Näppis: Valvontayhteiskunta kiristää otettaan koronan varjossa sosialistihallituksen ajamana. Kansa kuuntelee nöyränä. Kun se Sanna Marin on niin nätti.

Valvontayhteiskunta kiristää otettaan koronan varjossa sosialistihallituksen ajamana. Kansa kuuntelee nöyränä. Kun se Sanna Marin on niin nätti.

Miten taataan että opiskelu on oppilaan ja opettajan omaa dataa? Miten menee firmojen salaiset kuviot kun työskennellään kotioloissa?

Siirtotyöläiset vievät valuuttaa maasta, lentomatkat lisäävät päästöjä, omat pakolaiset jäävät eläteiksi, bonuksena virus, mutta tärkeintä on sotkea kulttuureja, nuoret sukupuolineutraaleiksi ja kehot rumiksi tatskoilla.

Korona testiin pitäisi mennä, mutta omaolon kautta. Se taas ilmoittaa, ettei sellaiseen ole tarvetta. Onko jäänyt jälkeen suosituksista?

Ilo käyttää sataman yleisö WC:itä, ovat nykyään niin siistit.

KOKO Lahden luottolimiittiä nostetaan 400 % ja Lahti Energian 40 %, aikamoinen ero. Mihin KOKO Lahti lainalimiittiä tarvitaan? Viime vuonnahan päättäjät antoivat sille 2 miljoonaa Kymiringiä varten. Päättäjät jakavat rahojamme ihan holtittomasti ja vääriin kohteisiin.

Uusinta näppis kommenteissa on vähän tarpeetonta kun samaan aikaan muiden kommentteja ei julkaista ollenkaan pitäisi saada takaisin ennakkosensuuri.

Liikuntatoimiston porukka pajuja siivomaan Peipon puistosta! Pomoksi joutaa Saarinen!

Sinä urheilun vihaaja taidat olla huonokuntoinen läski ja sohvalla löhööjä.

Vai urheilusaastaa! Kyllä se on liikunnan riemua ja hyvää oloa! Parempaa kuin sohvalla makailu ja ylensyöminen, se vasta saastaa on!

Kyllästyminen rajoituksiin ei saisi olla mikään kriteeri rajoitusten purkamisiin varsinkin, kun pandemia ei osoita laantumisen merkkejä.

Suomi on paras maa myös korona-pandemian hoidossa. Siitä kiitos hallituksen erinomaiselle toiminnalle ja myös suomalaisille, jotka ovat käyttäytyneet suositusten mukaisesti!

Kokoomus pelleilee: Putulan mukaan on puututtu siihen, mihin voi puuttua eli törkeään kielenkäyttöön, mutta seksuaaliseen häirintään se ei voi puuttua. Siis nollatoleranssia ei ole!

Peruskoulut avautuvat ja koulujen turvajärjestelyt on aloitettu. Koulukuljetusoppilaat istuvat täysissä busseissa ja tilatakseissa vierekkäin kahdesti päivässä, mutta ruokailevat koulussa ulkona ja pitävät turvaväliä.

Sähkö 15 e ok, siirto 33 e on ryöstöä. Ennen ei ollut siirtomaksua, ja hyvin kannatti sähkön myynti. Ei tästä niin kauaa ole. Nyt voitot ulkomaille, veroja ei tänne makseta. Sinisilmäisiä höynäytetään, kiitos Caruna-Pekan ja kumppaneiden juu...

Menivätkö omaiset rintamalle halaileen kun isät ja pojat oli sodassa? Voi tätä pullamössö-porukkaa kun niin kaivataan.

Aijai kun partaiset miehet ON IHANIA parta kutittaa niin joka paikasta .

Eikö kouluissa enää opeteta maantietoa? Ehkä Temptation Island Suomi -kilpailijat , Haluatko mijonääriksi-kisassa ovat nukkuneet tunnilla, kun eivät tienneet Gibraltanin salmea. Se on yleistietoa.

Jo neljä kk on hallitus hokenut: keskustelemme huolellisesti,... Toimikaa, kiitos. Aika on säästää ihmishenkiä.

Petri Pitkänen, tutkitusti on havaittu, että koronaan ei ole syntynyt immuniteettia sen sairastaneille, joten puhe laumaimmuniteetista syytä lopettaa.

Kameravalvonta saatava Lankilantielle Villähde-Pennala! Kaava-alue 40 rajoitus, vaihtuu 60. Ei ole rallitie, kaasu pohjassa ja kauhea pörinä. Mitta täys.

Ihan mahtava idea: tuulivoimalat Radiomäelle Lahteen! Kun niistä ei ole ihmisille eikä eläimille mitään haittaa niin eikö olisi hyvä sijoittaa mahdollisimman keskelle asutusta kaikkien ihailtaviksi.

Launeella Jyskin/Bygmaxin parkki paikka on ollut yhtäkaatopaikka olen itse kerännyt roskia siinä pihassa koko Mäkkärin ajan. He hoitavat roskien keräyksen parkkipaikalta, siihen piti tulla puomit mutta ei ole vieläkään näkynyt!

Päijät-Hämeen Lastu-kirjastojenkin olisi nyt aika ottaa digiloikka ja avata meille etäluettava kotimaisten lehtien eMagz-palvelu. Onnistuu muualla, esim. Keski-kirjastoissa. Digiklinikoilla on opetettu taitoja, nyt odotamme myös palveluja, kiitos.

Pitikö tuo kaunis mäenkumpare tuhota Sammalsuontien ja Jalkarannantien kulmasta jonkun maston takia. Suurilla koneilla myllerretään ikäänkuin oltaisiin hiekkakuopalla. Kenen suunnitelma tämä on ollut?

Ei parta pahoille kasva, turpajouhet joutaville.

Pääministeri Marinin näkemyksen mukaan yli 70-vuotiaat ovat kuin spitaalisia jotka pitää eristää muista ihmisistä!

Puolue, joka ei pysty noudattamaan omia arvojaan, pystyy tuskin lunastamaan muitakaan lupauksia. Ei kovin mairittelevaa.

Miten ravintolaan pääsee, koska yli 70 laitettu karenssiin, vai onko kastinjako edelleen voimassa?

Kuinkahan paljon olisi koronatartuntoja jos edes puolet asukkaista testattaisiin? Uutisointi testauksien lisäyksestä "huulten heiluttelua"? Onkohan kukaan saanut kirjettä/kutsua vasta-ainetestiin kun siitäkin oli "puhetta"?

Taas se aika vuodesta...vuodesta toiseen "leviää" tontit, viedään puutarhajätteet ym kaupungin puolelle niin kuin myös kompostit/puupinot ja jopa trampoliini?

Kun nyt "korjaatte" asfaltointeja, voisitteko myös tilaajat tarkastaa työn jäljet vai tietokoneellako vain istutte ja katsotte että on kuitattu tehdyksi...Aika monessa asioiden hoidossa tarvittaisiin enemmän tarkastajia Lahdessa!!!

Riittäisiköhän siitä 100 000 eurosta Lahden alueella tehtävien töiden valvontaan?Joko taso laitettu huonon tasolle tai sitten ei valvota ollenkaan? Niinkuin esim koulujen korjauksiin älytön määrä laitettu rahaa ja silti kuitenkin purettu, eikä kukaan ota vastuuta!!!

Nyt Lahden kaupungin pitäisi lomauttaa ennen kaikkea viime vuosina paisutettua johtoa ja niiden väliporraspomoja. Etätyöjohtaminen on näissä oloissa huono vitsi.

Autosta roskaajat eivät omaa järkeä, eivätkä toiminnallaan noteeraa muita. Eikö siihen Byggmax portille saada esim ketjua, kun liikkeet on kiinni? Estäisi näin pihan roskaamisen.

Meillä oli rastaan pesä pihapuussa. Tänään tuli orava ja vei sieltä pienet poikaset. Pitäkää oravanne kiinni lintujen pesintäaikana!

Antakaa nyt vaan valkoposki- ja kanadanhanhien olla ja pesiä rauhassa. Ovat kriisiakoina hyvää särvintä. Maistuvat paljon paremmalta kuin koira tai rotta!

Miksi. Marin. Puhuu. Kuin. Pikku. Lapsille. Esiintyessään. Alkaa. Ärsyttämään. Päivä. Päivältä. Enemmän.

Onko tilastoja montako aikuista sairastuu lasten kautta?

Sairaalassa han onkin vapaita aikoja kun 80v. sydän- ym.vakavien sairauksien kontrollit on ulkoistettu.

Hei haloo Janne Aalto olis kiva tietää paljonko metsästysseura maksaa tuhansista hehtaareista vuokraa kunnalle ja onko metsästysseuran vuokrasopimus tosiaan kiveen kirjoitettu, ettei muita kuntalaisia huomioida, puhumattakaan matkailijoistaja heidän tuomistaan euroista kunnalle.

3 kk sähkölasku kulutus 0 kwh+siirto+alv 92,96? Näin mökkiläisiä ryöstetään, vanhat avolinjat, ei ole näkynyt maakaapelointia.

Miksi portaat Lanunpuistoon? Mieluummin tyhjälle hyppyrimäelle. Siellä olisi haastetta urheilijoille ja kuntoilijoille, joita ei kiinnosta taide ja luonto.

Ainoa asia jonka hallitus osaa on rajoittaminen. Siinäkin toki myöhästyivät.

Kumma juttu kun moottoripyöräjengiläinen on niin herkkähipiäinen ettei kestä parveketupakointia.

Keskustasta tullut ihan opettajien puolue.

Suomessa on mietitty yli kaksi kuukautta hengitysmaskin käyttöä yleisissä tiloissa ja valmista vaan ei tule. Taas ollaan tekemässä uusi selvitys(?), valmistuu ehkä kesäkuun lopussa. Monessa maassa maskin käyttö on pakollista, eikö sitä tietoa voida hyödyntää? Miksi, kysyy "maalaisjärki"?

Hallitus julisti aikaa sitten että maskien teko alkaa tuota pikaa ja lisää tilataan ulkomailta. Nyt sitten tehdään vasta tutkimus tarvitaanko niitä vai ei. Puhutaan soopaa. Ei ensimmäistä kertaa.

Jokohan Marin antaa luvan lähteä mökille?

Suuri kiitos niille yrittäjille jotka ovat ajatelleet tuoda yrityksensä takaisin Suomeen. Kaikki kunnioitus teille.

Miksi ihmeessä kirpparit on kiinni, ainakin tietyt täällä Launeella? Kauppojahan nekin ovat, tässä Prisman ja CM:n naapurissa. Ikävä jo on, ja kesä tulee!

Lahden satamassa illasta toiseen pari sataa ihmistä. Nyt pitäisi vielä malttaa, ettei toinen aalto iske Lahteen kovin pahasti.

Asikkala, suojataan opettajat ja oppilaat, suojataan kirjaston työntekijät. Entäs varhaiskasvatus, koko ajan olemme riskillä ja suurella sydämellä töitä tehneet. Yhdistetäänkö vielä päiväkodit kesällä "kiitokseksi" siitä. Rahat vai henki ratkaisee?

Miljoonataskuisen liivimiehen kesälookiin kuuluvat ehdottomasti sandaalit sukkien kera.

Ihmettelen ettei vanhukset älyä että tää eristäminen on heidän etu, mutta mikäpä siinä on jos on niin pelle.

En ole nähnyt yhtään pärskivää miestä enkä naista kaupoissa. Itselläni on allerginen nuha lähes koko vuoden, apteekissa ja lääkärikäynnistä huolimatta. Turhaan yrität hysterisoida asialla. En pärski.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hollolan Kiikunlähteen parkkipaikka poistetaan – paikalliset kyllästyivät jatkuvaan liikenteeseen ja roskiin, luonnosta kerätään jopa ulostepapereita
 2. Lahden Rautatienkadulla kokeillaan kaksisuuntaista pyöräilyä – nämä asiat kannattaa huomioida ensi viikosta alkaen
 3. Poliisi kehotti lopettamaan Helsingin Black Lives Matter -mielenosoituksen liiallisen väkimäärän takia
 4. Lahdessa halutaan lisää ammattilaisia kuntayhtiöiden hallituksiin – poliittiset palkintopaikat voivat vähentyä
 5. Koronakevään ketutuksesta syntyi sarja kirkkovenekoruja, jotka pelastivat hollolalaisen kultasepän konkurssilta
 6. 3.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Epidemiatilanne edelleen rauhallinen, uusia tartuntoja ei ole todettu
 7. Virtaava vesi ja sulava jää - palkitun viinilasin suunnitellut lasitaiteilija inspiroituu luonnon helmassa
 8. Perussuomalaisten Turtiainen tviittasi huumorikuvan poliisin tappamasta miehestä – ryhmänjohtaja Tavion mukaan käytös ei ole hyväksyttävää
 9. Lahdelle jää joukkoliikennetuista vain murusia
 10. Korkea katto ja uusi sisäänkäynti, Lahden kaupungintalon sisäpiha halutaan avoimeksi kohtaamispaikaksi
 11. Hämeen kauppakamarin kyselyn mukaan koronakriisi iski yritysten liikevaihtoon: "Konkurssiriski on noussut"
 12. Huvivenekin tarvitsee nyt päällikön, määrittää uusi vesiliikennelaki – "Soutuveneessäkin pitää jonkun ottaa vastuu"
 13. Suomen MM-rallia ei ajeta tänä vuonna – "Terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla"
 14. Nelostien pullonkaula katoaa: Hartolan-Oravakivensalmen osuus sai rahoituksen hallituksen lisätalousarvioesityksessä
 15. Vääksynjoen muinainen silta saa muistomerkin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.