Näppis: Hävettää olla suomalainen. Muualla maailmalla arvostetaan hoitajia ja se näytetään. Heille maksetaan korotettua koronapalkkaa.

Hävettää olla suomalainen. Muualla maailmalla arvostetaan hoitajia ja se näytetään. Heille maksetaan korotettua koronapalkkaa. Suomen päättäjien mielestä hoitajat eivät ansaitse edes samoja yleiskorotuksia kuin muut, ja kiky-tuntejakin pitäisi jatkaa. HÄVETKÄÄ.

Se joka haukkui walttikorttia ei tiedä asiasta mitään. Itse kuljen päivittäin L-autolla ja junalla, linja-autoissa arvolla suurimmassa osassa isoja kaupunkeja ja Lahdessa A-B vyöhykkeellä kaudella. Kaupunkipyörät myös walttiin, 30 e kausi, kuten HSL alueella, jossa tosin on oma järjestelmä, jonka kortti löytyy repusta myös.

Mistähän saisi sen esitäytetyn veroilmoituksen, kun posti ei sitä tuonut. Eivätkö sitä kaikki saakaan?

Etkö tiennyt, maailmassa marjatilat käyttävät vierastyövoimaa? EU:ssa 1 000 000 kausityöläistä. Kuluttaja haluaa halpaa.

Edustaja Lehto. Ei kannata julkisesti arvostella koronan hoitoa, kun omat näytöt ovat olemattomat.

Kun minä kun olin kanssa koulussa niin oli pakollinen oppivelvollisuus. Nyt on koulunkäyntioikeus. Mistähän lähtien muutos on tullut.

Olkaa tarkkana. Ainakin Orimattilan Pennalasta ja Virenojalta viikko ennen vappua varastettu k-autokuormallinen, n. 20 kuutiota, koivukuitua.

Lahti on mäkinen kaupunki, mihin tarvitaan kallita portaita kiivetäkseen mäelle. Täällä tarvitaan myös älypyörätie sekin marginaaliryhmää varten. Nostavalle rakennettiin uusi pyörätie, missä ajaa trikoopyöräilijät. No tietysti ajotiellä ja näyttävät keskaria autoilijoille.

No huh, huh: ensin hoitajat pelastaa sairaat (korona) niin että esim ylitöitä on tehtävä käskystä, ei mahdollisuutta kieltäytyä ja määrätään irtisanominen neljään kuukauteen ja lopuksi pelastetaan kuntatalous (tes ..tarjotaan huonompaa kuin yleiskorotus oli) onpa yhdellä ammattikunnalla vastuuta...ei ymmärrä? Terv. Huohottava lihava paperimies!

Kaupan pitää koko ajan sitä ja tätä, voi hyvä tavaton. Te asiakkaat teette turvavälit, ei kauppa, kuulutukset turvaväleistä kuuluu koko ajan, tarrat lattiassa. Voit ostaa desifiointi pyyhkeitä, pyyhkäistä itse kärryt/korit, jos häiritsee. Tai aina voi tilata tavarat kotiin.

Waltti-korttijärjestelmää kritisoinut: kyllä minä maksan matkani samalla kortilla sekä täällä Lahessa, että Oulussa. Ja olen maksanut jo pari vuotta.

On se kyllä ihme, että lahtelaisessa paikallisbussissa ei voi maksaa yksittäistä matkaa pankkikortilla. Suomalaisella pankkikortilla voi kuitenkin maksaa matkansa Lontoon metrossa.

Rami Lehto, olipa täysin ala-arvoinen kirjoitus THL:stä. Osaatko edes hävetä? Nyt tarvitaan rakentajia, eikä samanmielisiä kosiskelevia räksyttäjiä.

Mitenkähän Rami Lehto puolueineen olisi hoitanut koronaepidemiaa? Kirjoitus tosi yhteistyökyvytöntä ja typerä!

Totta joka sana, Rami Lehto. THL on arvaillut pieleen koko kriisin ajan ja antanut vääriä ohjeita. Miten kantavat vastuun?

Ankkurin ja Ruoriniemen hanhien suojelijat pitäisi velvoittaa tulemaan talkoilla puhdistamaan p-kasat pari kertaa päivässä.

Ulkomaisen kausityövoiman käyttö vaikuttaa mansikoiden ja mustikoiden hintaan, mikä nyt tulee varmasti nousemaan. Meidän kuluttajien hyödyksi heitä on käytetty. Älkää aina moittiko yrittäjiä-

Ehdostus: valitaan jokin koulu. Sinne ensin 2 viikoksi viisas opetusministeri ja uskomatttoman ylimielinen lasten infektiolääkäri laittamaan asiat ojennukseen. Sitten vielä he seuraisivat miten opetus toimii. Kaikesta dokkari koko kansan nähtäväksi. Kiitos.

