Näppis: Korona-ajan uusi ilmiö: korona-koira. Koiria hankittu ulkoiluttamaan. Toive: flexit lyhyemmälle ja pidempää pinnaa pissattajalle.

Korona-ajan uusi ilmiö: korona-koira. Koiria hankittu ulkoiluttamaan. Toive: flexit lyhyemmälle ja pidempää pinnaa pissattajalle.

Surullista että frisbeegolfrata on poistettu Laineelta. En itse pelaa, mutta olen katsonut monta kertaa nuorten peluuta ja en voi kun kehua, miten huomaavaisia pelaajat ovat olleet, ottaneet aina huomioon siellä kulkeneet ihmiset. Hienoa on ollut että nuoret ihmiset tulevat puistoon pelaamaan eivätkä vietä perjantai iltaansa kaupungilla. Ollaanko oltu pelaajille liian tiukkapipoisia.

Itse en osta valmiiksi kerättyjä mansikoita nyt korona-aikana, itse pellolle.

Laittakaa se videonäppiksen näyttelijä etsimään sitä Metsätösää Liipolasta. Pääsee luontoretkelle. Kahvia termospulloon.

Rehellinen fyysinen työ kunniaan! Virtuaalihöpötykset ja muut sirkushuvit romukoppaan! Muistetaan miten kävi roomalaisten kävi, kun alettiin selkiä pesemään ja kylpemään !

Yrityksen myynti kansainvälisille sijoittajille tuottaa voittoa lähinnä hankkeen puuhamiehille. Tavallisille veronmaksajille siitä koituu ylimääräisiä kustannuksia pitkällä tähtäimellä kuten esim. sähkönsiirtomaksut.

Et valitettavasti nähnyt unta siitä, kuka nyt kouluhallituksen pomona. Seuraapa vain Pisa-tulosten kehittymistä.

TV-ohjelma-vastaavalle: vähennä tv7:n yksityiskohtaisia tietoja, jotta Yle Puheen tiedot mahtuvat. Kaikilla ei ole nettiä, josta katsoa!

Ihmettelen, miten vaikeaa opettajien palata työpaikoilleen. Myös monet muut ammattien edustajat tekevät työtään tässä poikkeustilanteessa. Sairaaloissa hoitajat tekevät arvokasta työtä ja koronakorvauksen sijaan heille ehdotetaan palkkojen leikkauksia. Eikä siellä siltikään kukaan ota itkupotkuraivareita "en mene töihin!" Oisko opettajien syytä herätä tähän maailmaan!!?

Eiköhän ne nuoret tupakantumit maahan ja penkinrakoon heitä kun siideriä vetävät. Paikka on Pianopaviljonkia vast.päätä. Siivotkaa jälkenne tuhmat!

Sinä "äijä " Tiilikankaan metsissä koirinesi anna muitten ihmisten kulkea rauhassa äläkä "räksytä ", eihän koirasikaan räksytä.

Pelastit päiväni! Tunnustan, parran siistiminen joskus unohtuu. Oletko muuten huomannut, että nuorison nilkat ovat paljaina talvellakin? Terveisin villasukkia käyttävä miljoonataskuinen liivimies, 61v.

Nastarenkaille laitettava 100 euron vero vuodessa, joka käytetään asfalttiteiden kunnossapito on.

Jalkopallonkentällä pelin aikana syljeskely tuomittava rikesakkoon! Tartuntavaara!

Eikö noi meidän ministerit yhtään ajattele ulkonäköään. Toinen kävelee alushameisillaan ja perässätulija muistuttaa kassi-almaa IS 4.5.

Miten lahtelaisilla optikkoliikkeillä menee niin huonosti että saavat koronat 100 000 e kun lasit maksavat n 800 e/kpl

Minulla mökin sähkölasku 7.80 e ja siirtomaksu 85.00 e, onko tämä kohtuullista?

Luojan kiitos, persut ei hallituksessa kotonaan aikana. Rami Lehdon kaltaiset "asiantuntijat" toimimassa? Ei, onneksi!

Nyt kun valtion tuki mahdollistaa journalistisen sisällön tuottamisen (Esalainen 4.5.2020), niin riittäisikö taas palstatilaa käyttää nimen lyhennettä (Oy) oikein? Kun tuo tietoisesti väärin kirjoitettu oy ei näytä rivejä edes säästävän.

Voisiko joku kielitaitoinen käydä Kisapuistossa kertomassa, että 18 henkeä jalkapalloa pelaamassa on rajoitusten vastaista. Näin esim. sunnuntai-iltana.

Kyllähän 70-v kokee olevansa jollain tavoin saastainen, kun kuuluu muka "tartuttaja-riskiryhmään" joka pitää eristää, ettei muut vahingoittuisi.

Kyllä hallitus taas näytti hyvältä. Mutta ei saa unohtaa, että vanhojen ihmisten suojelu näyttää huonolta. Yli puolet kuolleista on hoivakodeista. Siinä on tyritty rumasti.

Surullista, että Vierumäen palveluliiketoiminta piti laittaa konkurssiin. Vika ei ole uusien omistajien, vaan pitää muistaa, että Jääkiekkoliitto hallitsi Vierumäkeä vuosikymmeniä. Sen johtaminen ja toiminta johti rahojen loppumiseen.

"Omaehtoinen karanteeni"? Sama kuin omaehtoinen veronmaksu. Toimii jee. Yhtä hyvin suomalaisilla kuin virolaisilla raksamiehillä. Hyvä huti.

Opettajat: lopettakaa se kaikkitietävä viisastelu peruskoulujen avaamisen suhteen. Olette virkasuhteessa ainakin suurin osa. Virka pitää hoitaa säädösten mukaan.

Koskien hanhia, tekeekö kaupungin virkamiehet jotain, että hanhet saadaan häädettyä Ankkurin rannasta?

Senioritaloissa on hyvä yhteisöllisyys kaukana, kun ei kaikkia saman arvoisia, vuokralla asuvia, edes tervehditä. Luulisi koronan uhkan parantavan yhteisöllisyyttä mutta...

Ikä-ihmisten hätää ei mobiilisovellukset poista , sillä hoitolaitoksien potilaat ja hoivakotien asukkaat kaipaavat omaisiaan ja omaiset läheisiään.

Onko Häkämies EK:n Kekkonen?

Näin idiotismin kasvot ma. iltana mopoautojen vierellä. Kaikki mäkkäriroskat mopoautoista parkkialueelle. Näissäkö isien ja äitien (kullannupuissako)on tulevaisuus. Tsiisus sentään.

Miksi Ylen toimittaja on äärimmäisen kriittinen Sanna Marinin kanssa mutta antaa Kari Häkämiehen puhua täyttä politiikkaa ilman kritiikkiä?

Hallitus evää 70+ ihmisten perusoikeudet. Onko valmiuslain mukaan välttämätöntä. Eipä ole. Maalaisjärki käyttöön ja uudet ohjeet (tasapuolista) heti!!

Koko koronavirus on täysi vale. Nyt ihmiset oikeajärkisiksi ja sillä selvä. Ei yhtään enää alkoholia eikä muitakaan haitallisia aineita.

Biopankki - pitäköön tatulointitunkkinsa !

Voiko maatalousvihaaja ostaa kaupasta, tai asua taloissa, joissa käytetty ulkomaista raksamiestä ?

Kouluissa on nyt palattava pysyvästi tarjottimien käyttöön hygieniasyistä vai palkkaako ruokapalvelut "siivoussissejä", jotka välittömästi desinfioivat paikan jossa ruokailija on syönyt seuraavaa varten. Vai taskussako lapsi pitää leivät ja ruokailuvälineet lisää ruokaa hakiessaan vai onko tarkotus jättää lapset nälkään, kerralla pikku annos...

Kyllä täällä Nastolassa ihmetellään entisen valtakunnallisen kylähullun kantaa Iitin riippusilta asiassa. Luultiin että olet alueen kehittäjä mutta vielä mitä. Maakuntavaalit lähestyvät?

Yleensä on niin että Suomessa ylimmät päättäjät puhuvat kaunista ja huolellista suomea. Nyt on toisin "Suami ja tiä ja ruaka" jne ovat "uusi normaali".

"Uusi normaali" esiintyi Neuvostoliitossa julk. kirjassa "Saatana saapuu Moskovaan". Oli kätevä peruste sille, mitä ikinä tahansa Stalinin hall. teki.

McCarronin asia on loppuun käsitelty, syyttämättäjättämispäätös ja varoitus puolueelta, se on siinä. Lopettakaa edustajat jo toi hölmöily ja tyytykää niihin päätöksiin mitkä lain mukaan on tulkittu. On se kumma ettei ole muuta tekemistä ku syynätä ja etsimällä etsiä syitä mustamaalaukseen. Ei se Lientolakaan mikään pulmukainen ole että sekin asia on ihan hyvä muistaa. Laittakaa homma poikki jo ja keskittykää todelliseen työntekoon josta teille maksetaan.

Pääministeri Marinilla ja hallituksella ei ole ymmärrystä Suomen taloudellisesta tilasta!

Olen kiitollinen tänään asfalttimiehille jotka korjasivat Hollolassa Kirkkotien alkupään. Iso kiitos.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden Rautatienkadulla kokeillaan kaksisuuntaista pyöräilyä – nämä asiat kannattaa huomioida ensi viikosta alkaen
 2. Hollolan Kiikunlähteen parkkipaikka poistetaan – paikalliset kyllästyivät jatkuvaan liikenteeseen ja roskiin, luonnosta kerätään jopa ulostepapereita
 3. Koronakevään ketutuksesta syntyi sarja kirkkovenekoruja, jotka pelastivat hollolalaisen kultasepän konkurssilta
 4. Perussuomalaisten Turtiainen tviittasi huumorikuvan poliisin tappamasta miehestä – ryhmänjohtaja Tavion mukaan käytös ei ole hyväksyttävää
 5. 3.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Epidemiatilanne edelleen rauhallinen, uusia tartuntoja ei ole todettu
 6. Virtaava vesi ja sulava jää - palkitun viinilasin suunnitellut lasitaiteilija inspiroituu luonnon helmassa
 7. Lahdelle jää joukkoliikennetuista vain murusia
 8. Korkea katto ja uusi sisäänkäynti, Lahden kaupungintalon sisäpiha halutaan avoimeksi kohtaamispaikaksi
 9. Hämeen kauppakamarin kyselyn mukaan koronakriisi iski yritysten liikevaihtoon: "Konkurssiriski on noussut"
 10. Huvivenekin tarvitsee nyt päällikön, määrittää uusi vesiliikennelaki – "Soutuveneessäkin pitää jonkun ottaa vastuu"
 11. Suomen MM-rallia ei ajeta tänä vuonna – "Terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla"
 12. Nelostien pullonkaula katoaa: Hartolan-Oravakivensalmen osuus sai rahoituksen hallituksen lisätalousarvioesityksessä
 13. Vääksynjoen muinainen silta saa muistomerkin
 14. Kiistelty laki hidasautoista voi vielä kaatua – "Useita muutoksia tarvitaan, jos ratkaisu yleensä löydetään"
 15. Rikoksilla oireilevia nuoria pitää auttaa jo vankilassaoloaikana – "Me emme tuomitse tai ylenkatso"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.