakotetaan palaamaan töihin työpaikalle vaikka etätyö olisi mahdollista. Kuka vastaa jos korona leviää henkilökunnan keskuudessa. Hallituksen suositus työskennelkää etänä. Miten 50 henkilön määrää sovelletaan.

Taas alkaa olla se aika... Taas on Paasikivenaukion laidalla mainostenjakaja, joka jättää mainosnipun postiluukkuun roikkumaan eikä laita asuntoon, minne se on tarkoitettu, luettavaksi.

Parin metrin turvavälit eivät auta aerosolina ilmassa leviävää virusta vastaan.

Älkää ihmetelkö potilaskatoa Päksissä ! Akuutissa hoitajilla ei ole maskeja, vaikka jo kahdella heistä on todettu korona !

Miksi päättämätön hallitus ei halua tukahduttaa koko epidemiaa nopeasti, vaikka asiantuntijat sen todistavat aivan mahdolliseksi. Se on myös talouden elpymisen ehto.

Viisikon punavihreät varmaan elvyttävät leikkaamalla yli 70 vuotiaiden eläkkeitä, kun koronasta selviytyivät?

Oppositio vaatii valtion talouden parantamista ja samalla enemmän tukia yrityksille ja kaikille verojen kevennystä. Populistin ei tarvitse vastata mistään joten voi keskittyä äänten kalasteluun.

Kodin kunnostajat, korona-aika ei ole ohi!

Mielenkiintoista, miten David Wilkersonin Näky-kirjasta on tullut todellisuutta. Näky on kuitenkin saatu jo huhtikuussa 1973.

Mielestäni kaikkien koronasta tervehtyneet pitäisi testata vasta-aine muodostuksen ja immuniteetin osalta. Missään en ole nähnyt kirjoituksia siitä, että onko esim. sairaalasta kotiutettujen koronapotilaitten määrä tulla myöhemmin vasta-ainetesteihin!?

Iittiläisten nurkkapatrioottisuus hälveni kun omat rahat loppuivat. Nyt kelpaa kuntaliitto terveydenhoitoineen, Kymiring ja kohta varmaan riippusiltakin.

Joskus sitä miettii, että mitä välii. Koulut avataan, ni kyllä sen tartunnan kuitenkin saa!

Maskin käyttö ei ole perustuslaissa kielletty, lääkärillä oli, miksei myös opettajalla koulussa, kyllä se suojaa, ei tarvita viranomaisen suositusta tai päätöstä!

On siinä hallituslikoilla kestämistä. Toiset syyttävät liian vähästä velanotosta yritysten pelastamiseksi ja toiset Suomen talouden romuttamisesta liiallisella velanotolla. Miettikääs nyt vähän kumpikin puoli!

Nämä seppokorhoset voisi tuoda esiin millä he parantaisivat matkailuelinkeinon elinvoimaa kun nyt iloitsevat toimiaan alan kampittamisessa.

===

Vetyperoksidi blondin kannattaisi jättää se pääkopan karvapehkon värjäys pois. Et ei koko koppa pehmene. Ja keskityt vaan niihin liikennesääntöihin. Ja niiden noudattamiseen.

Kummallista vouhkaamista Etlarin "väärästä" kansikuvasta. Ei kai niitä oikeasti kukaan katso?

Roskakuva sopii oikein hyvin sellaisen lehden kanteen, jossa sisältö on enimmäkseen löysää höttöä.

Tekikö joku toimituksessa myyräntyötä laittamalla äitienpäivälehden kanteen pulloroskakuvan, kun tapahtuneelle ei löytynyt selitystä?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hollolan Kiikunlähteen parkkipaikka poistetaan – paikalliset kyllästyivät jatkuvaan liikenteeseen ja roskiin, luonnosta kerätään jopa ulostepapereita
 2. Lahden Rautatienkadulla kokeillaan kaksisuuntaista pyöräilyä – nämä asiat kannattaa huomioida ensi viikosta alkaen
 3. Poliisi kehotti lopettamaan Helsingin Black Lives Matter -mielenosoituksen liiallisen väkimäärän takia
 4. Lahdessa halutaan lisää ammattilaisia kuntayhtiöiden hallituksiin – poliittiset palkintopaikat voivat vähentyä
 5. Koronakevään ketutuksesta syntyi sarja kirkkovenekoruja, jotka pelastivat hollolalaisen kultasepän konkurssilta
 6. 3.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Epidemiatilanne edelleen rauhallinen, uusia tartuntoja ei ole todettu
 7. Virtaava vesi ja sulava jää - palkitun viinilasin suunnitellut lasitaiteilija inspiroituu luonnon helmassa
 8. Perussuomalaisten Turtiainen tviittasi huumorikuvan poliisin tappamasta miehestä – ryhmänjohtaja Tavion mukaan käytös ei ole hyväksyttävää
 9. Lahdelle jää joukkoliikennetuista vain murusia
 10. Korkea katto ja uusi sisäänkäynti, Lahden kaupungintalon sisäpiha halutaan avoimeksi kohtaamispaikaksi
 11. Hämeen kauppakamarin kyselyn mukaan koronakriisi iski yritysten liikevaihtoon: "Konkurssiriski on noussut"
 12. Huvivenekin tarvitsee nyt päällikön, määrittää uusi vesiliikennelaki – "Soutuveneessäkin pitää jonkun ottaa vastuu"
 13. Suomen MM-rallia ei ajeta tänä vuonna – "Terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla"
 14. Nelostien pullonkaula katoaa: Hartolan-Oravakivensalmen osuus sai rahoituksen hallituksen lisätalousarvioesityksessä
 15. Vääksynjoen muinainen silta saa muistomerkin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.