Näppis: Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että meillä on liian vähän tartuntoja eli meitä vanhoja on kuollut riittämätön määrä.

Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että meillä on liian vähän tartuntoja eli meitä vanhoja on kuollut riittämätön määrä.

Virossa ei valkoposkihanhia rannoilla ole. Sensijaan niitä on ravintoloiden ruokalistoilla.

Etsari kostaa nyt Mc Carronille. Lopettakaa nyt jo. Tämä on kyllä jo ajojahtia.

Kun valtioneuvosto pakottaa yrityksen suljettavaksi ja yritys menee nurin, niin onko valtio vastuussa yrityksen veloista? Mitä asiasta sanoo perustuslakivaliokunta, vai eikö asia kuulu yrittämisvapauden piiriin?

Jee nyt vaan nopsaan nettiin hanhienkarkoituskorttia suorittamaan. Meitä on muuten paljon, jotka sen suorittaa.

Ovatko terveysviranomaiset tutkineet, miten esim linnut levittävät koronaa yms tauteja. Tiettyjen lintujen rauhoitus on silkkaa hölmöyttä, olisiko syytä ennakoida ja hieman kantaa harventaa?

Onkohan kukaan yrittänyt laskea, miten mittavat kustannukset irakilaisten asiakirjaväärennöksistä lankesivat Migrille ja suomalaisille veronmaksajille?

Mikä tuossa vessapaperihamstrauksessa on niin vaikea ymmärtää?

FMC osoittanut ilmeistä lukutaidon puutetta. Syyttäjähän on todennut hänen syyllistyneen seksuaaliseen häirintään. Siitä ja öykkärimäisestä käytöksestä seuraamus tulee ensi vaaleissa. Valtuusto voisi käyttää aikaansa hyödyllisemmin, kuin pyöritellä tätä keissiä kuukausitolkulla.

Mistä näitä sirpahassisia löytyy? Tämä tyylipuolueen porvari käyttäytyy kuin Trump. Avaa silmäsi, äänesti väärin.

Sirpa Hassinen, onko siis ok, jos esim. vihervasemmistolainen öykkäri taputtelee sinua takapuolelle?

Ei kai yli 70- vuotiaita tarvi hengiltä suojata, jos koronakuolleiden keski-ikäkin on 84 vuotta? Lopettaisitte jo vouhotuksen

Yli 70 vuotias, vankeudessa asuva. Tee hoitotestamentti, ei hoitoa Koronan kohdalle osuessa. Siten vaan päivätansseihin ja bingoon.

Lopettakaa jo tuo jankkaaminen! Case Francis McCarron vs Elisa on loppuun taputeltu. Tämän on myös virkavalta todennut, kun teki syyttämättäjättämispäätöksen tutkittuaan tapauksen. Eikö erikoissyyttäjän päätöstä pidä kunnioittaa ja lopettaa tämän asian kaiveleminen - ihan kaikkien osapuolten!

Valittaako Ruotsin yli 70 vuotiaat kohtelustaan. Ei, ne on jo kuolleet.

Kokoomus ei arvaakkaan minkälaista hallaa Carron aiheuttaa puolueelle. Nyt jo Kokoomuksen nollatoleranssi häirinnälle näyttää olevan pelkkää puhetta.

Nyt Kiina markkinoi agressiivisesti ulkomaille korona-hoitoja joilla ei ole mitään lääketieteellistä pohjaa. ESS 8.5. sivu 16. Lukekaa. Mitä pahaa vielä Kiinasta. Herää YK.

70v karanteenin ainoa tarkoitus on säästää hoitopaikkoja työikäisille. Ei suojella 70 vuotiaita. Onko vieläkin joku joka ei tätä tiedä tai ymmärrä?

70-vuotiailta ja vanhemmilta on viety ihmisarvo, ei yleisiin kulkuneuvoihin, ei yleisiin tiloihin. Pysykää kotonanne, käykää kaupassa aamulla ennen muita. Sen sijaan koirat voivat mennä mihin vain, tehdä mitä vain. Odottavat kieli pitkällä että voivat näyttää hanhille kenelle uimarannat kuuluu. Koiravero. Nyt!

Matkakeskuksella piti huhtikuussa jatkua työmaa. Hiljaista ollut ja nyt ollaan kohta toukokuun puolivälissä. Loppuiko rakennuttajalla rahat vaihteeksi?

Nastat ne kynnöspellon tekee, kun pinta ohenee tarpeeksi niin siitä se reikä tulee. Miksi pitää ajaa nastoilla, kun kitkarenkailla pärjää hyvin. Ilman muuta vero nastoille.

Lahden kaupungin hammashuolto. Mitä älynväläyksiä, laitetaan kaikille aina kolmen kuukauden päähän aika. Tällaista hölmöilyä ennen koronaakin, että silleen. Lahti saanut jo EU:lta moitteita. Eikö mene perille?

Iso Kiitos Hersalantien kulkijalle, joka löysit mpstä pudonneen selkänojan ja nostit sen näkyville oksaan tienpenkalle. Oli helppo löytää. Hyvää kevättä sinulle!

Ei kierrätyspuistoa Hollolaan! Alueen asukkaita on kunnioitettava. jotka ovat talonsa lähistölle rakentaneet. Kunnan virkamiesten jotka kaavoituksesta vastaa.Olisi pitänyt tontinostajille tehdä selväksi mitä alueelle ollaan suunnittemassa. Mitään ei olla tiedotettu. Näin meillä virkamiehet pelaa. Päättäjät nyt pitää nähdä nenäänsä pitemmälle! Missä hyvinvoiva Hollola? huolest. kuntalainen

Meinaat ettei mökkiläisten tarvii maksaa sähkön siirtomaksua? Myy puumajasi pois jos ei ole rahaa.

Pääministeri Marin ei nauti enää luottamustani!

Taisit olla koulussa samanlainen kuin osa oppositio väki. Et viitsinyt kuunnella opettajan puhetta. Niinkuin nyt eivät tykkää Marinin puhetta vaikka hän on oikeassa.

Huom.asiakkaat oletteko huomanneet, että Hämeenmaa on nostanut tuotteiden hintoja kymmeniä prosenttia koronan varjolla. Seuratkaa!

Heti kun hallitus maksaa uuden auton hinnan niin vaihdan.

Auli Vakkilainen: Kun Sinulla on kaikki kertomasi apuvälineet kotona, miksi et voi niitä käyttää? Ohjeita kotiliikuntaan jopa ilman em. välineitä löytyy pilvin pimein, esim. netistä!

Kuinka kauan vasemmisto tätä systemaattista McCarronin maalittamista jatkaa? Oikeus ei tuominnut syylliseksi, mikä instanssi vasemmisto on sitä tekeväksi?

Nuoret naiset. Lopettakaa yli 80 v.vanhan miehen mulkoilu ruokakaupoissa.

Maskin käyttö on niin vaikeaa ettei suomalaiset sitä opi, tämä on THL:n ja virkamiesten näkemys. Niin ja joillekin terveyshaitta, he ovat ymmärtämättömiä. Lääkäri voi kyllä lääkitä, vaikkei kerro asiakkaalle haittoja. Pitäisikö kertoa? Ei kaikki ole niin miltä se saadaan näyttämään. Maskit tulee määrätä niille ikäryhmille joilla on ollut ja on eniten korona tartuntoja. Näin suojellaan myös terveitä ikäihmisiä!

Saara Larkio: Vaikka "kenenkään pettymyksiä ei tulisi vähätellä, aliarvioida tai kieltää", kannattaisi ehkä kuitenkin miettiä millä foorumilla tunteitaan tuulettaa. Onko paras paikka ESS:n pääkirjoitussivu, jota lukevat ehkä sellaisetkin, joilla ei ole ollut ennen koronaakaan mahdollisuutta matkusteluun tai kulttuuri- ym. elämyksiin.

Kaiken maailman taivaanrannan maalareille jaellaan rahaa joka sitten kerätään takaisin veroina mikä koskee pahiten eläkeläisiä. Verot jo nyt tapissa eikä veroparatiiseista hiiskuta sanaakaan. Missä kuluttajansuoja?

Kyllä Etelä-Suomessa pärjää kitkarenkailla jos ennakoi tilanneet. Mikäli ei osaa ennakoida, parempi pysyä pois liikenteestä talvella.

Tänään 8.5 keskussairaalassa: Kenelläkään henkilökuntaan kuuluvalla ei näkynyt maskia, ei edes näytteenottajilla eikä sydänpolin hoitajilla, vaikka turvaetäisyys ei toteudu.

Nyt Lahden pitäisi lomauttaa ainoastaan viime vuosina paisutettua johtoporrasta koordinaatteineen.

Kaksi pissistä iski torilla tahtia reiteensä, kun kuljin ohi. Voi tyttöressukat, ettehän vaan etene elämässä reittänne pitkin. Käykää koulut ja töihin.

Päivällä pikkupoika sanoi toiselle 'tarttis nainen tuolle naiselle'. Voi poikaressukat: mulla oli niin hyvä aviomies, että se riittää loppuelämäksi.

Ylipäätään on huvittavaa näiden keskenkasvuisten koltiaisten kyvyttömyys tajuta, että joku nainen voi olla täysin tasa-arvoinen miesten kanssa.

Pikkuisille tytöille ja pojille ei mee vielä tajuntaan, että tasa-arvoinen nainen ei tartte miestä elättäjäksi. Eikä korvikemiestä aviomiehen sijaan.

Kyllä on vaikea löytää Lahden kaupoista Ei ilmaisjakelua -tarroja. Missähän niitä oikein myydään?

Tiedoksenne arvoisat Suomen asioiden päättäjät. Kuopiossa on tehdas missä pystytään tekemään rokotetta corona viirukseen. Viirukseen keksi suomalaiset. Älkää nyt pilatko tätä asiaa.

Radiotoimittaja on käynyt vissiin kielikurssilla kun oppi vihdoin sanomaan LAB - eikä LÄB.

Jos hyky olisi jättänyt myymättä php holding- osakkeet reilu vuosi sitten, niin nyt olisi sama raha kasassa osinkoina ja osakkeet vielä omassa omistuksessa. Elikkäs hukkaan meni miljoona euroa.....

Kaipaan vanhaa Pekon Kukkaa. Aina tuoreita kukkia, upeita seppeleitä ja kukkavihkoja...ajat muuttuu

ESS on käsitellyt Franen asiaa epäasiallisesti ja yksipuolisesti. Tästä tulee seuraamuksia. ESS ei ole kaikkien Lahden alueen ihmisten lehti enää tämän jälkeen.

Ministereillä ollut raskas savotta. Olisi inhimillistä että jatkovaiheen hoitavat muut ja pienten lasten äidit pääsee kotiin. Politiikka voi odottaa.

Nykyisessä maailmantilanteessa Lahti Energialle ei löytyisi kunnolla maksavaa ostajaa. Alehintaan ei pidä lahjoittaa. Kaikkialla kassat tyhjinä.

Pelsut palkkaa vahvistuksia ja muut pelurit lomautuksessa. Onpas taas..huh?

Minne ovat kynsiharjat unohtuneet käsihygienian tukena? "Isänmaata " tahtoo olla jokaisten kynsien alla(viiruspesiä).

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.