Näppis: Siivoojat ehkäisevät työllään korona virusta leviämistä. Pelastavat enemmän ihmishenkiä kuin hoitajat? Missä arvostus, aplodit ja palkankorotusvaatimukset?

Siivoojat ehkäisevät työllään korona virusta leviämistä. Tämän vuoksi ihmisiä sairastuu ja kuolee vähemmän. Pelastavat enemmän ihmishenkiä kuin hoitajat? Missä arvostus, aplodit ja palkankorotus vaatimukset?

Kaikki työ yhtä arvokasta? Hoitajien hypetys ja kohtuuttomat vaatimukset työmarkkinaneuvotteluissa osin koronan varjolla? P-H:ssä sairaalassa 5, tehohoidossa 0 korona potilasta. Kuinka monta prosenttia hoitajista P-H:ssä työskentelee näiden parissa? Muut työt osin vähentyneet poikkeusolojen aikana?

Suomessa kuolee vuosittain 55000 ihmistä eli vuorokaudessa 150. Ei niistä puhuta mitään, mutta muutamasta koronaan kuolleesta nostetaan tavaton häly.

THL on käyttänyt tietoiskuissaan tatuoitua partajereä: vaarantakaa terveytenne ottamalla tatuointeja ja miehet kasvattakaa parta niin hengityssuojaimesta ei ole hyötyä.

Gospelin kohellus ei kuulu kirkkoon!

Eikös toimitus löytänyt rumenpaa etusivua Äitienpäivänä, muovipulloja!

Ei sitä oo perheellä parempaa turvoo, kuin säästäväinen vaimo .. Hän tallettaa sen Alkon paperipussin roskapussiksi sekä tekee rahaa niillä tyhjillä pulloilla!

Eikö päätoimittajan irvistyskuvan voisi lopultakin vaihtaa?

Kiitos Etlari ; etusivun kuvana roskakasa näin Äitienpäivän kunniaksi I Miten meni niikuin omasta mielestänne Päätoimittaja I

Mautonta laittaa HORSMA Äitienpäivälehden etusivulle. Jokainen Äiti on ansainnut RUUSUN!

Senioreilta on jumpat, uinnit sekä muut aktiviteetit estetty kuten muiltakin. Joten sinä joka näät "positiivisena" senioreiden lisääntyneen liikunnan, huomaa se, että seniorit ovat aktiivisia kansalaisia ja ottavat kyllä etäisyydet ja muutkin ohjeet huomioon liikkuessaan. Huomioitko sinä?

Sivistys, tyyli ja yrittäjäpuolue antaa kähmijöille ja protestilistalla oleville puheenjohtajapestejä että sellaiset arvot.

Kokoomus: meillä 0-linja seksuaalisessa häirinnässä mut yhden päätä silitellään! Syyttäjä ei syyttänyt teko "vähäinen" mut 0-linja ei pitäisi muuttua!

Miten voitte laittaa lehden kanteen kuvan roskista äitienpäivänä, olisi anteeksipyynnön paikka kauniin kuvan kanssa. Vielä näin rankkana aikana olisi odottanut toimitukselta jotain muuta. Toivon edes yritystä korjata tuota mauttomuutta toki ilman selityksiä.

Frane, häirinnässä ei ole oleellista miten tekijä sen kokee, vaan miten kohde sen kokee. Herrasmieheltä selittelittelyjen sijaan olisi yksi sana riittänyt. Anteeksi!

Miten syyskesän kukkija maitohorsma liittyy keväiseen äitienpäivään?

Kerrankin rauhallinen äitienpäivä, eivät kakarat tulleet syömää kaikki vähät ruokamme!

Rentunruusu Etlarin kannessa ei kai yhtään parempi kuin tyhjät pullot. Jotain arvokkaampaa odotin äideille.

9-10.5.2020 mennessä yli 71,2 % todetuista koronatapauksista on Uudellamaalla, heitä asuu Suomessa kuitenkin vain n. 30% Kansasta ja suhteellinen määrä nousee koko ajan, eli miten muka tautitilanteen on tasoittunut?

Puolassa presidentin vaalit kuin meillä Kekkosen aikana. Ei ollut todellisia vaaleja.

Lunta luvattu. Hollolassa laitettu aurauskepit. Voiko vieläkään vaihtaa kesärenkaita?

