Näppis: Suomen juopoille on aivan oikein, että halpaviinan maahantuonti on kuukausia keskeytyksissä.

Suomen juopoille on aivan oikein, että halpaviinan maahantuonti on kuukausia keskeytyksissä.

Etlari kostaa McCarronille. Jättäkää jo hänet rauhaan. Näitä viestejähän ei julkaista. Vain syyttävät.

Lahden Gospelkuoro on kiljuntaa. Mieluummin kävelen korien ja hanhien paskassa ylinopeutta ajavien ralliradalla. Onneksi en sentään joudu 7-kympisten tappamaksi kun ne on eristetty.

Miksi bussi nro 13 ei lähde kulkemaan koulujen alkaessa? Alueella musiikkiluokkalaisia sekä Yhteiskoulua käyviä oppilaita!! Edes pari vuoroa aamuisin ja iltapäivästä...!

Näppikseen on lähetetty kymmeniä viestejä koskien Mc Carronin maalittamista. Vain häntä vastaan olevat julkaistaan. Median kosto haasteesta.

70+ jotka arvostelee hallitusta suosituksista ja kehuu itseään. Olisiko nyt kuitenkin se kognitiivinen toimintakyky alentunut? Ohjeistuksen syitä ei ymmärretä. Hyvä hallitus, selkeät ohjeet, helppo noudattaa. Uusia toimintatapoja tilalle, se pitää ajattelun joustavana. Ei jatkuva negatiivisuus. 70+

Miksei lehti julkaise, kun sanon etten luota Mariniin?

Miksi ESS julkaisee vihapuhe-näppiksiä Franea vastaa?

Eiköhän laiteta pakolliseksi suoraan kantasuomalaisille peruskoulun lopettaville korkeakoulututkinto. Esim. pääkaupunkiseudulla ei rakennustyömailla tahdo etsimälläkään löytää suomalaista talonrakentajaa. Koskee lähes kaikkia 2. asteen työpaikkoja.

Tervetuloa vaan kokeilemaan, kuinka vaativaa etäopetus on! Juuri kun saatiin homma toimimaan, tuli päätös lopettaa se ja uhrata kouluväki koronalle!

Tsemppiä Kokoomukselle lahtelaisessa sanonko missä ilmapiirissä.

Sehän on selvä, ettei jo valmiiksi sairas ja korruptoitu Suomi nouse koronan aiheuttamista vaurioista kovin helpolla. Olisiko jo aika ajatella asioita taas enemmän yhteiskunnallisesti?

Francis, kun on mokattu kuten haastattelussa, pyydetään anteeksi eikä olla pahoillaan.

Nyt nuorille kesätöitä sillä kaupunki lomautti koulunkäyntiavustajat, jotka yleensä vievät nuorten kesätyöpaikat

Mistä tiedät, kuka on ostamasi mansikat poiminut. Poimit itse, vieressäsi poimii ehkä kuitenkin ulkomaalainen.

Tiedoksi, EU:lta saadut rahat ovat veroina kerättyjä aina joltakin. Ja Suomi maksaa EU-jäsenmaksuja enemmän, kuin saa sieltä takaisin. Pyöräillä pystyy ilman kallista äly(töntä)pyörätietäkin.

Nyt on kiinalaisilla tulossa uusi pandemia: rottien hepatiitti e

Upeeta kuunnella, kun kolmekymppiset koulutetut naiset antavat näille kaiken kokeneille jä nähneille ihmisille käytösohjeita, kun itse eivät näytä enään ymmärtävän omasta parastaan. Paras hallitus ikinä.

Franelle terveisiä. Suurin virheesi on, että suututit toimittajat. Heiltä et saa koskaan anteeksi.

Älypyörätiehen käytetyt Citicap rahatko eivät ole veroeuroja? Suomi on EU:hun nettomaksaja joten kyllä me veronmaksajat se maksetaan.Maksetaan vielä muuallekin Eurooppaan rakennettavat älyttömät ja älylliset pyörätiet.

Hyvä kirjoitus Kalle Veirtolta lauantain lehdessä. Lahtelaiset päättäjät ovat todellakin olleet betonisilmäisiä. Julkiset rakennukset voisivat olla myös esteettisesti kauniita, eikä sellaisia rumia, ja kolkkoja betoni-teräsbunkkereita. Toivottavasti Lahdessakin ymmärrettäisiin muuttaa tyyliä jo vähän eurooppalaisempaan suuntaan!

Saako tuomaria kouria? Ei. Mutta jos kuitenkin kouritaan niin se ei ole rankaistava teko.

Jalkakäytävällä monelle koiran ulkoiluttajalle se kännykkä on tärkeämpi kuin se fleksin jatkeena poukkoileva koira

9.5.2020 mennessä yli 71 % todetuista korona tapauksista on Uudellamaalla, heitä asuu Suomessa kuitenkin vain n. 30 % kansasta ja suhteellinen määrä nousee koko ajan, eli miten muka tautitilanne on tasoittunut?

Varmaan ministerit eivät tiedä, että on kirpputoreja olemassa.

Kyllä nyt etlari pistää lehden tilaajia halvalla. Sama ristikko, viikon välein. Arvatkaa jatkanko tilausta, kun kohta katkolla.

Hyvä, että oli koronarajoitus. Asikkalan sikalanomistajat ajoivat pellolle paskat. Ei olisi kakkukahvit mummoille maistunut.

Upea juttu Caminito el Raystä lauantain lehdessä. Reitin kävelleenä voin lämpimästi suositella, hieno kokemus!

Olipa kiva käydä Mascotissa kun mölyävät ja sotkevat teinit olivat poissa. Näemmä kokoontumiset ovat taas alkaneet oikein rytinällä.

Kansainvälinen jättipikaruokaketju jatkaa Lahden sotkemista aina vaan. Ko. putiikin Launeen toimipisteen ympäriltä 500-700 m säteellä 50-75 % roskista on sieltä. Terv. roskienkerääjä.

Nyt kun ei meluongelmaa eikä ympäristöhaittoja enää ole, voi hyvinkin olla, että paikallisen tuulivoimalaosuuskunnan seuraava kohde olisikin Radiomäki. Mitä turhia tähytä naapurikuntiin, kun kotikonnuiltakin löytyy kannatusta vihreälle voimalle.

Vielä vuosi sitten ihmettelin THL:n toimia ja kannanottoja arvostelevia kirjoituksia. Nyt en ihmettele, kun kaikki mikä ulos tulee kuulostaa politisoituneelta ja milloin mitäkin tarkoitusperää palvelevalta. Mikä on ongelmana, jos virkavastuulla ei voi toimia yksiselitteisen puolueettomasti kansakunnan parhaaksi. THL:n johto työharjoitteluun puolustusvoimiin, pelastuslaitoksille tai poliisiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu