Näppis: Voisimmeko hoitaa Lin "vappusatasen" jaon kustannuksia säästääksemme niin, että jokainen siirtää satasensa vasemmasta oikeaan käteen. Suomalainenhan tämän itselleen joutuisi maksamaan.

Voisimmeko hoitaa Lin "vappusatasen" jaon kustannuksia säästääksemme niin, että jokainen siirtää satasensa vasemmasta oikeaan käteen. Suomalainenhan tämän itselleen joutuisi maksamaan.

Ennenkuin huomataan on tämä vasemmistohallitus ajanut Suomen konkurssiin. Lii Anderssonkin, ääniä kerätäkseen, haluaisi jakaa jokaiselle suomalaiselle 100 euroa kulttuuriin ja palveluihin eli 550 miljoonaa lisävelkaa Suomelle! Eivätkä ruokajonot yhtään lyhenisi!

Li, ottaisin kiitollisena sen satasen jos tarviisin.

Ruotsal.yrittävät viedä meiltä suomalaisilta Agricolankin. Hävetkää. Agricola oli kielimies, mutta hänestä tuli Suomen kirjak. isä haluten pelastaa meidät ruotsink. ylivallasta. Me suomalaiset emme käy lukemaan pakkoruotsianne kelvataksemme mansikkamaillenne ym. palveluksiinne. Maailmank. tulisi toki osata Agricolan malliin.1.5 Etlariartikkelin sisältö sai suorastaan voimaan pahoin.

Kertovatko vanhemmat lapsilleen, että heidän naapurustossa vapaana vaeltava lemmikkikisunsa tappaa lintuemoja, joiden poikaset nääntyvät nälkään?

Linnan juhlissa naiset ja miehet joilla on poninhäntä niiaavat, muut kumartavat.

Kun olin julkisella puolella, vanhusten hoidossa 10 vuotta töissä, velvollisuuteni oli tehdä taksvärkkiä, ilmaista työtä, organisaatiolle. Kehityskeskustelut pelkkää teatteria.

Olen hyvin hämmentynyt asiakkaiden käytöksestä kaupoissa. Kävin torstaina useammassa kaupassa, sama meno ja meininki, asiakkaat vihaisia myyjille. Kaupat toimivat ohjeiden mukaisesti, asiakkaat eivät. Asiakas tekee valinnan kun hän päättää mennä kauppaan, ei myyjä. Harvoin kaupassa voi asioida yksin. Annetaan myyjille työrauha, tekevät kovaa työtä kovan paineen alla. Myyjät ovat tämän ajan superporukka, heille suurkiitokset jaksamisesta.

Olisi viisasta lopettaa eduskunnassa vallitseva hallitus vastaan oppositio- käytäntö. Kaikki eduskuntapuolueet ottaisivat hallitusvastuuta saamansa paikkaluvun suhteessa.

Jos lapsi ei sairastu eikä muka tartuta koronaa, niin miksi sitten kouluissa tulee järjestää valtavat eristystoimenpiteet. Ratkaisussa ei mitään logiikkaa, eikä järkeä, vaan halu toteuttaa THL:n usein esille ottama koko kansan immuniteetti. Oppilaat tuovat viruksen vanhemmilleen, joten kaikkialla sairastutaan. Ihana kesäloma edessä.

Matkaa kaupunkiin on 6 km. Ei ole linja-autoon lippua. Autossa ei kelpaa raha eikä pankkikortti. Ei pääse linja-autolla kaupunkiin.

On tiedossa että punkkien leviämisen väli-isäntinä toimivat kauriit ja rusakot. Jostain häveliäisyydestä jätetään mainitsematta koirat. Nyt jo levinneet nurkille.

Miksi punkit ovat aina vain lähempänä ihmisasutusta. Mietitäänpä mikä on muuttunut. Koirien määrä ja niiden ulkoilutus, ainakin.

Nyt pitäisi jollain keinolla saada jotain järjestystä Kiikunlähteellä käyvien pysäköintiin. Paikalliset ei kohta pääse omiin pihoihinsa, kun autoja jätetään melkein risteyksiin ja jotkut vielä niin poikittain, ettei meinaa ohi mahtua henkilöautollakaan, saati millään isommalla.

Koronarajoitusten jatkaminen sopii oikein hyvin. Saa vanhuskin kerrankin olla rauhassa omissa oloissaan. Kyllä tätä pitää jokaisen kestää vaikka vuoden ajan, eikä valittaa kun ei pääse tartuntaa hankkimaan eikä levittämään. Talouskasvuakaan ei kannata surra, kyllä sekin paranee sitten kun rajoitukset loppuvat.

Hienoa että koulut avautuvat! Julkisuudessa saavat yleensä äänen vain vastustavat opettajat. Se ei todellakaan ole totuus. Suurin osa hyväksyy asian.

Älkää ihmiset hätäilkö Wallun poika ja isä on valmiina hanhijahtiin ja Äiti pomo on mukana kyllä hyvä tulee!

Jösses: iskin viikolla 4 pussia erilaisia lehtikaalin lajikkeita versottumaan Ruohonjuuren ritilöille ja eilen nostelin yli 300 tarmokasta ruukkuihin. Versotus-istutusurakka kesti aamukolmeen ja nyt on ihan ryytynyt olo. Kaali-papu-pinaattiarsenaali menee pian maahan, ajoitus oikein on vaikeinta. Kannattaa käyttää versotusritilöitä taimikasvatukseen, kunhan poimii pois hellävaroen ennen kuin ritilöiden läpi menevät juuret voi vielä vetää läpi. Jösses: on kyllä viimeisen päälle tarkasti mitoitettu parveke: siirsin just kaikki tarmokkaat pikkukaalit sinne vahvistumaan. Viikko raijataan eestaas.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hollolan Kiikunlähteen parkkipaikka poistetaan – paikalliset kyllästyivät jatkuvaan liikenteeseen ja roskiin, luonnosta kerätään jopa ulostepapereita
 2. Lahden Rautatienkadulla kokeillaan kaksisuuntaista pyöräilyä – nämä asiat kannattaa huomioida ensi viikosta alkaen
 3. Poliisi kehotti lopettamaan Helsingin Black Lives Matter -mielenosoituksen liiallisen väkimäärän takia
 4. Koronakevään ketutuksesta syntyi sarja kirkkovenekoruja, jotka pelastivat hollolalaisen kultasepän konkurssilta
 5. 3.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Epidemiatilanne edelleen rauhallinen, uusia tartuntoja ei ole todettu
 6. Virtaava vesi ja sulava jää - palkitun viinilasin suunnitellut lasitaiteilija inspiroituu luonnon helmassa
 7. Perussuomalaisten Turtiainen tviittasi huumorikuvan poliisin tappamasta miehestä – ryhmänjohtaja Tavion mukaan käytös ei ole hyväksyttävää
 8. Lahdelle jää joukkoliikennetuista vain murusia
 9. Korkea katto ja uusi sisäänkäynti, Lahden kaupungintalon sisäpiha halutaan avoimeksi kohtaamispaikaksi
 10. Hämeen kauppakamarin kyselyn mukaan koronakriisi iski yritysten liikevaihtoon: "Konkurssiriski on noussut"
 11. Huvivenekin tarvitsee nyt päällikön, määrittää uusi vesiliikennelaki – "Soutuveneessäkin pitää jonkun ottaa vastuu"
 12. Suomen MM-rallia ei ajeta tänä vuonna – "Terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla"
 13. Nelostien pullonkaula katoaa: Hartolan-Oravakivensalmen osuus sai rahoituksen hallituksen lisätalousarvioesityksessä
 14. Vääksynjoen muinainen silta saa muistomerkin
 15. Kiistelty laki hidasautoista voi vielä kaatua – "Useita muutoksia tarvitaan, jos ratkaisu yleensä löydetään"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.