Hallituksen naiset pääsee nyt pätemään! Eivät ymmärrä asioita, opettelevat asioita ulkoa ja saavat ohjeita lukuisilta avustajiltaan. Ja valtava palkka!

Miksi Prisman teini-kassa laittaa heti seuraavan asiakkaan ostokset hihnaa pitkin minun ostoksien viereen vaikka juuri kuulutuksessa sitä pitää välttää.

Valtiovalta kertoo isolla äänellä että koronatestejä lisätään paljon, mutta tämä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on aikamoinen valtiovalta valtiossa, vain oireileva testataan, eikö todella tieto ole mennyt päättäjälle keskussairaalaan että virus kulkee oireettomillakin! Opettaja menee Heinolassa torstaina Lyseonmäen yläasteelle 800 oppilaan kouluun, ottaako phks lääkäri nyt todellisen vastuun kun heinolainen ope ei saa testiä, minne testipurkkia säilöö phks? Ruuhkaa ei ole ja todella nuiva suhtautuminen kun asiasta soittaa! Asiasta puhuttu Heinolan kaupunginjohtajalle ja koul.johtajalle!

Ne ketkä eivät tottele viranomaisten ohjeita, ei niitä kannata jäädä suremaan, itsehän ovat tiensä valinneet.

Koivukin katsoo ihmeissään tätä nykymenoa! Nyt on pakko kuunnella luontoa ja sordinoida kaikenlainen tuhlailu. Luonto on ihmistä viisaampi!

Mielensäpahoittajat ovat ottaneet Sanna Marinin kohteekseen. Hyvä Sanna, koirat haukkuu - karavaani kulkee.

Menihän tuossa tovi että Talous oli sivuroolissa. Nyt se ruikutus on taas alkanut: Kuinka Taloudella menee huonosti". Tulispa joku kestopandemia niin Talous kuolis pikkuhiljaa pois.

Hyvä toverit! Laittakaa Uudenkylän autokeräilijä polvilleen. Takavarikoikaa, uhkasakottakaa ja lopuksi pakkolunastakaa tontti. Kaikki valta neuvostoille!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hollolan Kiikunlähteen parkkipaikka poistetaan – paikalliset kyllästyivät jatkuvaan liikenteeseen ja roskiin, luonnosta kerätään jopa ulostepapereita
 2. Lahden Rautatienkadulla kokeillaan kaksisuuntaista pyöräilyä – nämä asiat kannattaa huomioida ensi viikosta alkaen
 3. Poliisi kehotti lopettamaan Helsingin Black Lives Matter -mielenosoituksen liiallisen väkimäärän takia
 4. Lahdessa halutaan lisää ammattilaisia kuntayhtiöiden hallituksiin – poliittiset palkintopaikat voivat vähentyä
 5. Koronakevään ketutuksesta syntyi sarja kirkkovenekoruja, jotka pelastivat hollolalaisen kultasepän konkurssilta
 6. 3.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Epidemiatilanne edelleen rauhallinen, uusia tartuntoja ei ole todettu
 7. Virtaava vesi ja sulava jää - palkitun viinilasin suunnitellut lasitaiteilija inspiroituu luonnon helmassa
 8. Perussuomalaisten Turtiainen tviittasi huumorikuvan poliisin tappamasta miehestä – ryhmänjohtaja Tavion mukaan käytös ei ole hyväksyttävää
 9. Lahdelle jää joukkoliikennetuista vain murusia
 10. Korkea katto ja uusi sisäänkäynti, Lahden kaupungintalon sisäpiha halutaan avoimeksi kohtaamispaikaksi
 11. Hämeen kauppakamarin kyselyn mukaan koronakriisi iski yritysten liikevaihtoon: "Konkurssiriski on noussut"
 12. Huvivenekin tarvitsee nyt päällikön, määrittää uusi vesiliikennelaki – "Soutuveneessäkin pitää jonkun ottaa vastuu"
 13. Suomen MM-rallia ei ajeta tänä vuonna – "Terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla"
 14. Nelostien pullonkaula katoaa: Hartolan-Oravakivensalmen osuus sai rahoituksen hallituksen lisätalousarvioesityksessä
 15. Vääksynjoen muinainen silta saa muistomerkin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.