Kaikki hoitajat eivät käytä kangasmaskia asiakkailla, koska oma sairaus voi käytön estää, astmaatikon liian raskas hengittää. Maskin käyttöä ei edes Thl suosittele, kun se ei estä tartuntaa.

Koululaiset leikkimään koulujen pihoille pihaleikkejä ahtaiden jumppasalien sijasta. On Neljä maalia, Kymmenen tikkua laudalla, Omat kirjat kiinni ym

Asikkalan Pirppulassa törkeää puistojen raiskausta. Ei voi ymmärtää kenen järki on takkuillut ja pahasti, niin törkeää jälkeä.

Kyllä harmittaa tämä lehden toiminta, lehti nykyisin tosi paljon tulematta juhlapyhät pitkiä taukoja, ja nettilehti toimii miten sattuu, elikkä todella huonosti. Laskut kyllä ennallaan..

Hollolan kyläkoulujen viides- ja kuudesluokkalaiset siirrettiin näennäissäästöistä Salpakankaan kouluun. Kyläkoulut olisivat korona-turvallisempiakin.

Holmassa ollut värikäs historia 200 vuotta ja tarina senkun jatkuu edelleen.

Kapitalistinen kommunistimaa valtasi halpatyöllä markkinat, teollisuuden ja viruksellaan koko maailman, mutta monista tämä on ok ja johtuu vain luonnosta. Trumppia olisi tarvittu jo aikaisemmin!

Anderssonilta hyvä vitsi. Osoitus tasosta jolla valtion asioita hoidetaan. Antaisitte kunnille sen potin hoitohenkilöstön palkan korjaukseen. Oikeutta!!

Miksi ette kysyneet Ramilta.

Uskomattoman törkeä ja loukkaava kommentti Kokoomuksen Sari Niinistöltä (ESS 1.5.20) opettajista. Opettajat eivät vastusta koulujen avaamista oman mukavuudenhalunsa vuoksi. Taustalla on aitoa pelkoa ja huolta terveydestä ja taudin leviämisestä.

Sari Niinistön kommentti opettajille lähiopetukseen palaamisesta: "Nyt pitää unohtaa oman työn mukavuuteen liittyvät seikat." Huh huh! Tietäisipä vaan, miten järkyttävän koville opettajatkin ovat joutuneet etäopetuksessa. Kaikki rakennettu uudella tavalla työtunteja säästämättä. Ns. ylätasolla ei (taaskaan) tiedetä todellisesta työstä mitään.

Sari Niinistö, siirryimme etäopetukseen yhden päivän varoitusajalla, ja etäopetus on sujunut pääsääntöisesti oikein hyvin. Saamme kouluissa varmasti myös lähiopetuksen sujumaan. Opettajat ovat kuitenkin huolissaan lasten ja heidän perheiden, koulun henkilökunnan ja näiden perheiden terveyden puolesta. Kyse ei ole "oman työn mukavuuteen liittyvistä seikoista" niin kuin ESS:ssä 1.5. epäilit ja ihmettelit, miksi opettajat vastustavat koulujen avaamista. Terveisin ope

Areenasta vois poistaa iänkaiken olleet ohjelmat. On aika mitätöntä tarjontaa.

Varokaa uskovaisia puolisoita. Mukamas mennään kirkkoon mutta kirkko onkin kerrostalon makkari.

Niin minuakin ihmetytti ja ärsytti kun "pikkuministeri" tiedot. tilaisuudessa joka lauseen jälkeen vilkaisi Marinia. Hakeakseen hyväksymistä "sanoinko mä nyt oikein"?

Jälkiviisautta, ja aika turhanpäiväistä juttua kansanedustaja Rami Lehdolta.

Vasemmisto lupaa taas vappusatasia, vaikka on entisetkin maksamatta. Aika lyhytmuistinen porukka johtamassa.

Kaunis vappusää, Pikkuveskulla seurue piknikillä, eri sukupolvia, pikkulapsiakin, seurueen aikuinen herrainhattupäinen "mies"tyhjentää vähän väliä rakkonsa suoraan järveen. Vieressä ohikulkijoita. Oi aikoja, oi tapoja! - Voi miespolo, ellet hallitse edes käyttäytymisen alkeita, parempi pysyä kotioloissa. Sinut on ainakin helppo tunnistaa. Osaatko hävetä?

Mihin rehtoreiden ja opettajien terve järki on kadonnut? Kaikkeen tekemiseen he odottavat ohjeita hallitukselta. Ilman niitä eivät osaa tehdä mitään, kuten heidän haastattelut osoittavat.

Nyt on aika tarkistaa kansanedustajien ja avustajien palkat. Joka alalla irtisanotaan ja lomautetaan ja päättäjät hyvillä tuloilla. Monen kuukauden kesäloma pian alkamassa täydellä palkalla tietty.

Kuinka kauan koronaviirus on elävä pinnoille tarttuneena tai ilmaan pärskittynä?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu